Eşimle aramız kötüleşiyor

mahmut
mahmut abi ? senmisin

istersem her seferinde reddederim kadınlar cinsel obje değildir. sanki tüm kadınlar da bize gelse diye bekliyorlar kafanız nasıl çalışıyor ben şok

Adam beni sev beni gör benim azıcık popomu kaldır diyor ya olayı bu.Her zaman böyle olsa şuan ki durumuna şaşırmazdiniz belli ki değilmiş.Belki duygusal bir dönemden geçiyor içini bilemeyiz.Hemen boşanma vs gündeme getirmeyin.Günü gelir son damla olarak bu cümleyi kurarsınız adam ciddi olduğunuzu bilemez kendini sizi toparlamaz.Birakin kendi hâline siz normal davranın eşinizi seviyorsaniz azıcık sevgiyle yaklaşımda bulunun adım atarsa kendi bilir.Bu arada ben demlik demlik çay koyuyorum hatta sekeriyle değerim bilinmiyormuş bunu fark ettim

ben cinsellik konusuna çok takıldım aç kitap oku hayır denmez ne demek mağara adamımı bu ne cahillik ne erillik çok afedersiniz ama midem bulandı hayatınıza devam edecek maddi gücünüz varsa kendinize yeni bir yol çizmeye çalışın yoksa da maddi güç elde etmek için bi yol arayın dedim çok üzüldüm muhattap olduğunuz şeylere

Oku dediği kitap hangisi

Benim için ikisi de gurur kırıcı. Genelde doğru olan evet dediğin olabilir fakat teori olarak kalır. Duygular uygulama da sınıfta kalır.

Siz dun yazdıktan sonra ben de baktim cok pahali gerçekten. Asena'nın giydikleri gibi modeller 1400 1500 minimum. Alip memnun kalirsaniz haberdar olmak isterim.
Kesinlikle haber veririm. Alırsam memnun kalmama olasılığı yok bence acayip seksi görünüyorlar

Yeni evli değilseniz ya da iki haftada bir sevişmiyorsanız çok mümkün değil bu. İnsanız çünkü, iyi günümüz var kötü günümüz var. Her daim sevişmeye hazır seks robotları değiliz.
Uzun yıllardır evliyim . Kötü günlerimizde aklımızı ilişkiye sarmadiğimizdan mütevellit belkide bu gurur kırıcı tabloyu yaşamadık.

Doğru zamanlarda duygular istemiş sinyal çakilmış karsilikli . Hersey yolunda gitmiş oluyor. Seks robot tanımı benim iliskime uymuyor. Genel oyle olabilir fakat istisnalar vardır. Sanıyorum istisnalardan biriyim bu konuda.

Kötü günden kasıt kara gün değil. Ben bugün bütün gün dışardaydım mesela. Eşimden sonra girdim eve. Yemek bile yapamadım. Yorgunluktan geberiyorum yaklaşık 3 saat ayakta kaldım. Şimdi sevişmek istese reddederim, çünkü sevişmek istemiyorum. Yorgunum, kirliyim, bir sürü işim var.

Zaten telde mutlaka konuşmuş oluyoruz . Çok yorgunsam dillendirmisimdir ya da dillendirmiştir. Böyle bir durumda kalmadık çoluk çocuk sahibi insanlarız üstelik .
Ten uyumu, ortak fikirlere sahip olma , birlikte eğlenebilme vs ilişkide çok önemli .
Hersey normalken insanlar cinsel isteksizlikten bahseder hani. Bana kalırsa bu ten uyumuyla orantılı haliyle bu durumları genelde o kişiler yaşıyor.

Cinsel isteksizlik ya da ten uyumu bambaşka şeyler, bir gün sevişmek istemeyip reddetmek bambaşka şeyler.

Yorgun olduğunuzu söylediğinizde eşiniz size yaklaşmıyor demek ki o zaman. Biliyor yorgun olduğunuzda sevişmeyeceğinizi. İstese de teklif etmiyor. Ben o kadar net çizgileri olan bir insan değilim mesela. Bugün yorgunum ve sevişmek istemiyorum, yarın yorgunluktan geberdiğim halde isteyebilirim. Ya da hiç bir şey yokken sadece o gün sevişme modunda olmayabilirim, üşenebilirim. Bu ten uyumuyla ya da libidoyla alakalı bir mevzu değil. Sevişmek istememek gayet olağan bir şey.

İnanın insanların çoğu öyle işine geldiğinde dindar işine gelmediğinde çok başka şeyler oluyor gerçekten öyle. Reddedince yok melekler lanet eder demekle olmuyor bu işler o kadar çirkin ki bu söylemler. Gitsin baksın bakalım kitapta kalp kırmakla alakalı neler yazıyor.

İnşallah düzelirsiniz ama bu kadar abartması saçma olmuş

Ne güzel yazmışsın kız helalll olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…