Eşimle aramız çok kötü

bişeyi kolay gormekten cok arada kalmıs ne yapıcagımı bılmez haldeymısım gıbı geldı bana ama:) yeterince iyi ifade edememişim demekki.

ilk çocuk olduğu için eşin bocalama dönemine girmiştir eşin hem neden annenin evindesinki bence tatlıya bağlayıp evine dönmelisin tabi çok önemli bişey olmadıysa aranızda eşin agresifmiş iş stresi olabilir birbirinize anlayışlı olmalısınız ,ben anlattığın kadarınaa yorum yapıyorum tabi yaşadıklarını sen bilirsin

Bebek aldırmak.. Doğmamış bi cana kıymak ne kadarda kolay geliyor ağza..
Bu sizin günahınız ve sizin bileceğiniz bir iş. Bu konuda sizi eleştirmek haddime düşmez o yüzden sadece kendim olarak yanıt vereyim.
Ben olsam, sabırlı davranırdım, eşimin yanında olup, bebek hakkında olumlu konuşarak korkularını yener, yuvamı sağlam tutardım.. Gerisi senin bileceğin iş.
Allah yardımcın olsun.

erkekler sorun olduğunda başları sıkıtığında konuşup halletmiyorlar çocu zaman. özellke işle ilgiliyse..
sıkıntılı olmadığı zamanlarda nasıldı, iyi miy di, memnunmuydun eşinden??
agresif bir insan olarak ne yapıyor, şiddet uyguladı mı hiç?

eşinin agresif tavırları sadece işinden dolayı ise aranızın düzelmemesi için bir sebep yok bence oturup konuşarak halletmeyi denemenizi öneririm.evliliğiniz çok yeniymiş hakikaten bebek için erkenmiş yani belki kocanız da işlerindeki problemlere bir de bebeğin sorumluluğu eklenince daha çok strese girmiştir.bebeğin de bir sürü masrafı olacak sonuçta.evliliği yürütemezseniz de çocuğu doğurup doğurmama kararı size düşer.öyle bir durumda önce bu çocuğu gerçekten isteyip istemediğinize karar vermelisiniz.boşansanız bile o bebeğe sahip olmak istiyor musunuz tek başınıza altından kalkabilecek misiniz bunu düşünün bence.

Herseyden once nekadar acimasiz bir "anne " artik oyle denilebilirse ve nekadar acimasiz bi soru ne demek aldirmalimiyim bizim ne dememizi bekliyorsunuz ? Git aldir desek gidicekmisiniz, daha dogmamis canin katili olucaksiniz oylemi ? daha 3 aylik evlisiniz nedir bu acele bi tanisaydiniz neyse sinirlendim su anda ben Allah hakkiizda hayirlisini nasip etsin!!!!!!

gercekten esınız anlattıgınız kadar varmıs .yanı 3.5 haftalık hamıle oldugunuz halde

sız esınızın degıl de annenınızın yanındasınız,ustelık merak edıp de aradıgı bıle yok .

ben de olsam ıncılır kırılırdım .hele kı ılk bebegın ozlemı mutlulugu heyecanı apayrıdır

bu heyecanı hıssedıp sızınle bırlıkte bu heyecanı yasamak yerıne ,sızı ıhmal etmeyı tercıh

edıyor .cocugu aldırıp aldırmamak konusun da kesınlıkle bırsey dıyemem.ama ben aldırmazdım

esınız cocukla degısır mantıgıyla da cocuk dogurmayın .bı adamın 7 sınde ne ıse 70ınde de

aynıdır .o yuzden degısır umuduyla bebegı kullanmayın bu hata olur .o cocugu gercekten

anne olmak ıcın ısıtıyorsanız ve annelıgı hıssedıyorsanız dogurun derım .

baskaları bosan dedı dıye de bosanmayın .sız ne hıssedıyorsanız oyle karar verın .

ınsallah hersey gonlunuzce olur .

