- 8 Şubat 2022
- 39
- -53
- 1
- 38
- Konu Sahibi TomrisHatunn
-
Selam cnm, bence erkekleri ihmal etmemek lazım yoksa vın başka bir kapıya gider benden söylemesi. Ve eğer sana kötü davranışları yoksa nebilim sözde veya başka türlü bence sen aranı düzeltmeye bak cnm.Merhaba hanımlar,
Benim derdim biraz uzun hemen başlayayım anlatmaya. Eşim benimle bu aralar kötü nedeni ise benim ona karşı ilgi eksikliğimmiş. Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş bende cevaben sana her zaman evet demek zorunda değilim hasta olabilirim yorgun olabilirim hatta hiçbirşeyim olmayabilir sadece canım istemeyebilirim dedim ama kesinlikle beni anlamıyor ve benimle neredeyse 1 hafta konuşmadı 2 güne barışırız basit şeyler diye düşündüm bekledim ama baktım abartıyor mesela bir yere gidicek haber vermiyor eve geliyor hemen uyuyor vekonuşmamaya devam edince ben dayanamadım sordum nereye kadar gidicek böyle diye o da bana bilmiyorum dedi yine aynı lafları söyledi ben tekrardan onun annesi olmadığımı ve hizmetçi olmadığımı belirttim ama hiçbir şekilde beni kale almadı en sonunda dedim ki neden bir yere giderken haber vermiyorsun ben sana haber veriyorum ya dedim o da bana sende bundan sonra haber verme dedi bende bundan sonrası yok ben böyle devam edemem dedim o da bana ben sana boşanalım asla demem benim ağzımdan duyamazsın dedi bende sen benden duyarsın dedim boşanalım dersen cevabımı bilmiyorsun dedi bende senin ne dediğin önemli değil ben karar verdikten sonra dedim o da napıyorsan yap dedi bende sinirden ayrılıyorum bitti dedim ama yine tınlamadı hala konuşmuyor resmen suratından eve gelince enerjimi emiyor küçük oğlum var onun için takmamaya çalışıyorum ve kronik hastalığım var üzüldüğüm zaman acillik oluyorum onun için de moral bozmamaya çalışıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sizlerden bana yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Ben konuşmanın birden bosarim seni giderim gidemezsin mevzusuna gelip gaza getirmiyorum kendimi demeniz için yazdım.Eski konunuzda var eşiniz zaten evde pek sakin bir tıp değil.Blof yapmak sizi degersizlestirir ya ayrilin ya bu deveyi gudun.Dini kitap okumam gerekiyormuş kadın birden fazla üst üste reddedemezmiş yani eşini memnun etmeliymiş
Cinsel Hayatımız Renklensin Diye Kocam İçin Dansöz Kostümü Giydim ve Hayatımın En İlginç Tecrübesini YaşadımŞu konuları okuyunca kocama dansöz kostümü ile sürpriz yapsam yoksa kedi kız mı olsam karar veremiyorum
7 yıllık evliyim kahvaltı dışında çay demlemedim canı çay isteyen yapar çünkü ben içmiyorum
İstese elbette yaparım ama görevim diye bir sey yok.
Yemek keza aynı beraberde yaparız bende yaparım oda kimsenin yapası yoksa dışardan söyleriz
Yatakta hayır meselesine gelince ayda 1 evet dediğim bile olur 2letmez bile hele ki trip atacak
Erkek egosu olmayan adamla evlenmişim iyi ki
Size kolay gelsin valla.
Neyse bu gece evet diyeyim bari haketti
Hahahaha hemen okuyorum sonra yorum yapacağım tekrarCinsel Hayatımız Renklensin Diye Kocam İçin Dansöz Kostümü Giydim ve Hayatımın En İlginç Tecrübesini Yaşadım
Umarim okumadiginiz bir seydir ve gülmekten ağzınız yorulur.
Dalga geçiyorsunuz değil mi? Öyle olmalı. Lütfen evet diyinSelam cnm, bence erkekleri ihmal etmemek lazım yoksa vın başka bir kapıya gider benden söylemesi. Ve eğer sana kötü davranışları yoksa nebilim sözde veya başka türlü bence sen aranı düzeltmeye bak cnm.
Sadakatleri pamuk ipliğine bağlıysa cehenneme kadar yolları var.Selam cnm, bence erkekleri ihmal etmemek lazım yoksa vın başka bir kapıya gider benden söylemesi. Ve eğer sana kötü davranışları yoksa nebilim sözde veya başka türlü bence sen aranı düzeltmeye bak cnm.
