Eşimle aramız kötüleşiyor

Selam cnm, bence erkekleri ihmal etmemek lazım yoksa vın başka bir kapıya gider benden söylemesi. Ve eğer sana kötü davranışları yoksa nebilim sözde veya başka türlü bence sen aranı düzeltmeye bak cnm.

Rica ederim nokta, virgül ve paragraf kullanın. Dert anlatmak ve anlaşılmak isteyen insanın, minimum düzeyde yazım kuralları bilmesi lazım.

Konudan anlayabildiğim kadariyla yorumum şudur; eşinizin eksiklik olarak bulduğu şeyleri bugüne kadar yapıyor muydunuz da yapmayınca eksikleşti?

Bana biraz bahane ariyor gibi geldi. Altinda baska bir sorun olabilir.

Dini kitap okumam gerekiyormuş kadın birden fazla üst üste reddedemezmiş yani eşini memnun etmeliymiş
Ben konuşmanın birden bosarim seni giderim gidemezsin mevzusuna gelip gaza getirmiyorum kendimi demeniz için yazdım.Eski konunuzda var eşiniz zaten evde pek sakin bir tıp değil.Blof yapmak sizi degersizlestirir ya ayrilin ya bu deveyi gudun.

Cinsel Hayatımız Renklensin Diye Kocam İçin Dansöz Kostümü Giydim ve Hayatımın En İlginç Tecrübesini Yaşadım

Umarim okumadiginiz bir seydir ve gülmekten ağzınız yorulur.

Dalga geçiyorsunuz değil mi? Öyle olmalı. Lütfen evet diyin

Siz ihmal edilseniz başka erkeklere mi gidersiniz? Diyelim ki gittiniz, kocanız bunu anlayışla karşılar mı? Neden çifte standart uygulanıyor bu konuda?

Bunu uygulayanın da bir kadın olması daha da üzücü…

Sadakatleri pamuk ipliğine bağlıysa cehenneme kadar yolları var.

Dini kitap okumam gerekiyormuş kadın birden fazla üst üste reddedemezmiş yani eşini memnun etmeliymiş
Bu konuda bile dini kullanan zihniyete bak ya.şu akli fikri uçkurunda olan erkeklerden ne nefret ediyorum anlatamam.Yuzune tükürsen ya rabbi der.Ama bir defa reddedince değişik pozlara giriyorlar.

ben sanki boşanmak için bahane arıyor gibi geldi , siz boşayınki nafaka mahkeme masrafları çıkmasın .hemde herkese ben boşamadım o boşadı diyecek , topu size atacak

Bir başka konuya da böyle demişsiniz. Hem seni istemeyene yol ver, hem de elinde tut, kaptırma diyorsunuz. Alttaki ve üstteki yorumlarınız çelişmiyor mu sizce de??

Bir başka konuya da böyle demişsiniz. Hem seni istemeyene yol ver, hem de elinde tut, kaptırma diyorsunuz. Alttaki ve üstteki yorumlarınız çelişmiyor mu sizce de??
Canım ikiside başka konular sen bence iyi okumamissin diğerlerini birinin kocasi resmen onu dışlıyor istemiyor ona yol verirsin digeride hiçten sebeple TripAdvisor atıyor anlayacağın ikiside farklı

Haksızsınız ve de sinir bozucusunuz. Eşinizi cinsel olarak reddedemezsiniz eğer dediğiniz gibi hastalık gibi durumlar yoksa. Öyle canım istemedi birlikte olmadım gibi bir durum olamaz
Siz onun annesi değilseniz babası da değilsiniz nereye gittiğini de hesap vermez öyleyse.
Senin dediğinin önemi yok falan cidden çok sinir bozucusunuz

Dine getiriyor lafi. Habi güya melekler sabaha kadar lanet mi okuyormus ne..

Canım ikiside başka konular sen bence iyi okumamissin diğerlerini birinin kocasi resmen onu dışlıyor istemiyor ona yol verirsin digeride hiçten sebeple TripAdvisor atıyor anlayacağın ikiside farklı
Beğenmemişsiniz ama yine de şu düşünceniz bence asla kabul edilemez… bilemiyorum, benim hayat görüşüme çok aykırı. Şaşkınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…