Eşimle aramız çok bozuk :(

lütfen söyleyin haksız mıyım ?abartıyor muyum sizcede

• evet

OY: 198 93,0%
  • hayır

OY: 15 7,0%

• Ankete Katılan
    213

Hislikirpi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
82
25
88
İstanbul
Eşiminden ailesiyle özellikle Erkek kardeşiyle sorun yaşıyoruz ve bu yüzdende eşimle sürekli tartışıyoruz. Ben antidepresan kullanmaya başladım ama tek sebep onlar değil tabi doğum sonrası buhranlı zamanlar geçirdim toparlanamadım birde üstüne eşimin ailesiyle yaşadığım şeyler girince iyice sinirlerim bozuldu.

Eşimin küçük kardeşi (kendisinden 2 yaş küçük 37 yaşında ) çok ukala ve sürekli laf çarpıp duruyordu .kendisinden negatif enerji alıyordum ve bunu eşimle paylaştığımda pek oralı olmadı

Neyse derken bazi olaylar geçti başımızdan ve benim için iplerin kopmasına sebep oldu

o gün bugundur kendisiyle görüşmesini istemiyorum.eve gelmesini istemiyorum. konuşmasını istemiyorum.eşim durumu aşırı abartığımı söylüyor.

Şimdi sizlere soruyorum haksız mıyım?

Son düzenleme:
ahhh ahhh diyorum başka ne denirki canım benim biz geliniz ve her ne olursa olsun biz kesinlikle haksısız. bizdeki bu kocalar ailelerinden kendilerini biraz çekip bize yönelseler zaten sıkıntı olmayacak ama yapmıyorlar işte doğal olarak bizde kafamızı takıyoruz biz huzursuz oluyoruz peki kimin umrunda hiç kimsenin

Ilk gordugumde resmimi alirdim yani gorumcenin resmi uzerine deney yapmazdim.Kayniniz sizi surekli tersleyen bi tipse cevabini verin tabi insan istiyor ki esin konussun sen muhattap olma ama esin oyle bi tip degil sanirsam.Zaten koca adam kendi yapsin dugunune ufak tefek yardim edilir kardese tabi orasi ayri.

aslında haklısın ama kocanla sürekli tartışacak kadar da uzatılacak bir mevzu değil. belliki eşin ailesiyle yüz göz olmak istemiyor bosvern bence. bu konuyu kapatn smdlk her defasında basına kakmayın

Eşiminden ailesiyle özellikle Erkek kardeşiyle sorun yaşıyoruz ve bu yüzdende eşimle sürekli tartışıyoruz. Ben antidepresan kullanmaya başladım ama tek sebep onlar değil tabi doğum sonrası buhranlı zamanlar geçirdim toparlanamadım birde üstüne eşimin ailesiyle yaşadığım şeyler girince iyice sinirlerim bozuldu.

Eşimin küçük kardeşi (kendisinden 2 yaş küçük 37 yaşında ) çok ukala ve sürekli laf çarpıp duruyordu .kendisinden negatif enerji alıyordum ve bunu eşimle paylaştığımda pek oralı olmadı

Neyse derken derken şöyle bir olay geçti başımızdan ve benim için iplerin kopmasına sebep oldu.

Eşimin orta büyüklükte bir resmi kaynımın kaldığı odada asılıydı benimde vesikalık bir resmimi gitmişler çerçevenin yanına iliştirmişler . Bir gün farkettim ki benim resmin ters dönmüş bunu eşime anlattım. Kendisi namaz kıldıkları için ters çevirdiklerini ya da yanlışlıkla düşmüşdür koyarkende o şekilde konmuştur şeklinde saçma sapan bir yorum yaptı.

Bende bir sonraki gidişimizde çalışma masasında ablalarının olduğu bir resmi ters çevirdim .(Amacım acaba ordaki resimlerle ilgilenmiyorlar mı da farketmediler yoksa bilinçli yapılan bir şey mi bunu öğrenmekti.)derken zaman geçti ve sonraki gidişlerimizde gördüm ki o resim düzeltilmiş ama benim resmim hala ters kalmıştı. Bende şaka yollu kayınvalideme aa benim resmimi ters çevirmişsiniz görmek istemiyor musunuz ?dedim . ben bu resmi burdan alırım dedimve aldım .yok mok derken kaynım resmi kendisinin çevirdiğini odada soyunup dökünüyorum şeklinde açıklama yaptı ve bende ipler koptu bunlar olurkende eşim tek bir kelime edip beni savunmadı

Akşam eve gidip kaynımın söylediklerini söyleyince ben duymadım dedi ve aramızda şiddetli bir tartışma yaşandı.3 gün filan bu olay yüzünden tartıştık olayı fazla abarttığımı filan söyledi. O olayı küçümsedikçe ben daha da fazla sinirlendim.

