- 13 Haziran 2019
- 8
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Gizemsinem
Öncelikle merhaba herkese umarım beni dinler ve bana bir akıl verirsiniz.Ben 16 yaşında eşimi sevdim kendisi 26 yaşındaydı.onunla 3 aya yakın konuştuk görüştüm ailemden gizli çünkü ailem böyle şeylere karşıydı.Bir gün beni yakaladılar ve 3 ay tanıdıgm biriyle evlenmek zorunda kaldım korku bela.Evlendik ve şuan 5 yıllık evliyim çocugum yok çünkü istemedim nedeni ise evlenir evlenmez başlayan sorunlardı.Kaynanamın bana el kaldırması beni sürekli kovması cabasıydı.Zamanla eşimi tanıyamaz oldum çok kez boşanmak istedim ama arkamda ailem yokdu.Şimdi tekrar boşanmak istiyorum bu işkence bitsin istiyorum ama arkamda duracak kimse yok gücümde yok.Sürekli herşeyden beni suçluyor kırıcı konuşuyor.Afedersiniz bnmle birlikte bile olmakdan kaçıyor beni görmüyor.başkasımı var diye sorsam her erkek gibi inkar ediyor. Yada bana olan heyecanı bitti sevmiyor önemsemiyor başka ne olabilir.Napıcam bilmiyorum 1 gün iyi olsa 5 gün kötü oluyor ben 20 yaşndaym kendisi 30. Kenrimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.kaynanam zaten bizi ayırmanın derdindeydi bunun için üfürükçülere başvurmaya kakdı günahınnı almak istemem belkide aramıza bişey yaptı gerçekden ciddi soğukluk var aramzda. Çok üzülüyorum bu şeklde devam etmek istemiyorum şimdiden teşekkürler yorumlarnz içn.