Eşimle aramız çok kötü

doğur diyenler
doğurma diyenler
ikiye ayrılacak cnm..

en iyi sen bilirsin, mıllete konusmak kolay gelir.
sonuçta sen yaşıyorsun dertlerı, sıkıntıları iyi düşün..

ileride pişman olacağın ve olmayacağın şeyleri düşün ona göre karar ver

daha 3 aylıkken böyleyseniz, ılerınızı düşünemiyorum bile..
allah yardımcın olsun...

Allahtan sizin gibi anlayışlı kişiler var. Diğerleri kızgın boğa gibi:)) Getirin bana kırmızı pelerinimi, boğa öldürmem lazım:)) nihahahahaha

Ben hazır su içiyorum ondan bu mertebeye çıkamadım demek :))

Böyle bi sorunun kk da açılması çok yanlış. Kürtaj konusunda burada kadınlar ' adresini ver lan akşam a oradayım seni aldıracam' kıvamına geliyorlardı ki yönetim kapadı konuyu.Yakın çevreniz ve en önemlisi vicdanınıza ve aklınıza sığının ondan sonra dua edin hayırlısını göster bana diye. Zaten o bebeğin yaşayacağı gün varsa yaşayacaktır.

Allahtan sizin gibi anlayışlı kişiler var. Diğerleri kızgın boğa gibi:)) Getirin bana kırmızı pelerinimi, boğa öldürmem lazım:)) nihahahahaha

cnm bazı insanlar işin günahında sevabında...kaldı ki şuan gündemde kürtaj meselesi varken..

herkesın kendı hayatından ve yaptıklarından sorumludur..

sonuçta başı ağıran ve acıyı ceken konu sahıbı, çekmeyen anlamaz ki,
o yüzden konu sahıbının bırazcık kendını dınlemesı gerek

ancak o zaman yolu bulur...

Mantıklı ve güzel cevabınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Bu foruma biraz daha geniş perspektiften bakabilen kişiler lazım, sizin gibi.

Ne kadar da güzel ve teskin edici bir cevap vermişsiniz. Keşke herkes sizi örnek alsa.

Tekrar teşekkürler

tartısmadan 3 - 4 kalplı üye olunmaz

zamanında az polemıge gırmedım

ayrıca sataşmak isteyen her türlü sataşıyor

tartısmadan 3 - 4 kalplı üye olunmaz

zamanında az polemıge gırmedım

ayrıca sataşmak isteyen her türlü sataşıyor

Tartışırım şeker:)) Allah bana bu sabrı da vermiş, zorda kalanı korumayı da vermiş, empati de vermiş. Vermiş Allah vermiş:))

Sataşana itina ile sataşılır. İtina ile sataşmak için tel.no: 0900 9898985 5654654654654654 654654654654654564654564 654654564654564654654654654

arayın beni sataşın bana:))))

Kız sen yazdıkça inadına coşuyorum:))

yok cnm sen yinede gaza gelme

şansına çok güveniyorsan git sayısal oyna. Belki o dilini ameliyatla kestirir ve beynine de şok uygulatırsın:))

neden mi böyle yazıyorum:))) Şansıma bu akşam ki konu sensin:))

Sayisal oynamaya gerk yok cicim para bol cok sukur ihtiyacim yok size gonderebilirim ki su yalakalik halinizden kurtulasiniz sevaba girmis olurum sayenizde puhahahahahahaahahahha Acaba kendinizi buranin iyilik melegimi zannediyosunuz? Kimsenin avukatligini yapamak size dusmez haddinizi bilin !!!!!!!!!

Gerçekten bu konu hakkında son sözlerim. Zaten yönetim de uyarmış:)

Ben arada lady gagalarken gagalamayı biraz fazla kaçırmışım:)

Dervişin sukutunden anlamayan kelamından hiç bir şey anlamazmış....

Neyse pençelerini bileylemek işleminde muhalefet olanlara başarılar diliyorum, ben torna tesviye de kılıçlarımı biletmeliyim:))

Ps: artık ne yzarsanız yazın umrumda değil, bu son sözlerim.....

Son düzenleme:
ne taşlanmaya ne alkışlanmaya gerek kalmadı zaten bukdr stress üzüntü neticesinde düşük yaptım,bebeğimi kaybettim.saygı ve mantık cercevesı ıcınde konumu cevaplayan tum arkadaslarada tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…