• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızdaki sorun

10 günde düzelmeyen odun 2 günde düzelmez ki kararımı verdim Ben elimden gelen her şeyi yaptım kendi ailemi ve onun ailesini çağrıcam derdini söylesin ona göre çekip gideceğim
Sana şiddet uygulamış biriyle barışmak için elinden geleni yaptın demek azıcık onurlu olun ya. Aileleri çağırmak ne demek Çocuk musunuz siz. Aileler ne yapıcak. Hadi çocuğum öpüşün barışın mı diyecek. Ailelerin hatırına barışmasını içinize sindirecek misiniz.

10 günde düzelmeyen odun 2 günde düzelmez ki kararımı verdim Ben elimden gelen her şeyi yaptım kendi ailemi ve onun ailesini çağrıcam derdini söylesin ona göre çekip gideceğim
Aile falan karıştırıp rezil olucağnıza yetişkin insanlar gibi karşına al konuş

Abisini aradım anlattım eğer siz çözemeyeceksenşz ben kendi yöntemlerimle hallederim dedim abilerimi araya koyarsam ona şans bile vermezler ben dönmek istesem onlar bırakmazlar bunun farkına varsın dedim sorununu öğrenin gelsin benimle barışsın konuşsun demiyorum sadece derdi ne bu suratı nie yapıyor onu öğreneyim ona göre çeker giderim istemiyorsa dedim yok yok abilerini karıştırma ben akşam gelirim konuşurum üzme kendini falan dedi
Yapabildiğim son ezikliğimi de yaptım bından sonra onun düzelip kendine çeki düzen vermesini bekleyecem olmadıysa zaten evliliği tek başıma sürdüremem başımın çaresine bakarım

Abisini aradım anlattım eğer siz çözemeyeceksenşz ben kendi yöntemlerimle hallederim dedim abilerimi araya koyarsam ona şans bile vermezler ben dönmek istesem onlar bırakmazlar bunun farkına varsın dedim sorununu öğrenin gelsin benimle barışsın konuşsun demiyorum sadece derdi ne bu suratı nie yapıyor onu öğreneyim ona göre çeker giderim istemiyorsa dedim yok yok abilerini karıştırma ben akşam gelirim konuşurum üzme kendini falan dedi
Yapabildiğim son ezikliğimi de yaptım bından sonra onun düzelip kendine çeki düzen vermesini bekleyecem olmadıysa zaten evliliği tek başıma sürdüremem başımın çaresine bakarım
Hakkınızda hayırlısı olsun bu saatten sonra

Abisinin kulağını çekmesiyle barışması kabulünüz yani, böyle kıymeti olacak. Ne sevgiymiş be, ben herhalde hiç aşık olmadım kocamı hiç sevmedim. Hiç bir erkek için şunları yapmam da

Bence de aradan abileri çıkarın, iletişimi 2 kişi kurmak zorundasınız, devam edecekse sonrası için de bu gerekli.
Üzgünüm ama şimdiye kadarda abi ile iletişime geçilmiş, abi sizi düşünmüş, abi sizi ziyaret etmiş, abi abi abi, ortada sizi isteyen, ben ettim sen etme, dön gel yuvamıza diyen biri yok. Bu kafa değişmedikçe , barışsanız dahi son değişmeyecek.
1-2 gün süreyi ben eşiniz için değil, sizin için önerdim. Net olun, kafanızı toparlayın, fevri olmayın diye. İnanır mısınız vardığınız nokta ben bu adamı böyle çekerim deseniz bile ( keşke istemeseniz) bu bile netliktir.
Gidecekseniz alın karşınıza , ben gidiyorum artık böyle gitmiyor, ayrılmak istiyorum deyin, adam hala mı duvar, yapacak hiçbirşey yok.

Abisi konuşur belki bir iki gün düzelir sonra eski hali devam eder . Ailenizde arkanızdayken sizi istemeyen birini ısrarla istemeniz tuhaf . Sevgi saygı görmediğiniz evlilikten pekte bişey beklemeyin bu saatten sonra . Adamın düzelmesini beklemekle heba edeceksiniz yıllarınızı .. yazık size de

Arkadaşlar dün konuşmaya çalıştım
Kızımdan su istedi ben kalktım getirdin al dedim yüzüme bile bakmadı alırmısın dedim çık içmiyorum dedi
Derdin ne dedim ne sorunun varsa gel otur konuşalım birlikteçözelim çocuk gibi trip atınca bi sorun çözülmüyor dedim yüzüme bile bakmadı bende geçtim yatağıma yine atlayıp gitmeyi düşünüyorum ama bu sefer ger ekten o kadar kolay olmayacak
Sizce gitmek mi yoksa kalıp her iki tarafın abilerini çağırıp oturup konuşmak mı konuşsunlar derdi neymiş olmasa yine abimlerle çıkar giderim
Sizi yönlendirmek istemiyorum. İçinizden geleni yapın 🤷‍♀️

Ben kendimi sizin yerinize koyarsam eğer, bu raddeye gelmezdi sanırım,
velevki geldi, dünkü konuşmanızdan sonra hala benimle iletişime geçmeyen adamı daha fazla kaldıramazdım.
Çünkü, beni istemediğini düşünürdüm artık. Besbelli adam gibi konuşacak cesareti yok kaçak dövüşüyor benden ayrılmak istiyor diye düşünürdüm.
Bilemiyorum ben de yuvam için elimden geleni yaparım. Ama beni döven sonra bunun özrünü dilemeyi bırak yüzüme bakmayan adama ne yapayımki.........

