eşimle aramız iyi gitmiyor

Valla ne bayanlar var herif benle uğraşmasında bana paramı bıraksın gerkli imkanı sağlasın yeter uğraşamam onla fazla diyen,bu admada tam öyle bi kadın lazımmış aslıjnda.
Bizimkinin şansızlığı olmuş ilgisiz erkekle evlenmek,kimileri böylelerinie bayılıyo kendine daha çok zaman ayırabiliyorum,aman ne yaparsa yapsın ben rahatım diye.
öyle insanları anlayamıyorum...

Haklisiniz, ama iste yukarida kitap oneren ve iliski konusu meslegi diye aklimda kalan arkadasin da dedigi gibi korlemesine evlilikler yapiyoruz, okumadan, arastirmadan, kendimizi ve karsimizdakini tanimadan.

Yani ilgi bekleyen bir kadin niye ilgisiz bir erkekle evlenir? Adam zaten onceden de boyledir. Belki baslarda ilgilidir ama ortalama 2-3 ay sonra ilgili olup olmadigi anlasilir diye dusunuyorum.
başlarda da çokilgili sayılmazdı

Yani artik evlenmissiniz. Sevgili olsaniz yapilariniz farkli siz ilgi bekliyorsunuz o mesafeli , onun ilgisini cekmeye calisin olmiyorsa da bir omur ilgi dilenmekle gecmez yollari ayirin derdik. Madem evlendiniz, bari yukarida tavsiye edilen kitaplari okuyun, esinizin dikkatini cekmeye ondaki ilgiyi uyandirmaya calisin ya da takmayin, azla yetinin baska ne denebilir ki?
haklısınız

başlarda da çokilgili sayılmazdı
Sen bile bile lades olmuşsun hayatım o zaman kusura bakma da yani.
Genede arada onunda ilgisini çekecek birlikte hoşlandığınız şeyleri daha çok önüne koyabilirsin,çabalamış olursun en azından,birlikte daha çok ortak şey yapmaya çalışın o ilgisizse siz ilgilenin belki bi kıpırdanma olur.

Sen bile bile lades olmuşsun hayatım o zaman kusura bakma da yani.
Genede arada onunda ilgisini çekecek birlikte hoşlandığınız şeyleri daha çok önüne koyabilirsin,çabalamış olursun en azından,birlikte daha çok ortak şey yapmaya çalışın o ilgisizse siz ilgilenin belki bi kıpırdanma olur.
teşekkür ederim

Kac yaşındasınız? Eğer uzun yıllardır evliyseniz belki size alıştığı için rahat davraniyordur yemek konusunda tum erkekler sorar muhtemelen ama ilgisizlik konusunu gündeme getirerek iyi yapmışsınız. Belki biraz siz adım atsanız oda alışır ve aynı şekilde size adım atar

Bazı erkekler öyledir duygularını söylemez belli oluyo sanır ama biz onu da anlamayız belli etsin göstersin isteriz ama onun yapısı odur odundur benimkide öyle s3vmediğinden içinden gelmediğinden değil yapısı öyle zorla değiştirip yapmacık olacağına olduğu gibi olsun

başka alengirli durumlar yoksa belki de eşinizdeki şey bir kadını tamamen elde ettiğini anladıktan sonra gelen rahatlıktır.eşinize bağımlı mısınızdır?herşeyi onunla yapıp her yere onunla mı gitmek istersiniz? her zaman önceliği ona mı verirsiniz? ya da ona sen yoksan ben sosyalleşemem mesajı mı verirsiniz hep?
bunlardan vazgeçmeyi deneyip bir tartın bakalım

başka alengirli durumlar yoksa belki de eşinizdeki şey bir kadını tamamen elde ettiğini anladıktan sonra gelen rahatlıktır.eşinize bağımlı mısınızdır?herşeyi onunla yapıp her yere onunla mı gitmek istersiniz? her zaman önceliği ona mı verirsiniz? ya da ona sen yoksan ben sosyalleşemem mesajı mı verirsiniz hep?
bunlardan vazgeçmeyi deneyip bir tartın bakalım
evet oyleyim aynen

Kac yaşındasınız? Eğer uzun yıllardır evliyseniz belki size alıştığı için rahat davraniyordur yemek konusunda tum erkekler sorar muhtemelen ama ilgisizlik konusunu gündeme getirerek iyi yapmışsınız. Belki biraz siz adım atsanız oda alışır ve aynı şekilde size adım atar
olabilir inşallah

Bazı erkekler öyledir duygularını söylemez belli oluyo sanır ama biz onu da anlamayız belli etsin göstersin isteriz ama onun yapısı odur odundur benimkide öyle s3vmediğinden içinden gelmediğinden değil yapısı öyle zorla değiştirip yapmacık olacağına olduğu gibi olsun
orasi oyle yapmacik olsun istemem

Back
X