Eşimle aram düzelir mi?

Ya siz linci ne kadar seven insanlarsınız? Derdi başını aşmış, zar zor iki kelam edip bir iki yapıcı söz duymak için kendini buraya atmış insanlara nasıl kabus yaşattığınızın farkında mısınız? Kadının belli ki ciddi problemleri var, açık açık da yazmış, hatalarının farkında. Ne olur yani biraz yapıcı yorum yapsanız? Gerçekten psikolojisi bozuk ya da eğilimli insanları intihara sürükleyecek derecede korkunç yorumlar yapıyorsunuz. “Çocuklarını ver kim bilir onlara ne yaparsın” nasıl bir itham? Hiç mi üslup, adap bilmiyorsunuz? Bdv değil “hadi bana hakaret edin” başlığı altında okuyoruz sanki, hayret bir şey!

Sevgili konu sahibi, geçmişiniz sizi ciddi anlamda yaralamış. Önceliğiniz kocanızla aranızı düzeltmek değil de tedavi olmak olmalı. Siz iyileştikçe bu hem size, hem evliliğinize, hem çocuklarınıza olumlu etki edecek ve belki de her şeyi toparlayacak. Lütfen ilk iş bir uzmana başvurun.

Sizin için dua edeceğim.

KudrAlobar bende çok merak ettim sorduğunuz soruların cevaplarını. Eski konularına bakayım dedim ama yok yani fenalıklar geçirmeme yetti şöyle bir göz atmak. Adam çok iyi dayanmış, ben şahsen dayanamazdım. Bu kavga gürültüde 2 çocuk yapmakta ilginç olmuş. Belkide ilişkideki dinamikleri farklıdır.

Yalnız konu sahibi bu gibi konuları geçmiştede açmış. Tedavi olması konusunda yorumlar yapılmış ama görünen o ki dikkate almamış. Kocasına bıçak çeken, kırıp döken biri olduğu için insanlar çocuklarına bişey yapar diye endişe ediyor olabilir mi?

Bi de işin ilginci, adam antidepresana başlıyor, kadından yana hiçbir tedavi olayı yok. Adamın başına çıkmış, adamı manyak etmiş sonunda o tedavi görüyor ama kadın hala aynı anormalliklerine devam ediyor 3 senedir. Açtığı her konuda da tedavi olun demişler üstelik.

Boyle koca zor bulursun bu zamana kadar iyi katlanmis.Esinden son kez bir sans iste hatalarini anlat,onu sevdigini soyle ,ona nasil bir esi olmasini istedigini sor, hangi ozelliklerini begenmedigini de sor.Duzelmen icin adim atacagini psikologa gidecegini soyle ve bunu ona goster yani destek al.

Esini cok ama cok bunaltmissin...Neden bu kadar cok evi terkettin bende olsam sevilmedigimi dusunurdum.Hatalarini kabul et duzeltmeye calis.

Umarim kocan sana sans verir.

Ya endişe etmek ayrı şey, kadını burda bambaşka bir depresyona sokmak ayrı şey. Bizim üzerimize düşen kadına “tedavi olman gerek” demekten ötesi olamaz. Okumak ya da yorum yapmak mecburiyetinde de değiliz. Zaten bu, bu konuya has bir serzeniş değil. Burada genel bir linç kültürü var ve aşırı rahatsızım bu durumdan. Hele de konu sahibi ciddi problemli biriyse çok dikkatli yorum yapmamız gerek. Bu kadar mı duyarsız ve katı kalpli olunur anlamıyorum.

Psikiyatristler "bize asıl hastaların hasta ettikleri gelir, hastalar gelmez" derler zaten. Konu sahibi acil tarafından tedavi olmalı ama zaten açtığı konuları pek umursamadığı için tavsiyeler bir işe yaramıyor.

