Eşimle aramız çok kötü

neyse mia hanimefendi Allah tez zamanda dertlerinizi gidersin hakkinizda hayirlisini nasip etsin , iyi bakin kendinize vedd bebeginize..,

istedigim yere yazmakta ozgurum madem bi konu actiniz bari yorumlarada acik olun !!!!bu arada evet canim cok sıkılio bari burada oyalanim dedim karsima sizin konunuz cikti sans iste naparsin)))))

sızın oyalanmak dıye tabır ettıgınız sey benım ozel hayatımda yasadıgım bı sorun.kendınızı eglendırmek adına cevap yazdıgınızı soylemenız ıse sızı zaten nekdr cıddıye alıp almamı gostermıs oldu.mantık cercevesı ıcersındekı her yoruma acıgım tabıkı.kımse benım gıbı dusunmek zorunda degıl kaldıkı ısrarla anlayamadıgınız durum ıse; HENÜZ ZATEN BİR KARAR VEREMEMİŞ olmamdır...rica edicem burada değilde oyun geyik fıkra moda fln nebılım o tarz bölümlerde sıkıntınızı gideriniz.

o zaman eşinizle konuşun ve bebek işine de onunla birlikte karar verin. aldırılmasını istemem büyük günah tabi
eşinizle mutlaka konuşmanız lazım. düzelir belki durumunuz

tatlim ben kendimden ornek vereyim benim esiminde evlendigimizde is sorunlari vardi ustune bende senle ayni durumu yasadim 1 yil sonra hamile kaldim cok sevindi duyunca fakat cok ilgisiz sinirli agresif bir insan olmaya basladi hergun kavga ederdik bende ailemin yanina gitmeyi cok dusundum ama gitmedim evde yabanci gibi yasadik bir sure ustelik 8 aylik hamileydim bana hicbir sekilde yardim etmeyen adam arkadaslarinin ev tasimalarina aklina gelebilecek herseye yardim ederdi oyle kus kus 8,5 aylik dogurdum bebegimi ona guvenmedim aldirmayida hic dusunmedim cok az severdi hemen birakirdi taki kizim baba baba pesinde dolanmaya baslayincaya kadar adam bir degisti canini bile verir cocuklari icin simdi konusunca bile utanir ozur diler sen gitmemekle bana destek olmanla hayatimda ozel kadin oldun der cok pisman bana sorarsan bebegini aldirma hayatin boyunca pisman olursun esinlede hemen ayrilmayi dusunme banada hemen bosan diyenler oldu ama bugun iyiki onlari dinlememisim diyorum

tatlim ben kendimden ornek vereyim benim esiminde evlendigimizde is sorunlari vardi ustune bende senle ayni durumu yasadim 1 yil sonra hamile kaldim cok sevindi duyunca fakat cok ilgisiz sinirli agresif bir insan olmaya basladi hergun kavga ederdik bende ailemin yanina gitmeyi cok dusundum ama gitmedim evde yabanci gibi yasadik bir sure ustelik 8 aylik hamileydim bana hicbir sekilde yardim etmeyen adam arkadaslarinin ev tasimalarina aklina gelebilecek herseye yardim ederdi oyle kus kus 8,5 aylik dogurdum bebegimi ona guvenmedim aldirmayida hic dusunmedim cok az severdi hemen birakirdi taki kizim baba baba pesinde dolanmaya baslayincaya kadar adam bir degisti canini bile verir cocuklari icin simdi konusunca bile utanir ozur diler sen gitmemekle bana destek olmanla hayatimda ozel kadin oldun der cok pisman bana sorarsan bebegini aldirma hayatin boyunca pisman olursun esinlede hemen ayrilmayi dusunme banada hemen bosan diyenler oldu ama bugun iyiki onlari dinlememisim diyorum

bişeyi kolay gormekten cok arada kalmıs ne yapıcagımı bılmez haldeymısım gıbı geldı bana ama:) yeterince iyi ifade edememişim demekki.

sen sordun bende gayet acik bir sekilde cevabladim canim kusura bakma ama cocuk aldirayim mi diyen hatta dilinin ucuna getiren kadinlardan hic haz etmiyorum ben sana aldir yada alldirma diyemem tabikide sadece aldirayim mi düsücene cevabimi kendi yorumumla cevabladim..