Iki ucu b.klu degnek oldu bu keske aramasaydiniz sikayet etmekle cozulecek gibi degil insallah birseyler duzelir hakkinizda hayirlisi olsun

Abisinin kulağını çekmesiyle barışması kabulünüz yani, böyle kıymeti olacak. Ne sevgiymiş be, ben herhalde hiç aşık olmadım kocamı hiç sevmedim. Hiç bir erkek için şunları yapmam da
Biz bu kafaları anlayamayız. Ben son mesajından sonra anladım. Boşuna laf anlatmaya çalışmak cidden yersiz.

Abinize helal olsun.Bu adam pisman olmamis tam tersi abinize duyurdunuz diye kendini iyice hakli gormus.Abinizden tirsmis.Acik acik sorun niye getirmis o zaman sizi boyle yapacaksan geri donecegim deyin.

26 sayfanın tümünü okumadım; konu sahibi, sizin bir mevzunuz daha vardı eşinizle, aldattığından şüpheleniyordunuz öyle hatırlıyorum sanki, bi sıkıntı çıktı mı onunla alakalı?

26 sayfanın tümünü okumadım; konu sahibi, sizin bir mevzunuz daha vardı eşinizle, aldattığından şüpheleniyordunuz öyle hatırlıyorum sanki, bi sıkıntı çıktı mı onunla alakalı?
Yok iyice araştırdım eşimin hiç haberi bile yoktu baya üzerinde durdum
O kadın eski sevgilisinin kardeşiydi numarası onda kayıtlı falan kalmış saçma sapan bi mevzuydu
Baya araştırdım takipte kaldım

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce bi konu yüzünden eşim bana el kaldırdı sırtıma omzuma falan vurdu o gece hiç sesimi çıkarmadım sabahı abimi aradım abim iki dakka içinde kapıya geldi beni kendi evine bıraktı bağırdı çağırdı nasıl el kaldırır sana telefonu kapat bundan sonra yüzünü göremez şimdi iş yerine gidiyorum dua edin orda olmasın falan dedi sinirden gözleri döndü resmen neyse iş yerine gitti abisi oradaydı eşim orda değilmiş abisine bağırıp çağırmış çabuk onu ara gelsin falan demiş abisi bi şekilde sakinleştirmiş abimi yoksa olacakları hayal bile edemiyorum
Neyse 1 hafta kaldım abimde bikaç kere eşim aradı beni açmadım abisi gidip geldi sürekli özür diledi eşim adına bi daha olmayacak falan abim bana bıraktı kararı sen biliyorsun gitmek istemiyorsan kal ama bana sorarsan abisinin hatrı için bir şans tek bir şans ver saten bi daha öyle bişi olursa bu kadar kolay olmaz dedi bende abimin hatrı içim geldim eve eşim aldı bizi
1 haftadır evdeyim asla ama asla tek bir kelime etmiyor bişi isterse 5 yaşındaki kızımızdan istiyor yada kendi kalkıyor asla bişi lazım olsa dahi aramıyor tek kelime etmiyor akşamları arkadaşıyla dışarda yemek yiyip geliyor kahvaltı yapmadan çıkıyor
Madem eve geldim çok uzatmak istemiyorum dün yanaşayım belki düzelir dedim çocuklar uyumuşken yanaştım ilişki oldu ama ilişkiden sonra sırtını dönüp uyudu odun yine aynı odun
Erkekler biraz çocuk gibidir daha doğrusu benimki öyle benden adım bekler asla kendisi yanaşmaz yanaşsa ilişki için yanaşır sonrasında aynı devam eder
Ben çocuklarda etkilenmesin diye küslüğü devam ettirmek istemiyorum açıkçası tamam haksız olan o ama büyüklük bende kalsın evin huzuru daha fazla kaçsın istemiyorum daha doğrusu küslüğe dayanamıyorum
Size şöyle bi sorum olacak acaba diyorum abisini arasam durumu anlatsam eşimle biraz konuşsa nasıl olur yada ben ona nasıl yanaşmalıyım ne yapsam yada yapsam mı yoksa boşversem mi bilmiyorum ama bildiğim tek şey var daha fazla dayanamıyorum
Suç sende adamı yalvarta yalvarta dönecektin, bu şekilde dönmenin sana faydası yok, eşinin ekmeğine yağ sürmüşsün resmen

Konu sahibi aslında daha konuyu açarken ne yapacağı konusunda kararlıymis. Yani zaten abisini ya da aileyi devreye sokup sorunu çozmelerini istemeyi kafaya koymuş. Konuyu açarken de birilerinin " evet haklısın abisini aramalısın" demesini beklemiş. Beklediğini alamayınca yine tüm söylenenlere kulak asıp kendi bildiğini yapmış. Hakkında hayırlısı olsun.

Asbei ne yaptınız acaba, geldi mi kaynınız?
Konuşuldu mu hazretler ile? Ne istiyormuş beyefendi?

Back
X