Eşimle aram açılmak üzere:(

video izlemiyo bende anlamadım sabah yanımdan kalkıyo eğer çok ihtiyacı olsa yanındayım yani neden 1 saat sonra kendi halletmye çalışıyo anlmadım gitti belki inanmazsınız ama inanın çirkin değilim hatta iyi sayılırım offff eşlerinize bi sorun güzel bi dille erkeler belki bizim gibi düşünmüyodur.

erkeklerde sabah ereksiyornu diye birşey var bildiğim kadarıyla. yani rüya görmeseler, o anda istek duymamış olsalar bile sabah uyandıklarında zaman zaman böyle bir ereksiyon olduğunu biliyorum. belki onun isteminde olan birşey değildir. yani belki amaç zevk almak değil de o durumundan kurtulmak filandır. ne şekilde yakaladığına bağlı biraz elbette bu.

dün gördüm hiç bişey demedim.kavga gürültü oluyr kendi içimde hallederim dedim ya kızlar eşinize bi sorsanız benim için erkek gözüyle anlasam ben düşündüm düşündüm lmuyoo sorabilcem birisi yok çevremde

Kimi erkekler cinsel ilişkiyi çok matah bulmuyormuş hatta masturbasyondan daha çok keyif alıyormuş, kimi erkeklerde de tam tersi bir düşünce oluşuyormuş...
Eğer ilk nedenden dolayı ise durumunuz o zaman eşiniz için biraz cinsel yaşamınıızı renklendirmeye çalışın, ama çok utangaçsanız bunu yaparken çok zorlanırsınız. Biraz çaba lazım, deneyin..

video izlemiyo bende anlamadım sabah yanımdan kalkıyo eğer çok ihtiyacı olsa yanındayım yani neden 1 saat sonra kendi halletmye çalışıyo anlmadım gitti belki inanmazsınız ama inanın çirkin değilim hatta iyi sayılırım offff eşlerinize bi sorun güzel bi dille erkeler belki bizim gibi düşünmüyodur.

Canim ben bunu bir defa esime sormustum, cinselik bölümü varken buna benzer bir konu daha vardi!

Neden bir erkek karisinla beraber olmak yerine m...yonu tercih eder diye...

Cevabi su oldu...Aliskanlik yapmisdir mutlaka, bir nevi hastalik gibi birsey...kadinla beraber olsa bile kendi kendine yapmaktan daha cok zevk aliyordur...var öyle erkekler...:kahve: bekarken sürekli yapmissa simdide vazgecemiyor:kahve:

Lami cimi yok sen esinle güzelce konus güzelim, kendini suclama:teselli:

bazı erkekler bekarken mastürbasyon yaptıkları için evlendikten sonrada bunu alışkanlık haline getirdikleri için evlendiklerinde de devam ederlermiş..bu olabilir
ama asıl cevap eşinizde tatlı dille utandırmadan konuşun..

canım benim yapmak lazım tabii.hep olmasa bile arada.ışıkları kapat,mum yak,gecelilkle çık karşına böyle şeyler belki ,ozaman sen de utanmazsın,hafif ışıkta.eşinle de konuş canım hala devam ederse.

Bencede eşinizle konuşmalısınız,başlamadan öncede bunun sizin için ne kadar zor olduğunu söyleyin anlayışlı bir ses tonu kullanın...
Şimdi masturbasyon yapması çok acayip değil aslında ama sizinle ilişkiyi azaltmasına neden oluyorsa bu kötü...
Acaba sevişme esnasında falan onun hoşuna gitmeyen belkide ona rahatsızlık veren bişey mi oluyor. (bunu özellikle sorun ve dürüst olmasını isteyin) Mesela hoşuna gitmeyen bir koku olabilir(ter kokusu vs gibi), böyle bir problemden dolayı çok yanaşmak istemiyorsa en azından çözümünü bulmaya çalışırsınız.. İnşallah daha önemli bişey değildir. ama konuşmadanda bir çözüm bulamazsınız.

teşekkür ederim arkadaşım her noktayı dikate alcam yani bilmiyorum aslında gayet verimli geçiyor gibi geliyor ama başlayamıyoruzkiii

bazı erkekler bekarken mastürbasyon yaptıkları için evlendikten sonrada bunu alışkanlık haline getirdikleri için evlendiklerinde de devam ederlermiş..bu olabilir
ama asıl cevap eşinizde tatlı dille utandırmadan konuşun..

canım benim yapmak lazım tabii.hep olmasa bile arada.ışıkları kapat,mum yak,gecelilkle çık karşına böyle şeyler belki ,ozaman sen de utanmazsın,hafif ışıkta.eşinle de konuş canım hala devam ederse.

