- Konu Sahibi TomrisHatunn
-
mahmut abi ? senmisinBen de katılıyorum size çok. Hayretler içerisinde okuyorum buraya yapılan yorumları. Kocaya hayır demek, cinsel olarak reddetmek ne demektir ya?! Bu düpedüz kocasını başka kadınlara bırakmak demektir. Erkek nefsi çoktur derler, dayanamazlar her üç saniyede bir seks düşünürler. Hatta bunun üzerine bilimsel bir çalışma da yapılmış. Yetişkin 1000 kadar erkeği, bir hafta boyunca tek kişilik hücrelere koymuşlar, seks yaptırtmamışlar ve beyinlerine elektrotlar bağlamışlar. Beyin dalgaları seeks seeks diye grafikler çizmiş hepsinin. Şimdi bu erkeklerin eşleri onlara hayır dese nolacak ha? Elbette gözleri başka kadınlara kayacak. Sonra da vay ben neden aldatıldım diyorlar, canın istemedi diye cinsel olarak reddedersen beyini, olacak olan bu. Di mi kardeş?
Hiç bilmiyorlar hiçç. Ne demek hayır?! Kadının öyle bi hakkı yok.
Arkadaş ironi yaptı, bilgilendireyim dedim :)mahmut
mahmut abi ? senmisin
istersem her seferinde reddederim kadınlar cinsel obje değildir. sanki tüm kadınlar da bize gelse diye bekliyorlar kafanız nasıl çalışıyor ben şok
ay öyleyse çok özür dilerim bende ciddiye alıp sinirlendim burdaArkadaş ironi yaptı, bilgilendireyim dedim :)
Adam beni sev beni gör benim azıcık popomu kaldır diyor ya olayı bu.Her zaman böyle olsa şuan ki durumuna şaşırmazdiniz belli ki değilmiş.Belki duygusal bir dönemden geçiyor içini bilemeyiz.Hemen boşanma vs gündeme getirmeyin.Günü gelir son damla olarak bu cümleyi kurarsınız adam ciddi olduğunuzu bilemez kendini sizi toparlamaz.Birakin kendi hâline siz normal davranın eşinizi seviyorsaniz azıcık sevgiyle yaklaşımda bulunun adım atarsa kendi bilir.Bu arada ben demlik demlik çay koyuyorum hatta sekeriyle değerim bilinmiyormuş bunu fark ettimMerhaba hanımlar,
Benim derdim biraz uzun hemen başlayayım anlatmaya. Eşim benimle bu aralar kötü nedeni ise benim ona karşı ilgi eksikliğimmiş. Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş bende cevaben sana her zaman evet demek zorunda değilim hasta olabilirim yorgun olabilirim hatta hiçbirşeyim olmayabilir sadece canım istemeyebilirim dedim ama kesinlikle beni anlamıyor ve benimle neredeyse 1 hafta konuşmadı 2 güne barışırız basit şeyler diye düşündüm bekledim ama baktım abartıyor mesela bir yere gidicek haber vermiyor eve geliyor hemen uyuyor vekonuşmamaya devam edince ben dayanamadım sordum nereye kadar gidicek böyle diye o da bana bilmiyorum dedi yine aynı lafları söyledi ben tekrardan onun annesi olmadığımı ve hizmetçi olmadığımı belirttim ama hiçbir şekilde beni kale almadı en sonunda dedim ki neden bir yere giderken haber vermiyorsun ben sana haber veriyorum ya dedim o da bana sende bundan sonra haber verme dedi bende bundan sonrası yok ben böyle devam edemem dedim o da bana ben sana boşanalım asla demem benim ağzımdan duyamazsın dedi bende sen benden duyarsın dedim boşanalım dersen cevabımı bilmiyorsun dedi bende senin ne dediğin önemli değil ben karar verdikten sonra dedim o da napıyorsan yap dedi bende sinirden ayrılıyorum bitti dedim ama yine tınlamadı hala konuşmuyor resmen suratından eve gelince enerjimi emiyor küçük oğlum var onun için takmamaya çalışıyorum ve kronik hastalığım var üzüldüğüm zaman acillik oluyorum onun için de moral bozmamaya çalışıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sizlerden bana yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim
