Eşimle anlaşamıyoruz

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
965
621
303
Merhaba biz eşimle anlaşamıyoruz neredeyse 9 ay oldu evleneli ama tartışmalarımız hep ayni konular üzerine neymiş efendim ben mantıklı aklımı kullanarak düşünmeyip hem duygusal bakıyormuşum bu akşam ki tartışma sebebimiz internetten bi ürün alacağız benim seçtiğimle aynı özelliklere sahip fiyat olarak daha düşük bi ürün vardı ben diğerini isteyince sen takıntılısın hep aynı şeyler eskisi kadar tolerans gösteremiyorum artık neden illa pahalı şeyler istiyorsun bunu kullananlar gayet memnun istediğin olmayıncada bahane üretiyorsun dedi biz film seyredecektik normalde bu olay olunca izleyesim kaçtı dedi filmi kapattı aldı eline telefonu oyun oynadı ne dediysem bırakmadı ben sinirden ağladım beni biraz rahat bırak sıkma beni dedi saat 9 dan beri böyleyiz ben yataktayım hala yatmadı oyun oynuyor ya ben haksız mıyım sizce de ben mi suçluyum bide bu olayı uzatan sensin sonradan gelip beni daraltmasaydın bu iş bu kadar uzamazdı dedi be yarın 3 günlüğüne şehir dışına gidecek ben ne yapayım

Ben neden bilmiyorum hep boyle seylerde aldatmadan supeleniyorum neden sehir disina gidicek ?

Kusluk yapmayin. Sessiz kalin konustukca cevap verin.

maddi durumunuz elverişliyse senin istediğini alsaydı, sonuçta evdeki ürünleri kadınlar kullanıyor ve doğal olarak hangisi kaliteli sağlıklı vs kadınlar biliyor, yani can sıkıcı bir durum ama bu kadar büyümemeliydi...

Ben olsam küs gitmesine asla izin vermezdim , aldatma falan düşündüğümden değil . Ya birimizin başına bişey gelirse korkusundan..
Madem telefon elinde mesaj atın özür dileyin ,biliyorum haklısınız ama bunu özür dileyip iletişim yolunu açtıktan sonra tatlı tatlı anlatıp kafasına sokabilirsiniz . Yapabilirsiniz bence. Erkekleri yönlendirmek bu kadar zor olmamali

Sn snin yerinde olsam susardim taki o bana gelesie kadar birazda kendimi agirdan satatdim gonlumu alasia kadar ve snra ona guzelce durumu anlatirdim. Bnce sabir et o su anlik dusunio ve hareket edio ama yarin ayni dyil iste. Bekle ve gor derim

ne güzel sonunda kavga etseniz bile sorunlarınızı konuşuyorsunuz aslında yani sen ne düşündüğünü biliyorsun bazen karşı tarafı anlamak için kavga bahane edersin yinede seni anlamaz suçlu sen olursun

Yok maddi anlamda bi sıkıntı yok ama eşim tutumludur bende savurgan bide daha ev için eşyaları alamadık o daha ayağınınyorganınavgöre uzatan cinstendir
Biraz sakin olun ,ustune gitmeyin ,esya alirken cok pahalisina bakmayin ,makul olun ,bir sorun oldu mu azicik ustune gitmeyinn,karsinizdakinin huyunu ogrenmissiniz artik

İşte sorun şu ben küs duramıyorum o konuşmuyor bu sefer konuşsun diye çok üstüne gidiyorum oda sıkma beni diyor
Kus durmayin zaten. Barismak icin cilvede yapmayin. Huyunuzu bildigi icin konusmuyor zaten. Nasil olsa gelecek konusacak diye. Ustune gitmeyin. O konusursa konusun sadece

Ilk iki yil zordur. Ne kadar da oncesinden gezip anlassan da evlilik sorumlulugu baska. Ayrica iki farkli insan bir arada. Inatlasmayin birbirinizi dinleyin ve fikirlerinize saygi gosterin. Yoksa boyle benim dedigim olmali diye hayat gecmez kroniklesir. Orta noktayi bulmaya calisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…