teşekkür ederim fikrini yorumunu bukdr kibar bi dille dile getirdiğin için.gercekten esınız anlattıgınız kadar varmıs .yanı 3.5 haftalık hamıle oldugunuz halde
sız esınızın degıl de annenınızın yanındasınız,ustelık merak edıp de aradıgı bıle yok .
ben de olsam ıncılır kırılırdım .hele kı ılk bebegın ozlemı mutlulugu heyecanı apayrıdır
bu heyecanı hıssedıp sızınle bırlıkte bu heyecanı yasamak yerıne ,sızı ıhmal etmeyı tercıh
edıyor .cocugu aldırıp aldırmamak konusun da kesınlıkle bırsey dıyemem.ama ben aldırmazdım
esınız cocukla degısır mantıgıyla da cocuk dogurmayın .bı adamın 7 sınde ne ıse 70ınde de
aynıdır .o yuzden degısır umuduyla bebegı kullanmayın bu hata olur .o cocugu gercekten
anne olmak ıcın ısıtıyorsanız ve annelıgı hıssedıyorsanız dogurun derım .
baskaları bosan dedı dıye de bosanmayın .sız ne hıssedıyorsanız oyle karar verın .
ınsallah hersey gonlunuzce olur .
Herseyden once nekadar acimasiz bir "anne " artik oyle denilebilirse ve nekadar acimasiz bi soru ne demek aldirmalimiyim bizim ne dememizi bekliyorsunuz ? Git aldir desek gidicekmisiniz, daha dogmamis canin katili olucaksiniz oylemi ? daha 3 aylik evlisiniz nedir bu acele bi tanisaydiniz neyse sinirlendim su anda ben Allah hakkiizda hayirlisini nasip etsin!!!!!!
erkekler sorun olduğunda başları sıkıtığında konuşup halletmiyorlar çocu zaman. özellke işle ilgiliyse..
sıkıntılı olmadığı zamanlarda nasıldı, iyi miy di, memnunmuydun eşinden??
agresif bir insan olarak ne yapıyor, şiddet uyguladı mı hiç?
katil ne demek ya siz kimi neyle itham ediyosunuz??siz kimsinizde benim hakkımda bu tarz bi kelime kullanabılıyorsunuz.rica edicem haddinizi bilin!sorunlu baba sevgısınden mahrum ılerıde hayatında piskolojık problemleri olan bir cocuk dünyaya getirmenin yada getirmemenin arasında kalmiş bir şekilde mantık ve duygusallıgı esıt terazıde tartmaya calısarak bı karar verme aşamasındayım.siz bir kız cocugunun hayatında baba sevgısı yasamadan onun sıcaklıgını guvenını hıssetmeden hayatta tutunmasının ılerıde ne tarz sorunlar dogurabılıcegını dusundunuzmu hiç???24 yasındayım ve kalkıp tabıkı bır ıkı kısının agzıyla ıs yapıcak ınsan degılım cok sukur bu yasıma kadar yeterınce gordum gecırdım.ben sadece samimi bir sekılde dusuncelerımı paylasmısım.katılırsınız yada katılmazsınız onaylar yada onaylamazsınız sizden bekledıgım onaylanmak yada tüh kaka deyıp yuhalanmak deıl zaten.bu tarz seylerı tecrube edınmıs buyuklerım akranlarım varsa onlardan akıl almak nıyetındeydi...dilerim bu tarz seyler yasamazsınız cunku zaten sıkıntı ıcersındeyken bırde sızler gıbı ınsanlar tarafından bu tarz kelımelere maruz kalmak sinir bozucu.
