eşimle aramız mesafeli:(( çok kötüyüm

evet ama düzelmez bir durum değil bu :) geç kalmış sayılmazsın hadi bakalım görelim seni

evet ama düzelmez bir durum değil bu :) geç kalmış sayılmazsın hadi bakalım görelim seni

Akşam eve geldim yine neşesiz keyifsiz yüZü... Modum düştü okadar motive geldiğim halde neyse göLerim doluyo fln ona göstermiyorum artık onun sevgisinden şüphe ediyorum( moralim bozulduğundan pek konuşmadım yemek yaparken niye konuşmuyosun dedi ben de yoo yemekle uğraşıyorum dedim onda hımm deyip dudak bükerek tavırla içeri gitti ben mutfakta ağlamaya başladım duydu mu duymadı mı bilmiyorum kapıyı kapatmıştım . Sonra ağlarken bebeğim aklıma ağlamıcam dedim yürüyüş yaoayım diye üErimi değiştirmek odaya geçtim noluyo diye geldi yok bişey biraz yürücen deyince hwmen hiddetlendi noluyo herakşam ağlıyosun dedi ben de sevgisizliğini ilgisizliğini görüyorum çünkü dedim ağlayarak daha da hiddetlendi yeter dedi bıktım bu ne dedi anneni babanı ara anlat bu saçmalığı dedi bişeylere vurdurma elimi dedi( duvarları kastediyor) al başını önüne düşün bunların bende bıraktığı hasarı dedi ve çıkıp gitti evden annemi aramış nolur konuş diye hamilelik böyleyse ben 2. Çocuu asla düşünmen demiş ben de sevgisizlik yok o öyle görüyor demiş ama aynı evde yaşayan bilir eskiyle yeni arasında bukadr fark olursa geldi hiç konuşmadık ben salondaydım kalkmasım o da yatakta uyuyor ve ben bu akşam ölmek istedim ben ağlarken yeter diyordu bıktım diyordu( çok kötüyüm yarın işe dln gitmek istemiyorum

Bak, bu yaptiklarini bir zamanlar ben de yaptim. Sen sevgi istiyorsun, ilgi istiyorsun ama o bunu anlamiyor. Adama onceden yaptiklarindan dolayi, adam ilgi bekleme nazini gene olay cikaricaksin saniyor. Aglamayi birak, ne sana faydasi var ne de ona. Bu kadar zavalli olma. Adam rahatlasin, zaten tekrar sana sevgi gosterecektir.

PS: Hamilesin, tabi ozel ilgi beklersin hakkin, ama ben esini hakli buluyorum, gecmisinizden dolayi. malesef kredini erken tuketmissin. Simdi de mutlulugunu tuketiyorsun, bu sekilde devam ederek.

Son düzenleme:
bence en son olayda o senden ilgi bekliyormuş ne yapıyorsun diye soruyor ve sen hiç yemekle ilgileniyorum diyorsun ...esin geldiğinde sen biraz ilgili davransan hoşgeldin desen güler yüzle ... senden biraz ilgi görürse düzelir sende ondan bekliyorsun o senden bekliyor sonra geriliyorsunuz...erkeklerde hamilelikte garip bir kıskançlık oluyormuş bunu kendileride farketmiyor...bayanların tüm ilgisi erkekten bi anda çocuga geçiyor...bence ağlamayın kendinizi daha da soğutuyorsunuz...güzel ilgili şefkatli ve güler yüzlü davrnamaya calışın bi kaç gün böyle davranın emin olun oda biraz biraz değişir

adamı bunaltmışsın bellki
alınganlık, nazlanma, ilk adımı bekleme yada kızıp bağırıp çağırıp, (belki hakaret de vardır) arkasına özür dilemek sıkar her insanı
hele hele de erkeklerin hiç hoşuna gitmez bence

adam yorulmuş
güçlü ol demesinden anşlaşılıyorki, artık sana güç vermek istemiyor, cesaret almak istemiyor
artık onun ihtiyacı var senin desteğine

zaten erkekler çocuk gibi, sen ona "güç alma" misyonunu yüklemişsin
ondan güç alıyorsun, yada seni hamile halinle nazlaması gerektiğini düşünüyorsun
bu da bir nevi bencillik aslında...
halbuki onlar çocuk gibi nazlanıp akıl almak isterler (malesef), akıl veren yönlendiren, öven nazlayan kişi ol bakalım fazla değil 1 hafta olumlu ol, olumlu konuş
bak sonra neler oluyor. sonra gel burada yaz

