Eşimle aramdaki soğukluk

Gizemsinem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
8
0
1
26
Öncelikle merhaba herkese umarım beni dinler ve bana bir akıl verirsiniz.Ben 16 yaşında eşimi sevdim kendisi 26 yaşındaydı.onunla 3 aya yakın konuştuk görüştüm ailemden gizli çünkü ailem böyle şeylere karşıydı.Bir gün beni yakaladılar ve 3 ay tanıdıgm biriyle evlenmek zorunda kaldım korku bela.Evlendik ve şuan 5 yıllık evliyim çocugum yok çünkü istemedim nedeni ise evlenir evlenmez başlayan sorunlardı.Kaynanamın bana el kaldırması beni sürekli kovması cabasıydı.Zamanla eşimi tanıyamaz oldum çok kez boşanmak istedim ama arkamda ailem yokdu.Şimdi tekrar boşanmak istiyorum bu işkence bitsin istiyorum ama arkamda duracak kimse yok gücümde yok.Sürekli herşeyden beni suçluyor kırıcı konuşuyor.Afedersiniz bnmle birlikte bile olmakdan kaçıyor beni görmüyor.başkasımı var diye sorsam her erkek gibi inkar ediyor. Yada bana olan heyecanı bitti sevmiyor önemsemiyor başka ne olabilir.Napıcam bilmiyorum 1 gün iyi olsa 5 gün kötü oluyor ben 20 yaşndaym kendisi 30. Kenrimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.kaynanam zaten bizi ayırmanın derdindeydi bunun için üfürükçülere başvurmaya kakdı günahınnı almak istemem belkide aramıza bişey yaptı gerçekden ciddi soğukluk var aramzda. Çok üzülüyorum bu şeklde devam etmek istemiyorum şimdiden teşekkürler yorumlarnz içn.

Daha çocuksun, yazık etme kendine. Kaç
Kurtul. Ailen bilmiyor mu çektiğin eziyeti? Bu durumda hangi aile kapısını kapatır?

Evine dön, eğitimini tamamla. İş hayatına atıl. Ne biçim işler bunlar, okudukça basıyorlar beni.

Arada jenerasyon farkı var.
Sen 30 lu eşin 40 lı yaşlarda olsa belki arkanda olurdu HÖDÜK adam.

Daha çocuksun, yazık etme kendine. Kaç
Kurtul. Ailen bilmiyor mu çektiğin eziyeti? Bu durumda hangi aile kapısını kapatır?

Evine dön, eğitimini tamamla. İş hayatına atıl. Ne biçim işler bunlar, okudukça basıyorlar beni.
Biliyor tabiki ama kötüde olsa boşanamazsın öyle bişey olamaz diyorlar onlar öyle bi kafada insan. Çokkez düşündüm ama nerden baksam açıkda kalıyorum yazık ettiler bana.

Sana tavsiyem kesinlikle bir işe girmen ama bunu tatlı dille eşini ikna ederek yap... senin eşin biraz ahlaksız ekonomik gücün olursa seni sevmeye kıskanmaya başlar.

Çok acı bir durum kadının çaresiz olması..Birkez daha anladmki bir kadın herşeyini bir erkeğin vicdanına bırakmamalı. Ailem okutmadı beni okutsaydı belkide böyle olmazdı.

Bence iki seçenegin var

Ya kadin siginma evine gidersin, yada evli kalip üniversite sinavina hazirlanabilirsin. Üni'yi bitirip, ise girdikten sonrada bosanirsin.

Esinin cinsellik istememesi bu konuda iyi birsey aslinda. En azindan çoçuk riski olmuyor.

Sana tavsiyem kesinlikle bir işe girmen ama bunu tatlı dille eşini ikna ederek yap... senin eşin biraz ahlaksız ekonomik gücün olursa seni sevmeye kıskanmaya başlar.
Çalışıyordum zaten kendisi zaten çok kıskanç onu giyme bunu giyme gezme konuşma kafasnda bi insan

Çocuk yokken boşanın.. sağlıklı bir şekilde kurulmayan ilişkinin sağlıklı bir şekilde yürümesi mümkün değil..

Ayrıca 26 yaşında adamın 16 yaşındaki çocukla evlenmesi nedir ya?

Aileniz arkanızda olmazsa kadın sığınma evine gidin.. daha hayatımızın başındasınız çalışin, okul bitirmeye çalışın

Gençsin gir bi işe çalış önce. Maddiyatı eline al. Bu adamdan da kurtul. Ömür mü geçer böyle

Sigortalı bir işe girmeye çalış tekrar uygun bir anlat çok sıkarsa işi bul tekmeyi bas arsıza
Valla en sonuna kendime tekmeyi basıp dünyadan biletimi kesicem kafa kalmadı bende tükendi düşünmekden kime dalayım kime kızaym şaşrdm bnm yaşımın küçük olmasına ragmen hep ondan olgun oldum sanki ben 30 kendi 20.. E akıl kemik yaşına bakmıyor

Valla en sonuna kendime tekmeyi basıp dünyadan biletimi kesicem kafa kalmadı bende tükendi düşünmekden kime dalayım kime kızaym şaşrdm bnm yaşımın küçük olmasına ragmen hep ondan olgun oldum sanki ben 30 kendi 20.. E akıl kemik yaşına bakmıyor
Valla çoluğun yok çocuğun yok daha 20 yaşındasın taşı sıksam suyu çıkar.,. Özgüvensiz olma Allah’a dua et yoluna bak. Adam belki çocuk istemiyorsun diye böyledir aklıma geliyor yani

Ah canım , kendine güven lütfen , oku çalış ama bişeyler yap . Sığınma evine git arkanda bırakacağın bişey yokki . Hayat senin için daha yeni başlıyor .

Boşandıktan sonra eğitimine devam et kardeşim daha gençsin iş bulur çalışırsın çocuğunun olmaması iyi senin için daha çok gençsin ilerde tekrar evlenirsin

Back
X