- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi Boncuk9287
-
Ne değişik hayatlar yaşıyor insanlar nasıl tuhaf şeyler oluyor aklım almiyor
Aynen öyle tam olarak mevzuyu açıklamişsiniz teşekkür ederim.Oturdugumuz yerde sokaklar dar ve çok karışık.Guvenilir de değil.Enistenin orası sitede güvenlikli garajlı bir yer.Ama eniştenin evi bize 1 saatlik uzakta.Eniştenin kapalı garajimi var ? Araba ordami duruyor? Mesafe cokmu sizin evle? Sizin muhitte park sorununu var? Güvenilir bı yer değil mi?
Bende sizin gibi düşünüyorum ama bunu eşime anlatamıyorum maalesef oyuzden bu foruma konu açıp danıştım sizlereYa yemin ederim aynısını yazacağım
1 saat yol gideceksem arabam niye var
Ben o arabayı evimden çıkıp rahatça ise alisverise gezmeye virta zirta gitmek İçin almadım mi
Şimdi niye 1 saat yol gidiyorum
Eee sonra arabayi oraya bırakıp 1 saat yol gidip Evime mi geliyorum
Hayatımda duyduğum en saçma konulardan
Yani bunu bu zamana kadar konu sahibi nasıl kabul etti . Ben akşama kadar eşek gibi çalışacağım gidip diyecek ki kardesimin kapısının önünde duracak bir yerlerimle gülerim herhaldeYa yemin ederim aynısını yazacağım
1 saat yol gideceksem arabam niye var
Ben o arabayı evimden çıkıp rahatça ise alisverise gezmeye virta zirta gitmek İçin almadım mi
Şimdi niye 1 saat yol gidiyorum
Eee sonra arabayi oraya bırakıp 1 saat yol gidip Evime mi geliyorum
Hayatımda duyduğum en saçma konulardan
Bu kadar ürkek, korkak bir erkek mi olur?Aynen öyle tam olarak mevzuyu açıklamişsiniz teşekkür ederim.Oturdugumuz yerde sokaklar dar ve çok karışık.Guvenilir de değil.Enistenin orası sitede güvenlikli garajlı bir yer.Ama eniştenin evi bize 1 saatlik uzakta.
Nasıl kabul ediyorsunuz bu evliliğiAraba eşimin üzerine benim değil.Sattirabilecegimi düşünmüyorum.Daha evin önüne getirtemiyorum.Sattirmayi hiç beceremem
Tamam da Allah korusun gece çocuk ateslense , kötü bir ev kazası olsa ne yapacaksanız ?Aynen öyle tam olarak mevzuyu açıklamişsiniz teşekkür ederim.Oturdugumuz yerde sokaklar dar ve çok karışık.Guvenilir de değil.Enistenin orası sitede güvenlikli garajlı bir yer.Ama eniştenin evi bize 1 saatlik uzakta.
Bir depremde milletin hayatı alt üst oldu kıyamıyorum diyenleri aklım almiyor.Evet mahalle biraz alan dar korkuyor arabayı çizerler ya da zarar verirler diye.Eniste sitede garajlı güvenlikli bir yerde oturuyor.O yüzden orda bırakıyor
Sizin arabanız altından mı? Çok mu pahalı bir araç ? Hayatımda bundan saçma çok az şey duydum. Ne olacak park halinde duran arabaya inanın anlamadım?Aynen öyle tam olarak mevzuyu açıklamişsiniz teşekkür ederim.Oturdugumuz yerde sokaklar dar ve çok karışık.Guvenilir de değil.Enistenin orası sitede güvenlikli garajlı bir yer.Ama eniştenin evi bize 1 saatlik uzaklıkta
Bende sizin gibi düşünüyorum ama bunu eşime anlatamıyorum maalesef oyuzden bu foruma konu açıp danıştım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?