esimle aramizi mi aciyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şüpheleriniz gerçek olabileceği gibi olmayabilir de. Önemli olan buradaki sıkıntıyı çözmek. İster gerçek olsun ister olmasın, sizi böyle olumsuz duygulara iten sorunu çözmek çok çok önemli!!!. Bu sorunuzu uzman birinden yardım alarak çözmeye çalışsanız daha sağlıklı olur. Burada bilinçsizce yorum yapan çok insan olacaktır. Eleştirilere ve suçlamalara maruz kalabilirsiniz. Bunların hepsi ağır yüklerdir ve tamamen kişilerin kendi korku, duygu ve düşünceleriyle alakalıdır. Onların olumsuz duygu ve düşünceleri size geçebilir. Böylece size yük olmuş ve enerjinizi aşağı çekmiş olur. Bilinçaltınızda yatan sebeplere bakmak çok önemli...

Yaaa şimdi diğer cevaplarınızı okudum.. Siz de bi enteresan geldiniz şuan bana.. Sizi tanımıyorum ama buradan okuduğum kadarıyla kibirli bir kadın imajı verdiniz bana..

Ne bileyim ya çocuğu sarışın olmayan da çıkardığı gibi geri iteklesin(!)
Öyle deme sonradan sarıya da dönebiliyorlar.
Benim saltanatımın tek veliahtı, paşam, sapsarışın oğlumun doğduğunda saçları siyahtı..
İtekleseydim sarışın anası olamayacaktım mazallah :KK70:

Yapacak olsa eşine yapmazmı beni sevsin iyi davrandın ayrı evim olsun diye niye size yapsın yani , kaynananız sizi seviyor diye bir de çok saçma değil mi sizce de

Böyle hayatta hiçbir yere varamamış ve kendini kültürel anlamda geliştirememiş, sürekli koca çocuk akraba ekseninde yaşayan insanların yanında ağız açmamak lazım. “Kocan seni seviyor” lafı bile nereye çekilmiş,inanılmaz. Bazı insanlar hakikaten böyle. Aklınızın ucundan geçmeyecek şeyleri bambaşka algılayıp çıkarım falan yaparlar. Korkunç ya.

Öyle deme sonradan sarıya da dönebiliyorlar.
Benim saltanatımın tek veliahtı, paşam, sapsarışın oğlumun doğduğunda saçları siyahtı..
İtekleseydim sarışın anası olamayacaktım mazallah :KK70:
bide ben cocukken sapsariymisim versiyonu var konu sahibinin cocugu da sarisinliktan esmerlige adim atarsa eltisi ooohhh iyi oldu size diyebilir ve konu sahibi eltim buyu yapti cocugum karardi diye konu acabilir yine😂

Eşin sana değer veriyor deme kıskanma belirtisi olarak algılanıyorda bir daha b u cümleyi iyi niyetli şekilde kuramayacağım galiba...

ya sen ne boş boş heryerden çıkıyorsun benim evim yok kiracıyim öyle marka marka eşyam tonla eşyam da yok aksine sadece eşim ve kendimin kendi emellerimizle kurduğumuz bize yetecek kadar eşyamız var evi yoktan kastım ayrı bir evi yok ayrı bir düzeni yok konu nerden nerye gitti kendimi tanımasam beni burda ne etmediniz ki kıskanç ettiniz egolu ettiniz yazık insanlık nereye gidiyor su an savunduğunuz insanın bana yaptıklarını görseniz dönüp özür dilerdiniz ama
Bir de tapulu eviniz olsa neler soyleyeceksiniz acaba etrafinizdakilere? O zaman mistik isler yetmeyecek suikast bekleyeceksiniz galiba.

bir saç teli olsa okumuş etmiş insanim kimsenin günahını almam yaptığı çok şey var ve ilk cocugum zamanı da kaynanam dedi zaten ona güvenme verdiği şeyi yeme seni çok kıskanıyor diye birlikte oturduğu insanı tanımayacak mi .görümcelerim hepsi der seni kıskanıyor diye
Kayınvalide’ye bak... Yazıklar olsun. İşte sorun tam da bu, bi gelini diğerine kötüleyen kayınvalide....

