- Konu Sahibi Hislikirpi_
Eşiminden ailesiyle özellikle Erkek kardeşiyle sorun yaşıyoruz ve bu yüzdende eşimle sürekli tartışıyoruz. Ben antidepresan kullanmaya başladım ama tek sebep onlar değil tabi doğum sonrası buhranlı zamanlar geçirdim toparlanamadım birde üstüne eşimin ailesiyle yaşadığım şeyler girince iyice sinirlerim bozuldu.
Eşimin küçük kardeşi (kendisinden 2 yaş küçük 37 yaşında ) çok ukala ve sürekli laf çarpıp duruyordu .kendisinden negatif enerji alıyordum ve bunu eşimle paylaştığımda pek oralı olmadı
Neyse derken bazi olaylar geçti başımızdan ve benim için iplerin kopmasına sebep oldu
o gün bugundur kendisiyle görüşmesini istemiyorum.eve gelmesini istemiyorum. konuşmasını istemiyorum.eşim durumu aşırı abartığımı söylüyor.
Şimdi sizlere soruyorum haksız mıyım?
Eşimin küçük kardeşi (kendisinden 2 yaş küçük 37 yaşında ) çok ukala ve sürekli laf çarpıp duruyordu .kendisinden negatif enerji alıyordum ve bunu eşimle paylaştığımda pek oralı olmadı
Neyse derken bazi olaylar geçti başımızdan ve benim için iplerin kopmasına sebep oldu
o gün bugundur kendisiyle görüşmesini istemiyorum.eve gelmesini istemiyorum. konuşmasını istemiyorum.eşim durumu aşırı abartığımı söylüyor.
Şimdi sizlere soruyorum haksız mıyım?
Son düzenleme: