- Konu Sahibi kardelen84
-
Ne yaptında bu hale getirdin merak ettim kendinde hata gördüğün şeyler nedir.[/QUOT
alınganlık yapmam.. alındığımda öfkelenmem.. onun eleştirilerine tepki göstermem (eşim mükemmelliyetçi kendisi de kabul ediyor çok eleştirir)
Ne yaptında bu hale getirdin merak ettim kendinde hata gördüğün şeyler nedir.[/QUOT
alınganlık yapmam.. alındığımda öfkelenmem.. onun eleştirilerine tepki göstermem (eşim mükemmelliyetçi kendisi de kabul ediyor çok eleştirir)
konuya ne yazacağımı bilemedim
biraz yüzeysel biraz da basit kaçmış konu galiba
aslında olabilir bu tür şeyler ailede
hatanı telafi etmeye çalış o zaman.
eşinle konuş benim hatalarım bunlar ve değiştireceğim de..
özür dilemen gerekiyorsa dile... vs..vs...
eee bunlar hatamı anlamadım:44:
eee bunlar hatamı anlamadım:44:
değil mi sizce alınganlığı çok yapmak sonra öfkelenip ona sert yapmak surat asmak .. sert yapınca pişman olup ağlayarak özür dilemek
sıkıldı sanırım 2.5 yıldır böyle şeylerin olmasından ben hep kendimi hatalı görüyorum 1 aydır kendimi suçluyorum ..ben değişmesinde bu nedenleri buluyorum zaten çok söyledim değişicem vs diye artık söz verme uygula dedi.. her ailede oluyor mu böyle şeyler ben abartıyor muyum
bazen öyle kızıyorum ki bu adamların karislerine.insaf ya hamle kadın bu.ve güçlü olması gereken erkek zaten.ayrıca canım eşininde hataları var senin olduğu gibi...bütün suçu üzerine alma...
2.5 yıllık evliyim ,6. ayım bitti hamilelikte ama nasıl geçiyormutsuzluk,suçluluk ve pişmanlık duygularıyla..
o sabırlı, aşık,neşeli, beni çok kıskanan adam gitti yerine daha az umursamayan artık benim can sıkıntılarımdan sıkıldığını söyleyen ve artık kıskanmayan bir adam geldi..
2. evliliğim oldugundan hamilelikten önce zaten arızalarım oluyordu eşim çok çaba sarfetti onun gibisini yerde gökte arasam bulamazdım..
yılbaşında ailesi mevzusunda çıkan çok büyük tartışmamızdan sonra çok değişti kızlarhiç ilgili değil bana karşı hamilelik en çok istediğim şeydi ama nasıl geçiriyorum çok üzülüyorum pişmanlık duygusu beni öldürecek.. onu ben bu hale getirdim ben yaptım diye düşünmek beni mahvediyor.
psikoloğa gidecekmiş artık değişmesi gerektiğini etrafındakileri mutlu etmeye çalışmaktan kendini unuttuğunu söyledi dün.. daha da kahroldum
değiştiğini eskisi gibi olmadığını söyleyince kapris yaptığımı söylüyor.
nasıl davranayım evliliğimizin başından beri benden istediği güçlü olmamdı ama yapamıyorumgüçlü davranamıyorum.. bir de onun ilgisizliği eklenince onu kaybetme korkusu sardı beni
ben de psikoloğa gitmeliyim sanırımsiz nasıl davranırdınız. karar alıyorum motive ediyorum kendimi güçlü olucam diye.. akşam onun neşesiz ilgisiz halini gördüğüm an modum düşüyor
2.5 yıllık evliyim ,6. ayım bitti hamilelikte ama nasıl geçiyormutsuzluk,suçluluk ve pişmanlık duygularıyla..
o sabırlı, aşık,neşeli, beni çok kıskanan adam gitti yerine daha az umursamayan artık benim can sıkıntılarımdan sıkıldığını söyleyen ve artık kıskanmayan bir adam geldi..
