• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramız çok bozuk :(

lütfen söyleyin haksız mıyım ?abartıyor muyum sizcede

• evet

OY: 198 93,0%
  • hayır

OY: 15 7,0%

• Ankete Katılan
    213
Böyle rezil bir gelin zor bulunur galiba...aman evlerden irak, bi fotograf icin kocasini cileden cikariyor...bazi insanlar kendilerini cok önemsiyor, senin fotografin orda dursa nolur durmasa nolur

Böyle rezil bir gelin zor bulunur galiba...aman evlerden irak, bi fotograf icin kocasini cileden cikariyor...bazi insanlar kendilerini cok önemsiyor, senin fotografin orda dursa nolur durmasa nolur
Sizin gibi rezil yorum yapan insanlarda zor bulunuyor çok şükür
İlk önce kendinize gelin kimseye hakaret etme hakkı vermiyor yazdıklarım
Ayrica ben fotoğrafım orda duracak illa demiyorum da kime diyorum
Daha okuduğunu anlamayan insanlar var

Sizin gibi rezil yorum yapan insanlarda zor bulunuyor çok şükür
İlk önce kendinize gelin kimseye hakaret etme hakkı vermiyor yazdıklarım
Ayrica ben fotoğrafım orda duracak illa demiyorum da kime diyorum
Daha okuduğunu anlamayan insanlar var

Ama tartisiyorsunuz kocanizla, madem takmiyorsunuz neden adamin basinin etini yiyorsunuz? Akil var mantik var.
Gidip resmen cocuk gibi görümcenin fotografini ters cevirmissiniz, bunu ancak cocuklar düsünebilir onlar yapar bide gelmis burda anlayisla karsilanicaginizi saniyorsunuz, haksizsiniz iste, üstelik cocuk gibi davraniyorsunuz, bence bir an önce sizin kendinize gelmeniz gerekiyor zira burdan cok kendinizde oldugunuz söylenemez

kaynınızın odasında sizin resminizin işi ne bende ona şaşırdım
ben gördüğüm gibi alırdım şahsen

Israrla soruyorsunuz madem cevap vereyim öyleyse elbette abartmışaınız. Hadi diyelim ki çoook fesatça nedenlerden resminiz ters çevrildi. Bunun için hayatı kendinize ve eşinize zindan etmenize gerçekten lüzum var mıydı? Bazı insanlar nedense hayatlarını zorlaştırmaktan lezzet alıyorlar.

Siz konuşup görüşmeyin de eşinizin ailesi ile görüşmesine karışamazsınız.
İki kardeşi düşman etmeyin. Fazla tepki vermişsiniz

Zaten en başından hatalı.. Sizin resminiz neden onun odasında ki..
Herşeyi geçtim siz istediğiniz kadar sevmeyin. Bu eşinizi ilgilendirmez.. Eşim kardeşimi sevmeyecek ve benim de önümü kesmeye çalışacak; yıkardım ortalığı. Ha sev, ha görüş diye zorlamazdım asla kendisini, isterse selam vermesin ama benim ilişkime de karıştırmazdım.

haksizsiniz.
resminiz olsa ne olur olmasa ne olur?
ters olsa ne olur düz olsa ne olur?
böyle bişey için 37 yaşında kayninizla tartışıp eşinize görüşmemesi için hayatı zehir etmişsiniz.
buna sizin hakkınız var mi?
birbirinize destek olun diye kendimizi paraliyoruz çocuk yetiştirirken.
bize de yazık
eşiniz gibi adamlara da yazık.
hayat ancak bu kadar zorlaştırılir
zehir edilir hayat arkadaşına.
eşiniz yerinde olsam sizden bosanirim çok samimi yazıyorum.
3 günlük dünya hayatında huzur veren eş ister insan.yoksa ne yapayım hayat arkadaşını.

Yazık kocanıza bence hiç suçu yok bita zabartmışsınız deymez böyle şeyler için ölümlü dünya

Fotoğrafı ters çevirdi diye konuşmayı bırak evinize gelmesini istemiyosunuz
Ne yeyip iciyosunuz Allah aşkına
Ne kadar bos isler
Duz olsa ne olur ters olsa ne olur vesikalik fotograf kucucuk
Bence esini bosa kendinden sogutma bu sacmaliklarla

Ev mev para konusunda yorum yapamayacapım. Ama kesinlikle resim konusunda haksızsıznız. Dırdırcı kadınlar gibi olayı büyütmüşsünğz. Kusura bakmayın bunun adı bu. Çok gereksiz uzatmıçsınız konuyu. Kaldı ki eşinizin ailesinden herhangi biriyle böyle tartışmak sizi hiçbir zaman haklı çı kar maz. Haklı da .Olsanız.bu böyle.

Back
X