Derken araya ablaları filan girdi yok efendim balkonda siğara içmeye giden erkekler oluyormuşta o yüzden çevirmişler

Güya ben çok mutasıpmışımda görülmekten rahatsız olurmuşum

Bende onlara bu şekilde olmaz alır albüme kaldırırsın resim ters çevrilmez dedim.

o gün bugundur kendisiyle görüşmesini istemiyorum.eve gelmesini istemiyorum. konuşmasını istemiyorum.eşim durumu aşırı abartığımı söylüyor.

Kaynım nişanladı,işsiz kaldı filan .Eşimin hiçbirşekilde onlara yardım etmesini istemiyorum ve sürekli bu kişiler yüzünden tartışıyoruz. Eşiminde sinirleri bozuldu artık dişlerini sıkıp bağırıp çağıyor en ufak bir olaya bile .

Sürekli kafamda düşünüp kurup duruyorum .

Şimdi sizlere soruyorum haksız mıyım?
Kaynınızın odasında sizin resminizin olması zaten saçma bir durum bana kalırsa. Ters çevrilip çevrilmemesi değil konu.

Odada kaynınız kalıyorsa sizin resminizi koymak zorunda değil oraya.bahane bile bulmalarına gerek yok.vesikalık küçük bir resimmis sizinki,sizin ters çevirdiğinizle bir tutmayın.o kendi fotoğrafları.tabi ki de duzeltecekler.abartmışsınız bana göre.

Çok abartmissiniz. Eşiniz yine de sabirliymis. Napsin yani resminiz ters cevrildiyse. Gidip abla resmini ters çevirmek falan ne saçma. Alırsınız ordan olur biter. Ya da çok canınızı sıktıysa bu durum, resmimi ters çevirmişiniz ben de ordan aldım dersiniz olur biter. Çok çocuksu bu yaptıklarıniz. Huzurunuzu bozdugunuza değer mi? Bir de kaynım gelmesin gitmesin falan diyorsunuz ne alakaysa

Abartmissiniz, inanclari geregi oyle yapmislar, size sacma gelebilir ama insanlarin inanclarini degistiremezsiniz.

Çok fazla abartmışsınız
En kötü ihtimalle Beni sevmiyorlar mı deyip düşünüp geçmeniz gerekirken olayı nereden nereye sürüklemişsiniz..
onun odasında resminiz olsa ne olur olmasa ne olur çok rahatsız oluyorsanız alıp çantanıza koysaydınız kimseye bir şey söylemeseydiniz.

Son düzenleme:
SAnırım başka konulardan psikolojik olarak yıpranmışsınız. Fotoğraf mevzusunu fazlaca abartmışsınız, eşinizi bunaltmayın böyle konularda ters tepiyor çünkü

Sevmek görüşmek zorunda değilsiniz ama görüşmesine de karışamazsınız
Haklıylen bu tarz tutumlar yaparak haksız duruma düşüyorsunuz

Ben bir süredir erkeklere acımaya başladım yemin ederim.Sizin gibi kadınlara şok olduğum kadar,bunu yaşadığım için kendimede şok oluyorum hiç aklıma gelmezdi onlarada üzüleceğim.
Konunuzu okudum ve malesef psikolojikbir rahatsızlık yaşadığınızı düşünüyorum,mutlaka yardım almalısınız.
Erkeklerinde böylesi durumlardaki sabırlarını ayakta alkışlıyorum artık.
Hiç işiniz ve derdiniz yok sanırım.
Bu ancak aylaklıktan bir insanın uğraşacağı bir şey.
Allah kocanıza sabır versin,çünkü ben erkek olsam asla böyle bir insana tahammül edemem.
Unutmayın bardak dolar dolar ve hiç ummadık ufacık bir damla taşmasına neden olur.

Back
X