- 30 Aralık 2009
- 23.407
- 92.888
- 1.123
- Konu Sahibi TomrisHatunn
-
Hıhım.Valla hiç öyle bir korkum yokhem neden olsunki çok şükür ayaklarım yere basıyor. Allah size akıl fikir versin tutturmussunuz bir türkü onu söyleyip duruyorsunuz
bla bla blaYoo kimseye köle olmam patrona da olmam kocaya da olmam. Sen önüne gelene köle oluyosan bu senin problemin.
Cinsel Hayatımız Renklensin Diye Kocam İçin Dansöz Kostümü Giydim ve Hayatımın En İlginç Tecrübesini Yaşadım
Umarim okumadiginiz bir seydir ve gülmekten ağzınız yorulur.
Kocan ince belli çay bardağına abayı yakabilir dikkat et derün.Anladim ki ben de ilgisizim.
Ben ilk bardagi bile vermiyorum.
Cay bardağı ve çaydanlığı koyuyorum önüne doldursun
Bunun altindan baska bisey cikmaz insallah.
Haklisin bu kadar ilgisiz birakmamak lazımKocan ince belli çay bardağına abayı yakabilir dikkat et derün.
Sevişme talebinin reddedilmesi sürekli olmadığı sürece gurur kırıcı bir şey değildir/olmamalıdır iki taraf için de. İnsan her zaman sevişmek istemeyebilir, bunun için bir nedene de gerek yok sadece istemeyebilir. Asıl gurur kırıcı olan istemediği halde mecburen sevişmesidir.İlk çayı genelde ben getiririm eşim demler arada. Bardaklarımiz bitince kağıt taş makas oynarız kaybeden getirir. Hoşumuza gidiyor çocuklar da eğleniyor. Ben getirmeye de gocunmam eşime hizmet etmeyi severim çünkü buna değiyor. O da bana hizmet eder. Bazen ayarı bozulunca asla kilimi kıpırdatmam.
Yani bi çay olayını nasıl mesele haline getirir bir insan anlamad8m. Söylemeye de utanmadı mi koca adam acaba?
Cinsellik konusunda eşlerin birbirini reddetmesi gurur kırıcı bence . Başıma gelse kirlenir gururum kırılır sanırım..
Küsme konusuda bana kalırsa reddedilme ile öfke olabilir. Ama şuna da haklısın her daim insan bir olmuyor. Bu da erkeklerin alt yapısı ile olur. Minik bir hediye , sevdiğin yiyecekler ve ya güzel mesajlar belki de çiçek. falan falan . Bi kadın neden reddetsin ki ozaman .
..
Öyle bir korkusu olmayan insan eşlerinizle ilgilenmezseniz sizi aldatır başka kadınlara gider gibi bir düşünceye sahip olmaz. Ölümüne korkuyorsunuz.Valla hiç öyle bir korkum yokhem neden olsunki çok şükür ayaklarım yere basıyor. Allah size akıl fikir versin tutturmussunuz bir türkü onu söyleyip duruyorsunuz
Psikolojik siddet var evde.Ya katlanacaksınız ya kapıyı göstereceksinizMerhaba hanımlar,
Benim derdim biraz uzun hemen başlayayım anlatmaya. Eşim benimle bu aralar kötü nedeni ise benim ona karşı ilgi eksikliğimmiş. Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş bende cevaben sana her zaman evet demek zorunda değilim hasta olabilirim yorgun olabilirim hatta hiçbirşeyim olmayabilir sadece canım istemeyebilirim dedim ama kesinlikle beni anlamıyor ve benimle neredeyse 1 hafta konuşmadı 2 güne barışırız basit şeyler diye düşündüm bekledim ama baktım abartıyor mesela bir yere gidicek haber vermiyor eve geliyor hemen uyuyor vekonuşmamaya devam edince ben dayanamadım sordum nereye kadar gidicek böyle diye o da bana bilmiyorum dedi yine aynı lafları söyledi ben tekrardan onun annesi olmadığımı ve hizmetçi olmadığımı belirttim ama hiçbir şekilde beni kale almadı en sonunda dedim ki neden bir yere giderken haber vermiyorsun ben sana haber veriyorum ya dedim o da bana sende bundan sonra haber verme dedi bende bundan sonrası yok ben böyle devam edemem dedim o da bana ben sana boşanalım asla demem benim ağzımdan duyamazsın dedi bende sen benden duyarsın dedim boşanalım dersen cevabımı bilmiyorsun dedi bende senin ne dediğin önemli değil ben karar verdikten sonra dedim o da napıyorsan yap dedi bende sinirden ayrılıyorum bitti dedim ama yine tınlamadı hala konuşmuyor resmen suratından eve gelince enerjimi emiyor küçük oğlum var onun için takmamaya çalışıyorum ve kronik hastalığım var üzüldüğüm zaman acillik oluyorum onun için de moral bozmamaya çalışıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sizlerden bana yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Bi git yaaaaÖyle bir korkusu olmayan insan eşlerinizle ilgilenmezseniz sizi aldatır başka kadınlara gider gibi bir düşünceye sahip olmaz. Ölümüne korkuyorsunuz.
İlk okudugumda ben de altıma kaçıracak seviyeye gelmiştim. Herkes bunu okusun istiyorum herrrkessyaa gözümden yaş geldi sabah sabah
iş yerinde millet neye gülüyorsun bu kadar diyor ,
İletirimHangi konuda dua eder?2022'de gireceği kpss'den atansin falan diye ederse sevinirim
Bir de hangi kostümü aldığınızı linkler misiniz?İletirim
Henüz almadım çok pahalı araştırıyorumBir de hangi kostümü aldığınızı linkler misiniz?
Siz dun yazdıktan sonra ben de baktim cok pahali gerçekten. Asena'nın giydikleri gibi modeller 1400 1500 minimum. Alip memnun kalirsaniz haberdar olmak isterim.Henüz almadım çok pahalı araştırıyorum400 gördüm ya. 400 vermem için o gecenin 1000 lira değerinde olması gerekiyor
Konuyu açan kadın olduğu için kocanı reddedemezsin dedim yoksa iki taraf için de geçerli. Ne alemsiniz kızlar ya
AHAHAH başka kapılar da onları bekliyorduSelam cnm, bence erkekleri ihmal etmemek lazım yoksa vın başka bir kapıya gider benden söylemesi. Ve eğer sana kötü davranışları yoksa nebilim sözde veya başka türlü bence sen aranı düzeltmeye bak cnm.
Baskı yapmak doğru değil elbetteki ama canım ne zaman isterse o zaman ilişki olur demek de doğru değil. Hayatınızda hiç reddedilmemişsiniz bellikiSöylediklerim sevişmek istemeyen kocasına "beni reddetme hakkın yok" diyerek psikolojik baskı yapan kadınlar için de geçerli zaten. Kadın yapınca "ha tamam o zaman" demeyeceğiz herhalde.
Bunu özellikle belirtmem gerektiğini düşünmemiştim ama gerekiyormuş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?