- 11 Aralık 2018
- 42.524
- 264.321
- 598
- Konu Sahibi TomrisHatunn
-
Aman hizmetini eksik etmeyin de başka kadınlara gitmesin dört çocukla sizi bırakıpHeee öyle 15 yıldır iş kadınıyım ve 4 tane kızım var Allaha binlerce şükürler olsun. Eşimin sevgisini hissetmesem 1 dakika bile yanında durmam.
Bir başkası olabilir bunları bende yaşadım birisine ilgisi başlamış olabilir, konusmuyosada, durduk yere yapmaya başladıysa hiçbir gittiği yeri de söylemiyosa şüphe duyun derim, ustelemeyin usteledikce kendini bişey sanar, kendinizi Çekin mutlu gibi görünün çok işe yarar emin olunMerhaba hanımlar,
Benim derdim biraz uzun hemen başlayayım anlatmaya. Eşim benimle bu aralar kötü nedeni ise benim ona karşı ilgi eksikliğimmiş. Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş bende cevaben sana her zaman evet demek zorunda değilim hasta olabilirim yorgun olabilirim hatta hiçbirşeyim olmayabilir sadece canım istemeyebilirim dedim ama kesinlikle beni anlamıyor ve benimle neredeyse 1 hafta konuşmadı 2 güne barışırız basit şeyler diye düşündüm bekledim ama baktım abartıyor mesela bir yere gidicek haber vermiyor eve geliyor hemen uyuyor vekonuşmamaya devam edince ben dayanamadım sordum nereye kadar gidicek böyle diye o da bana bilmiyorum dedi yine aynı lafları söyledi ben tekrardan onun annesi olmadığımı ve hizmetçi olmadığımı belirttim ama hiçbir şekilde beni kale almadı en sonunda dedim ki neden bir yere giderken haber vermiyorsun ben sana haber veriyorum ya dedim o da bana sende bundan sonra haber verme dedi bende bundan sonrası yok ben böyle devam edemem dedim o da bana ben sana boşanalım asla demem benim ağzımdan duyamazsın dedi bende sen benden duyarsın dedim boşanalım dersen cevabımı bilmiyorsun dedi bende senin ne dediğin önemli değil ben karar verdikten sonra dedim o da napıyorsan yap dedi bende sinirden ayrılıyorum bitti dedim ama yine tınlamadı hala konuşmuyor resmen suratından eve gelince enerjimi emiyor küçük oğlum var onun için takmamaya çalışıyorum ve kronik hastalığım var üzüldüğüm zaman acillik oluyorum onun için de moral bozmamaya çalışıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sizlerden bana yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Bakın, sevgiyle, sevdiğine emek vermek birlikte bir şeyler yapmak ile, birini kacirmamak icin bsyler yapmak kaygisi başka şeyler. 2. Bardagi goturmedim diye kacacaksa, o potansiyel varsa, kusura bakmasın, zaten de kalksin cayini kendi alsin, gelirken bana da getirsin, o esnada kendime cay aliyorsam ben de ona gotururum. Evlilik hizmet ve eziyet muessesesi degil, oyle bsy degil sevgi.Tek taraflı demiyorum zaten
Hayat uzun haklısınız hersey olabilir ama unutmayın ki herkes kendi bacağından asılır. Onun ayıbı olur.Aman hizmetini eksik etmeyin de başka kadınlara gitmesin dört çocukla sizi bırakıp
Sizin beyiniz kesin gitmezSelam cnm, bence erkekleri ihmal etmemek lazım yoksa vın başka bir kapıya gider benden söylemesi. Ve eğer sana kötü davranışları yoksa nebilim sözde veya başka türlü bence sen aranı düzeltmeye bak cnm.
Yooo onun ayıbı olmaz sizin bakış açınıza göre. Sizin ayıbınız olur. Kocasına yeteri kadar hizmet etmemiş, gönlünü eğlememiş kocasının gönlü de başka kadına kayıvermiş, zavallı adam haklı tabi ki deriz, derler.Hayat uzun haklısınız hersey olabilir ama unutmayın ki herkes kendi bacağından asılır. Onun ayıbı olur.
Sizin beyiniz kesin gitmez
Yooo onun ayıbı olmaz sizin bakış açınıza göre. Sizin ayıbınız olur. Kocasına yeteri kadar hizmet etmemiş, gönlünü eğlememiş kocasının gönlü de başka kadına kayıvermiş, zavallı adam haklı tabi ki deriz,
Yooo onun ayıbı olmaz sizin bakış açınıza göre. Sizin ayıbınız olur. Kocasına yeteri kadar hizmet etmemiş, gönlünü eğlememiş kocasının gönlü de başka kadına kayıvermiş, zavallı adam haklı tabi ki deriz, derler.
