- 18 Ağustos 2022
- 51
- 13
- 8
- 33
- Konu Sahibi berrakkkkkkk
-
Bu adam basak burcu mu?
Iletisim problemi var aranizda. Evlisiniz ama konusamiyorsunuz bile. Tek tarafli caba olmaz yani sadece senin cabanla olmaz. Sorun sende degil esinde.
Ikincisi birisi seni seviyorsa oldugun gibi severdi. Gulu seven dikenleri gormez ki. Seni degistirmek istiyorsa bunda bir problem vardir. Onun istedigin gibi olsan da bu adam degismez. Adamin evliligi yurutmeye gonlu yok sanirim, bahane ariyor kendine.
Aynen bunun cok iyi farkında biliyorum ama bende ayrılmak istemiyorum ayrilsam daha iyi olmayacağımı biliyorumSenin gitmeyeceğine emin ondan öyle davranıyor.
Belli ki kendisi değersizlik hissi yaşıyor ailesinden dolayı ve sizin değerli olduğunuzun farkında ama kendisini sizin yanınızda değersiz hissediyor. Kendisini size yakistiramayip sizi aşağı çekmeye çalışıyorBuraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.
Haftada iki kere ailesine gidiyoruz ablasi enistesi diger kardesinin esi hep biarada oluyoruz boyle olunca ben çok konuşamiyorum sen mutlu degilsin diye hep diken ustundeyim diyor bana .benim aileme cok gitmeyiz bunu deyince sanki bizimkilere gidip ne yapiyorsun yemegi yeyip dar kalkiyorsun diyor ki oyle yapmiyoruz ben bulasiklari toplarim cay koyarim kardesleride yapar bisey diyemem ama biktim artik hep bi benden memnuniyetsizlik.
Anlaşamadigimiz bi sorunda ben konusurum konusurum cevap vermez ,bende sorunu halletmek icin cok konusuyorum farkindayim ama obur türlu de küs kaliyor benimle dayanamıyorum.
Ben cok zor bi insan degilim ama esim cok kirilgan hic bir fikir ayriligina gelemiyor boyle gitmez deyip duruyor bıktim bunaldım ama ne yapcağımı bilmiyorum.
Kötu bi insan degildir iyi oldugumuz zamanlar da cok iyidir ama benden memnun degil her şeyimi elestirir 1.60boy 60kiloyim kiloma kadar elestiryor giyimimi elestiriyor hep bi memnuniyetsizlik beni sevdigini dusunmuyorum artık
Okuyup fikir vercek olanlar için cok tesekkur ederim
İkımizde ikizleriz. Bekarken çok rahatmis zaten gezmis harcamis hep evlenince öyle olmadı tabi o rahatlıklarını özluyor. O kadar gezip tozmuşki evlendigimizde baya borcu vardı
Çocuk yo. Sen beni fiziksel olark elestirsen ben kendimi degistirirm senin icin diyor ben seni böyle seviyorum desemde bi anlamı yok. Sorunlari cozmek icin konuşmaktan biktim konuşsakta degisen bisey olmuyor deyip konuşmuyorNe kadar zorba biriymiş eşiniz niye susup saçmalıklarına katlanıyorsunuz ?
Ailenize gitmenize kadar nasil karişabiliyor oyle bir hakki olmadığını ilk günden göstermeniz lazmdi.
Hadi onlari geçin nasil sizi kilonuza kadar eleştirebiliyor ? Şu zamana kadar ağzının payini vermedinz mi yahu kendisi çok mu matah biri ?
Bu nasil bir aşağılık kompleksi sizi yanina yakıştırmıyo, o kendini size yakıştırmıyo olmasin
Manupule ediliyorsunuz assagilaniyorsunuz bu adamdan çocuk yoksa yapmayin. Degisebilecegine inanmiyorum o yüzden iyi düşünün bununla hayat gecermi diye, tek çözüm boşanmak böyle hıyarlara harcanmamak.
Eşinizin size olan sevgisi bitti sanırım. Bu kadar tahammülsüzlük normal değil çünküBuraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.
Haftada iki kere ailesine gidiyoruz ablasi enistesi diger kardesinin esi hep biarada oluyoruz boyle olunca ben çok konuşamiyorum sen mutlu degilsin diye hep diken ustundeyim diyor bana .benim aileme cok gitmeyiz bunu deyince sanki bizimkilere gidip ne yapiyorsun yemegi yeyip dar kalkiyorsun diyor ki oyle yapmiyoruz ben bulasiklari toplarim cay koyarim kardesleride yapar bisey diyemem ama biktim artik hep bi benden memnuniyetsizlik.
Anlaşamadigimiz bi sorunda ben konusurum konusurum cevap vermez ,bende sorunu halletmek icin cok konusuyorum farkindayim ama obur türlu de küs kaliyor benimle dayanamıyorum.