ne kadar basit yaa.. aldırmalımıyım doğurmalımıyım... dünyanın en kötü en acı imtihanlarıyla bile sınanıyor olsanız dahi, hiç bir şey size çocuğunuzu aldırma hakkı vermez... O CANI ALLAH VERDİ, ALLAH ALIR....SİZİN BÖYLE BİR KARAR VERMEYE HAKKINIZ OLAMAZ...BUNUN VEBALİNİN NE KADAR BÜYÜK VE GÜNAHININ NE AZAPLI OLDUĞUNUN FARKINA VARIN....O BEBEĞİ SİZE VEREN ALLAH, SİZİN DURUMUNUZU BİLMİYORMU GÖRMÜYORMU....SİZE VERMİŞ Kİ BUNU SİZE KISMET ETMİŞ....YAZIK ETMEYİN CİNAYET İŞLEMEYİN....BEBEK DOĞDUKTAN SONRA CANINA KIYMAK CİNAYETSE, ANNE KARNINDAKİ CENİNİN DE YAŞAMINA SON VERMEK CİNAYETTİR....AKLINIZI BAŞINIZA ALIN...BUNU ÇARE OLARAK GÖRMEKTENSE, EŞİNİZLE NASIL ARANIZI DÜZELTEBİLİRSİNİZ BUNU DÜŞÜNÜN BU YOLDA YOL ALIN...GÜNAHTIR YAZIKTIR...ONUN MİNİCİK BİR KALBİ VAR....HAYATA TUTUNMAK İÇİN GÜNDEN GÜNE BÜYÜYOR KALBİ VE BU KALBİ SİZ BÜYÜTÜYORSUNUZ....NE SUÇU VARKİ ONUN...ANNESİ VE BABASININ ARALARINDAKİ ANLAŞMAZLIĞIN BEDELİNİ MİNİCİK BEBEĞİNİZE ÖDETMEYİN NOLUR... O BEBEK DOĞDUĞUNDA MİNİCİK ELİNİ TUTTUĞUNUZ ANDA ANLAYACAKSINIZ HAYATTA BU MUCİZEDEN DAHA DEĞERLİ BİRŞEYİN OLMADIĞINI...EŞİNİZLE ARANIZDAKİ SORUNLARIN BÜYÜKLÜĞÜ BİLE ASLA BU MUCİZEDEN ÖNEMLİ OLMADIĞINI....YAPMA KARDEŞİM ALLAH RIZASI İÇİN YAPMA...YEMİN EDERİM GÖZLERİM DOLU DOLU YAZDIM.... BİR OĞLUM VAR 2 YAŞINDA RABBİM INUN HASRETİ VE YOKLUĞUYLA SINAMASIN....O BENİM HERŞEYİM....GÖZLERİNE BAKTIĞIM ANDA BU DÜNYADA HERŞEYİN YALAN OLDUĞUNU BİRTEK OĞLUMUN SEVGİSİNİN GERÇEK OLDUĞUNU ANLIYORUM....LÜTFEN NOLUR YAPMA ASLA ALDIRMA.... O MİNİCİK KALBA YAŞAMA HAKKI VER...ÇÜNKÜ O MİNİCİK KALP ŞUAN TIP TIP ATMAYA ÇABALIYOR....DURDURMA O KALBİ.... ALLAHIN VERDİĞİ CANI ALLAHTAN BAŞKASI ALAMAZ....YAKMA AHİRETİNİ....

Canım öncelikle geçmiş olsun umarım bundan sonraki hayatın iyi olur ve düzelir bazı şeyler.Çocuk içinde aldırma derim bende.O sırf karnında diye cansız değil yani insan öldürmek oluyor aldırmak bana göre.Bende çocuk tedavisi için başvurdum bugün bir çocuk sahibi olmak için insanlar neler yapıyorlar nekadar üzülüp yıpranıyorlar.Allah nasip etmişki o bebeği size emanet etmiş.Eğer boşanacaksanız bile bazı fedakarlıklar yapıp evladına bakabilirsin.Eğer şeytana uyup aldırırsanda pişman olup onun vebalinide kaldıramazsın.İnşallah aranız düzelirde evlilğiniz yoluna girer benim düşüncem bundan yana.Allah yardımcınız olsun

Evliligin ilk 2 yili tartismali gecer her evlilikte olan seyler bu...belliki esin is konusunda sikintili ve stresli umarim beraber asarsiniz...sa soylemem suki sakin o cana kiyipta o gunaha girme farzet aldirdin kocanlada bir sure sonra cok mutlu oldun peki bunun vijdaniyla rahat edebilecekmisin..esine zaman ver ustune gitme zamanla hersey yoluna girecektir...babalar evlatlarina cok duskundur onlar icinde olsa bir takim problemler gormezden geliniyor ve icimden bir ses diyorki esinle ve cocugunla cok mutlu olacaksin....

