- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Suan öyle yapıyorum ama aynı evin içinde olmuyor dün haberler için 4e kadar uyumadi ben hasta olsam arkamı döndüğüm an uyurSen de onunla ilgilenme madem boşver.
Kaç defa denedim hep sorunlarimiz in üstünü örtmeye çalışıyor olmuyor isteal karşına konuş bebeğin için yap bunu en azından o da mutlaka birşeyler söylicektir.sen de söylersin ne düşünüyosan çözümlersiniz..
Yapacak bir şey yok eşin odun o zaman düzelmesi için uğraşman lazım o da baya uğraşı gerektirir bir odunu değiştirmek zor.Şöyle düşünün belki rahatlarsınız erkeklerin çoğu odun ince düşünceli değil bu siteden iyice anladım bunu.Suan öyle yapıyorum ama aynı evin içinde olmuyor dün haberler için 4e kadar uyumadi ben hasta olsam arkamı döndüğüm an uyur
Önceden böyle değildi dün geceden beri tek kelime etmedim adamın umrunda değil gibi suan farklı odalarda oturuyoruzYapacak bir şey yok eşin odun o zaman düzelmesi için uğraşman lazım o da baya uğraşı gerektirir bir odunu değiştirmek zor.Şöyle düşünün belki rahatlarsınız erkeklerin çoğu odun ince düşünceli değil bu siteden iyice anladım bunu.
erkekler bizim kadar tartışmayı sevmiyolar. benim eşim de sevmez tartışmayı başka odaya geçer ben gider laf atarım kavga ederim meselaKaç defa denedim hep sorunlarimiz in üstünü örtmeye çalışıyor olmuyor iste
git yanına kavga et o zamanÖnceden böyle değildi dün geceden beri tek kelime etmedim adamın umrunda değil gibi suan farklı odalarda oturuyoruz
Sorunlarımızın üstünü ortersek daha mi iyi yanierkekler bizim kadar tartışmayı sevmiyolar. benim eşim de sevmez tartışmayı başka odaya geçer ben gider laf atarım kavga ederim mesela
Süper akilgit yanına kavga et o zaman
Suan öyle yapıyorum ama aynı evin içinde olmuyor dün haberler için 4e kadar uyumadi ben hasta olsam arkamı döndüğüm an uyur
Dayanamaz gider ustune atlar minciklardm derdn ne lan diye :)))) bzde bi iki haftadır ayri yatiyoruz kizim diş cikario huysuzlanio gece esm mecburen baska odada uyuyoÖnceden böyle değildi dün geceden beri tek kelime etmedim adamın umrunda değil gibi suan farklı odalarda oturuyoruz
beğenmediyseniz yapck birşey yok benim çözümüm böyle. ve dalga geçmek için söylemedm kendim yapıyorum ve işe yarıyo ki mutlu bir evliliğim var halaSüper akil
Önceden böyle değildi dün geceden beri tek kelime etmedim adamın umrunda değil gibi suan farklı odalarda oturuyoruz
neden denmesin denilebilir ama şiddet vs. göremedm adam pasif tepki veriyo anladığım kadarıyla. bana kalırsa bayan aktif tepkiyle karşılamalı ki çözüm oluşsun..Hamile kadınlara boşan denmiyor mu yani?
Boşanması için şiddet görmesi gerekmiyor ki kişinin. Konu sahibi sürekli kavga gürültü diyor. Yani huzursuz bir ortam.neden denmesin denilebilir ama şiddet vs. göremedm adam pasif tepki veriyo anladığım kadarıyla. bana kalırsa bayan aktif tepkiyle karşılamalı ki çözüm oluşsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?