Ya siz neden bu kadar karşısınız kocalariniza ben yapmim kendi yapsın yada ben çay doldurdum ikinciyi gitsin kendi alsın mesela.Yooo onun ayıbı olmaz sizin bakış açınıza göre. Sizin ayıbınız olur. Kocasına yeteri kadar hizmet etmemiş, gönlünü eğlememiş kocasının gönlü de başka kadına kayıvermiş, zavallı adam haklı tabi ki deriz, derler.
Kocalarımıza niye karşı olalım, sizin zihniyetinize karşıyız.Ya siz neden bu kadar karşısınız kocalariniza ben yapmim kendi yapsın yada ben çay doldurdum ikinciyi gitsin kendi alsın mesela.
Kocalarımıza niye karşı olalım, sizin zihniyetinize karşıyız.
Baska birisine duygu besliyor muhtemelen ve vicdan azabi sebebiyle sizi kotuluyor kendine. Yoksa bunun baska bir izahi olamaz, insan trip atmaya bu kadar bahane bulamazMerhaba hanımlar,
Benim derdim biraz uzun hemen başlayayım anlatmaya. Eşim benimle bu aralar kötü nedeni ise benim ona karşı ilgi eksikliğimmiş. Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş bende cevaben sana her zaman evet demek zorunda değilim hasta olabilirim yorgun olabilirim hatta hiçbirşeyim olmayabilir sadece canım istemeyebilirim dedim ama kesinlikle beni anlamıyor ve benimle neredeyse 1 hafta konuşmadı 2 güne barışırız basit şeyler diye düşündüm bekledim ama baktım abartıyor mesela bir yere gidicek haber vermiyor eve geliyor hemen uyuyor vekonuşmamaya devam edince ben dayanamadım sordum nereye kadar gidicek böyle diye o da bana bilmiyorum dedi yine aynı lafları söyledi ben tekrardan onun annesi olmadığımı ve hizmetçi olmadığımı belirttim ama hiçbir şekilde beni kale almadı en sonunda dedim ki neden bir yere giderken haber vermiyorsun ben sana haber veriyorum ya dedim o da bana sende bundan sonra haber verme dedi bende bundan sonrası yok ben böyle devam edemem dedim o da bana ben sana boşanalım asla demem benim ağzımdan duyamazsın dedi bende sen benden duyarsın dedim boşanalım dersen cevabımı bilmiyorsun dedi bende senin ne dediğin önemli değil ben karar verdikten sonra dedim o da napıyorsan yap dedi bende sinirden ayrılıyorum bitti dedim ama yine tınlamadı hala konuşmuyor resmen suratından eve gelince enerjimi emiyor küçük oğlum var onun için takmamaya çalışıyorum ve kronik hastalığım var üzüldüğüm zaman acillik oluyorum onun için de moral bozmamaya çalışıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sizlerden bana yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Adama hizmet etmedim diye gidecekse zaten o adamla benim isim olmaz. Cok istiyorsa az yesin de bi domestic tutsun, seks de canim isterse…Selam cnm, bence erkekleri ihmal etmemek lazım yoksa vın başka bir kapıya gider benden söylemesi. Ve eğer sana kötü davranışları yoksa nebilim sözde veya başka türlü bence sen aranı düzeltmeye bak cnm.
Allah Allah nasıl bu kadar eminsiniz? Galiba hiç hayat tecrübeniz yok. Kimseye bu kadar güvenmeyin. Bu gözler ne ilgili adam ve kadınlar gördü bir bilseniz.yok gitmez
Heeee orasıda senin alanınınmış pardon ben bilmiyorumAllah Allah nasıl bu kadar eminsiniz? Galiba hiç hayat tecrübeniz yok. Kimseye bu kadar güvenmeyin. Bu gözler ne ilgili adam ve kadınlar gördü bir bilseniz.
Ne alanı?Heeee orasıda senin alanınınmış pardon ben bilmiyorum
Allah Allah nasıl bu kadar eminsiniz? Galiba hiç hayat tecrübeniz yok. Kimseye bu kadar güvenmeyin. Bu gözler ne ilgili adam ve kadınlar gördü
Görmüşsünüz ya ilgili erkekle kadinlariNe alanı?
Alanım ne alaka? Cevremde olup bitenlerden bahsettim.Görmüşsünüz ya ilgili erkekle kadinlari
okudum şimdiCinsel Hayatımız Renklensin Diye Kocam İçin Dansöz Kostümü Giydim ve Hayatımın En İlginç Tecrübesini Yaşadım
Umarim okumadiginiz bir seydir ve gülmekten ağzınız yorulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?