eşimle aramız iyi ama..

Yani damatlar çok sevilior biliorum ama o öyle dediğinde sende ümitte ayva sevior bende iki tane alimde tatlı yaparım yeriz de al iki tane nolcak. Bütçenizdemi ortak?

Yani damatlar çok sevilior biliorum ama o öyle dediğinde sende ümitte ayva sevior bende iki tane alimde tatlı yaparım yeriz de al iki tane nolcak. Bütçenizdemi ortak?
Aynen oyle araba alindi diye borclari var esimin maasi benim ihtiyaclarim karsilandiktan sonra kalani veriliyo cocuk olana kadar destek olsun ailesine bisey demiyorum ama cocuk olduktan sonra hersey rayina otursun artk yeter bu kadar

Kimse kimsenin öz evladı gibi olamaz, gelinim de benim kızım gibidir, kızımdan ayırmam, kızım neyse o da öyle dese de şayet, ben inanmıyorum laftır, gerçi öyle bir cümle duyma isteğim olacağını düşünmüyorum çünkü kimse de benim annem olamaz, ne kadar iyi olursa olsun k.validemi annem gibi sevemem, bir tutamam, çünkü bu yaşa beni annem getirmiş kayınvalidem değil, nasıl annemle eşit tutabilirim ki? K.validem de bunu benden bekleyemez.

Ha yaptıklarınızın gözle görülmemesi, kıymet verilmemesi hoş bir durum değil tabiki, ama siz de parçalamayın o kadar kendinizi, ne diye o kadar yoruyorsunuz? Sağlığı, sıhhati yerinde değil mi? Kafasındaki mantık gelin olduğun için '' o yapmak zorunda, o gelin '' mantığı sanırım, o yüzden fazla alakaya gerek yok, saygılı olun yeterli bence..

%100 uygulicam canm :)
Bak babana da söz vermişsin evet asla kırıcı olmamak lazım ama kendimizide kırdırmamak gerek. Bir iki bir iki alışılıyor. İlk seferinde surat eder ya ama falan der ikincide hımm der üçüncüde tamm demeye başlar. İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşıor o yüzden bir çocuğa davranır gibi şekillendirirsen ilişkini başarılı olursun. Çocuk içinde en önemli şey tutumdur. Sen her durumda hep aynı tepkiyi verirsen öğrenir ve ısrar etmemeye başlar. Ama ipin ucunu bi kaçırdın mı her yerde ağlar istediğini yaptırana kadar, ve sonunda yine yenilen sen olursun. O yüzden en önemli şey tutum. Kırmadan sabit olmak. Yok desiysen yok, tamm dediysen de tamm. Birde asla ama asla kendine kızıyla yada başkasıyla kıyaslama gerek yok. Sen sensin o o.

Kalp krizi gecirmis 3 kez brazda kilolu yaptigi an nefesi duruyo(ki abarttigi kesin ) bi yerde hasta diye yapiyorum iyi olsa bende bu kadar yormam kendimi. Kayinpederm rica eder kizim isin yoksa sen yap bi is varsa annen yorlmasn hasta oluo sonra diye yapiorm bende ya aslinda yapmam yapmamak mesele degil yaparm aslinda ama deger bilinmemesi kötü

cok haklısın canim keske zamaninda yazsaydm sizlere simdi oglen olsun asagi inicm bakalim neler olcakk :)

Aynen oyle araba alindi diye borclari var esimin maasi benim ihtiyaclarim karsilandiktan sonra kalani veriliyo cocuk olana kadar destek olsun ailesine bisey demiyorum ama cocuk olduktan sonra hersey rayina otursun artk yeter bu kadar
wuuu onuda tez zamanda ayır. Eşinede bence bşz bir aileyiz, onlar senin ailen ama biz bir aileyiz söylemlerine başla. Maaşın kalanını değilde araba borcu için atıorum her ay 200lira verelim canm gibi bir tavra geç. Bizimde birikim yapmamız gerek, annemden alamıorum falan de. Yani sadece arabanın borcu bitene kadar atıorum her ay ne kadar oluyorsa o kadarlık bir yardım edin ama maaşın kalanını vermeyin. Parayı sen idare etmelisin bir şekilde. Bunlarıda eşine tatlı tatlı yavaş yavaş söylersen o da yavaş yavaş çeker elini eteğini annesinden. Kendi bütçenizi kendiniz oluşturmalısınız.

