• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızdaķi sorunlar

Özür dilerim .Estağfurullah sadece belki eş dost tanıdık vardır diye çok kendimi anlatmak istemiyorum.Kimliği açığa çıkarmak aslında o yüzden bazı sorulara o yüzden cevap veremedim doğru söylüyorsunuz benim yaptiğim yanlis
Rica ederim.Gizli kalmayi istemek en doğal hakkınız.Sormamdaki amacim çalışıyorsanız kendinize daha çok vakit ayirabilirsiniz.Boyle boş insanların gereksiz eleştirilerine kafanızı yormazsiniz.İşinize yorarsiniz kafanızı.Hem de maddi bagimsizliginiz olur.Kendi kişisel bakiminiza da para ayirabilirsiniz.Elestiriler sizi yildirmasin.Guzellik dediğimiz şey estetikle hallolabiliyor ama karaktere estetik yapilmiyor maalesef.

Bir kaç sezon Supernatural, Lucifer falan böyle prime time da izleyin. Allah neler yaratıyor🤤🤤 modunda bir onlara bir eşinize bakın. (Bunu eşinizin dikkatini çekerek yapın). Hiç bir şey söylemenize gerek yok kendi ve göbeği anlar size yaptığı psikolojik işkenceyi.

Türk kadınları ile yabancı özellikle Slav kadınlar kıyaslanıp, kötü hissettirilmeye çalışılınca deliriyorum. Sanki Türk erkeği sözüm ona yunan heykeli de kendi ülkesinin kadın profilini beğenmiyor..

Üzülmeyin konu sahibi, güzellik bakan gözle alakalıdır. İstersek dünya güzeli olalım yada ünlü şefler gibi yemek yapalım kusur bulmak isteyen bulur.. Biz kendimizi beğenelim yeter, kimsenin onayına ihtiyacımız yok. Özgüven en önemli güzellik sırrı bence 😊

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ,yazım ve imla yanlışları yaparsam mazur görün lütfen .
Benim derdim eşim ile aramızda artık aşamadığımiz sorunlar ve çözüm yolu bulmak için yazacağım .
Eşimle aynı yaştayiz üç yıl önce severek evlendik.Hayat görüşümuz ,yaşam tarzlarımiz hemen hemen aynı .1 yıldır sorun yaşıyoruz nedeni size çok saçma gelebilir ama eşimin kardeşi (kaynim) ve eşi (yabancı )nedenleri şöyle .1 yıldır evliler 1 yıldırda sorun yaşıyoruz nedeni eşimin benim ile kaynimin eşini sürekli kıyaslaması.Sen neden anneme karşı mesafelesin ,neden suratını asiyorsun?bak o öyle mi canım canım az onu örnek al yahu arkadaşlar herkes aynı karaktere sahip olmak zorunda mı ?ben mesafeli durmak istiyorum sınırlarımı olsun istiyorum bunda ne zarar olabilir .Bak o ne kadar fiziğine dikkat ediyor ne kadar bakımlı sen anca yat kalk .Benim eltimle sorunum yok fakat ailesi dahil herkes bizı kıyaslıyor mesela aynı yemeği ben yapsam normal o yapsa ne kadar hamaratsın.Gorumcemde öyle diyor ki ne kadar beyazsin boyunda uzun bak bide bize bak derken işaret parmağıyla beni gösteriyor esmer ve basenliyiz ben esmer değilim buğday tenliyim diyorum yok.Nafaka konusu mesela eşim der ki ben sadece çocuğuma öderim çocuğumla görüşürüm kız buna benzer laf ettiğinde aAA tabi senin hakkın Ukrayna'dan buraya geldin aşkın için tabiki de nafaka şart iyide sorun benim bu ülkeye ait olmam mi yani ben İstanbuldan gelin geldim tüh kaka .
Kayinvalideme gideriz mesela arada komşular gelir ayy ne güzel otur izle der iyide bari bana da birşey söyle bari yalandan.Sorun arkadaşlar şu ben burada yaşıyorum diye herşey normal hatta uni mezunu olup çalışmamam eleştiriliyor arkamdan tabi ama o çalışmayınca ay o narin hem biraz evliliğin tadını çıkartsinlar.Artık dayanamıyorum ya ozguvenim düştü .İçimde korku oluyor eltimle yanyana gelince aha yine kuaför ona iltifat edecek bana boş boş bakacak onun yaptığı hazır yemek çok iltifat alacak ben fırında yemek yapsam eh güzel işte eşime artık tahammül bile edemiyorum lütfen fikirlerini bekliyorum
Eşin ve ailesi çok terbiyesiz , esin de kardeşinin karısının fiziğine bakacak kadar iğrenç, bu insanlarla yaşamak akıl kârı değil, bence sen de çıt kırıldım ol burnundan kıl aldırma gör bak nasıl kıymete bineceksin..