ben cinsellik konusuna çok takıldım aç kitap oku hayır denmez ne demek mağara adamımı bu ne cahillik ne erillik çok afedersiniz ama midem bulandı hayatınıza devam edecek maddi gücünüz varsa kendinize yeni bir yol çizmeye çalışın yoksa da maddi güç elde etmek için bi yol arayın dedim çok üzüldüm muhattap olduğunuz şeylereMerhaba hanımlar,
Benim derdim biraz uzun hemen başlayayım anlatmaya. Eşim benimle bu aralar kötü nedeni ise benim ona karşı ilgi eksikliğimmiş. Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş bende cevaben sana her zaman evet demek zorunda değilim hasta olabilirim yorgun olabilirim hatta hiçbirşeyim olmayabilir sadece canım istemeyebilirim dedim ama kesinlikle beni anlamıyor ve benimle neredeyse 1 hafta konuşmadı 2 güne barışırız basit şeyler diye düşündüm bekledim ama baktım abartıyor mesela bir yere gidicek haber vermiyor eve geliyor hemen uyuyor vekonuşmamaya devam edince ben dayanamadım sordum nereye kadar gidicek böyle diye o da bana bilmiyorum dedi yine aynı lafları söyledi ben tekrardan onun annesi olmadığımı ve hizmetçi olmadığımı belirttim ama hiçbir şekilde beni kale almadı en sonunda dedim ki neden bir yere giderken haber vermiyorsun ben sana haber veriyorum ya dedim o da bana sende bundan sonra haber verme dedi bende bundan sonrası yok ben böyle devam edemem dedim o da bana ben sana boşanalım asla demem benim ağzımdan duyamazsın dedi bende sen benden duyarsın dedim boşanalım dersen cevabımı bilmiyorsun dedi bende senin ne dediğin önemli değil ben karar verdikten sonra dedim o da napıyorsan yap dedi bende sinirden ayrılıyorum bitti dedim ama yine tınlamadı hala konuşmuyor resmen suratından eve gelince enerjimi emiyor küçük oğlum var onun için takmamaya çalışıyorum ve kronik hastalığım var üzüldüğüm zaman acillik oluyorum onun için de moral bozmamaya çalışıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sizlerden bana yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Oku dediği kitap hangisiMerhaba hanımlar,
Kutsal olanOku dediği kitap hangisi
Benim için ikisi de gurur kırıcı. Genelde doğru olan evet dediğin olabilir fakat teori olarak kalır. Duygular uygulama da sınıfta kalır.Sevişme talebinin reddedilmesi sürekli olmadığı sürece gurur kırıcı bir şey değildir/olmamalıdır iki taraf için de. İnsan her zaman sevişmek istemeyebilir, bunun için bir nedene de gerek yok sadece istemeyebilir. Asıl gurur kırıcı olan istemediği halde mecburen sevişmesidir.
Kesinlikle haber veririm.Siz dun yazdıktan sonra ben de baktim cok pahali gerçekten. Asena'nın giydikleri gibi modeller 1400 1500 minimum. Alip memnun kalirsaniz haberdar olmak isterim.
O zaman eşiniz her talep ettiğinde istemeseniz de sevişiyorsunuz.Benim için ikisi de gurur kırıcı. Genelde doğru olan evet dediğin olabilir fakat teori olarak kalır. Duygular uygulama da sınıfta kalır.
Öyle bi anımız hiç olmadı. İnşallah da olmazO zaman eşiniz her talep ettiğinde istemeseniz de sevişiyorsunuz.
Yeni evli değilseniz ya da iki haftada bir sevişmiyorsanız çok mümkün değil bu. İnsanız çünkü, iyi günümüz var kötü günümüz var. Her daim sevişmeye hazır seks robotları değiliz.Öyle bi anımız hiç olmadı. İnşallah da olmaz
Uzun yıllardır evliyim . Kötü günlerimizde aklımızı ilişkiye sarmadiğimizdan mütevellit belkide bu gurur kırıcı tabloyu yaşamadık.Yeni evli değilseniz ya da iki haftada bir sevişmiyorsanız çok mümkün değil bu. İnsanız çünkü, iyi günümüz var kötü günümüz var. Her daim sevişmeye hazır seks robotları değiliz.