Ayy kıskançlı elti vakası, ay bilirim ben bunları elemtera fish kem gözlere şiş. Bu lafı bilir misiniz? Oradaki "Fiş" esasen inğilisçedeki fish yani balık hayvanıdır. Saçlı toprak buldunuzsa yapacağınız şey belli, bir adet balık hayvanı alacaksınız mümkünse kalkan balık hayvanı olsun. Kalkan hayvanını toprağa vuracaksınız 3 kere ve "Yapanın suyuna, yapanın suyuna" diye tekrar edip, iki göbek atacaksınız.

Kalkan hayvanını seçmenizin sebebi de, evinizdeki kötü enerjinin önüne kalkan olması içindir.
Sonrasında bulduğunuz saç topağını maşa yardımıyla alıp (Maşa olması çokomelli kv maşası eltidir) çöpe adacak, kalkan balığını pişirip sokaktaki kedilere vereceksiniz. Kılçıkları neyim olursa hep ayıklayın hea.

Sonrasında göreceksiniz ki, hayvancıklar doymuş, hayatınızdaki boşluk dolmuş, hayvanları beslerken eltili dertler uçmuş.

Ayrıca çocuğunuzun sarışın olması için de hamilelikte biret pite bakın. Komşumuz öyle yaptı, çocuğu kız doğdu biret bite benziyor nasıl yakışıklı ve sarışın anlatamam.
biret biti anlamak yirmi saniyemi aldı 😂😂😂😂

biz eşimle 6 yıllık evliyiz 8 yıldır da tanışıyoruz eşimle severek evlendik ben hemsireym eşimde özel sektörde çalışıyor. eşim benim değerimi çok bilir üstüme titrer. bu arada birtane eltim var eşiyle görücü usulü evlenmişler kaynım esimin bi büyüğü eltim hep der esin seni seviyor şana değer veriyor yanı bana olan kiskancligini açık açık belli ediyor bu ikinci çocuğumdan sonra eşim ve esimin ailesinin bana olan davranışları değişti normalde esimin ailesi bana çok düşkündür gelinler arasında beni çok severler ama kızım olduğundan beri hepsi değişmiş gibi o eltime yönelmiş gibiler ve ben gecen yazma kutumu açtığımda dibinde bir topak saç vardı ilk çocuğumda da böyle olmuştu ve ben evde yine bir topak saç bulmuştum acaba diyorum eltim ne bilim muska büyü tarzı bisey yapmış olabilir mi kızım olduktan sonra farklı biri olarak tek o geldi evime
Ben inanmıyorum öyle şeylere. Allahın koruduğuna kimse zarar veremez. Yazma dediğiniz esarp örtü kutusu herhalde orda saç olması normal. Dua etmeye devam edeceğiz Allah korusun bizi.

Kötü düşünüp hayatı kendinize dar etmek yerine bu tarz kuçuk konuları sallamayıp hayatınıza devam etseniz keşke. ayrıca iki tane evladınız varmış , onlarada şüpheci , kimseye güvenmeyen biri olarak yetiştirebilirsiniz. eltiler görümceler kaynanalar arasında bu tarz kuçuk seyler hep olur , yeri geliyor kendi annemizle tartışıyor bir sözünü çekemiyoruz. ayrıca eltinizi kötü birsey dememiş her kadın arasında bu tarz seyler olur.

Ben inanmıyorum öyle şeylere. Allahın koruduğuna kimse zarar veremez. Yazma dediğiniz esarp örtü kutusu herhalde orda saç olması normal. Dua etmeye devam edeceğiz Allah korusun bizi.
ay benim saçım çok dökülüyor , çalışan kadınım hergün süpüremiyorum , ucunu kaçırsam bütün ev topak saç :D ayrıca kaynanamda hanımefendikinden eminim kötüdür , ama insanları olduğu gibi kabul etmezsek mutlu olamayız..

bide ben cocukken sapsariymisim versiyonu var konu sahibinin cocugu da sarisinliktan esmerlige adim atarsa eltisi ooohhh iyi oldu size diyebilir ve konu sahibi eltim buyu yapti cocugum karardi diye konu acabilir yine😂
Birde ben birşey merak ettim şuan.. Şimdi sarışınlar güzel esmerler çirkin mi oluyor?? 🙄🙄 Nereden geldi bu algı neye göre yani?? Daha neler duyacağız🙄

Birde ben birşey merak ettim şuan.. Şimdi sarışınlar güzel esmerler çirkin mi oluyor?? 🙄🙄 Nereden geldi bu algı neye göre yani?? Daha neler duyacağız🙄
sarisinin kumralin esmerin kendine gore hepsinin guzelligi var ama konu sahibi sarisin seviyosa demek🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X