Sordum defalarca ben kaynimla ilgili seni kıyaslıyor muyum ?ben seni ona bakarak eleştiriyor muyum diyorum direk konuyu başka yere çeviriyor ya da sen ruh hastasının diyor .Oldukça sakın konuşuyorum oysa ki kızması gereken benim .İlk ailesi ile kıyaslamayın başladı halbuki annesi ile o görüşmez,aramaz sormaz.Neden soğuksun bak o sıcak.Zaten sen yatıp kalkiyorsun o fizigini koruyor manipüle ede ede eleştirdi.Benim ozguvenim düşünce tozunu artirdi
Cok begendiyse gitsin Ukraynali bi kadin bulsun, pisman mi oldun Ukraynayiliyi gorunce benle evlendigine? Cok istiyosan yallah git bul kendine bi tane, ay sinirlendim resmen

Eşinin tavrı hatalı da diğerleri bana klasik geldi

Yani onlar nerede ise şeffaf gibi bir sarı, bu ortamda görümce bana esmer dedi ama ben buğday tenliyim falan cidden komik duyuyor

Etraf ona iltifat eder tabii çünkü değişik ve yeni yani ona çok güzel diye bakan komşunun 3 yıllık gelin size nasıl bir iltifatını bekliyordunuz

Türk kızı yemek yapar ama yabancı gelin de yapmış modu da klasik

Geçen hasta rastgeldim 80ler dizisinde de vardı herkesin ilgi odağı

Dil bilmeyen Ukraynalı geline daha yeni çalışamaz deyip size neden çalışmıyorsun demek de makul bakın burada dahi çalışın bağımsız farklı hayatınız olsun dendi

Tek sorun eşinizin üslubu

Ama muhtemelen anlatmayı bilmeyen bir tip, farklı görünce siz de özenin istiyor

Valla kocanız kudurmuş belli ki yabancı kadın istiyor. Koyun tekmeyi artık Helga mı bulur belasını mu bulur belli olmaz🙄

Size gelince ne çalışma var, ne spor ne yapıyorsunuz, evde bütün gün sıkılmıyor musunuz? Karpuz yata yata büyür derler, evde karpuz büyüteceğinize iş bulun çalışın derim

Zaten artık arka planda kalacağım .Yemek ,temizlik gibi konularda sadece oturacam.Evet sakın olup gaza gelmeyip otokontrolüme hakim olmam lazım.Bir süre sessiz kalıp sadece izlesem eğer birşeyler değişmezse ve eşim halen psikolojik baskı yaparsa bosanacagim çünkü ozguvenim şuan yerlerde inanir misiniz eskisi kadar gülemiyorum bile
Kocanız kardeşini ve karısını kıskanıyor. Bu gayet açık. Ben neden Ukraynalı bir kızla evli değilim diye içten içe hasetleniyor.
Gözü o kadında olduğu için siz ne yapsanız yaranamazsınız.
Yani ben bu evlilikte mutlu son görmüyorum.

Ben Ukraynalı kadınların neden Türk erkekleriyle evlendiğini anlamazdım. Oturduğum muhitte çok örneği var. Kadına bakıyorum çok güzel adama bakıyorum bizim Muhittin Abi. Almanya da değiliz evlenip oturum için fedakarlık yapılmaz.
Bu konuyla aydınlandım.
Demek ki kaynana ve görümce gözlerinde kalp kalp emoji gibi dolaşıyor, erkekler de evlendiğim kadına erkek eli değmemiş olmalı kuralını unutuyor. Kadın da değer gördüğü için seviyor seviliyor.

