Eşimle aram açılmak üzere:(

layla85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
100
0
96
Bursa
arkadaşlar yardım edin kocamla aram açılmak üzere ondan soğumak üzereyim.benimle birlikte olmak yerine m...basyonu tercih ediyor.çirkide değilim çok şükür kafayı yicem bi yardım edin.ne düşünmeli ne yapmalıyım*2.ye yakalıyorum.ne yapmalıyım bu normalmi?

canım konuşmayı denesen neden sevmisimi bitti acaba yada sorunlarımı var neden m....yon başka biriyle degilde

oluyo ama 10 günde 1 falan ve yorgunum falan diyor biz daha 2 senelik evliyiz sanırım ona artık çekici gelmiyorum çok kötüyüm çoook

sizinle birlikte olmuyor mu hiç :uhm:
bunu konusarak cözebilirsin
sormadın mı eşine neden bu yöntemi tercih ediyor :uhm:

Nasıl 2. ye yakalıyorum,-tatlicadiarzu- 2. kezmi yakalıyorsunuz

Konuşun.. eşinizle paylaşın, ben bu tür konulare pek yorum getiremiyorum

İki kişi arasında çözülecek bir problem olarak görüyorum...

ya konuşamam canım çok acıyooo sevgimiz var çok güzel vakit geçiriyoruz 7 senedir beraberiz ne konuşabilirim ki nasıl anlatılır bi kere oldu çok pişmman oldu kötü hisseti kendini şimdi nasıl ya anatamıyrum offf ne yapmalıyım nası çıkçam işin içinden

ya o anlık bişeydi diyor çok küçülüyorum bu olayı knuşurken yada düşünürken.ben biraz pasifim bu konularda

canım sen bence eşinle bir konuş.bakalım ne diyecek.onun hoşuna giden şeyler yap.belki geçicidir.

ya konuşamam canım çok acıyooo sevgimiz var çok güzel vakit geçiriyoruz 7 senedir beraberiz ne konuşabilirim ki nasıl anlatılır bi kere oldu çok pişmman oldu kötü hisseti kendini şimdi nasıl ya anatamıyrum offf ne yapmalıyım nası çıkçam işin içinden

Yaw bacim ne var bunda...konusacaksin tabi, böyle kendini yemekle olmazki?benneyaptımki

Soracan adam akilli niye böyle yapiyorsun, bir problemmi var? Varsa cözelim falan:delphin:iylikle konus...

Ayrica bir keresinde basilmis oldugu icin kendini kötü hissetiyse mutlaka vardir bir sorunu..:delphin:

Bunu ancak konusarak halledebilirsin..
Ilk soru neden seninle birlikte olmaktansa m....yapiyor..
Bunun cevabi cok onemli..bunu yaparkende bazi viedolar falan mi izliyor.

eski bir alışkanlıktır belki. öyle daha çok zevk aldığını düşünüyordur. utandırmadan ve utanmadan konuşulması gereken bir konu. ancak konuşarak halledebilirsiniz. nelerden zevk aldığınızı konuşmalısınız.

pasif olma canım o senin eşin,kendini biraz daha açık ifade et üzüldüğünü anlat.onun hoşlandığı şekilde davran.ne bileyim biraz süslen,parfüm ,gecelik ,mumlar,müzik... bunları deniyor musun canım.

dün gördüm hiç bişey demedim.kavga gürültü oluyr kendi içimde hallederim dedim ya kızlar eşinize bi sorsanız benim için erkek gözüyle anlasam ben düşündüm düşündüm lmuyoo sorabilcem birisi yok çevremde

evde süslenin püslenin
accuk acık değişiklik yapın kendinize giyinin gözüne hitap edin yerimseniben
belki vazgecer :uhm:

pasif olma canım o senin eşin,kendini biraz daha açık ifade et üzüldüğünü anlat.onun hoşlandığı şekilde davran.ne bileyim biraz süslen,parfüm ,gecelik ,mumlar,müzik... bunları deniyor musun canım.

üfff ben utanıyorum işte böyle şeylere sanki şimdi bu olayda olduya nasıl yapçam bilmiyorum ama şart sanırım seviyorum ben onu

Bencede eşinizle konuşmalısınız,başlamadan öncede bunun sizin için ne kadar zor olduğunu söyleyin anlayışlı bir ses tonu kullanın...
Şimdi masturbasyon yapması çok acayip değil aslında ama sizinle ilişkiyi azaltmasına neden oluyorsa bu kötü...
Acaba sevişme esnasında falan onun hoşuna gitmeyen belkide ona rahatsızlık veren bişey mi oluyor. (bunu özellikle sorun ve dürüst olmasını isteyin) Mesela hoşuna gitmeyen bir koku olabilir(ter kokusu vs gibi), böyle bir problemden dolayı çok yanaşmak istemiyorsa en azından çözümünü bulmaya çalışırsınız.. ınşallah daha önemli bişey değildir. ama konuşmadanda bir çözüm bulamazsınız.

Back
X