Esimle anlaşamıyoruz !!!

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bana yardım edin lütfen !!! 1.5 yildir evliyim ve 8+2 haftalik hamisim çok severek evlendik çok acılar çektim ben hepsini atlattık ta bir bunu atlatamiyorum. Herkes tartışır ama çözmek için artık konuşma taraftarı değil çok ilgilenmez artık benle umursamıyor yani beni açıkça beni sevmediğini düşünüyorum kaldı ki bende eski gibi heyecanlı degilim artık. Görmek istemiyorum çünkü hep kavga gürültü sıkıldım bu durumdan. Bosan demeyin bende boşanmayı biliyorum ama hamileyim iste ????

al karşına konuş bebeğin için yap bunu en azından o da mutlaka birşeyler söylicektir.sen de söylersin ne düşünüyosan çözümlersiniz..

Suan öyle yapıyorum ama aynı evin içinde olmuyor dün haberler için 4e kadar uyumadi ben hasta olsam arkamı döndüğüm an uyur
Yapacak bir şey yok eşin odun o zaman düzelmesi için uğraşman lazım o da baya uğraşı gerektirir bir odunu değiştirmek zor.Şöyle düşünün belki rahatlarsınız erkeklerin çoğu odun ince düşünceli değil bu siteden iyice anladım bunu.

Önceden böyle değildi dün geceden beri tek kelime etmedim adamın umrunda değil gibi suan farklı odalarda oturuyoruz

Suan öyle yapıyorum ama aynı evin içinde olmuyor dün haberler için 4e kadar uyumadi ben hasta olsam arkamı döndüğüm an uyur

Adamın kabahati bu mu

Yani olağanüstü bir gündü çoğu kişi uyumadı

Oğlum hasta sabah erken kalkar diye ben 2 de yattım eşim daha geç yattı şimdi de içeride uyuyor mesela hiç buna kızmak içten içe kinlenmek aklıma gelmedi

Karşılıklı evlilik beklentileriniz farklı olabilir bunu konuşun o nasıl bir hayat istiyor sizden beklentisi ne siz nasıl bir hayat istiyorsunuz ondan beklentiniz ne

Çocuk doğduktan sonra daha zor olur bunu en kısa zamanda netleştirin

Bir de beklentinizi düşürün tüm hayatınızı eşiniz üzerine de asla kurmayın

Yaş kaç ?
Hormonlar tavan yapmış
Geçici birşey fazla üstelemeyin
Zamana bırakın bebeğinize odaklanın

neden denmesin denilebilir ama şiddet vs. göremedm adam pasif tepki veriyo anladığım kadarıyla. bana kalırsa bayan aktif tepkiyle karşılamalı ki çözüm oluşsun..
Boşanması için şiddet görmesi gerekmiyor ki kişinin. Konu sahibi sürekli kavga gürültü diyor. Yani huzursuz bir ortam.
İsterse boşanır. O diyor ki boşan demeyin, hamileyim. Ben de diyorum ki ne alaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…