<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 701016" data-quote="Jessey" data-source="post: 43870448"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=43870448"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-43870448">Jessey .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sevgilikonu sahibi madem affetmeye karar verdiniz sadece terapist ile değil bence size de iş düşüyor<br />
Öncelikle bana göre bu durumu kendi içinizde normalleştirmeyin ve cocuklarınızın yaşaattığı yorgunluğu şiddete bahane olarak görmeyin<br />
Karşınızdaki insana bu hareketinin normal olduğu algısıyla yaklaşırsanız o da öyle hareket eder<br />
Buradaki yorumlar fazla iyimser, pollyannacı nerdeyse siddeti hoş görecek derecede<br />
Siz her şekilde daha dikkatli olun ve terapiyi sıkı takip etmesini sağlamalısınız<br />
İnşallah bir daha böyle bir şeye çocuklarınız sahit olmaz
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote> hayır asla normal görmüyorum yaptıklarını emin olun buna ,zaten nasıl normal görebilirim ,yukarda da yazdığım gibi hala atamadım üstümden ve kolay atamaycağım ,ben bana sarılmak istediğinde bile lütfen sarılma sarılınca bana yaptıkların aklıma geliyor ,bi süre bana dokunma diyorum ,umarım herşey düzelir<br />
<br />
<blockquote data-attributes="member: 525112" data-quote="perikanadi" data-source="post: 43870614"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=43870614"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-43870614">perikanadi .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<b>Çok kolay asan kesen arkadaşlarımız olmuş ama sanırım burdaki farkındalığı görmemişler...<br />
Eş bir kere hatasını anlamış bir seferlik olayda bile..<br />
Özürünü dilemiş, tüm kararları eşine bırakmış, elinden gelenin fazlasını yapmaya çabalıyor, gönlünü almaya çabalıyor..<br />
Ve en önemlisi 3 pırlanta..<br />
<br />
Canım bence eşin gerçekten yürekli merhametli bir insan...<br />
Ben daha bir çocukta anladım bir evlat yetiştirmenin zorluğunu..<br />
Maşallah diyorum size..<br />
Göz yum demiyorum zaten ki yummuyorsun..<br />
Gerekeni yapıyorsun..<br />
<br />
İnşallah terapist size çok çok iyi gelecek..<br />
Bu güzel yuva tekrar eski haline dönecek...<br />
Lütfen pes etme..</b>
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>çok teşekkürler ..<br />
bir sürü kitap alıcam belirledim ,okuyan biriydimdir ama son zamanlarda bıraktım ,aile ve çocuk eğitimiyle ilgili bu kitaplar ,kafamızı başka şeylere vermek hem de faydalı şeylere vermek biraz iyi gelecektir diye düşünüyorum ,en azından ben de yaşadıklarımı unutmak adına zihnimi boşaltmak için bu yolu düşündüm ..<br />
bi süre gerçekten ne sevgi ne ilgi istemiyorum aslında ,sadece sessizlik ve huzur istediğim ,hiç konuşmayalım susalım istiyorum ,kitap okumak buna fırsat diye düşünüyorum ,çocukları uyutunca alıcam kitabımı elime , temizlik için de haber saldım bi kaç yere ,elbet birini bulucam ,sadece çocuklarla ilgilenip öyle terapi de yapıcam kendime ,ev işleriyle artık ilgilenmek kafa yormak yok ..</div>