Özleyince mecburen yanıma yaklaşıyor bende çok yıprandığım için uzatmıyorum barışma sonrası şu hatalarımız var şunu yapma yada gibi diyologlar olmuyor konuşmadığımz için sorunları katlanıyor bir dahaki sefere daha çok artıyor bir keresinde oturalım konuşalım ne sorun varsa çözelim demïştim arkası dönükdü bir baktım uyumuş yada uyur numarası yapıyor du bende çıldırdım avazım çıktığı kadar bağırdım duvara kumandayı attım sonunda eldiven vurdu gitti inanın niçin kavga ettiğimizi unutuyorum o kadar süreden sonra benim eşim odun biraz her zaman iyi olduğu zamanlarda çok en çok barıştıktan sonra iyi oluyor sizce gidip özürdileyip suç bende desem erkek milleti uzatması bundan sonra en ufak şeylerde sussam bağırsak bile alttan alsammı yada hatasını anlayana kadar beklesemmi bana bir fikir verin
aslında cevabı kendiniz vermişsiniz.
baristiktan sonra sorunlarınızı beklentilerinizi konusmuyorsunuz.en ufak sorunda yine başa dönüyorsunuz.
özür dilerim diye barışmak yerine karşınıza alın ve konuşun.
yaptığının bencilce olduğunu sizin de kirildiginizi böyle olmaktan çok rahatsız olduğunuzu söyleyin.ona da beklentilerini sorun.ne istiyorsun benden bekleyipte benden goremedigin şeyler ne.bende ona göre bundan sonra daha dikkatli olcacagim.
bu aralar çok yoruluyorum o yüzden gerginim senden birazcık anlayış birazcık yardım istiyorum deyin.
bunun gibi şeyler ama yargılamadan ve sesinizi yukseltmeden güzelce derdinizi anlatın.
emin olun en azından rahatlarsiniz.onun vereceği tepkiye göre de davranirsiniz.
ben huzurlu bir evlilik istiyorum.birbirimize kusmeyi bırakıp konuş benimle deyin
umarım düzelir.gerçekten zor bir durum.
aranızdaki bağı kuvvetlendirin öncelikle.
fevri ve ani çıkışlar yerine biraz sakin olmaya çalışın.sürekli çocuklara yogunlasmayin.bulduğunuz fırsatta yanına gidin yanağına bir öpücük kondurun mesela.
bir kaç siz yaparsanız sonra oda sizin gibi davranmaya başlar.
sevgi ve saygı baginizu kuvvetlendirin.
o zaman değil 4 ay 4 saat küs kalamazsiniz.
Allah kolaylık versin.insallh en kısa sürede tüm sorunlarınızı çözersiniz..