değişmelisin
kendine bak, bakımlı ol, güçlü ol, bırakma kendini hamileyim diye,ona olumlu cümleler kur
güç alman gerektiğini, hasta olduğunu falan vs vs söyleme içinde saklamaya çalış önemli bir durum olmadıktan sonra

sürekli oram ağrıyor buram ağrıyor diyen insanları ben bile sevmem :) kaldı ki erkek hiç sevmez

sürekli olumsuz cümleler kurma, şu şöyle olmadı, bu böyle olmadı, yaa niye böyle, ayyy şöyle olduuu, başım ağrıdı, midem bulandı..... bu tür ölumsuz cümleleri gün içinde ne kadar kullanıyorsun bir düşün bakalım.
gerçekten insanı çileden çıkarır şeyler bunlar...
adam da taş değil ki,
onu da düşün. sen sürekli ondan nazlanma bekleyemezsin, her olumsuzunu olumlu yapmasını isteyemezsin ki...

HEMEN KENDİNE GEL HEMEEENNN
GİT ÜZERİNE EN GÜZEL HİSSETTİĞİN KIYAFETİNİ GİY, HAFİF MAKYAJ YAP
ADAM GELDİĞİ ANDAN İTİBAREN OLUMLU CÜMLELER KUR
OLUMSUZLUKLARI UNUT
AĞZINDAN ÇIKMADAN ÖNCE DÜŞÜN BİR:)
BEBEKTEN KONUŞUN, İSİM DÜŞÜNÜN, İLK YÜRÜMELERİNİ HATIRLAT EŞİNE NASIL OLUR DİYE VS VS...
SONRA ADAMDAKİ DEĞİŞİKLİĞİ YAZ BANA OLURMU :) ADAMDA SORUN YOK SIKINTI SENDE AMA ÇARESİ ÇOK BASİT

Son düzenleme:
Yılbaşında ne oldu, ailesine mi kızdınız?

canımmm hamilesin diye böyle belki ama, güleryüz istiyor sadece belli. tut kendini ağlama, neşeli ol. eve geldiğinde huzur bulursa koşa koşa evine gelir ilgilenir seninle. ben de akşam eve gidiyorum mesela, ailem biraz surat assın veya bi konuda trip yapsınlar anında sinirim bozuluyor ve akşamları eve gidesm gelmiyor. iyi olduk mu da koşa koşa eve :)

bence kendini bi şekilde toparlamalısın

son durum nedir acaba arkadaşım
bir değişiklik varmı?

Okadar haklısınız ki.. Haftasonu eşimle psikiyatr a gittik.. Eşime antidepresan verdi, bana da lütfen kendini suçlu hissetme ve ona destek olmaya çalış senden bunu bekliyor o anlarda suçlu hissedip ağlama ve destek ol dedi eşim de evet ben de bu durumdan sıkıldım dedi. Eşine en çok sen yardımcı olabilirsin dedi. Eşin evet normalde de kaygı endişe yaşayan bir insan ama şuanki depresyonu ilişkinizle alakalı ve bunu değiltirebilirain dedi.O günden beri banyoda fln sessiz ağlıyorum ona hiç belli etmiyorum , akşama kadar da benim yüzümden ilaç kullanacağını düşünüp ağlıyorum ama eve gidince ona hiç göstermiyorum gülüyorum sarılıyorum öpüyorum, o da karşılık veriyor .ama eski neşesi yok Dr mutsuzluğunu kendi üzerine alma beni artık sevmiyor diye çünkü depresyon mutsuzluk yapar zaten dedi.
Siz siz olun eşinizin ailesi ile kötü olmayın kötü düşünseniz bile bunu asla eşinizle paylaşmayın biz hep bu yüzden gerildik tartıştık yıprandık
Arkdaşlar olan oldu evet, ben şuan ona çok fazla şey konuşamıyorum tv de gördüğümüz bişeye yorum yapıyorum gülüyoruz vs ama derin konuşmalar yapamıyorum çünkü suçlu hissediyorum af dilemeye dönüşüyor konuşmam ,eşim de bunu istemiyor artık o şekilde konuşmuyorum günlük anlık konuşuyoruz ama bana ne tavsiyelerde bulunursunuz
Eşiniz büyük çoğunlukla (sizin ) yüzünüzden antidepresan kullansa ne yapardınız nasıl davranırdınız

