Eşimle aramız kötüleşiyor

Bir başkası olabilir bunları bende yaşadım birisine ilgisi başlamış olabilir, konusmuyosada, durduk yere yapmaya başladıysa hiçbir gittiği yeri de söylemiyosa şüphe duyun derim, ustelemeyin usteledikce kendini bişey sanar, kendinizi Çekin mutlu gibi görünün çok işe yarar emin olun

Tek taraflı demiyorum zaten
Bakın, sevgiyle, sevdiğine emek vermek birlikte bir şeyler yapmak ile, birini kacirmamak icin bsyler yapmak kaygisi başka şeyler. 2. Bardagi goturmedim diye kacacaksa, o potansiyel varsa, kusura bakmasın, zaten de kalksin cayini kendi alsin, gelirken bana da getirsin, o esnada kendime cay aliyorsam ben de ona gotururum. Evlilik hizmet ve eziyet muessesesi degil, oyle bsy degil sevgi.

Hayat uzun haklısınız hersey olabilir ama unutmayın ki herkes kendi bacağından asılır. Onun ayıbı olur.
Yooo onun ayıbı olmaz sizin bakış açınıza göre. Sizin ayıbınız olur. Kocasına yeteri kadar hizmet etmemiş, gönlünü eğlememiş kocasının gönlü de başka kadına kayıvermiş, zavallı adam haklı tabi ki deriz, derler.

Ya siz neden bu kadar karşısınız kocalariniza ben yapmim kendi yapsın yada ben çay doldurdum ikinciyi gitsin kendi alsın mesela.

Aslında karsılıklı konusuyor olabilmeniz de iyiymiş bak sorrıyorsunuz birbirimize karşı eksikliklerimiz ne diye.cevapta alıyorsunuz.keske o halde çözüm odaklı kousalım diyip birde öyle konussaydınz sizin iş kvgaya dönmüş.esinde madem sen ilgilenmiyorsun bende ilgiyi dısarda ararım süsü vermek için habersiz cıkıp cıkjp gidiyor siz meraktan catlayıp daha cok işkillenip ona odaklanın onla ilgilenin diye.ama sonunda güzel bir konusma yapmıssınız.ben sofrayı kaldırırım eşim cayı koyar. İlk bardakları ben katıp getirdiysem ikinciye ya o gider demligi salona getirir o katar ya ben kalkmısken katarım falan .ama esiniz dısarıdan geliyorsa ve siz calısmıyorsanız bir yemek yapıp onune koymak elinize yapısmaz ya da acmısın dye sormak.sonucta(keyfi cıkmamıssa) yorgun argın geliyor Eve o halde mutfaga girişemez ya hazır sz evdeyken birşeyler koyun onune. Cinsellik konusunda bence istekli erkek iyidir herzaman ya belli yastan sonra uf cekilmiyolar kadınlar 20 l yasların sonna dogdu libidosu yükseliyor erkekler orta yasa dogru lıbıdoları dusuyor, hazır suan o istekliyle sen asıl onu yorcanki birdaha istemeye hali olmasın sizde rahat edersiniz suan için tepki vermeyin sizde arada cıkıp gezin kafa dagıtın haber vermeyin gelişmelerden bizi haberdar et lütfen .her dedgni yap demıyorum ama işten gelmişse ve sen calısmayanmbiriysen ögleden yemegini yap hem cocuga yedirrsin sen yersn kalanında aksam ona koyarsın susar bari

Baska birisine duygu besliyor muhtemelen ve vicdan azabi sebebiyle sizi kotuluyor kendine. Yoksa bunun baska bir izahi olamaz, insan trip atmaya bu kadar bahane bulamaz
Adama hizmet etmedim diye gidecekse zaten o adamla benim isim olmaz. Cok istiyorsa az yesin de bi domestic tutsun, seks de canim isterse…

Ya nacizane basit kucuk pürüzler neden bu kadar abartildi diycem eşinizi bi tık daha haksız buldum ama yani boşanma lafı edecek ne var bunda. Iletişim cok onemli bi alıp emir kipi sen dili kullanmadan sakince tatlı tatlı konuşsaniz aslinda başka sorunlar yoksa tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…