Ben 7 yıllık evli 29 yaşında 1 .çocuk annesiyim.evlendiğimden beri eşimle çok kavga ediyoruz hiç anlaşamıyoruz ama artık hiç tahammül edemiyorum.bana değer vermediğini hissediyorum 2 gün barışıksak 3. gün mutlaka kavga ediyoruz.şu an çalışıyorum işim zaten çok yoğun bir yandan eşimin işiyle ilgili sıkıntılar yaşıyoruz birde kızımın bakımı derken hiç tahammülüm kalmadı.ona birşeyi yapma dediğim zaman bana elli bin kere söyletiyor en son bağırıyorum bu kez ben suçlu oluyorum.
Bana değer vermediğini hissediyorum bir tartışma yapalım umrunda olmaz dışarı kahveye gider,ağlarım umrunda olmaz,gün içinde bana tlf etmiyor hep ben arıyorum dah bir çok şey.yemin ederim hayatımdan bıktım zaten eşimin işiyle ilgili çok sıkıntı çektik birde huzurum yok.çocuğum 3 yaşında beni hergün bağırırken görüyor.dışarıda başkasının yanında bağırır oldum hakaret etmeye başladık evliliğimiz çok kötüye gidiyor.ama o ne olursa olsun ne var bunda ben naptıım?birşey yapmadım bana köpek gibi bağırıyorsun deyip hiç birşey yokmuş gibi davranıyor artık canıma tak etti Allah aşkına söyleyin napayım?kavga yapınca hemen kahveye gidiyor kendinde bir özgürlük hissediyor akşam çıktı çıkmak istedi çıkmıcaksın dedim dinlemedi çıktı.ben napıcam bilmiyorum çok bunaldım hem iş hem ev bide eşimin bu huyları.psikoloğa gittim antideprasan kullandım yine değişmedi hep aynı hayatımdan bıktım hiç mutlu değilim