istedigim yere yazmakta ozgurum madem bi konu actiniz bari yorumlarada acik olun !!!!bu arada evet canim cok sıkılio bari burada oyalanim dedim karsima sizin konunuz cikti sans iste naparsin)))))
hayır cok sukur sıddet gormedım yada sıddetlı tartısmalarımız dahı olmadı.bır anda uzaklasıverdı keske tartısıp kavga edebılseydık zaten belkı olayı netıcelendırebılır sorunu cozmeye calısabılırdık.kafamın sakın olması lazım toparlanmam lazım deyıp uzaklasıverdı bır anda,benıde kocaman bır belırsızlıgın ıcersıne surukledı.sabırla beklıyorum suanda toparlanır ümidiyle..
bişeyi kolay gormekten cok arada kalmıs ne yapıcagımı bılmez haldeymısım gıbı geldı bana ama:) yeterince iyi ifade edememişim demekki.
mrb kızlar ben 3,5 haftalık hamıleyım ve esımle aramız cok kotu.ıslerınden dolayı bunalımda ve cok agresıf,tahammlsz,en ufak bıseyı bıle kocaman bı sorun halıne getırebılır halde.gecen hafta hamıle oldugumu ogrendım ve 1 haftadır da ayrıyız annemde kalıyorum.2,5 senedır tanısıyoruz ve 3 aydır evlıyız.ama cok ılgısız sorumsuz sozde hamıleleıgımden cok mutlu cok ıstıor ama ote yandanda ne arıyor ne soruyor bır okdr ılgısız.sızce ne yapmalıyım nasıl bı yol ızlemelıyım yanı bu cocugu dogurmalımıyım hersey duzelır umıdıyle yoksa daha cok yenıyken aldırmalımıyım? bana yardım edın nolur aranızda bu tarz bısı yasamıs olanlarınız varsa akıl versın bana dogru nedır bılemıyorum cunku artık ben.herkes ayrılmalısın dıor kalbım hyr dıor aklım evet napıcagmı sasırdım artık:
Madem burdaki bi kac kisinin agziyla is yapicak degilsiniz , neden peki cozumu yada sorunuzz cevabi burda ariyorsunuz?? ayrica cocugu aldirmak bi cana kiymak degilmidir ?? birde hernedense istediginiz cevaplari duyamayincada sinirleniyosunuz , ama hanimefendi herkesin duymak istediklerini soylemek zorundada degiliz!!!
Evlilik cocuk oyuncagi degildir hadi bebek yapalim olmadi gidip aldiralim
bu adam uc haftada degismedi herhalde
sızın oyalanmak dıye tabır ettıgınız sey benım ozel hayatımda yasadıgım bı sorun.kendınızı eglendırmek adına cevap yazdıgınızı soylemenız ıse sızı zaten nekdr cıddıye alıp almamı gostermıs oldu.mantık cercevesı ıcersındekı her yoruma acıgım tabıkı.kımse benım gıbı dusunmek zorunda degıl kaldıkı ısrarla anlayamadıgınız durum ıse; HENÜZ ZATEN BİR KARAR VEREMEMİŞ olmamdır...rica edicem burada değilde oyun geyik fıkra moda fln nebılım o tarz bölümlerde sıkıntınızı gideriniz.
istedigim yere yazmakta ozgurum madem bi konu actiniz bari yorumlarada acik olun !!!!bu arada evet canim cok sıkılio bari burada oyalanim dedim karsima sizin konunuz cikti sans iste naparsin)))))
nedemek yol yakinken aldirmalimiyim diye o cocuk senin esinden ayrilsan bebegindendemi ayriliyorsun anlmadim simdi bende esimle bosandim ama bebegim hala canimda kanimda adamla yapamiyorum diye bebegimide yok edeyim ne kadar kolay görüyorsunuz su bebek olaylarini anlamyorum hic
Kolay görmek???? Yarın taksim meydanında mia88'i taşlamaya hepinizi bekliyorum:))) YUh yani.. Kız zaten kararsız kalmış, hiç anlayışınız yok..
Amaaaaaaaa ilk taşı günahsız olanınız atsın pleaseeeee :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?