esimle aramizi mi aciyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben kurduğum cümlede aşağılamaya alakalı bir durum göremiyorum insanın fikri neyse zikri o olurmuş deyip kapatıyorum konuyu😀
“altimin nesini kiskaniyim” mesela bu olabilir mi? kendinizi eltinizden ustun goruyorsunuz

ben kurduğum cümlede aşağılamaya alakalı bir durum göremiyorum insanın fikri neyse zikri o olurmuş deyip kapatıyorum konuyu😀
Kendi evi bile yok kaynanamlarla yasıyor cumlesı tam da asagılama cumlesı aslında, asagılıyorsun diyene katılıyorum bende.

onun kızı oldu sarışın eşimde bi kere şakasına dedi ki bu çocukların birbirine alakasi yok biri sarı biri esmer bağırarak dedi dilerim allahtan senin de kapkara bi kızın olur da bende öyle derim bana da diyor sen çocuğuna o kadar krem sürüyorsun tabi sarı olur oğluma sürdüğüm krem de egzemandan dolayı sürdüğüm kremler
Ay yok artik 😳😳

bir saç teli olsa okumuş etmiş insanim kimsenin günahını almam yaptığı çok şey var ve ilk cocugum zamanı da kaynanam dedi zaten ona güvenme verdiği şeyi yeme seni çok kıskanıyor diye birlikte oturduğu insanı tanımayacak mi .görümcelerim hepsi der seni kıskanıyor diye

Okumus etmis insan böyle sacmaliklara inanmak yerine, ona laf tasiyan kötülük düsünenleri yada süphe ettiklerini evine almaz uzak tutar. Net olun. Kimsede mi mantik olmaz yahu. Hepsi laf tasima derdine düsmüs

altımın neyini kıskanayım ki daha çok bi evi yok kaynanamlaa oturuyor bir düzeni yok eşi kötü davranıyor diye üzülüyorum kendisine
Kadının bu kadar derdi var. Büyü yapmak istese kocasına yapar iyi davransın diye. Ya da evini ayırsın diye. Şu halde bile sen onu kıskanıyorsun bence.

Ayy kıskançlı elti vakası, ay bilirim ben bunları elemtera fish kem gözlere şiş. Bu lafı bilir misiniz? Oradaki "Fiş" esasen inğilisçedeki fish yani balık hayvanıdır. Saçlı toprak buldunuzsa yapacağınız şey belli, bir adet balık hayvanı alacaksınız mümkünse kalkan balık hayvanı olsun. Kalkan hayvanını toprağa vuracaksınız 3 kere ve "Yapanın suyuna, yapanın suyuna" diye tekrar edip, iki göbek atacaksınız.

Kalkan hayvanını seçmenizin sebebi de, evinizdeki kötü enerjinin önüne kalkan olması içindir.
Sonrasında bulduğunuz saç topağını maşa yardımıyla alıp (Maşa olması çokomelli kv maşası eltidir) çöpe adacak, kalkan balığını pişirip sokaktaki kedilere vereceksiniz. Kılçıkları neyim olursa hep ayıklayın hea.

Sonrasında göreceksiniz ki, hayvancıklar doymuş, hayatınızdaki boşluk dolmuş, hayvanları beslerken eltili dertler uçmuş.

Ayrıca çocuğunuzun sarışın olması için de hamilelikte biret pite bakın. Komşumuz öyle yaptı, çocuğu kız doğdu biret bite benziyor nasıl yakışıklı ve sarışın anlatamam.

Ayy kıskançlı elti vakası, ay bilirim ben bunları elemtera fish kem gözlere şiş. Bu lafı bilir misiniz? Oradaki "Fiş" esasen inğilisçedeki fish yani balık hayvanıdır. Saçlı toprak buldunuzsa yapacağınız şey belli, bir adet balık hayvanı alacaksınız mümkünse kalkan balık hayvanı olsun. Kalkan hayvanını toprağa vuracaksınız 3 kere ve "Yapanın suyuna, yapanın suyuna" diye tekrar edip, iki göbek atacaksınız.

Kalkan hayvanını seçmenizin sebebi de, evinizdeki kötü enerjinin önüne kalkan olması içindir.
Sonrasında bulduğunuz saç topağını maşa yardımıyla alıp (Maşa olması çokomelli kv maşası eltidir) çöpe adacak, kalkan balığını pişirip sokaktaki kedilere vereceksiniz. Kılçıkları neyim olursa hep ayıklayın hea.

Sonrasında göreceksiniz ki, hayvancıklar doymuş, hayatınızdaki boşluk dolmuş, hayvanları beslerken eltili dertler uçmuş.

Ayrıca çocuğunuzun sarışın olması için de hamilelikte biret pite bakın. Komşumuz öyle yaptı, çocuğu kız doğdu biret bite benziyor nasıl yakışıklı ve sarışın anlatamam.
etraf zekilerle kaynadi

biz eşimle 6 yıllık evliyiz 8 yıldır da tanışıyoruz eşimle severek evlendik ben hemsireym eşimde özel sektörde çalışıyor. eşim benim değerimi çok bilir üstüme titrer. bu arada birtane eltim var eşiyle görücü usulü evlenmişler kaynım esimin bi büyüğü eltim hep der esin seni seviyor şana değer veriyor yanı bana olan kiskancligini açık açık belli ediyor bu ikinci çocuğumdan sonra eşim ve esimin ailesinin bana olan davranışları değişti normalde esimin ailesi bana çok düşkündür gelinler arasında beni çok severler ama kızım olduğundan beri hepsi değişmiş gibi o eltime yönelmiş gibiler ve ben gecen yazma kutumu açtığımda dibinde bir topak saç vardı ilk çocuğumda da böyle olmuştu ve ben evde yine bir topak saç bulmuştum acaba diyorum eltim ne bilim muska büyü tarzı bisey yapmış olabilir mi kızım olduktan sonra farklı biri olarak tek o geldi evime
Ne alakası var eşin sana değer veriyo ile kiskanmanin. Kendi kendinize kafanızda bişey kurgulanmış ve tüm parçaları ona göre yerlestirmissiniz. Umarım lohudasinizdir da bu süreç geçince doğru düşünebilirsiniz

Bence sen çok kötü niyetlisin
şuraya bisey yazdık fikir almak için bütün fesat kötü niyetli kim varsa döküldü beni kaç dakikada tanıdınız gördünüz de niyetimin kötü olduğ u kanısına vardınız insanlık olmuş aglayani yok kimse kimsenin içini bilemez

kaynanam sevsin sevmesin umrumda çok da değil zaten ama bu kadın bunları yapabilecek bir kadın ha bunun aksine ben kendisini çok severim ama işte bana olan davranışlarından sonra herşeyi bekliyorum ondan onun oğlu esmer benimki sarışın diye bile bana tavır alıyordu
Oğlum sarışın mavi gözlüdür ama eltimin ki esmer. Benimkinde boncuk bulamadım henüz.

şuraya bisey yazdık fikir almak için bütün fesat kötü niyetli kim varsa döküldü beni kaç dakikada tanıdınız gördünüz de niyetimin kötü olduğ u kanısına vardınız insanlık olmuş aglayani yok kimse kimsenin içini bilemez
Sana yorum yazanların fesat kotu niyetli oldugunu nerden biliyorsun pekı sen?
Neyini kıskanalım/kıskansınlar mesela.
Eltın sana gore evi yok diye kıskanıyordu seni.
Kendi adıma soyleyım evim var.
Geriye kıskanmak ıcın ne kaldı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X