Bu konuda bile dini kullanan zihniyete bak ya.şu akli fikri uçkurunda olan erkeklerden ne nefret ediyorum anlatamam.Yuzune tükürsen ya rabbi der.Ama bir defa reddedince değişik pozlara giriyorlar.Dini kitap okumam gerekiyormuş kadın birden fazla üst üste reddedemezmiş yani eşini memnun etmeliymiş
ben sanki boşanmak için bahane arıyor gibi geldi , siz boşayınki nafaka mahkeme masrafları çıkmasın .hemde herkese ben boşamadım o boşadı diyecek , topu size atacakMerhaba hanımlar,
Benim derdim biraz uzun hemen başlayayım anlatmaya. Eşim benimle bu aralar kötü nedeni ise benim ona karşı ilgi eksikliğimmiş. Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş bende cevaben sana her zaman evet demek zorunda değilim hasta olabilirim yorgun olabilirim hatta hiçbirşeyim olmayabilir sadece canım istemeyebilirim dedim ama kesinlikle beni anlamıyor ve benimle neredeyse 1 hafta konuşmadı 2 güne barışırız basit şeyler diye düşündüm bekledim ama baktım abartıyor mesela bir yere gidicek haber vermiyor eve geliyor hemen uyuyor vekonuşmamaya devam edince ben dayanamadım sordum nereye kadar gidicek böyle diye o da bana bilmiyorum dedi yine aynı lafları söyledi ben tekrardan onun annesi olmadığımı ve hizmetçi olmadığımı belirttim ama hiçbir şekilde beni kale almadı en sonunda dedim ki neden bir yere giderken haber vermiyorsun ben sana haber veriyorum ya dedim o da bana sende bundan sonra haber verme dedi bende bundan sonrası yok ben böyle devam edemem dedim o da bana ben sana boşanalım asla demem benim ağzımdan duyamazsın dedi bende sen benden duyarsın dedim boşanalım dersen cevabımı bilmiyorsun dedi bende senin ne dediğin önemli değil ben karar verdikten sonra dedim o da napıyorsan yap dedi bende sinirden ayrılıyorum bitti dedim ama yine tınlamadı hala konuşmuyor resmen suratından eve gelince enerjimi emiyor küçük oğlum var onun için takmamaya çalışıyorum ve kronik hastalığım var üzüldüğüm zaman acillik oluyorum onun için de moral bozmamaya çalışıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sizlerden bana yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Bir başka konuya da böyle demişsiniz. Hem seni istemeyene yol ver, hem de elinde tut, kaptırma diyorsunuz. Alttaki ve üstteki yorumlarınız çelişmiyor mu sizce de??Selam cnm çok üzüldüm gerçekten anlattıklarına, ben hep kadınlar naz yapar diye düşünürdüm ama erkeklerde varmış. Bence cnm şimdi erkegin iliskiye girmek istememesinde sıkıntı var demektir. Sizi istemiyor demektir bence ona yol verin gitsin en azından biz kadınlar biraz gururlu olmamız lazım yani beni istemeyeni bende istemem kuzum hayat böyle geçmezdi.
Selam cnm, bence erkekleri ihmal etmemek lazım yoksa vın başka bir kapıya gider benden söylemesi. Ve eğer sana kötü davranışları yoksa nebilim sözde veya başka türlü bence sen aranı düzeltmeye bak cnm.
Ama ikiside bambaşka konuBir başka konuya da böyle demişsiniz. Hem seni istemeyene yol ver, hem de elinde tut, kaptırma diyorsunuz. Alttaki ve üstteki yorumlarınız çelişmiyor mu sizce de??
Bir başka konuya da böyle demişsiniz. Hem seni istemeyene yol ver, hem de elinde tut, kaptırma diyorsunuz. Alttaki ve üstteki yorumlarınız çelişmiyor mu sizce de?
Canım ikiside başka konular sen bence iyi okumamissin diğerlerini birinin kocasi resmen onu dışlıyor istemiyor ona yol verirsin digeride hiçten sebeple TripAdvisor atıyor anlayacağın ikiside farklıBir başka konuya da böyle demişsiniz. Hem seni istemeyene yol ver, hem de elinde tut, kaptırma diyorsunuz. Alttaki ve üstteki yorumlarınız çelişmiyor mu sizce de??
Peki, kusura bakmayın o haldeCanım ikiside başka konular sen bence iyi okumamissin diğerlerini birinin kocasi resmen onu dışlıyor istemiyor ona yol verirsin digeride hiçten sebeple TripAdvisor atıyor anlayacağın ikiside farklı
Yahu birinci bardagi almis ikinci bardak icin siparis vermeyi mi bekliyor.?
TeaHouse'mi burasi ?
Cinsellik soz konusu olunca birlikte olursunuz "kan veriyormus gibi yattin" derler,olmazsiniz "hayir denmez"derler..
Kitabi anliyamadim,yani okumaniz gereken ne ?
Selam cnm, bence erkekleri ihmal etmemek lazım yoksa vın başka bir kapıya gider benden söylemesi. Ve eğer sana kötü davranışları yoksa nebilim sözde veya başka türlü bence sen aranı düzeltmeye bak cnm.
Beğenmemişsiniz ama yine de şu düşünceniz bence asla kabul edilemez… bilemiyorum, benim hayat görüşüme çok aykırı. Şaşkınım.Canım ikiside başka konular sen bence iyi okumamissin diğerlerini birinin kocasi resmen onu dışlıyor istemiyor ona yol verirsin digeride hiçten sebeple TripAdvisor atıyor anlayacağın ikiside farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?