katil ne demek ya siz kimi neyle itham ediyosunuz??siz kimsinizde benim hakkımda bu tarz bi kelime kullanabılıyorsunuz.rica edicem haddinizi bilin!sorunlu baba sevgısınden mahrum ılerıde hayatında piskolojık problemleri olan bir cocuk dünyaya getirmenin yada getirmemenin arasında kalmiş bir şekilde mantık ve duygusallıgı esıt terazıde tartmaya calısarak bı karar verme aşamasındayım.siz bir kız cocugunun hayatında baba sevgısı yasamadan onun sıcaklıgını guvenını hıssetmeden hayatta tutunmasının ılerıde ne tarz sorunlar dogurabılıcegını dusundunuzmu hiç???24 yasındayım ve kalkıp tabıkı bır ıkı kısının agzıyla ıs yapıcak ınsan degılım cok sukur bu yasıma kadar yeterınce gordum gecırdım.ben sadece samimi bir sekılde dusuncelerımı paylasmısım.katılırsınız yada katılmazsınız onaylar yada onaylamazsınız sizden bekledıgım onaylanmak yada tüh kaka deyıp yuhalanmak deıl zaten.bu tarz seylerı tecrube edınmıs buyuklerım akranlarım varsa onlardan akıl almak nıyetındeydi...dilerim bu tarz seyler yasamazsınız cunku zaten sıkıntı ıcersındeyken bırde sızler gıbı ınsanlar tarafından bu tarz kelımelere maruz kalmak sinir bozucu.
çok haklısın, canım senin doğurup doğurmaman konusundaki kararsızlığını anlıyorum. yani eşin çok sorumsuz gerçekten de. bi insan karısının hamile olduğunu öğrenirde nası hala arayıp sormaz ilgilenmez? hangi derdi, içine kapandığı konu bu konudan daha önemli olabilir? malesef geleceği düşünmeden sırf eşim düzelir veya yuvam kurtulur diye bebek sahibi olanlar bebeği olunca burda konu açıyo, hiçbişey düzelmedi böyle böyle şeylr yaşıyorum eşim şöyle böyle, şimdi boşansam çocuğum var napıcam diye dert yanıyor. siz de bu duruma düşermiyim, çocuğum ilgisiz sorumsuz bi babayla, mutsuz bi yuvada mutlu olabilir mi diye düşünmekde haklısınız tabi. o yüzden iyi düşün taşın, gerekirse eşinlede konuş.
bide şöyle bi durum var, sen bebeği aldırmak istesen eşin ne der buna, izin verir mi? tut ki aldırdın eşinin sana tepkisi nasıl olur, evliliğiniz bundan ne yönde nasıl etkilenir? bunlarda önemli sorular ama en önemlisi sensin unutma.
mrb kızlar ben 3,5 haftalık hamıleyım ve esımle aramız cok kotu.ıslerınden dolayı bunalımda ve cok agresıf,tahammlsz,en ufak bıseyı bıle kocaman bı sorun halıne getırebılır halde.gecen hafta hamıle oldugumu ogrendım ve 1 haftadır da ayrıyız annemde kalıyorum.2,5 senedır tanısıyoruz ve 3 aydır evlıyız.ama cok ılgısız sorumsuz sozde hamıleleıgımden cok mutlu cok ıstıor ama ote yandanda ne arıyor ne soruyor bır okdr ılgısız.sızce ne yapmalıyım nasıl bı yol ızlemelıyım yanı bu cocugu dogurmalımıyım hersey duzelır umıdıyle yoksa daha cok yenıyken aldırmalımıyım? bana yardım edın nolur aranızda bu tarz bısı yasamıs olanlarınız varsa akıl versın bana dogru nedır bılemıyorum cunku artık ben.herkes ayrılmalısın dıor kalbım hyr dıor aklım evet napıcagmı sasırdım artık:
Madem burdaki bi kac kisinin agziyla is yapicak degilsiniz , neden peki cozumu yada sorunuzz cevabi burda ariyorsunuz?? ayrica cocugu aldirmak bi cana kiymak degilmidir ?? birde hernedense istediginiz cevaplari duyamayincada sinirleniyosunuz , ama hanimefendi herkesin duymak istediklerini soylemek zorundada degiliz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?