Eşimle aramız kötüleşiyor

Beğenmemişsiniz ama yine de şu düşünceniz bence asla kabul edilemez… bilemiyorum, benim hayat görüşüme çok aykırı. Şaşkınım.
Sevgili arkadaşım yuva yıkmak çok kolaydır önemli olan onu ayakta tutup sabretmektir ama eğer eşlerden biri soğuk davranıp karşı tarafı umursamazsa o evlilik bitmiştir, herkes kavga eder evlilikte toz pembe değil hayat ama sonunda sevgi varsa iki tarafta tekrar birbirine baglanir

Dini kitap okumam gerekiyormuş kadın birden fazla üst üste reddedemezmiş yani eşini memnun etmeliymiş
bunu yazan hangi kitapmış hahaha:) eğer böyle bir kitap varsa size hediye etsin madem okuyun, elbet sizin de işinize yarayan bişiler çıkar o kitaptan, siz de ona okur öğretirsiniz

Ama kocamızı elimizden kaçırmamak için de her dediğini yapmak boynumuzun borcudur. Gidin işinize allah aşkına ya.

Kim demiş reddedemeyiz diye? Gayet edebiliyoruz, hayır diyoruz konu kapanıyor.

Neden reddedemiyoruz? Duyguları olmayan bir mal mıyız ki biz? Bal gibi de can istemeyebilir. Hesap kimse kimseye vermesin zaten de, öyle kafasına göre de takılamaz. Nasıl kafalarsınız siz, nasıl böyle ezik muameleleri kabul ediyorsunuz, nasıl kadınları bu denli küçük düşürüyorsunuz yahu nasıl yani. Sinir bozucu olan sizsiniz.

Bu vakte kadar bu dediklerini yapmıyorsanız eğer ve birden söylenmeye başladıysa bahane olarak yorumlarım. Kafasına göre hareket etmek, hesap vermemek için sizi suçlu duruma sokmaya çalışıyor bence. Biraz da eski kafa biri anlaşılan. İlişkilerde naz niyaz en gelemediğim şey. Bir sorun varsa konuşulur orta yol bulunur. Surat savat edip orta yola yaklaşmayan kişinin başka karın ağrısı vardır.

Eşinizi zamanında çok mu simartiniz bebekten once bu dediği şeyleri yapıyor muydunuz mesela şikayete başlamış. Az yere bı hizmetçi tut deyin. Evin huzuru için bazı şeylere tahammül edilebilir ama eşiniz yüz verseniz astar isteyecek gibi bu isteklerini yapsanız ki hizmetçilik beklediği arkası kesilmeyecek gibi göründü bana. O yüzden artık o ilk bardağı da vermeyin . Bir haftadır küs durduguna göre daha öncede böyle kuslukler yapmış olmalı bu kadar uzun kus kalabiliyo huy haline getirmiş. Size tavsiyem üzmeyin kendinizi sizi üzgün gördüğü halde adım atmayın, boşanma lafını bile tinlamayan adama kinlenin hatta çünkü dediklerini yaptırmak için sizi hiç düşünmeyen biri var karşınızda. Hele ki bu durumdan bıkarsanız düzelmesi için de adım atarsanız kendini haklı görür. Sabırla bu tavrının geçmesini bekleyin size nasıl davranıyorsa öyle davranın ortam düzelince de bu geçen negatif zamanın hesabını sorun ki bidaha yeltenmesin.

Abla bence boşuna uğraşma. Ben asla işe yaramayacağını bildiğim için direkt he diyip geçtim
Peki, kusura bakmayın o halde

Eşiniz sizi sevmiyor o zaman bütün hizmeti siz yaptığınıza göre
Çünkü başka bir konuda erkekler yapar ama o kadar da değil falan diyerek sağ olsun az da olsa bize hak vermiş erkekler yapar zihniyetini asla kabul etmiyorum.

Dini olarak her şeyi tam yaptı o işmi eksik.
Ona bakarsan kadın ev işi yapmak zorunda değil. Ona yemek yapman evi temizlemen gerekmiyor.
Dini çıkarına göre kullan.

Ama yapıyorlar işte yapmamaları gerekirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…