çok sağol arkadaşım iana okdar düşünüyorum ki neyapmam gerektğini kafayı sıyırcam artık

herkese teşekkür ediyorum biraz olsun rahatladım nolur yazın önerilerinizde varsa

sen yanındayken,onun eşiyken ve her gece yanında uyurken böle bişeye başvuruyosa bir sorun var demektir.
konuşmaktan başka şansın yok.
ben olsam hiç düşünmez,direkt konuşurdum.

konuşunca sanki dahada uzaklaçak gibi oluyo suçluluk hissediyo bu sefer dahada zorlaşıyo bazı şeyler

Eşinizle cinsel hayatınız hakkında konuşurken bile çekiniyorsanız eşinize yetemiyor olabilme olasılığınız yüksek. Üzgünüm ama aklıma ilk gelen bu.
Onun hoşuna gidecek şeyleri yapmaya da utanıyorsunuz. Bence eşinizin m... yapması çok ama çok normal. Hatta bence şükretmelisiniz bunu kendi başına yaptığı için.

7 senelik birliktelik ve 2 senelik evlilikten sonra eşininzle her türlü konuda konuşabilmeli, cinsel açıdan onu mutlu edicek herşeyi (normal kabul edilen sınırlar içinde) yapabilmeniz lazım.

Eşinizin bundan vazgeçmesi sizin elinizde. Onu sizi arzulamaya itin. Elinizin altında net var araştırın biraz. Ağlamak, üzülmek kolay. Harakete geçin biran önce. ılerde daha da üzülmeyin.

konuşçam ama nasıl bakalım ya böle bişey yaşicam aklıma hiç gelmezdi eskiden hiç böyle değildi tam tersiydi çaba harcardı ne bileyim dokununca bile etkilenirdi buna anlam veremiyorum

Eşinizle cinsel hayatınız hakkında konuşurken bile çekiniyorsanız eşinize yetemiyor olabilme olasılığınız yüksek. Üzgünüm ama aklıma ilk gelen bu.
Onun hoşuna gidecek şeyleri yapmaya da utanıyorsunuz. Bence eşinizin m... yapması çok ama çok normal. Hatta bence şükretmelisiniz bunu kendi başına yaptığı için.

7 senelik birliktelik ve 2 senelik evlilikten sonra eşininzle her türlü konuda konuşabilmeli, cinsel açıdan onu mutlu edicek herşeyi (normal kabul edilen sınırlar içinde) yapabilmeniz lazım.

Eşinizin bundan vazgeçmesi sizin elinizde. Onu sizi arzulamaya itin. Elinizin altında net var araştırın biraz. Ağlamak, üzülmek kolay. Harakete geçin biran önce. İlerde daha da üzülmeyin.

sanırım haklısın önerilerin nedir özelden de yazabilirsen sevinirim

sizce çok üzücübi durummu çünkü be dünden bu yana hiç biyere sığamıyorum.işteyim şuan odaklanamıyorum bile.ne yapmalıyım.birazdan çıkıcam eve gidicem yazarsanız sevinirim akşam eve gidince tekrar nete gircem yanımda olun kızlar lütfen
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kimseyle paylaşamadım

ona daha çok yanlaşın ve tahrik edin konuşmak değil çözüm bence faliyet birazda böyle şeylerde bu yol daha etkilidir evde biraz daha göze hitap edin inanın düzelecektir...

canım seninle beraber olmuyormu hiç aranız nasıl öpüyormu nasıl konuşmaları falan hiç bir erkek karısı varken böle bişey yapmaz bu şekilde çözemezsin sorununu konuşman lazım

canım bence esine sor nnelerden hoslanıyosun diye ben esimle böle sorunum olmadıgı halde oturdum konustum nelerden hoslanırsın gecelik gibi seyler mesela internetten gecelik kataloglarına falan bakın ne bilim sor bence mutlaka hosuna giden ve aklından geçirdiği bişeyler mutlaka oluyo bence denmekte yarar var canımm

Back
X