Canm isler braz daha zor anlatilandan 2 bin tl maas alio esim 600 u araba taksidi esya degistirdik 1 milyarda onun taksidi var geri kalan 400 zaten maas gunu gelmeden bitio market alisverisi vs yani cocugum olsun artk araba taksidini kendileri ödesin artk

Yani tabiki sizin düzenlemeniz ben bilemem ama yavaş yavaş araba için verdiğin parayı düşür derim ben. Çünkü araba biter atıorum ev başlar dükkan başlar. Kayınaileni alıştırmamalısınız böyle. Kendi bütçenizi kendiniz döndürün. Allah yardımcın olsun.

Yapıcam artık dönüş noktam siz oldunuz. Tesekkür edermm hepinize tek tek

O zaman bir şekilde kendi kızının bir bardağı yıkamasını evi kaldırıp indirmiş gibi anlattığı zaman bir şekilde belli ediceksin canım, hem belki hatalarını da anlamış olurlar.

canım öncelikle şunu söylemeliyimki el kızısın daha kibarcası gelinsin...bu tip insanlara yaptığın iyiliklerin görünmez herzaman kötülüklerin görünür o yüzden sen sen ol haketmeyene gereğinden fazla değer verme.bırak senin için soğuk desin.yaranamazsın çünkü.herkes haddini bilsin.sevgi böceği değiliz her daim güler yüzlü olamazyız.bizde insanız.canın nasıl istiyosa öyle davran

ben şanslıyım kayınvalidem çok iyidir çok anlayışlıdır kahvemi çayımı önüme getirir.

kızıyla kendini nasıl bir tutarsın

O zaman bir şekilde kendi kızının bir bardağı yıkamasını evi kaldırıp indirmiş gibi anlattığı zaman bir şekilde belli ediceksin canım, hem belki hatalarını da anlamış olurlar.
Bakalm bugun gezmeye gdicez illaki bisey yapicak :)

Artık oyle olcam canım muhatap olmicam herseye kendimi mecbur hissetmicem
en iyisi bu.. annemden biliyorum, babanem geçici felç olmuştu 5 ay.. 5 ay annem kaldı refakatçı, 5 halam var.. hepimiz de yakın oturuyoruz.. kimse de hastanede gidip kalmadı.. sadece ziyaretçi oldular. küçük çocukları varmışmış.. o zamanlar en küçük kardeşim 2 yasındaydı.. bizi düşünen yok...bunlara ragmen babanemin yüzü gülerdi kızlarını gördüğünde.. annemle konusmazdı bile hastanede..ve 5 ayın sonunda tamamen iyileştiğinde herkese ''kızlarım sağolsun hep geldiler'' dedi.. gelin için kimse bir şey söylemedi..

yine biz hastaneye götürürüz hep bir şey oldugunda..geçenlerde randevu yoktu.. dedemin doktoru izne çıkmış.. 2 hafta sonra alırız randevu, suan doktor yok dedim.. herkese duyurmuşlar işte bize randevu almıyorlar, bi doktora götürmüyorlar diye.. yine kızlarımm kızlarım... alın da sokun bir yerinize be kızlarınızı.. zavallı anneciğim haftada 1 gün 4-5 saatliğine eve uğruyordu sadece... o da banyo, üst baş değişikliği için.. halalarımın hepsi annemin kızı yasında.. annem onlara yengelik değil annelik yaptı.. ama kimse bunu görmüyor.. 5 ay harab olan biz olduk o dönemde. kimsenin umrunda bile değil... babam da o kadar kör ki.. hiç bir zaman bizi savunmuyor.. canım annem.. ah ahh.. içimi döktüm iyi geldi..

yani demem o ki hiç değmiyor, bırak boşver.. kimseyi memnun edemiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…