- 8 Şubat 2022
- 39
- -53
- 1
- 38
- Konu Sahibi TomrisHatunn
-
Sevgili arkadaşım yuva yıkmak çok kolaydır önemli olan onu ayakta tutup sabretmektir ama eğer eşlerden biri soğuk davranıp karşı tarafı umursamazsa o evlilik bitmiştir, herkes kavga eder evlilikte toz pembe değil hayat ama sonunda sevgi varsa iki tarafta tekrar birbirine baglanirBeğenmemişsiniz ama yine de şu düşünceniz bence asla kabul edilemez… bilemiyorum, benim hayat görüşüme çok aykırı. Şaşkınım.
bunu yazan hangi kitapmış hahaha:) eğer böyle bir kitap varsa size hediye etsin madem okuyun, elbet sizin de işinize yarayan bişiler çıkar o kitaptan, siz de ona okur öğretirsinizDini kitap okumam gerekiyormuş kadın birden fazla üst üste reddedemezmiş yani eşini memnun etmeliymiş
Ama kocamızı elimizden kaçırmamak için de her dediğini yapmak boynumuzun borcudur. Gidin işinize allah aşkına ya.Sevgili arkadaşım yuva yıkmak çok kolaydır önemli olan onu ayakta tutup sabretmektir ama eğer eşlerden biri soğuk davranıp karşı tarafı umursamazsa o evlilik bitmiştir, herkes kavga eder evlilikte toz pembe değil hayat ama sonunda sevgi varsa iki tarafta tekrar birbirine baglanir
Kim demiş reddedemeyiz diye? Gayet edebiliyoruz, hayır diyoruz konu kapanıyor.Haksızsınız ve de sinir bozucusunuz. Eşinizi cinsel olarak reddedemezsiniz eğer dediğiniz gibi hastalık gibi durumlar yoksa. Öyle canım istemedi birlikte olmadım gibi bir durum olamaz
Siz onun annesi değilseniz babası da değilsiniz nereye gittiğini de hesap vermez öyleyse.
Senin dediğinin önemi yok falan cidden çok sinir bozucusunuz
Erkek olduklarına inanmak istiyorum.Evliliği kadının erkeğe olan kölelik akdi zanneden üyeler var aramızda imdat…
Keşkee ama bu yorumu yazanlar kraldan çok kralcı tayfa…Erkek olduklarına inanmak istiyorum.
Neden reddedemiyoruz? Duyguları olmayan bir mal mıyız ki biz? Bal gibi de can istemeyebilir. Hesap kimse kimseye vermesin zaten de, öyle kafasına göre de takılamaz. Nasıl kafalarsınız siz, nasıl böyle ezik muameleleri kabul ediyorsunuz, nasıl kadınları bu denli küçük düşürüyorsunuz yahu nasıl yani. Sinir bozucu olan sizsiniz.Haksızsınız ve de sinir bozucusunuz. Eşinizi cinsel olarak reddedemezsiniz eğer dediğiniz gibi hastalık gibi durumlar yoksa. Öyle canım istemedi birlikte olmadım gibi bir durum olamaz
Siz onun annesi değilseniz babası da değilsiniz nereye gittiğini de hesap vermez öyleyse.
Senin dediğinin önemi yok falan cidden çok sinir bozucusunuz
Tabikide yapacağız seven insana hiçbir şey ağır gelmez....Ama kocamızı elimizden kaçırmamak için de her dediğini yapmak boynumuzun borcudur. Gidin işinize allah aşkına ya.
Eşiniz sizi sevmiyor o zaman bütün hizmeti siz yaptığınıza göreTabikide yapacağız seven insana hiçbir şey ağır gelmez....
Peki bu esnada erkek ne yapacak?Tabikide yapacağız seven insana hiçbir şey ağır gelmez....
Peki, kusura bakmayın o halde
Çünkü başka bir konuda erkekler yapar ama o kadar da değil falan diyerek sağ olsun az da olsa bize hak vermişEşiniz sizi sevmiyor o zaman bütün hizmeti siz yaptığınıza göre
Tek taraflı demiyorum zatenPeki bu esnada erkek ne yapacak?
Oda okusun erkeğin görevleri yokmu .. peygamber hayatına baksin zamani gelince dikis diker evi süpürürdu hz ayseye guzel ask sözleri soylerdi... bunlari yapiyor mu oDini kitap okumam gerekiyormuş kadın birden fazla üst üste reddedemezmiş yani eşini memnun etmeliymiş
Heee öyle 15 yıldır iş kadınıyım ve 4 tane kızım var Allaha binlerce şükürler olsun. Eşimin sevgisini hissetmesem 1 dakika bile yanında durmam.Eşiniz sizi sevmiyor o zaman bütün hizmeti siz yaptığınıza göre
Ama yapıyorlar işte yapmamaları gerekirkenAbla bence boşuna uğraşma. Ben asla işe yaramayacağını bildiğim için direkt he diyip geçtim
Çünkü başka bir konuda erkekler yapar ama o kadar da değil falan diyerek sağ olsun az da olsa bize hak vermişerkekler yapar zihniyetini asla kabul etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?