Kötü günden kasıt kara gün değil. Ben bugün bütün gün dışardaydım mesela. Eşimden sonra girdim eve. Yemek bile yapamadım. Yorgunluktan geberiyorum yaklaşık 3 saat ayakta kaldım. Şimdi sevişmek istese reddederim, çünkü sevişmek istemiyorum. Yorgunum, kirliyim, bir sürü işim var.Uzun yıllardır evliyim . Kötü günlerimizde aklımızı ilişkiye sarmadiğimizdan mütevellit belkide bu gurur kırıcı tabloyu yaşamadık.
Doğru zamanlarda duygular istemiş sinyal çakilmış karsilikli . Hersey yolunda gitmiş oluyor. Seks robot tanımı benim iliskime uymuyor. Genel oyle olabilir fakat istisnalar vardır. Sanıyorum istisnalardan biriyim bu konuda.
Zaten telde mutlaka konuşmuş oluyoruz . Çok yorgunsam dillendirmisimdir ya da dillendirmiştir. Böyle bir durumda kalmadık çoluk çocuk sahibi insanlarız üstelik .Kötü günden kasıt kara gün değil. Ben bugün bütün gün dışardaydım mesela. Eşimden sonra girdim eve. Yemek bile yapamadım. Yorgunluktan geberiyorum yaklaşık 3 saat ayakta kaldım. Şimdi sevişmek istese reddederim, çünkü sevişmek istemiyorum. Yorgunum, kirliyim, bir sürü işim var.
Cinsel isteksizlik ya da ten uyumu bambaşka şeyler, bir gün sevişmek istemeyip reddetmek bambaşka şeyler.Zaten telde mutlaka konuşmuş oluyoruz . Çok yorgunsam dillendirmisimdir ya da dillendirmiştir. Böyle bir durumda kalmadık çoluk çocuk sahibi insanlarız üstelik .
Ten uyumu, ortak fikirlere sahip olma , birlikte eğlenebilme vs ilişkide çok önemli .
Hersey normalken insanlar cinsel isteksizlikten bahseder hani. Bana kalırsa bu ten uyumuyla orantılı haliyle bu durumları genelde o kişiler yaşıyor.
İnanın insanların çoğu öyle işine geldiğinde dindar işine gelmediğinde çok başka şeyler oluyor gerçekten öyle. Reddedince yok melekler lanet eder demekle olmuyor bu işler o kadar çirkin ki bu söylemler. Gitsin baksın bakalım kitapta kalp kırmakla alakalı neler yazıyor.Simdi bunun hastaligi var...Madem dini acidan alim ve ilmi bir kisilik esin,sor kendisine;
Pms disinda bir hastaliginiz var..1'gun gecmedi,2.gunde gecmedi ? E 2gun oldu,hani ust uste 2.gun olmazdi.
Zaten milletin isine geldi mi hep dindar,isine gelmedi mi bu hadisler zayif :)
Hasta olan,halsiz olan herhangi bir rahatsizligi olan ese'de cinsel bir munasebette bulunulamaz.
Sensorlu kapi mi her yanastiginizda acilsin..Tovbe tovbe.
İnşallah düzelirsiniz ama bu kadar abartması saçma olmuşMerhaba hanımlar,
Ne güzel yazmışsın kız helalll olsunSimdi bunun hastaligi var...Madem dini acidan alim ve ilmi bir kisilik esin,sor kendisine;
Pms disinda bir hastaliginiz var..1'gun gecmedi,2.gunde gecmedi ? E 2gun oldu,hani ust uste 2.gun olmazdi.
Zaten milletin isine geldi mi hep dindar,isine gelmedi mi bu hadisler zayif :)
Hasta olan,halsiz olan herhangi bir rahatsizligi olan ese'de cinsel bir munasebette bulunulamaz.
Sensorlu kapi mi her yanastiginizda acilsin..Tovbe tovbe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?