Eşimle anlasamıyoruz

Gitmeyince trip atıyor. Bizimkiler görmek istiyor diyor. Benim ailem çok uzakta 1 günlük yol. Benim ailemin yanında zorla duruyor yılda 1 hafta zar zor. Motora gelince gecen bindim titredim korkudan çok kötüydü. Korkmama bile bozuldu. Hoşuna gitsin diye bindim yine yaranamadım

Çok normal bir cevap o. Arada samimiyetin olmadığı ama evlilik maksadıyla yapılan bir sohbet esnasında bu şekilde konuşulması gayet olağan.

Sanki adam uyuşturucu bağımlısı gibi yaklaşmışsınız ayrıca. Bırakmasını istemek atılabilecek en yanlış adımlardan biri. Motorla ilgilenmesi neden bu kadar rahatsız ediyor sizi?

Sizden çok motorla zaman geçiriyor çünkü motor ona dırdır etmiyor, güzel vakit geçiriyor, eğleniyor, kafa dağıtıyor vs. Siz onunla bu keyfini paylaşabilseniz aranızdaki bütün sorunlar hallolacak bence.

Sizin herhangi bir hobiniz var mı?

Başlarda çok takmamıştım motoru çünkü dozundaydi. Ikimizde çalışıyorduk birbirimizi göreceğimiz vakit geçireceğimiz zamanlarda motorla vakit geçirmesi artık can skmaya başladı Bundan dolayı tamamen bırakmasını istiyorum. Araba alsak beraber gezsek daha mı kötü. Bekâr Adam gibi davranıyor. Arkadaşlarını soruyorum motorcu hep bekarlar. Onlar gibi rahat davranmamasi lazim. Ben araba olmadığı için şehir dışına ya da gezmeye giremiyorum heryere o gününü gün ediyor . Bencillik geliyor bana

Motorsiklet konusunda ki merakından vazgeçirmek için size bir yöntem önerebilirim. Aynı yöntemi kendi kendime uyguladım ve motor tutkumdan vazgeçtim 3 yıldır 100 cc lik scooter modeli Honda Activa bir motorum var onunla idare ediyorum zaten şimdi hamile olduğum için 9 aydır binemiyorum bebeğime
Şayet bünyen ve miden kaldırabilirse
İnternetten motorsiklet kazalarının olduğu ve motordan düşüp ölenlerin fotoğraflarını bulup eşine göstermelisin.
Benim gördüklerim dehşet vericiydi.
Motorla 290 km hız benim için adrenalin mutluluk herşeydi ama o fotoğrafları gördükten sonra scooter motorumla en fazla 70 km hız yapabiliyorum ve düşsem bile bir sorun olmuyor.
Motordan vazgeçemedim ama hızdan vazgeçtim diyebilirim.
Sende öyle yap bence. Eşine göster onları

Gösterdim gösterdim. Bana arabada kaza getirebilirsin diyor

esinin seni sevdiginden emin misin ?
malesef bu davranislari sevmeyenler sergilerde senin adina uzuldum

Ben sogukluktan ziyade birbirinden tamamen farkli iki insan gördüm iliskinizde. Bu durum kolay degistirilemez. Ortada bir sorun olsa çözülebilir derdim ancak siz bambaska yapilardasiniz , bunun çözümü yok malesef.

Ben eşinin olgun olmadigini düşündüm
Bir de saygisiz
Sen eşisin diye her seyi elestirme hakkına sahip değil
Ben buyum beni böyle kabul.edip.evlendin değişemem de net ol
Ayrica mesela yemeği mi begenmedi eleştirdi, ben emek verdim bir tesekkuru cok gordun de alın gucen kalk sofradan
Bu ise yaramazsa da cok biliyorsan kendin yap yapamıyorsan da agzini açma de
Beni sinirlendiriyirsun kismi da cocuksu oldugunu gosteriyor, kendi duygu ve düşüncelerinin bile sorumluluğunu alacak kapasite yok maalesef o asamaya gelememiş daha

Gösterdim gösterdim. Bana arabada kaza getirebilirsin diyor
Aslın da eşin haklı kendince
Arabayla kaza geçirse sakat kalır ama motosikletle kaza geçirse ohhh miss gibi direk ölür.Eşin seni düşünüyor araba kazası olsa sakat kalsa senin başına kalacak adam direk motorla işi kökten ve temiz halledip başına kalmamak istiyor.
Yani eşin seni çok düşünüyor onun düşünmediği kendisi

Doğru biraz olgunlasmamis hata kabul etmiyor

Bence siz haklısınız söyle ki bizim kapalı bi tanıdığımız motora binmiş biriyle ve giderken şalı motorun tekerine takılmış ve kız çok acı bi şekilde hayatını kaybetmiş

Ben de sevmem motoru, güvenli bulmam, motordan hoşlanan biriyle de yapamam.

Üzgünüm ama sizin evliliğiniz olmamış, ikiniz de çok farklı telden çalıyorsunuz

Şu durumda zaten onun girdiği ortamlara giremezsiniz siz muhtemelen. Kapalı olduğunuz için rahatsız olursunuz. Evli çoluklu çocuklu motorcular da var. Biri benim abim. 30 yıllık motorcu. Motorla kamplara gider, turlara katılır. Bazen eşi bazen kızı eşlik eder, evlenmeden önce ben de takılırdım peşine. Ama çoğu zaman yalnız olur. Motor tek kişilik bir hobidir. Karı koca motorcuların da ayrı ayrı motorları vardır genelde, tek motorla çıkmazlar yola. Bunları motor bekar insan hobisidir anlayışınızı kırmak için yazıyorum.

Tamamen vazgeçmesini istediğiniz sürece daha çok itersiniz onu motorla zaman geçirmeye. Şu an yapmanız gereken şey birlikte kaliteli zaman geçireceğiniz, ğaylaşımda bulunacağız aktiviteler keşfetmek olmalı. Birlikte geçirdiğiniz zamandan ikiniz de keyif almalısınız.

Aksi takdirde üzgünüm ama mutsuz, eninde sonunda bitecek bir evlilik görüyorum ben.

Evet hoşlanmıyorum o ortamlardan. Hayırlısı Bilmiyorum sonu ne olacak. Cikmazdayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…