- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
mrb kızlar ben 3,5 haftalık hamıleyım ve esımle aramız cok kotu.ıslerınden dolayı bunalımda ve cok agresıf,tahammlsz,en ufak bıseyı bıle kocaman bı sorun halıne getırebılır halde.gecen hafta hamıle oldugumu ogrendım ve 1 haftadır da ayrıyız annemde kalıyorum.2,5 senedır tanısıyoruz ve 3 aydır evlıyız.ama cok ılgısız sorumsuz sozde hamıleleıgımden cok mutlu cok ıstıor ama ote yandanda ne arıyor ne soruyor bır okdr ılgısız.sızce ne yapmalıyım nasıl bı yol ızlemelıyım yanı bu cocugu dogurmalımıyım hersey duzelır umıdıyle yoksa daha cok yenıyken aldırmalımıyım? bana yardım edın nolur aranızda bu tarz bısı yasamıs olanlarınız varsa akıl versın bana dogru nedır bılemıyorum cunku artık ben.herkes ayrılmalısın dıor kalbım hyr dıor aklım evet napıcagmı sasırdım artık:
cakmaklucky ne içiyorsan bende istiyoruum
doğur diyenler
doğurma diyenler
ikiye ayrılacak cnm..
en iyi sen bilirsin, mıllete konusmak kolay gelir.
sonuçta sen yaşıyorsun dertlerı, sıkıntıları iyi düşün..
ileride pişman olacağın ve olmayacağın şeyleri düşün ona göre karar ver
daha 3 aylıkken böyleyseniz, ılerınızı düşünemiyorum bile..
allah yardımcın olsun...
Çeşme suyu:))) Param yok mecburen çeşmeden idare ediyorum:))
Acayip sinirlendim hem de çok... Herkes haşa Allahtan büyük Allah !!!!!!
Allahtan sizin gibi anlayışlı kişiler var. Diğerleri kızgın boğa gibi:)) Getirin bana kırmızı pelerinimi, boğa öldürmem lazım:)) nihahahahaha
kız hangi çeşmenin suyu bana da söyle
bakıyorum da arka arkaya patlatıyorsun esprılerı
Allahtan sizin gibi anlayışlı kişiler var. Diğerleri kızgın boğa gibi:)) Getirin bana kırmızı pelerinimi, boğa öldürmem lazım:)) nihahahahaha
Ben hazır su içiyorum ondan bu mertebeye çıkamadım demek :))
Böyle bi sorunun kk da açılması çok yanlış. Kürtaj konusunda burada kadınlar ' adresini ver lan akşam a oradayım seni aldıracam' kıvamına geliyorlardı ki yönetim kapadı konuyu.Yakın çevreniz ve en önemlisi vicdanınıza ve aklınıza sığının ondan sonra dua edin hayırlısını göster bana diye. Zaten o bebeğin yaşayacağı gün varsa yaşayacaktır.
Ya hayır ama vurun abalıya olayını sevmiyorum ben. İrrite edici bir dil kullanmadan güzelce konuşulsa eyvallah... Ama bir yere kadar...
Neyse bu akşam ŞANSIMA bana çok sataşan olur, ben de yarın cevaplarım:))
tartısmadan 3 - 4 kalplı üye olunmaz
zamanında az polemıge gırmedım
ayrıca sataşmak isteyen her türlü sataşıyor
Tartışırım şeker:)) Allah bana bu sabrı da vermiş, zorda kalanı korumayı da vermiş, empati de vermiş. Vermiş Allah vermiş:))
Sataşana itina ile sataşılır. İtina ile sataşmak için tel.no: 0900 9898985 5654654654654654 654654654654654564654564 654654564654564654654654654
arayın beni sataşın bana:))))
Kız sen yazdıkça inadına coşuyorum:))
yok cnm sen yinede gaza gelme
Bu ne sinir?? Bu nasıl bir yargılama sistemi?? Haddinize mi?? İstediğimiz cevaplar değil, kibar biçimde söyleniş denilen bir şey vardır !!!! Söz ola kese başı söz ola bitire savaşı derler hanimefendi !!!!!!! Ayrıca fikir istemek ya da danışmak diye bir kelime vardır, duydunuz mu hiç???? Körü körüne zaten sizin ağzınızdan çıkacak laflara da kimsenin ihtiyacı yok....
Maksat fikir almak ve bunun sonucunda yine de kendi kararını vermektir. Netice de 24 yaşında bir bayandan söz ediyoruz..
Ayrıca SOKRATES: başkasının başına geldiği müddetçe herşey komiktir demiş.
Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr Allah ve kul arasına girmeyin.
Çözümü nerede arayacağını da sizden duymak gibi bir isteği olduğunu da zannetmiyorum bu bayanın.
Ayrıca tahammülünüz yoksa siz girmeyin foruma ve okumayın:)) Sinirleriniz ve o kızgın diliniz soğur biraz:))
Ayıp ayıp önce kalp kırmamayı ve darda kalan kişilere yardımcı olmayı
Sizi geren nedir ? ben sizemi yazmisim ne alakasiniz ?oncelikle kendi yazdiklariniza bakin ve kim sinirliymis ondan sonra etrafa saldirin :))))))))))))))))))))))))))))))
şansına çok güveniyorsan git sayısal oyna. Belki o dilini ameliyatla kestirir ve beynine de şok uygulatırsın:))
neden mi böyle yazıyorum:))) Şansıma bu akşam ki konu sensin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?