Oncelikle yavrunuzu saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Hamilelik basli basina bir depresyon zaten vucut degisiyor hormonlar degisiyoe.Insan bireden saliyor kendini ama evlat sahibi olacagina sukretmek kiymetini bilmek iyi geliyor insana.Sizi cok iyi anliyorum.Bence kendini suclu hissetme her esi ailesiyle kotu olan kisi depresyona girmez bence birazda hassasiyetle ilgili.Hepimiz insaniz basimiza gelebilir.Belki konusamadigi baska dertleride vardir.Sikayet etmeyi bir kenara birakabilir ve yuvanizin mutlulugu icin onun ailesini idare edebilirsiniz.Mesafe hep olsun ama baginizda kopmasin bence.Surekli daha once onu anlayamadiginizi ama su anda cok iyi anladiginizi soyleyin fakat benimde kendimce hakli oldugum noktalar var diyin ama yumusak sakin bir tavirla.Gecmise bir sunger cekip hoslandiginiz aktiviteler yaoin.Ailesini ziyarete gidin gonlu olsun.Eger esinixin annesiyle konusma sansiniz varsa durust bir sekilde durumunuzu anlatin.Belki onlarda destek cikar.Aileniz buyuyor en azindan evladiniz icin bazi seyleri gormeyin.Ben bunu ogrendim ne kadar kirsalar uzselerde aile hayatinin bozulmasi kadar acitmiyor.Mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım iliskilerde her zaman sen dili zararlıdır sen bana bunu yaptın demek yerine ben üzülüyorum demelisin çünkü sen dili tetikleyici ben dili sakinlestiricidir bide bırakın ya kim ailesini kendi seçebiliyor aynı şeyi o sana yapsa kim bilir sen ne dersin ne yaparsın ama biz kadınlar çok farklıyız

şu anda sana çok is düşüyor kardeşim.
benim başıma gelmek üzereydi çok şükür Alah ın izniyle ucuz atlattık
hatta eşim bunalıma girmeden döndük çok şükür

ailesi yüzünden bizde çok yıprandık ve eşimde başlarda hep kendi ailesini savunuyor benim aileme laf söylüyordu
5 sene içinde yaşadığımız ağır ve yıpratıcı olaylar sonucunda baktı ki kendi annesi yüzünden yaşıyoruz hep bunları ve bu durumlarda benim ailem hep pasif taraftı ve her neyse eşim benim haklılığımı kabul etti ama benim malesef içimdeki hırs, eşimin benim aileme laf söylediği durumlarda ona eksi olarak yansıdı ve her sözümde haklılığımı kabul etti ve bu onda ve bende çökkünlük yarattı

eşim artık depresyona yatkın hale gelmişti
artık hiç bir amacım yok, bişeyden zevk almıyorum, niye yaşıyorum ki gibi depresif sözler söylmeye başlamıştı ve hatta birinde o kadar bunaldıki gözü döndü ilaç içmeye kalkıştı elinden alınca bana kızgınlıkla sert davrandı (ALLAH BİRDAHA VE DAHA BETERİNDEN KORUSUN)
O gece çok korktum ya kendine bişe yaparsa, ya bana zarar verirse, ya cinnet geçirip çocuklarla birlikte hepimize zarar verirse diye (ALLAH ESİRGESİN TV DE BUNLARIN HABERLERİNİ İZLEMEKTEN BENDE KÖTÜ ETKİLENMİŞİM )

Sonra bir kaç gün sonra eşime dedimki

canım bak, senin artık bir amacım yok, ulaşacağım şeylere ulaştım, niye yaşıyorum gibi sözler söylüyorsun ama bu hep rahatlıktan ve boşluktan oluyor dedim
bir de amacımız kalmadı dedim
çok şükür istediklerimizi elde ettik ama şükürümüz eksik galiba dedim
manevi yönden zayıfolmamız da bizi amaçsız gösteriyor dedim
haklısın dedi
biz zaten sefa için gelmedik ki bu dünyaya ibadet ve şükür için geldik dedim
haklısın dedi
gel ikimiz de namazımızı aksatmadan kılalım dedim
duamızı şükürümüzü yapalım dedim, bizim bundan sonraki amacımız başka ne olacakki dedim.....VS VS
KONUŞTUK VE O GÜN NAMAZA İKİMİZDE YENİDEN BAŞLADIK ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR
ALLAH MANEVİ BOŞLUK VERMESİN KİMSEYE