Evlilik cocuk oyuncagi degildir hadi bebek yapalim olmadi gidip aldiralim
bu adam uc haftada degismedi herhalde

Bu ne sinir?? Bu nasıl bir yargılama sistemi?? Haddinize mi?? İstediğimiz cevaplar değil, kibar biçimde söyleniş denilen bir şey vardır !!!! Söz ola kese başı söz ola bitire savaşı derler hanimefendi !!!!!!! Ayrıca fikir istemek ya da danışmak diye bir kelime vardır, duydunuz mu hiç???? Körü körüne zaten sizin ağzınızdan çıkacak laflara da kimsenin ihtiyacı yok....

Maksat fikir almak ve bunun sonucunda yine de kendi kararını vermektir. Netice de 24 yaşında bir bayandan söz ediyoruz..

Ayrıca SOKRATES: başkasının başına geldiği müddetçe herşey komiktir demiş.

Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr Allah ve kul arasına girmeyin.

Çözümü nerede arayacağını da sizden duymak gibi bir isteği olduğunu da zannetmiyorum bu bayanın.

Ayrıca tahammülünüz yoksa siz girmeyin foruma ve okumayın:)) Sinirleriniz ve o kızgın diliniz soğur biraz:))

Ayıp ayıp önce kalp kırmamayı ve darda kalan kişilere yardımcı olmayı öğrenin.

Evlilik cocuk oyuncagi degildir hadi bebek yapalim olmadi gidip aldiralim
bu adam uc haftada degismedi herhalde

Allahım sabır yarabbim:)) Ama ben de bu sabır yok:)) size soracaktık değil mi?? ÖHöömm öhömmm efenim banka hesabınızı verin de eft ile danışmanlık ücretinizi gönderelim.

Siz mi akıl vereceksiniz?? Belki de bu olayların arkasında 3 haftalık bir süreç yok.... Belki de kızcağız bir kısmını yazabildi. Belki de o kadar depresyonda ki intihar edecek !!!!!

Sokma akıllarla dilinizi kullanmayın !!!!!!! Her zaman empati yapın ..

Tabii empati kelime anlamında değil de biraz da yüreğinizde anlam bulsun..

Zannetmiyorum ama.......................

Herkesin ağzında katil,cani.... EEEEEEEEEEEEEEEEE oldu bir de idam edelim..

Hadi sezen abla bana da bir beste.......

şansına çok güveniyorsan git sayısal oyna. Belki o dilini ameliyatla kestirir ve beynine de şok uygulatırsın:))

neden mi böyle yazıyorum:))) Şansıma bu akşam ki konu sensin:))

istedigim yere yazmakta ozgurum madem bi konu actiniz bari yorumlarada acik olun !!!!bu arada evet canim cok sıkılio bari burada oyalanim dedim karsima sizin konunuz cikti sans iste naparsin)))))

şansına çok güveniyorsan git sayısal oyna. Belki o dilini ameliyatla kestirir ve beynine de şok uygulatırsın:))

Kolay görmek???? Yarın taksim meydanında mia88'i taşlamaya hepinizi bekliyorum:))) YUh yani.. Kız zaten kararsız kalmış, hiç anlayışınız yok..

Amaaaaaaaa ilk taşı günahsız olanınız atsın pleaseeeee :)))))

İnsanoğlu hep başıma gelmez zanneder... Hiç bilemez başkasının ne yaşadığını... Zaten bilmekte istemez.. Neden istesin ki? İşi vardır, ev hanımıdır, geliri vardır, yoktur,zengindir,fakirdir,orta hallidir.. Ama her dert kendisinindir... Bu hayatta ki oksijeni sadece "sen" solumuyorsun...

O soluduğun oksijeni yapay olarak alan insanlar var hastaneler de....... Azıcık empati yapabilsek bu kadar kızgın bir dil kullanmayacağız zaten...

İnsan ne için şükreder hayatta???? Sahip oldukları ve sahip olmayı asla istemedikleri için:))

Şükret ve yardımcı ol.....

Kahreden ve yargılayıcı olma.....

Ya kahhar ve yargılama sadece Rabbime ait...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…