2. evliliğim oldugundan hamilelikten önce zaten arızalarım oluyordu eşim çok çaba sarfetti onun gibisini yerde gökte arasam bulamazdım..
yılbaşında ailesi mevzusunda çıkan çok büyük tartışmamızdan sonra çok değişti kızlarhiç ilgili değil bana karşı hamilelik en çok istediğim şeydi ama nasıl geçiriyorum çok üzülüyorum pişmanlık duygusu beni öldürecek.. onu ben bu hale getirdim ben yaptım diye düşünmek beni mahvediyor.
psikoloğa gidecekmiş artık değişmesi gerektiğini etrafındakileri mutlu etmeye çalışmaktan kendini unuttuğunu söyledi dün.. daha da kahroldum
değiştiğini eskisi gibi olmadığını söyleyince kapris yaptığımı söylüyor.
nasıl davranayım evliliğimizin başından beri benden istediği güçlü olmamdı ama yapamıyorumgüçlü davranamıyorum.. bir de onun ilgisizliği eklenince onu kaybetme korkusu sardı beni
ben de psikoloğa gitmeliyim sanırımsiz nasıl davranırdınız. karar alıyorum motive ediyorum kendimi güçlü olucam diye.. akşam onun neşesiz ilgisiz halini gördüğüm an modum düşüyor
Bence senden daha iyisini bulamam cümlesini ona çok hissettirmişsin
O da havaya girmiş
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil
Birbirinizi sıkmayın kafi
Aile kavgası da bi sizde olmuyodur, gelin-kaynana kavgası yüzyıllardır var
evet haklısın kesinlikle annem de öyle söylüyorkızım çok havaya soktun sen kendine niye güvenmiyosun diye sitem ediyor annem senin de bi kişiliğin bi duruşun var niye böyle yapıyosun diye ..1 hafta birlikteydik annemle normalde şehir dışında kızdı kendini çok bırakmışsın nerde o havalı halin fln dedi
bi gün eşime dedimki 2-3 ay önce beni ezermiş gbi konuşuyosun diye ama sen de dik durmuyosun dedinekadar kendime güvensiz duruyorum kim bilir
al karşına konnuş senden beklentisi ne istemedikleri ne karşılıklı dile getirin bunları ve evlendi artık sen onun ailesisin aile kavgaları vs yi asla veliliğe yansıtmamanız gerekiyo öncelik kendi aileniz olmalı dışarda yaşanan dışarda kalmalı tartışmalar konuyla sınırlı kalmalı genele yansıtılmamalı yoksa çok yıpranırsınız aile olamazsınız tam anlamıyla. eğer cidden hatalarınla soğuttuğunu düşünüyosanda bunu unutturmak için biraz çabalamalısın ama konuyu konuşarak tekrar tekrar açarak değilde sevginizle ilginizle[/Q
nekadar haklısınız daha çok çaba sarfetmem gerek ondan ilgi beklemeden pişmanlıkları düşünerek geçmeyecek sonuçta tşkler
O zaman bi silkelen ve kendine gel
Kimseye değil, önce Allah'a sonra kendine güven
dua edince rahatlıyorum zaten haklısın canım
teşekkür ederim güç verdiniz
hep teyzemi örnek gösteriyorum bu konularda. teyzem uzun yıllarca çirkinlik psikolojisinde yaşamış kendine hiç güvenmezmiş. evde kalacağım oram şöyle buram böyle vs. Eniştemle evlendiklerinde sürekli yanında olması için uğraşmış durmuş. Sürekli ilgi beklemiş bu yıllarca devam etmiş. Eniştem hep kaçmış. Yıllar sonra teyzem kendine bi bakmaya başladıEniştemi ikide bir aramıyor, nerdesin baskıları yok. Kendi halinde takılıyor. Şimdi kocası peşinde sürekli arıyor nerdesin diye. bence o eski güvenini yerine getirecek değişiklikler yap kendinde. kaybetmekten korksan da hissettirme. anlıyorum seni ikinci evliliğin diye belki daha sıkı sarıldın ama, bi insan karşısındakinin kendisini kaybetmekten korktuğunu anladığı an sürekli yokluğuyla tehdit eder. dik dur. ezilip büzülme karşısında. eleştirsin, özgüvenli davran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?