Son düzenleme:
teşekkür ederim fikrini yorumunu bukdr kibar bi dille dile getirdiğin için.

katil ne demek ya siz kimi neyle itham ediyosunuz??siz kimsinizde benim hakkımda bu tarz bi kelime kullanabılıyorsunuz.rica edicem haddinizi bilin!sorunlu baba sevgısınden mahrum ılerıde hayatında piskolojık problemleri olan bir cocuk dünyaya getirmenin yada getirmemenin arasında kalmiş bir şekilde mantık ve duygusallıgı esıt terazıde tartmaya calısarak bı karar verme aşamasındayım.siz bir kız cocugunun hayatında baba sevgısı yasamadan onun sıcaklıgını guvenını hıssetmeden hayatta tutunmasının ılerıde ne tarz sorunlar dogurabılıcegını dusundunuzmu hiç???24 yasındayım ve kalkıp tabıkı bır ıkı kısının agzıyla ıs yapıcak ınsan degılım cok sukur bu yasıma kadar yeterınce gordum gecırdım.ben sadece samimi bir sekılde dusuncelerımı paylasmısım.katılırsınız yada katılmazsınız onaylar yada onaylamazsınız sizden bekledıgım onaylanmak yada tüh kaka deyıp yuhalanmak deıl zaten.bu tarz seylerı tecrube edınmıs buyuklerım akranlarım varsa onlardan akıl almak nıyetındeydi...dilerim bu tarz seyler yasamazsınız cunku zaten sıkıntı ıcersındeyken bırde sızler gıbı ınsanlar tarafından bu tarz kelımelere maruz kalmak sinir bozucu.

hayır cok sukur sıddet gormedım yada sıddetlı tartısmalarımız dahı olmadı.bır anda uzaklasıverdı keske tartısıp kavga edebılseydık zaten belkı olayı netıcelendırebılır sorunu cozmeye calısabılırdık.kafamın sakın olması lazım toparlanmam lazım deyıp uzaklasıverdı bır anda,benıde kocaman bır belırsızlıgın ıcersıne surukledı.sabırla beklıyorum suanda toparlanır ümidiyle..

çok haklısın, canım senin doğurup doğurmaman konusundaki kararsızlığını anlıyorum. yani eşin çok sorumsuz gerçekten de. bi insan karısının hamile olduğunu öğrenirde nası hala arayıp sormaz ilgilenmez? hangi derdi, içine kapandığı konu bu konudan daha önemli olabilir? malesef geleceği düşünmeden sırf eşim düzelir veya yuvam kurtulur diye bebek sahibi olanlar bebeği olunca burda konu açıyo, hiçbişey düzelmedi böyle böyle şeylr yaşıyorum eşim şöyle böyle, şimdi boşansam çocuğum var napıcam diye dert yanıyor. siz de bu duruma düşermiyim, çocuğum ilgisiz sorumsuz bi babayla, mutsuz bi yuvada mutlu olabilir mi diye düşünmekde haklısınız tabi. o yüzden iyi düşün taşın, gerekirse eşinlede konuş.
bide şöyle bi durum var, sen bebeği aldırmak istesen eşin ne der buna, izin verir mi? tut ki aldırdın eşinin sana tepkisi nasıl olur, evliliğiniz bundan ne yönde nasıl etkilenir? bunlarda önemli sorular ama en önemlisi sensin unutma.

daha 3 aylık evliymişsiniz onuda biraz anlaman gerekiyor sanırım. hepimiz az çok yaşadık bunalrı helede düğünü borçla yapmış birisi olarak kendimde bunalımda olduğum halde eşimin yanında güleç yüzlü onu teselli ederken buluyordum hep. senin annenin yanında değilde eşinin yanında olupta ona destek olman gerekiyor. düğün yapmak hiö kolay değil biz kendi düğünümüzü kendimiz yaptık ve çok zorlandık. onunda borçları vardır sonuçta işleride kötüymüş bak sıkılıyor. o aramıyorsa sen ara nolcakki adamın kafasında bin tilki dlaşıyordur ne yapsam nasıl yapsam diye. hamileyiz diye aşırı ilgi bekliyoruz ama bu arada eşlerimizi de ihmal etmemeliyiz. onlarda bizlerden ilgi bekliyorlar. birde erkekelr derdini anlatamaz içine atarlar. eşin dahada bunalıma girmeden yanına gidip ona destek olmalısın...