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ,yazım ve imla yanlışları yaparsam mazur görün lütfen .
Benim derdim eşim ile aramızda artık aşamadığımiz sorunlar ve çözüm yolu bulmak için yazacağım .
Eşimle aynı yaştayiz üç yıl önce severek evlendik.Hayat görüşümuz ,yaşam tarzlarımiz hemen hemen aynı .1 yıldır sorun yaşıyoruz nedeni size çok saçma gelebilir ama eşimin kardeşi (kaynim) ve eşi (yabancı )nedenleri şöyle .1 yıldır evliler 1 yıldırda sorun yaşıyoruz nedeni eşimin benim ile kaynimin eşini sürekli kıyaslaması.Sen neden anneme karşı mesafelesin ,neden suratını asiyorsun?bak o öyle mi canım canım az onu örnek al yahu arkadaşlar herkes aynı karaktere sahip olmak zorunda mı ?ben mesafeli durmak istiyorum sınırlarımı olsun istiyorum bunda ne zarar olabilir .Bak o ne kadar fiziğine dikkat ediyor ne kadar bakımlı sen anca yat kalk .Benim eltimle sorunum yok fakat ailesi dahil herkes bizı kıyaslıyor mesela aynı yemeği ben yapsam normal o yapsa ne kadar hamaratsın.Gorumcemde öyle diyor ki ne kadar beyazsin boyunda uzun bak bide bize bak derken işaret parmağıyla beni gösteriyor esmer ve basenliyiz ben esmer değilim buğday tenliyim diyorum yok.Nafaka konusu mesela eşim der ki ben sadece çocuğuma öderim çocuğumla görüşürüm kız buna benzer laf ettiğinde aAA tabi senin hakkın Ukrayna'dan buraya geldin aşkın için tabiki de nafaka şart iyide sorun benim bu ülkeye ait olmam mi yani ben İstanbuldan gelin geldim tüh kaka .
Kayinvalideme gideriz mesela arada komşular gelir ayy ne güzel otur izle der iyide bari bana da birşey söyle bari yalandan.Sorun arkadaşlar şu ben burada yaşıyorum diye herşey normal hatta uni mezunu olup çalışmamam eleştiriliyor arkamdan tabi ama o çalışmayınca ay o narin hem biraz evliliğin tadını çıkartsinlar.Artık dayanamıyorum ya ozguvenim düştü .İçimde korku oluyor eltimle yanyana gelince aha yine kuaför ona iltifat edecek bana boş boş bakacak onun yaptığı hazır yemek çok iltifat alacak ben fırında yemek yapsam eh güzel işte eşime artık tahammül bile edemiyorum lütfen fikirlerini bekliyorum
Çok merak ettim valla şu yabancı eltiyi o kadar güzel mi gerçekten utanmasam fotoğraf istiycem 😂 ben sizin yerinizde olsam yüzlerine bakmazdım bir daha beni beğenmeyeni ben de beğenmem ama tüm bağları koparmak istemezseniz mecbur alttan alıcaksınız çok ağırınıza gidiyorsa tatlı dilli cilveli olun. Cilve güzelliği bile bastırır. O zaman tatlı dilinize cilvenize hayran olurlar yabancı eltinin pabucu dama atılır

Aslında bu olay Ukraynalı olması ile alakalı değil
Eşinizin güzellik algısına siz uymuyorsunuz ama bunu evlenmeden önce dusunecekti
Türk olup ta çok aşırı güzel kadınlarımız da var
Bu hayatta güzellik her zaman artı.
Ama eşiniz densiz ve hadsiz.
Bu kim olursa olsun gicigima gidiyor
Mesela insanın baştan kriteri vardır esmer severim sarısı severim diye
Esmer sevip sarisinla evleniyorsan ne istediğini bilmiyorsun demektir.

Bizim Türk milletinin yabanci hayranlığindan baska birşey degil tavirlari merak etmeyin.Elbette eltiniz iyidir hostur sakın kimsenin araniza nifak tohumlari ekmesine müsade etmeyin hep aranızı iyi tutun eltinizle..Es ailesine karsi mesafeli olmaniz da iyi.O simdi bizim Türk aile kültürünü bilmedigi icin sınır koymayi dusunememis elbette,ama siz biliyorsunuz ve mesafeli durmussunuz gayette iyi yapmissiniz.Esinize gelince siz de Ukrayna'nin erkekleri de şöyle oluyor boyle oluyor ona bakarsan diyip ayni muameleyi yapin anlasin

ay yuh artık o ne kadar bakımlı o ne kadar güzel falan diyen senin eşin ve sana diyor bir saniye kusup geliyorum. gerçekten midemi bulandırdı bu cümleler bu bahsettiği kadın kardeşinin eşi ve aynı zamanda kocanın evli olduğundan da haberi yok galiba. kusura bakma ama çok saygısız. genler var değil mi genel olarak Avrupalılar bizden daha farklılar ve güzellik algısına göre (uzun bacak, beyaz vücut, sıfır sivilce, sarı saç falan filan) deseydin ya madem böyle bir kadın istiyordun öyle biriyle evlenseydin ne bana elalemin karısını övüyorsun haddini bil diye. böyle bir durumun içinde olsam açarım ağzımı yumarım gözümü bu ne hadsizlik sen yine iyi sessiz kalıyorsun ki onlar da senin sessizliginden yararlanıyorlar. basenli olabilirsin, spor yapmayabilirsin, her zaman müthiş muthiş güzel gözükmek zorunda değilsin melek misin sen😩 herkese haddini bildirmelisin bu saygısızlığı kesmeliler. bu cidden korkunç iğrenç bir durum. siz bir yarışmaya girmek için evlenmediniz hangimiz daha güzel veya hangimiz daha fit gibi bir yarış içinde değilsiniz. ayrıca evlenmeden önce eşin senin çalışmayacagını da biliyordu büyük ihtimalle evlenmeden bunlar konuşulur evlendikten sonra başka karılara bakarak seni aşağılamak ve küçümsemek kimsenin haddine değil buna boyun eğmek zorunda değilsin. kocana baksak o ne kadar fit veya yakışıklı? diğer erkekler kadar eşine saygılı mı? veya Brad Pitt kadar yakışıklı mı? seni kıyasladığı kadına bak ya Ukraynalı, genlerden kaynaklı hepimiz farklı yüze sahibiz. sen eşisin nasıl sana başka kadınların güzelliğini ve fiziğini över ya aşırı sinirlendim şuan. orada olsam bir uçan tekme atmak isterdim herkese...

