eşimle aramız iyi ama..

Aman artk bosverdim cnkü ben yapiyim icim rahat etsinde bilsin bilmesin umurum dışı sizlere konustuktan sonra :*
Cok takıgım hersey kafama takiliyo bazen diyorum eşime ben mi anormalim :)

Kizlar eşimle aram hamdolsun iyi ama kayınvalidem bi tuhaf insan ben ne yaparsam yapiyim gözü görmez kzı en ufak bisey yapsin dünyalar onun olur.halbuki cok kiymet veririm bende ama neden iyilik yaramaz ki bu kaynanalara
görümceniz evde kalmış bir tip mi ya da dış güzellik olarak filan sizden daha mı vasat

görümceniz evde kalmış bir tip mi ya da dış güzellik olarak filan sizden daha mı vasat
Evlenmis ayrilmisti suan tekrar evlendi oda bizim binada oturuyo benim guzelligim sulelesinin dilindedir genelde sebep benden daha ekside oldugu icin olabilir mi yani

Bence yapmada bişey. Yani kusura bakma ama inipte kaynananın evini temizleme yemek yapma bi zahmet kendisi kızı yapıversin. Acil durumlarda yardımını esirgeme tabi ama günlük durumda da ne gerek var. Bak bnm kayınvalidem dünyanın en iyi insanları arasında. Böyle biraz saf temizkalpli insanlar olur ya onlardan bir tık daha akıllı öyle diim. Etliye sütlüye karışmaz bişey demez istemez beklemez falan. Ama ufacık bişey duysam ağzından hop bozuktururum. Annem tam bir cadı ona çekmişim sanırım. Demediğini koymaz bana ama gıkım çıkmaz annem çünkü ne dese haklı bnm için. E kayınvaliden içinde ne kadar kızım desede sen seneler sonra pırt die girdin hayatına, bi laf söylese alınırsın ama kızı onun canından. Ona istediğini der istediğini yapar yaptırır.
Bnm görümcem yok ona rağmen kayınvalidem kızımsın dediğinde değilim kızın gelininim diorum nedrn ama brn seni öyle seviorum dior. Diorumki kızın gibi sevme ben sana annem gibi davranmam üzülürsün. Nihayetinde kayınvalidemsin bi sınır oluyor aramızda.
Bak misal geçen hamama gittik bnm ısrarlarım üzerine. Hamamı severim ben annemle de sık sık giderim. Bu sefer kayınvalidemide çağırdım hiç gitmemiş. Gittik yıkanıoruz,eğleniorz.annem geldi sırtımı keseledi önüme oturdu ben onu keseledim falan. Sonra bi bamtım kayınvalidem kendi kendine uğraşıo. Annem gitti keseledi sırtını gel dünür die. Yani dicem o ki ne kadar iyi olursa olsun ne kadar can olursa olsun kayınvaşide anne gibi, gelin de kız gibi olmaz olamazzzz....

çokk haklısn artık o bana naslsa bende ona öyle olcam o bana kızıymışm gbi rol yaparsa bende ona annem gbi rol yapar hakettigini veririm bundan sonra

Olmayınca olmuyor ya. Sizin onun biricik oğlunu elinden aldığınızı düşünüyor da ondan bu davranışlar....
Aslında kıskaniyo farkndayım eşim bana asla hediyesiz gelmez haftada bir bisey alir mutlaka ufakta olsa sarilir sever onun yaninda anne dunyadaki en cok sevdigm insan eşim der aman allah versinde iyi ol der cikar odadan :)

çokk haklısn artık o bana naslsa bende ona öyle olcam o bana kızıymışm gbi rol yaparsa bende ona annem gbi rol yapar hakettigini veririm bundan sonra
Rol yapmaya gerek yok ki kan bağın bile yok neden kızı olasın sen onun gelinisin. Bayramda gider rlini öpersin, oğluyla birlikte oturmaya gidersin arada sana gelirler bu yani. Saygı da kusur etmemek gerek tabiki en nihayetinde hepsi büyüklerimiz ama kimse içinde kendini parçalama.

Ama öyle olmuyo iste esim 5 de gelio o gelene kadar asagi inip gelin kaynana illa ayni evde olcak ben evimde olsam gelene gidene evinde napiyosa hic asagi inmez görmedm bilmiyorum der insanlar kötü bilsnde istemiyorum. Mecbur degilim tabiki ama bi yerde hergun kayinvalideme inmek beraber yemek icmek zorundaym

Aslında kıskaniyo farkndayım eşim bana asla hediyesiz gelmez haftada bir bisey alir mutlaka ufakta olsa sarilir sever onun yaninda anne dunyadaki en cok sevdigm insan eşim der aman allah versinde iyi ol der cikar odadan :)
Eşinde ortalığı kızıştırıyor ama.. hiç politik bi adam değilmiş. İnsan idare etmeyi bilir. Eşime söylüyorum sen onların oğlusun o evde sıfatın evlatlık bu kadar ama benm eşimsin kpcamsın yarın çocuklarımızın babasısın bu evde sıfatların ve sorumluluklaron daha fazla. İkisini ayır demokratik ol idare et. Annenin yanında eşler tabiki sevgi gösterilerinde bulunabilirler sarılmak vs. -abartmadan tabii- ama öyle bir konumda en sevdiğim insan eşim gibi söylemlerede gerek yok.

Evet gerçekten kıskanıyormuş.
Siz saygınızı koruyun yinede, sizin için önemli olan eşiniz.

Cnkü eşimde geri planda kizinin kocasi onun icin daha kiymetli mesela dün markete gittik anne ümit ayva seviyo alalm dedm brak ayvayı kenan (damat) a elma incir dolma tatlisi yapicam dedi dondum kaldm ogluda gozunde degil eşimde bunu bildigi icin inadina yapiyo iyide yapiyoo

Bnm annemde babannemle altlı üstlü oturdu senelerdir. Hiçde zorunlu hissetmedi valla kendini. Gerekliyse in değilse inme. Yada indinmi ay bi işim var de çık yukarı. Sorarsa bigün ağda yapcam de bigün dolabımı düzenlicem de. Zamanla da alışır. Bak nasıl alıştırırsan öyle gider demedi deme. Daha şimdiden kendine özel zamanlar yaratmazsan ilerde hiç sahip olamazsın. Bazen hayır demeyi bilmelisin bilmeliyiz. Elbette hep reddetme bazende onunla otur ama kendinexe zaman yarat. Bn kayınvalidemi bazen reddediorum. Bişey yapalım yada gel dediğinde anne bugün işim var başka zaman diorum ne işin var dediğinde açıklama yapmama gerek yok gerçekten işim var diorum. Amaa atıorum 2gün sonra arayıp annne bugün müsaitim ne diordun diorım. Böylece bişeye olmaz dediğimde olmayacağını öğrendi sorgulamıyor. Yarın bir özel gününüz olucak ama kayınvaliden biraber olmak isticek dert yanıcaksın. Şimdiden alıştırmalısın bence.

%100 uygulicam canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…