Bakın size katılıyorum ama bu arkadaşımız konu açmış olmak için konu açıyor izlenimi uyandırdı bende. İlk zamanlardan beri kronik olarak problemleri devam ediyor ama iyiliği için yapılan önerileri dikkate almıyor bile. Çok ciddi sıkıntıları var ve çözemiyor. Çözmek istemiyor belkide. Hayatındaki zorlukları bilemeyiz ama ben empati yapmaya çalışsamda yapamıyorum. Kocam bana bunları yaşatsa ya da erkek kardeşime eşi böyle davransa katlanamam. Çocuklarını bile düşünmemiş bana göre. Bu şekilde giden evliliğine 2 de çocuk sığdırmış. Ailesinden de kimse destek olup yol göstermedi mi kendisine acaba? Allah yardımcısı olsun ama bir süre uzaklaşıp ciddi anlamda tedavi olması kendi adına daha iyi olur diye düşünüyorum. Evliliği umarım kurtulur ama şu şartlarda çok zor. Tüm kredisini tüketmiş ki eski konularına bakarsanız bu durum yenide değil.

Acilen yardım almanıntavsıye ederim önce kendın icin sonra yavruların ıcın.. daha sonra cevran ıcın..
Bukadar yükle yasamak zor.. bak sana deger bır insanı ne hale getırmıssın..

Saglıcakla kal

Neyine yardımcı olalım be her şeytanlığa aklın ermiş sonunun böyle olacağına mı ermedi. Sinir oluyoruz senin gibilere..

Hiçbir insan bıçak çeken kriz geçiren ayagiyla cam kıran bi insanı istemez adamda kaybetme korkusu kalmamış bide üstüne takıntılı piskopat bi insan Profili cizmissiniz şu saatten sonra degisin ama bence ise yaramaz çokta Umit bağlama

Kocanizdaki sabirdan istiyorum ...
Bence asla duzelmez.
Boşuna umutlanmayin ...

Once şunu yazmak isitiyorum. Eski konularinızada baktım konu açıp bizleri cevapsız bırakmayın bu çok saygısizca birsey.lütfen okumak dışında cvp yazmayı da deneyin .bunun dışında kesinlikle tedavi olmalısınız ama ciddi ciddi isteyerek sabırla tedavi olmalısınız. Ve esinizle durumunuzu tam olarak paylaşın yardım alın beraber. Birde 2 çocuk neden 3 yılda hemde ?

Yani ben eski konularını bilmiyorum, söylediğiniz şeylere de katılıyorum ama madem böylesine katlanılmaz biri, kadın kadar, kendisine “Eski sevgilim bana mesaj atıyor” diyene kadar her şeyine katlanan eşi de suçlu. Her şeyi ört bas etmek yerine en çok onun eşini tedaviye yönlendirmesi, çocuk olayını ertelemesi gerekirdi, çünkü ilişkide daha sağlıklı düşünen o. Zaten benim derdim inanın haklı haksız meselesi değil. Dediğim gibi bazen bazı konular ve insanlar çok çok hassastır. Söyleyeceğimiz en ufak bir şey ciddi bir önem arz edebilir, ummadığımız şeylere yol açabilir. Burada sanal insanlarız, ama hepimizin ardında gerçek kimlikler ve hayatlar var. Yazmak, terslemek, linç etmek çok kolay. Çünkü karşıdakine etkisini görmüyoruz, sonrasında olacaklara şahit değiliz. Bu anlamda biraz olsun duyarlı olmamız lazım.

o iki çocuğu ne ara yaptınız? Yazık değil mi onlara?

o iki çocuğu ne ara yaptınız? Yazık değil mi onlara?
Muhtemelen kavgadan sonra yatakta barışarak valla konu sahibi çok üzüldüm eşinize geçmişte büyük şeyler yaşamışsınız Allah o konuda sabır versin ama adama çok çok çektirmişsiniz bu böyle olmaz ki boşanın adamda rahat etsin erkekler ikinci bir erkek düşündükleri zaman damarları kabarır ve bunu hepsi hoş karşılamaz ne yazık ki çocuklarınıza da çok üzüldüm böyle ortamda büyümek çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…