Valla kocanız kudurmuş belli ki yabancı kadın istiyor. Koyun tekmeyi artık Helga mı bulur belasını mu bulur belli olmaz🙄

Size gelince ne çalışma var, ne spor ne yapıyorsunuz, evde bütün gün sıkılmıyor musunuz? Karpuz yata yata büyür derler, evde karpuz büyüteceğinize iş bulun çalışın derim
Sanki iş bulmak kolaymış da insanlar keyfinden çalışmıyormuş gibi saçma bir yorum

Diğer şeyler faso fiso da eşinizin kıyas yapması affedilemez bence. Türk erkekleri de averaj altı dünya ortalaması olarak. Hem görünüş hem boy hem de penis boyutu olarak haha😁 Bence çizgi çekmedikçe insan ezilir. Yani benimki bana böyle dese sana mı kaldım der kapıyı çeker giderim. Bence biraz kıskandırın siz de onu elindekinin değerini bilsin.

Madem onun yemekleri övülüyor o zaman "tamam bundan sonra tum sofra onda ben elimi surmem" diyin eşiniz elestirirse tamam o yapsin o etsin o gitsin ben bir seye dokunmam, cok beğendin madem benle evlenmeyeydin ben buyum diyin
O bakımlı spor yapıyor sen yapmıyorsun derse siz de sen de bakimli ve spor yapan biri degilsin kendi yapamadigini benden bekleme ha cok istiyorsan ben spora kuafore gideyim yemegi sen yap ev isleri sende diyin :) nafaka durumuna gelirse de kiyaslama zaten basli basina yanlis ama hak neyse onu isterim senin istegine bagli degil diyebilmelisiniz :)
Kiyaslama bana gore saygısızlık o yuzden esim de olsa saygisizliga tahammülüm yok eger aynisini istiyorsan ben de sana yapayım der ayyy su adam ne yakisikli ne bakimli sen neden oyle degilsin diye aynısını ona yapin
Kizarsa eee sen de aynısını yapiyorsun yapma o zaman diyin oh catlasin ay sinir oldum

Üzgünüm ama bu saatten sonra eşinizin söylediklerini aşıp mutlu bir evlilik sürebileceğinizi düşünmüyorum. Bazı sözler edilir ve geri dönüşü olmaz.

Üstelik çok çok yakınınızda biri hakkında bu yorumları yapması unutmanızı zorlaştırıyor.

Bu kıyasları eşiniz dışında kim yaparsa yapsın burada verilen tavsiyelerle durumu aşabileceğinizi düşünürdüm. Ama eşten duymak çok başka.

Umarım ben yanılırım.

Eşinize aşırı sinir oldum. Sizde kendinizden emin bir tavırda olun takmadığınızı görsünler. Eşinizin lafları iğrenç o ayrı ama siz niye özgüveninizi kaybedesiniz. Basen mi var spor yapılır ama başkaları için değil kendin için spor yaparsın bakıma gidersin. Şunada katılmıyorum Ukrayna vs kadınları tabi ki çok güzel ama bizden güzeller yok şu bu kime göre neye göre? Niye kendi kadınlarımızı altta tutalım. Her ülkenin kendine has güzellikleri vardır. Ukrayna vs gibi ülkelerde tek düze bir güzellik var. Sarı saç şu budur. Türk kadınları ise dünyada birbirine benzemeyen tek ırktır. Renkli gözden tut siyah göze kıvırcık saçtan düz saça iri gözden çekik göze benim içinde en güzel kadınlar bizim kadınlarımız
Helal be elektra 😍 yorumunun sonuna doğru as bayraklari as as as moduna girdim🤭🥰🥰

Back
X