- 25 Mayıs 2015
- 965
- 621
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Kusluk yapmayin. Sessiz kalin konustukca cevap verin.Merhaba biz eşimle anlaşamıyoruz neredeyse 9 ay oldu evleneli ama tartışmalarımız hep ayni konular üzerine neymiş efendim ben mantıklı aklımı kullanarak düşünmeyip hem duygusal bakıyormuşum bu akşam ki tartışma sebebimiz internetten bi ürün alacağız benim seçtiğimle aynı özelliklere sahip fiyat olarak daha düşük bi ürün vardı ben diğerini isteyince sen takıntılısın hep aynı şeyler eskisi kadar tolerans gösteremiyorum artık neden illa pahalı şeyler istiyorsun bunu kullananlar gayet memnun istediğin olmayıncada bahane üretiyorsun dedi biz film seyredecektik normalde bu olay olunca izleyesim kaçtı dedi filmi kapattı aldı eline telefonu oyun oynadı ne dediysem bırakmadı ben sinirden ağladım beni biraz rahat bırak sıkma beni dedi saat 9 dan beri böyleyiz ben yataktayım hala yatmadı oyun oynuyor ya ben haksız mıyım sizce de ben mi suçluyum bide bu olayı uzatan sensin sonradan gelip beni daraltmasaydın bu iş bu kadar uzamazdı dedi be yarın 3 günlüğüne şehir dışına gidecek ben ne yapayım
Merhaba biz eşimle anlaşamıyoruz neredeyse 9 ay oldu evleneli ama tartışmalarımız hep ayni konular üzerine neymiş efendim ben mantıklı aklımı kullanarak düşünmeyip hem duygusal bakıyormuşum bu akşam ki tartışma sebebimiz internetten bi ürün alacağız benim seçtiğimle aynı özelliklere sahip fiyat olarak daha düşük bi ürün vardı ben diğerini isteyince sen takıntılısın hep aynı şeyler eskisi kadar tolerans gösteremiyorum artık neden illa pahalı şeyler istiyorsun bunu kullananlar gayet memnun istediğin olmayıncada bahane üretiyorsun dedi biz film seyredecektik normalde bu olay olunca izleyesim kaçtı dedi filmi kapattı aldı eline telefonu oyun oynadı ne dediysem bırakmadı ben sinirden ağladım beni biraz rahat bırak sıkma beni dedi saat 9 dan beri böyleyiz ben yataktayım hala yatmadı oyun oynuyor ya ben haksız mıyım sizce de ben mi suçluyum bide bu olayı uzatan sensin sonradan gelip beni daraltmasaydın bu iş bu kadar uzamazdı dedi be yarın 3 günlüğüne şehir dışına gidecek ben ne yapayım
Yok ailevi bir olay için çıkacak şehir dışınaBen neden bilmiyorum hep boyle seylerde aldatmadan supeleniyorum neden sehir disina gidicek ?
Evet ben fazla duygusalım oda tam tersi çok akılcı ve bu olay yüzünden neredeyse 10 ve üzerindeki tatışmalarımızİkiniz de hatalısınız.
Eşiniz fazla dürüst ve dobra,siz de evet dediği gibi duygusal.
Nasıl olacak oIstemeyi bilmiyorsun canisi
Yok maddi anlamda bi sıkıntı yok ama eşim tutumludur bende savurgan bide daha ev için eşyaları alamadık o daha ayağınınyorganınavgöre uzatan cinstendirHep kendi istediginiz mi olsun istiyorsunuz ,
Maddi anlamda sikisiklik mi var ,
Ya da hic kendi haline birakmiyor musunuz
İşte sorun şu ben küs duramıyorum o konuşmuyor bu sefer konuşsun diye çok üstüne gidiyorum oda sıkma beni diyorKusluk yapmayin. Sessiz kalin konustukca cevap verin.
ne güzel sonunda kavga etseniz bile sorunlarınızı konuşuyorsunuz aslında yani sen ne düşündüğünü biliyorsun bazen karşı tarafı anlamak için kavga bahane edersin yinede seni anlamaz suçlu sen olursunMerhaba biz eşimle anlaşamıyoruz neredeyse 9 ay oldu evleneli ama tartışmalarımız hep ayni konular üzerine neymiş efendim ben mantıklı aklımı kullanarak düşünmeyip hem duygusal bakıyormuşum bu akşam ki tartışma sebebimiz internetten bi ürün alacağız benim seçtiğimle aynı özelliklere sahip fiyat olarak daha düşük bi ürün vardı ben diğerini isteyince sen takıntılısın hep aynı şeyler eskisi kadar tolerans gösteremiyorum artık neden illa pahalı şeyler istiyorsun bunu kullananlar gayet memnun istediğin olmayıncada bahane üretiyorsun dedi biz film seyredecektik normalde bu olay olunca izleyesim kaçtı dedi filmi kapattı aldı eline telefonu oyun oynadı ne dediysem bırakmadı ben sinirden ağladım beni biraz rahat bırak sıkma beni dedi saat 9 dan beri böyleyiz ben yataktayım hala yatmadı oyun oynuyor ya ben haksız mıyım sizce de ben mi suçluyum bide bu olayı uzatan sensin sonradan gelip beni daraltmasaydın bu iş bu kadar uzamazdı dedi be yarın 3 günlüğüne şehir dışına gidecek ben ne yapayım
Biraz sakin olun ,ustune gitmeyin ,esya alirken cok pahalisina bakmayin ,makul olun ,bir sorun oldu mu azicik ustune gitmeyinn,karsinizdakinin huyunu ogrenmissiniz artikYok maddi anlamda bi sıkıntı yok ama eşim tutumludur bende savurgan bide daha ev için eşyaları alamadık o daha ayağınınyorganınavgöre uzatan cinstendir
Kus durmayin zaten. Barismak icin cilvede yapmayin. Huyunuzu bildigi icin konusmuyor zaten. Nasil olsa gelecek konusacak diye. Ustune gitmeyin. O konusursa konusun sadeceİşte sorun şu ben küs duramıyorum o konuşmuyor bu sefer konuşsun diye çok üstüne gidiyorum oda sıkma beni diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?