Madem burdaki bi kac kisinin agziyla is yapicak degilsiniz , neden peki cozumu yada sorunuzz cevabi burda ariyorsunuz?? ayrica cocugu aldirmak bi cana kiymak degilmidir ?? birde hernedense istediginiz cevaplari duyamayincada sinirleniyosunuz , ama hanimefendi herkesin duymak istediklerini soylemek zorundada degiliz!!!

beni anlayabılen bırkac kısıden bırısın cıdden mutlu oldum suanda:) hayır oyle bır empoze edılıyorumkı sankı cocuk dusmanı cocuk katılı affalladım yemın ederim.konuyu actıgıma acıcagıma bın pısman oldum.defalarcada soyledım kafamda bınlerce soruyla belırsızlıkle napıcagımı mantıklı ve dogru olanı yapmaya calısırken farklı bakıs acılarınıda goz onunde bulundurmak goremedıgım es gectıgım noktaların uzerınde durmak adına actım konuyu fakat öyle farklı yerlere cekılıp oyle acımasızca elestırıldimki hayretler içersindeyim.eşim şuan kendını resmen kapamıs durumda hıcbırsekılde ıletısıme gecemıyorum konusamıyoruz zaten en buyuk sorunda bu.ve benı en ıncıten ıse ona suanda duygusal anlamda ınanılmaz ıhtıyac duyarken onun bu sekılde benden uzaklasması.evet maddı olarak cok üst sevıyedeyken bıranda herseyını kaybedıyor olması onu bunalıma dengesızıge suruklemıs olabılır bunu anlamaya calısıyorum fakat ınsan boyle zamanlarda daha sıkı sarılmazmı sevdıklerıne ben bunu anlayamıyorumsorunlar bırbırını motıve ederek asılmazmı yanı her sorunda bu tarz bı davranıs sergıleyecekse ılerıde ne oluruz bundan korkuyorum.sözde zaten cok mutlu hamıle oldugum ıcın ama gunlerce aramıyor sormuyor ara sıra toparlanıcaz halledıcez dıyıp benı ne yaptıgımı neler hıssettıgımı sormadan hoscakal dıyıp telefonu kapıyo.hızlı ve cabuk ofkemle ve kırgınlıgımla hata yapmakta ıstemıyorum sonra cok uzulurum dıye.resmen arafta kaldım Allah yardımcım olsun,kımseyede yasatmasın..cunku ılk bebegım ıcın suan delıler gıbı sevıncten havaya ucuyor olmam gerekırken ne olacak kaygılarıyla üzülüp aglıyorum sürekli..

Eğer eşinizi cezalandırmak için aldıracaksanız yapmayın, yok böyle bir ortama çocuk getiremem diyorsanız aldırın. Çocuğun sağlıklı anne babalara ihtiyacı var, sorunları olan bir aile ne kadar faydalı olur.

Allah askına siz artık bişey yazmayın sayfalarca yazmısım sanırım algıda problem yasıyorsunuz siz.sanırım ya cok canınız sıkılıyor yada bırı cıdden cok canınızı sıkmıski sarıcak yer arıyorsunuz,bu agresif tarzınızı baska bıseye baglıyamıyorum ben:)

Yerinizde olsam aldırmazdım ancak karar sizin, yaşadıklaerınızı bir tek siz bilirsiniz.

yani işi yüzünden böyleyse tek sorun buysa geçer..
ama genel hal ve tavırları böyleyse ve sen düzeleceğine inanmıyorsan aldır bebeği..
çocuk evliliği kurtarmaz...

He yinede Allah büyüktür , Sunuda unutmayinki sıkıntısiz hicbirkimse yoktur, Allah hepimizin sıkintilarini gidersin, yardimcimiz olsun....

istedigim yere yazmakta ozgurum madem bi konu actiniz bari yorumlarada acik olun !!!!bu arada evet canim cok sıkılio bari burada oyalanim dedim karsima sizin konunuz cikti sans iste naparsin)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…