Ben cok zor bi insan degilim ama esim cok kirilgan hic bir fikir ayriligina gelemiyor boyle gitmez deyip duruyor bıktim bunaldım ama ne yapcağımı bilmiyorum.
Kötu bi insan degildir iyi oldugumuz zamanlar da cok iyidir ama benden memnun degil her şeyimi elestirir 1.60boy 60kiloyim kiloma kadar elestiryor giyimimi elestiriyor hep bi memnuniyetsizlik beni sevdigini dusunmuyorum artık
Konuşmamayı denedim oda konuşmuyor benimle bende aynı evde küs olmaya dayanamiyorum biktim ama ayrilsam da mutlu olamam kendimi biliyorum oda bunu biliyor aslinda o yüzden belki de böyle umursamaz davraniyorKonuşma, yorum yapma. Sorun olunca çözmek için konuşuyorum demişsin ya 4 yıldır eşinin öğrendiği hareket şeklin bu. Konuşma, sessiz kal. O nasıl davranacak gözlemle. Ailesine gittiğinizde daha çok konuş, girişken ol, onun beklediği davranışların tersi davranışlar sergile. Ve ne yapacağını bekle.
Aynı durumdayız canım ne yazık ki varsa yoksa kendi ailesi kendi arkadaslari kendi akdabalari benim ailemde 2 saat durur onlarda 2 gün kalırız onlarla çok mutludur . Sürekli beni gözlemler ne yapıyorm yardım ediyormuyum ve hep kendini haklı görür asla eleştirmeye gelemez sen söyle yaptın desem oda benim hatamı söyler hemen iyi.olunca iyi kötü olunca çok kötüdür gidecek sığınacak boşanıp gitsem bir baba evim yok caresizimBuraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.
Onun yaptigini yapin kisasa kisas. Ailesine gitmeyin eleştirin o evi dar edin bakalm.Çocuk yo. Sen beni fiziksel olark elestirsen ben kendimi degistirirm senin icin diyor ben seni böyle seviyorum desemde bi anlamı yok. Sorunlari cozmek icin konuşmaktan biktim konuşsakta degisen bisey olmuyor deyip konuşmuyor
Ben küs kalabilen insanın sevdigine inanmıyorum. Seni üzmek istemem. Ben de eski esimin haftalarca küslüğünü cektim. Ne olayı konusmaya ne çözmeye gönlü vardı. Memnuniyetsizliği varsa ağzınla kuş tutsan mana bulacak. Her şeye söylenir de durur.. Tek sana özel de değil genel bir şükürsüzlük hali. Kendini sürekli suçlayıp hata arama bence. Karsindaki de mukemmel biri gibi durmuyor çünkü. Ölç tart kararını ver kendine haksızlık etmedenBuraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.
sen bi bıksana ondan konuşma sorma bırak kendi haline. sen kendine bak giyin kuşan gez gül eğlen bak bakalım nasıl değişiyor olayın rengiAileme gitmeme bişey demez ama sık gelmeyiz. Boşansam da iyi olmam kendimi biliyorum böyle de olmuyor. Sen beni fiziksel olarak elestir istedigin neyse ben yaparım diyor ben böyle seviyorum seni diyorum ama anlamiyor. Cok değisti ya başlarda boyle degildi bıktı benden ima da ediyor zaten bunu
Oturmamis bir evlilige sırf siz anne olmak istediginiz icin cocuk yapmayin. Cocuga yazık olur. Cocyk olmamasinda psikoloji de cok etkili. Mutlu degilsiniz.Cocuğu evliliği düzeltsin diye istemiyorum anne olmak istedigim icin ama olmyor zaten çocukta
Sanki taş taşıyorlar ya evlenince. Eve gelince temiz ev hazır yemek hep batıyor bunlara valla bak. Şeytan azapta gerekİkımizde ikizleriz. Bekarken çok rahatmis zaten gezmis harcamis hep evlenince öyle olmadı tabi o rahatlıklarını özluyor. O kadar gezip tozmuşki evlendigimizde baya borcu vardı
Kusura bakmayın inanın kırmak için söylemiyorum ama konu eşten çok sizinle alakalı.Çocuk yok bi kere oldu kalbi durdu aslinda cok istiyorum oda cok istiyor ama olmadı. Böyle degildi onceden artik tahammülü kalmadı bana arkadaslariyla cikar gezer. Onceden böyle degildin diyorum sen beni böyle yaptin diyor psikolojimi bozdun diyor benimde yaptiğım şeyler var evet ama daha dikkat ediyorum artik ya da ben oyle düşünüyorum
Aile konusunu bilmem ama eş kişisi fiziksel özellikleri beğenmediğini ima ediyorsa ben gidişata falan bakmadan o ilişkiyi bitirmek isterim.kadınlar olarak bu konuda çok hassasız.beni beğenmeyen kişiyle nasıl aynı yatakta yatıp, dertleşebilirim ki.Buraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?