Eşimle aram düzelir mi?

Esm_ylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
51
44
88
35
Hanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana çok düşkün, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskançlık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun üzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıçak çekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep geçmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını söyledim.canını acıtmak için.halbuki böyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu düşünüyor) çocukken bir tacize uğradım, erkeklere güvenemiyorum ailem tarafından ise çok ilgi göremeden büyüdüm.ve travmalı geçmişim kocamla aramda patlak verdi o kadar kibar, bana aşık bir adamı kaybettim.şimdi ise o bana kötü davranıyor.beni evden kovuyor.hakaretler ediyor.ne yapacağımı bilemiyorum.boşanmanın eşiğindeyiz.bana travmalar yaşattın ve seni affedemiyorum diyor.2 küçük bebeğimiz var.bana akıl verin ne yapmalıyım???

Kocanıza pes diyorum !
Nasıl katlanmış size !
Bana bıçak çeken kadının yanına yatmam ,
o ne öyle ya.
Bi de 2 çocuk yapmış ...

Bu kadar şeyin üstüne aranız düzelmez malesef.keşke yanlış yaptığınızın farkında olduğunuzda psikolojik destek alsaydınız.en azından bu saatten sonra destek alın.cocuklariniz icin yapın bunu.bu yaptiklariniz onlarinda gelecegini mahvedecek.onlarda rol model sizi alıp hayatlari boyunca hic mutlu olamayacaklar malesef. yaptıklarınız hafif şeyler değil esim bana bunları yapsa söylese bir daha asla aynı evi paylaşmam. Bosanmaniz ve destek almaniz hem sizin hem cocuklariniz icin iyi olacak.

Kocanızı rahat bırakın.

Geçmişte insanlar senin yaşadığın tramvalar gibi şeyler yaşayabiliyorlar ama kimse evliliğinden acısını çıkarmıyordur. Sorunun olduğu belli 3 yıla 2 bebek sığdırana kadar psikoloğa götürseydi eşin seni. Tv izletmemek nedir? Kırmak dökmek nedir?
Acilen tedavi olun evliliğiniz kurtulmaz boşuna ümit etmeyin adam iyi bile sabretmiş. Bu durumunuzla velayet bile alamazsınız haberiniz olsun.

Madem geçmişle ilgili travmalarınız vardı niye tedavi olmadınız evlenmeden önce, hadi evlendiniz sonrasında tedavi olsaydınız, o psikolojiyle iki tane de çocugunuz olmuş. Evlilikle ilgili birşey diyemem ama kendiniz ve çocuklarınız için gidin bir an önce tedavi olun.

Tabi ki tedavi olun

Pes yani adamın ne suçu var ... saygı Yok aranızda zaten birlikte çabalarsanız belki ama bence umut vadetmiyor evliliğiniz .. tv deki kadınlardanmı kıskanıyordun kocanı merak ettimya

Tedavi ol öncelikle. Normal olmadığının zaten farkındasın o yüzden sana burada saydırmak anlamsız. Tedavi olup eşini rahat bırakacaksın, bu kadar şeye katlandıysa elbet seviyodur bi ihtimal sen düzelirsen ilişkiniz de düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…