Eşimle anlaşamıyoruz her sorun büyüyor.

İkımizde ikizleriz. Bekarken çok rahatmis zaten gezmis harcamis hep evlenince öyle olmadı tabi o rahatlıklarını özluyor. O kadar gezip tozmuşki evlendigimizde baya borcu vardı

Evlilik tek tarafın isteklerinin karsilanmasiyla yürümüyor. Esiniz sizin isteklerinize karsi kayitsiz kaliyor. Sizde ya esinize uyum saglayip huzursuz olmaya devam edeceksiniz ya da yollari ayiracaksiniz.

Haftada 2 kez ailesinin yanina gidiliyorsa siz sadece birine gidin, diger gün kendi kendinizi mutlu edecek birseyler yapin mesela film izleyin, disarida kahvenizi icin vs. Esinizin buna tepkisi ne olur?

Belli ki kendisi değersizlik hissi yaşıyor ailesinden dolayı ve sizin değerli olduğunuzun farkında ama kendisini sizin yanınızda değersiz hissediyor. Kendisini size yakistiramayip sizi aşağı çekmeye çalışıyor

Çocuk yo. Sen beni fiziksel olark elestirsen ben kendimi degistirirm senin icin diyor ben seni böyle seviyorum desemde bi anlamı yok. Sorunlari cozmek icin konuşmaktan biktim konuşsakta degisen bisey olmuyor deyip konuşmuyor

Eşinizin size olan sevgisi bitti sanırım. Bu kadar tahammülsüzlük normal değil çünkü

Konuşmamayı denedim oda konuşmuyor benimle bende aynı evde küs olmaya dayanamiyorum biktim ama ayrilsam da mutlu olamam kendimi biliyorum oda bunu biliyor aslinda o yüzden belki de böyle umursamaz davraniyor

Aynı durumdayız canım ne yazık ki varsa yoksa kendi ailesi kendi arkadaslari kendi akdabalari benim ailemde 2 saat durur onlarda 2 gün kalırız onlarla çok mutludur . Sürekli beni gözlemler ne yapıyorm yardım ediyormuyum ve hep kendini haklı görür asla eleştirmeye gelemez sen söyle yaptın desem oda benim hatamı söyler hemen iyi.olunca iyi kötü olunca çok kötüdür gidecek sığınacak boşanıp gitsem bir baba evim yok caresizim

Çocuk yo. Sen beni fiziksel olark elestirsen ben kendimi degistirirm senin icin diyor ben seni böyle seviyorum desemde bi anlamı yok. Sorunlari cozmek icin konuşmaktan biktim konuşsakta degisen bisey olmuyor deyip konuşmuyor
Onun yaptigini yapin kisasa kisas. Ailesine gitmeyin eleştirin o evi dar edin bakalm.
Seni boyle seviyorum diye diye adamin mabadini arşa çikarmissiniz suc sizin herseye bu denli susulmaz sesiniz çıksın azcik

Ben küs kalabilen insanın sevdigine inanmıyorum. Seni üzmek istemem. Ben de eski esimin haftalarca küslüğünü cektim. Ne olayı konusmaya ne çözmeye gönlü vardı. Memnuniyetsizliği varsa ağzınla kuş tutsan mana bulacak. Her şeye söylenir de durur.. Tek sana özel de değil genel bir şükürsüzlük hali. Kendini sürekli suçlayıp hata arama bence. Karsindaki de mukemmel biri gibi durmuyor çünkü. Ölç tart kararını ver kendine haksızlık etmeden

sen bi bıksana ondan konuşma sorma bırak kendi haline. sen kendine bak giyin kuşan gez gül eğlen bak bakalım nasıl değişiyor olayın rengi

İkımizde ikizleriz. Bekarken çok rahatmis zaten gezmis harcamis hep evlenince öyle olmadı tabi o rahatlıklarını özluyor. O kadar gezip tozmuşki evlendigimizde baya borcu vardı
Sanki taş taşıyorlar ya evlenince. Eve gelince temiz ev hazır yemek hep batıyor bunlara valla bak. Şeytan azapta gerek

Kusura bakmayın inanın kırmak için söylemiyorum ama konu eşten çok sizinle alakalı.
Sizin kendinize sevginiz ve saygınız yok maalesef. Kendine saygı duymayana da kimse duymuyor işte.
Tamam eşinizin tavırları elbette çok çirkin ama buna siz izin veriyorsunuz. Bakın başlarda böyle değilmiş, her şeye eyvallah diye diye, sine sine bu hale getirmişsiniz durumu. O da ezmeye meyiliymiş sonuçta da bu hale gelmişsiniz.

Ben olsam konuşur uyarırım ki eminim çok konuşmuşsunuzdur, olmuyorsa da gönderirim gider anasının yanına. Haftada iki değil her gün orda kalsın, istediği gibi konuşup şebeklik ve maymunluk yapsın orada.

Evlenmeden önce bilmiyor muydunuz böyle biri olduğunu?
Gerçi kendilerini çok profesyonel şekilde saklayan tipleri de mevcut

Aile konusunu bilmem ama eş kişisi fiziksel özellikleri beğenmediğini ima ediyorsa ben gidişata falan bakmadan o ilişkiyi bitirmek isterim.kadınlar olarak bu konuda çok hassasız.beni beğenmeyen kişiyle nasıl aynı yatakta yatıp, dertleşebilirim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…