BEN BU ŞEKİLDE BİR ÇÖZÜM BULDUM ALLAHIN İZNİYLE
ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM

alınma ama hamilelik depresyonu geçiriyor olabillir misin? zaten bu dönemde depresyona çok açığız birde ilg, alaka istediğimiz seviyede olmayınca bunu da tetiklemiş olabilir,mi?????
bende de var aynı problem daha yeni hamileyim ve eşim çok ilgisiz ilk başlarda üzülüyordum ama üzüldükçe gördüm ki kendimi bir kısır döngünün içine giriiyorum,,, ilgisiz diye üzülüyorum çok ağlıyorum ben ağladıkça eşim kızıyor, daha da ilgisiz oluyor böyle bir kısır döngü işte,,,
sanırsam bazen insanları olduğu gibi kabul etmek gerekiyor,, sen morelini yüksek tut, gerekiyorsa da psikoloğa git çünkü bunun lohusalığı da var,,,

Kesinlikle psikoloğa birlikte gitmelisiniz ona da söle bunu bende seninle geliyorum ikimizinde buna ihtiyacı var de

Kesinlikle psikoloğa birlikte gitmelisiniz ona da söle bunu bende seninle geliyorum ikimizinde buna ihtiyacı var de

Pardon canım görmedim gitmişsnz zaten çok iyi yapmışsınız

[
Canım çok haklısın ilgi beklemekle kendimizi zavallı duruma düşürüyoruz niye onların ilgisine muhtacız ki... Bu yazışmalardan sonra şu 1 ay içinde daha kötü şeyler yaşandı
Bi akşam yine ilgi bekleyip alındım sonra onun umursamazlığını görünce daha kötü olup ağladım o da yine hiddetlendi ağlamama
Gözleri döndü çıldırmış gibiydi o anı unutamıyorum bileğimi sımsıkı tuttu vuracaktı. Nerdeyse
Sonra sandalyeye oturdum boş boş bakıyorken ' bundan sonra ne hissettiğimi bile anlayamıcaksın' ' 2. Çocuu istemiyorum şimdiden söyleyim'
Bunları duydukça daha kötü olup ağladım o da bence de ağlamalısın dedi
Sen nasıl bir insansın dedi
Kendine hayatı zehir ettin bana da ediyosun
Bundan sonra sevecenlik yok sana

Bunlar hep sevgiyi azaltıyor dedi

Bunları duydukça hıçkırarak ağladım

Ben o akşamı ömrüm bıyunca unutmucam ve onu asla affetmicem alkollüydü ama asla sarhoş değildi ertesi gün içkiliydim özür dilerim dedi
Ama gözümün önünden gitmiyor

Terapiste gittik anlattım çok şaşırdı çok üzüldü ne olursa olsun hamilesin ve bunları söylememeliydi dedi

Senin alınmaların ağlamaların hepsi çok normal körüklemesinin anlamı yok dedi

Kötü bir hamilelik geçirdim ve ona hakkımı helal etmiyorum bana böyle akşamlar yaşattığı alttan almadığı için
Ben alındıysam gelip yok aşkım öyle deyip sarılsa bukadar ağır yaşanmazdı hiçbişey

Artık onu okadar umursamamaya görmemeye kendimi lohusalığa hazırlamaya çalışıyorum çünkü daha kötü bir süreçmiş işte böyle arkadaşlar..

anlaşılan yormuşsunuz adamı
hamilelikle birlikte naz niyaz doruğa çıktıysa belki yeter artık demiştir
sabırlı ancak sabrın da bir sınırı var

Bu erkekler kadınlar hamileyken onlar alingan olur ilk hamileligimde kesimde öyleydi. İkinci geliyor daha iyi daha olgun gibi simdilik. Zamanla geçer üstüne gitme sen rahat birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…