Eşimle aramız kötüleşiyor

Anladim ki ben de ilgisizim.
Ben ilk bardagi bile vermiyorum.
Cay bardağı ve çaydanlığı koyuyorum önüne doldursun
Bunun altindan baska bisey cikmaz insallah.

Aranız belli ki bu olaylardan önce de soğukmuş. Cinsellik dışında ki şeyler bana garip geldi.

Yemek yapıyorsunuz. Akşam ailece oturup birlikte yemiyor musunuz? Yoksa sizin düzeniniz self servis mi? Böyleyse burdan pek aile gibi durmuyorsunuz..

Karşılıklı anlayış ve düzenle evliliğiniz toparlar yoksa boşanma yakındır..

Sevişme talebinin reddedilmesi sürekli olmadığı sürece gurur kırıcı bir şey değildir/olmamalıdır iki taraf için de. İnsan her zaman sevişmek istemeyebilir, bunun için bir nedene de gerek yok sadece istemeyebilir. Asıl gurur kırıcı olan istemediği halde mecburen sevişmesidir.

Valla hiç öyle bir korkum yok hem neden olsunki çok şükür ayaklarım yere basıyor. Allah size akıl fikir versin tutturmussunuz bir türkü onu söyleyip duruyorsunuz
Öyle bir korkusu olmayan insan eşlerinizle ilgilenmezseniz sizi aldatır başka kadınlara gider gibi bir düşünceye sahip olmaz. Ölümüne korkuyorsunuz.

Psikolojik siddet var evde.Ya katlanacaksınız ya kapıyı göstereceksiniz
Valla her istediğinde evet derim diyorsanız regl falan olunca yer sizi bu adam.
Hasta yorgun zaten olamazsınız bu sartlarda.
Kalk cayını kendin koy demek de sıkar biraz tabi.

yaa gözümden yaş geldi sabah sabah
iş yerinde millet neye gülüyorsun bu kadar diyor ,
İlk okudugumda ben de altıma kaçıracak seviyeye gelmiştim. Herkes bunu okusun istiyorum herrrkess yazarak bu sekilde güldürebilmek inanilmaz bir başarı. Metin sahibi belki aramizdadir. Ellerine saglik kendisinin.

Henüz almadım çok pahalı araştırıyorum 400 gördüm ya. 400 vermem için o gecenin 1000 lira değerinde olması gerekiyor
Siz dun yazdıktan sonra ben de baktim cok pahali gerçekten. Asena'nın giydikleri gibi modeller 1400 1500 minimum. Alip memnun kalirsaniz haberdar olmak isterim.

Reactions: Kuf

Konuyu açan kadın olduğu için kocanı reddedemezsin dedim yoksa iki taraf için de geçerli. Ne alemsiniz kızlar ya

Söylediklerim sevişmek istemeyen kocasına "beni reddetme hakkın yok" diyerek psikolojik baskı yapan kadınlar için de geçerli zaten. Kadın yapınca "ha tamam o zaman" demeyeceğiz herhalde.
Bunu özellikle belirtmem gerektiğini düşünmemiştim ama gerekiyormuş demek ki

AHAHAH başka kapılar da onları bekliyordu

Baskı yapmak doğru değil elbetteki ama canım ne zaman isterse o zaman ilişki olur demek de doğru değil. Hayatınızda hiç reddedilmemişsiniz belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…