Her gün cinsellik isteyen kocam🤦

Arkadaşlar sorunum bu eşim her gün cinsel ilişki istiyor on yıllık evliyiz. Her gün olmasını istememem onun için kötü yani beni kötü biliyor. Yeni evli değiliz bu kadarı fazla diyorum yanlış anlıyor ne yapmalıyım ki her gün olmasını istemiyorum iki gün de bir olsa neyse. Zaten ailemin çok büyük sorunlari var bu aralar onun için üzüldüğümü de biliyor buna rağmen aklı cinsellikte.Yaşı kırk bende otuzum bu kadar sık istemesi normalmi sizce?
Ben mi abartıyorum bugün küs gitti işe hayır dediğim için ne yapmalıyım?
Böyle erkekler işin sonunda aldatır sonrada sen bana karilik yapmadın der doyumsuzluk var sen istemeyincede suçu sende bulacak bir arkadaşın dediği mantıklı bende gizli gizli şap ver sağlık sorunu yok ise bu ne böyle insanın ilişki heveside kalmaz biraz özlemek istemek gerekir

aşko benimkide her gün tamam desem ister, 2 günde bir şeklinde orta yolu bulduk biz, birlikte olduktan sonra ertesi günde sırnaşıyor tamam desem bazen diyorum göbek atıyo resmen, hayat telaşı hep olmaz aşkım ama 2 günde bir olunca bende keyif alıyorum falan de.

birisi daha yazmış sorun sevişmek istemesi değil hayırı kabul etmemesi
yoksa her gün sevişilsin ne ala ne güzel ama SANA değer veren SANA dokunmak isteyen adam hayır deyince de tavır yapmaz yani
bilir ki sen de modunda olursan asıl isteğine kavuşacak hani SENİNLE sevişecek ya
eşin seni değil sadece seks yapmayı istiyor gibi anlaşılıyor buradan ve hareketleri sapıkça
sen artık eşinin ısrarlarından yorulmuş ve eşini istemiyor olabilir misin mesela?
adamı düşüneceğine kendine kredi ver biraz da istemek zorunda değilsin. istemediğin adamla ne işin var? seni bu evlilikte tutan sebepler neler?

Arkadaşlar sorunum bu eşim her gün cinsel ilişki istiyor on yıllık evliyiz. Her gün olmasını istememem onun için kötü yani beni kötü biliyor. Yeni evli değiliz bu kadarı fazla diyorum yanlış anlıyor ne yapmalıyım ki her gün olmasını istemiyorum iki gün de bir olsa neyse. Zaten ailemin çok büyük sorunlari var bu aralar onun için üzüldüğümü de biliyor buna rağmen aklı cinsellikte.Yaşı kırk bende otuzum bu kadar sık istemesi normalmi sizce?
Ben mi abartıyorum bugün küs gitti işe hayır dediğim için ne yapmalıyım?
Merhaba inanılmaz şaşkın bir halde size yazmaktayım. 15 yıllık evliyim hergün hergün aglicam artık ve reddetme şansım yok düşman kesiliyo eve bakmıyo para bırakmıyo…bisürü şey. Ya ben nereye gitmeliyim kimden yardım almalıyım şaştım. Ne yedirsem de kökten bitse bunun istegi.Siz bi çözüm buldunuz mu ?

Merhaba inanılmaz şaşkın bir halde size yazmaktayım. 15 yıllık evliyim hergün hergün aglicam artık ve reddetme şansım yok düşman kesiliyo eve bakmıyo para bırakmıyo…bisürü şey. Ya ben nereye gitmeliyim kimden yardım almalıyım şaştım. Ne yedirsem de kökten bitse bunun istegi.Siz bi çözüm buldunuz mu ?
Bulmadım ayrılın isterseniz siz eve bakmiyorsa

Canım kölesi değilsin bu adamın yolla gitsin

Sorun sadece cinsel istek mi sence 🙄

Back
X