- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende yazıcaktımBebeği hangi ara yaptınız diyesim geldi
Ben boğayımBence de kesin boga burcu
Benim abimlerinde oyle sorunu vardi. Uzun sure kusme, artik tartisamama bile, yataklari ayirma... Daha fazla dayanamadilar. 7 yillik evliliklerini bitirdiler. Bosandilar.![]()
barısmayı deneyin adım atın . bu küslük cok yıpratır . insanı bitireçr. niye bukadar uzunMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim çünkü çok büyük sıkıntıların var eşimle sürekli kavga ediyoruz bir kavga ettiğimiz zaman Dört ay küsüyor ayrı yatıyoruz şuanda küsüs yataklarının ayrı kafayı yiyeceğim yakında bir yardım istiyorum
4 ay ayrı yatıp sonra nasıl birlikte yatıyorsunuz ? 4 ayda neler değişir nelerMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim çünkü çok büyük sıkıntıların var eşimle sürekli kavga ediyoruz bir kavga ettiğimiz zaman Dört ay küsüyor ayrı yatıyoruz şuanda küsüs yataklarının ayrı kafayı yiyeceğim yakında bir yardım istiyorum
8yıl evliyiz inanın bana 7 ay ilişkiye girmedik hamileykende küstü hamilelik sürecinde ne zorluklar yaşadım yanımda yoktu
Özleyince mecburen yanıma yaklaşıyor bende çok yıprandığım için uzatmıyorum barışma sonrası şu hatalarımız var şunu yapma yada gibi diyologlar olmuyor konuşmadığımz için sorunları katlanıyor bir dahaki sefere daha çok artıyor bir keresinde oturalım konuşalım ne sorun varsa çözelim demïştim arkası dönükdü bir baktım uyumuş yada uyur numarası yapıyor du bende çıldırdım avazım çıktığı kadar bağırdım duvara kumandayı attım sonunda eldiven vurdu gitti inanın niçin kavga ettiğimizi unutuyorum o kadar süreden sonra benim eşim odun biraz her zaman iyi olduğu zamanlarda çok en çok barıştıktan sonra iyi oluyor sizce gidip özürdileyip suç bende desem erkek milleti uzatması bundan sonra en ufak şeylerde sussam bağırsak bile alttan alsammı yada hatasını anlayana kadar beklesemmi bana bir fikir verinevlilik mi bu şimdi?
ev arkadaşlığı gibi bişey sanırım.
4 ay sonra nasıl barışıyor peki?
ne sebeple son veriyor küslügüne?
konuşuyormusunuz barisinca nedenlerini niye bu kadar uzattığını.
gerçekten çok zor sormak istediğim çok şey olurdu eşinize sizin adınıza ama büyük ihtimal alacağınız her cevap yine size patlayacak.
uzlaşmaya calışın.Bize çok iyi anlamışın aynı huylardayız barışan taraf hep oldum veya konuşmaya çalışan beni umursamaz bir hal takar beni iyice çıldırırım hiç bir zaman sevdığını söylemez çilve işeme geldiğımde ise evliliğin ilk zamanlarında yaptım memnun kalacağına sen bunları nerden öğrendin dedi dayanışma yedim küfrünüde bebeğim olduğu için geç yazıyorum
Nasıl uzlaşayım çocuğun oyuncağı tamir et bahanesiyle yanına gittim konuştum yüzüme bile bakmadı ayaklarına kapanmıyı istiyor galiba çok sinirlendim yaaa hiç bir çabası yok herşey üst üste geliyor ne yapan inanın bilmiyorum yoruldumuzlaşmaya calışın.
ayaklarına kapanmadan da birşeyleri halledebilirsiniz ama siz mevzuyu anlatmıyorsunuz ki.. 3 sayfa baktım eften püften şeyler ile tartışıyoruz küsüyor demişsiniz.Nasıl uzlaşayım çocuğun oyuncağı tamir et bahanesiyle yanına gittim konuştum yüzüme bile bakmadı ayaklarına kapanmıyı istiyor galiba çok sinirlendim yaaa hiç bir çabası yok herşey üst üste geliyor ne yapan inanın bilmiyorum yoruldum
Benim eşim çok inatçı her defasında konuşmaya çalıştım beni dinlemez susar bu şekilde günlerce aylarca yanıma bile yaklaşmaz yaşlarının 33 ve 36 nasıl da bacağını bilmiyorum
Çok doğru çoğu şeyi benden gördü kendini çok yüksekten görüyor bu sebepten dolayı dört kere evi terk ettim yani kavgalar yüzünden beni her seferinde düzelir diye tekrar döndüm ama hiç bir zaman oturup konuşmadık sorunlarımızı çevremde kiler içkisi yok kumarı yok karı yok kız yok sinirden vurmuş olabilir evinde bakıyorsa ne derdin var dedikleri zaman kendimi suçlu hissediyorum sabrediyorum diyorum ilerde çocuklarım beni suçlamasına diye geri geliyorum sorunlarımızı halletmetmedenCanım o daha ham meyva ve sen koparmışsın olmadan dalından.Bir erkeğin küsmesi gibi birşey olabilirmi ya karı gibi.allah ağız vermiş beyin vermiş neden beynini kullanarak ağzından bir iki kelime çıkmasına izin vermiyor.yani susunca haklımı olunuyor.zamane erkeklerinin içinde çok az ADAM VAR.allah yardımcımız olsun
deniyecem başka çarem yokİktidar savaşı bu. Boşanma sebebi değil, en azından düzeltmek için çabalanması gerekir.
Biz de çok küserdik, en son 1 ay küstük. Gidip konuma bakabilirsin, çok fikir bulacaksın.
Oturup bir mektup yaz derim. Ama "sen sen sen" dememelisin. "Ben" demelisin. Mesela, -sen beni kırıyorsun- değil, -ben çok kırılıyorum-
Aralara onu aslında ne kadar çok sevdiğini(öyle yazmak içinden gelmese bile) serpiştir. Aralarda pohpohla, mesela beğendiğin bir özelliğini sıkıştır satır arasına, sonra da mesela -senin işten dört gözle gelmeni bekliyorum çünkü sana çok ihtiyacım oluyor, yüküm hafiflesin istiyorum bunu ancak sen yapabilirsin ama sen de haklı olarak yorgun geliyor ve sorun istemiyorsun. Ben de beklediğim desteği bulamadığım için (dikkat et "sen"yardım etmediğin için yazmayacaksın) sinirleniyorum kendime hakim olamıyorum- gibi şeyler yaz. Bu mektubu okursa böylece birbirinizin sesini bastırmaya çalışmadan hislerini öğretmiş olursun. Bu arada işe giderken giyeceği montun cebine falan koy ki gururdan okumayıp atmaya kalkmasın. Sen görmezken okuması daha kolay olur.
EskiMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim çünkü çok büyük sıkıntıların var eşimle sürekli kavga ediyoruz bir kavga ettiğimiz zaman Dört ay küsüyor ayrı yatıyoruz şuanda küsüs yataklarının ayrı kafayı yiyeceğim yakında bir yardım istiyorum
Bende acaba beni aldatıyormu diye düşünüyorum ama TL karıştıyorum ama yani hiç bir şey yok evden işe işten eve geliyor bende ona şaşıyorum yaa nasıl dayanıyor diye inanın eşimi tanıyamıyorum4 ay mı? hergun gordugun ınsan bu ya deve kini mi bu arkadas en fazla bır hafta kus kalınır hayır esının mesela turlu yalakalıklar yapması lazım baırsmak ıcın orası da tuhaf burnuma pek iyi kokular gelmıyor..