Eşimle arkadaş gibi yaşamaya başladık :((

centilgirl80

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
2
0
6
35
Ankara
merhaba arkadaşlar
4 senedir evliyim. eşimi seviyorum, üstüme titreyen, mutlu etmek için elinden geleni yapan biri. Ama vajinismus gibi bir sorunumuz var :( hala birlikte olamadık sayılır. işin kötüsü eşimden cinsel anlamda etkilenmiyorum. böyle olunca cinsellik daha da zor geliyor bana.
ikimiz de çalışan insanlarız, gün içinde birbirimizi pek görmüyoruz. bir süre sonra eşim uğraşmaktan vazgeçti, artık onun da talebi olmuyor cinsel anlamda. ama ben çocuğumuz olsun istiyorum, zorlansam da çaba harcansın istiyorum. eşime uzak durmasının nedenini sorduğumda bu işin olmamasının onu psikolojik olarak etkilediğini söylüyor. ama bana karşı davranışları hiç değişmedi, beni seviyor ve mutlu etmeye çalışıyor.
ama öyle bi noktadayız ki, evde pek sohbet etmiyoruz ikimiz de bir şeylerle uğraşıyoruz, vakti gelince de gidip uyuyoruz (tabi arkadaşça :(
fikirleriniz nedir, ne yapabilirim bu konu ile ilgili?

merhaba arkadaşlar
4 senedir evliyim. eşimi seviyorum, üstüme titreyen, mutlu etmek için elinden geleni yapan biri. Ama vajinismus gibi bir sorunumuz var :( hala birlikte olamadık sayılır. işin kötüsü eşimden cinsel anlamda etkilenmiyorum. böyle olunca cinsellik daha da zor geliyor bana.
ikimiz de çalışan insanlarız, gün içinde birbirimizi pek görmüyoruz. bir süre sonra eşim uğraşmaktan vazgeçti, artık onun da talebi olmuyor cinsel anlamda. ama ben çocuğumuz olsun istiyorum, zorlansam da çaba harcansın istiyorum. eşime uzak durmasının nedenini sorduğumda bu işin olmamasının onu psikolojik olarak etkilediğini söylüyor. ama bana karşı davranışları hiç değişmedi, beni seviyor ve mutlu etmeye çalışıyor.
ama öyle bi noktadayız ki, evde pek sohbet etmiyoruz ikimiz de bir şeylerle uğraşıyoruz, vakti gelince de gidip uyuyoruz (tabi arkadaşça :(

4 koca sene taş olsa catlar.

Çok özel olacak ama eşiniz ihtiyacını nasıl gideriyor?

Bu vajinismus ne kötü bir şeymiş..
Bu sitede öğrendim ne olduğunu..
Ama kurtulan çok insan var..
Bence bununla ilgili jinekoloji bölümünde açılmış konuya bakıp bu durumu yaşayanlardan tavsiyeler alabilirsin..
Ama elbette ki doktora gitmelisin..
4 yıl çok uzun bir zaman..

merhaba arkadaşlar

4 yıl dile kolay.bence bi doktora gidin ki 4 senedir gitmediyseniz yazık olmuş huzursuz geçen 4 yılınıza.
birlikteliği sadece çocuk yapmak için düşünürseniz ne siz ne eşiniz mutlu olur.önceliğiniz tedavi olmak olmalı bence.
mutluluklar...

4 yıl boyunca hiçbir çaba göstermediniz mi?
kim olsa soğur ve uzaklaşır.
kaldı ki erkekler nefs ile terbiye edilirler genelde. o ihtiyacını nasıl karşılıyor?:44:

4 yıl uzun zaman evet, psikoloğa gittik ama yenemedim. parmak egzersizi verdi, yapamadım. aslında şu sıralar iyi gibiyim, belki aşarım dua edin. sorun şu ki, bu meseleyi aşarsak cinsel anlamda istek hissedebilecek miyim :(
sonuçta bunu severek isteyerek yapan kadınlar var, bana neden işkence olsun?
ve yine bu sorun çözüldüğünde eşimle daha çok şey paylaşır hale gelecek miyiz?
çok üzülüyorum, düşündükçe içinden çıkmak çok zor geliyor :(

allah bu sorunla ugrasan tum bayanların yardımcısı olsun cok sukur yasamadım bılmıyorum ama evlılıgı,aıle psikolojısını ınanılmaz etkıler dıye dusunmuyo degılım bırde 4 yıl:53: olmus cok zor sızın adınızada esınız adınada
mutlaka yardım almalısınız ve esınıze ısınmak ıcın elınızden geldıgıncede psıkolojık destek alıp uygulamalısınız gercekten sabır tası olsa catlar sukur kı esınızın normal tavırları degısmemıs ınsallah bıran once yenersınız mutlaka degısecek evlılıgınız cınsellık hersey demek degıl ama evlılıgın temel parcalarından bırıde aynı zamanda...

4 yıl uzun zaman evet, psikoloğa gittik ama yenemedim. parmak egzersizi verdi, yapamadım. aslında şu sıralar iyi gibiyim, belki aşarım dua edin. sorun şu ki, bu meseleyi aşarsak cinsel anlamda istek hissedebilecek miyim :(

Şimdi şöyle bir durum var hem psikolojik hem de fizyolojik acıdan cinselliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Bugüne kadar ya kasıldınız ya da korktunuz belki tam birleşme yaşarsanız onu gerçekten isteyebilirsiniz.

Gerçi ten uyumu diye birşey de var ama bilemeyiz ki biz bunu.

bence 4 yil bu konuyu neden asamadigin belli bu yazinda.sen olaya oyle karamsar bakiyorsun ki ,assan bile senin icin hic bi seyin degismeyecegini dusunuyorsun ama yaniliyorsun.hem tembelligin bu yuzden hemde zaten kocan da senin pesini birakmis. tum bunlar birlesince zenin bu olayi asman zor olur. bence evliligin catirdamadan hemen tedavi ol yoksa bu yolu sonu kotu maalesef..

Eşin seni çok seviyor anlaşılan, problemin gerçekten çok ciddi

Bir doktor olmadıysa diğeri denenir, çaba sarfedilir

Bu şekilde yürümeyeceğinin farkındasınız değil mi, çocuk bu aşamada çok daha üzücü olabilir

cnm sen 4 yıldır cinselliği tam anlamıyla yaşayamadın ki, ne ara isteksizlik oluştu sende :26:
yapamadım edemedim die bişey yok.. herşey yine sende bitio..
bunu aşan bi sürü bayan var, sen niye yapamayacakmışsın? ne farkın var onlardan..
yeter ki iste...
4 yıl bu iş için o kadar uzun bi süre ki, artık ikiniz de cinselliği amaan olmasa da olur gibi görmeye başlamışsınız, yani alışıyosunuz olmayışına..
ki bu çok kötü bişey..
elini çabuk tut,sen istersen yaparsın ve o günden sonra aranızda ki sevgi, muhabbet kat kat artacaktır emin ol buna

ben de bu sitedeki ilgili forum sayesinde yendim vajinismusu. gerçi ben çok şükür bir kaç ay yaşadım yani daha da uzasaydı doktora gidecektik. zaten eşim doktor araştırırken buldu kadınlar kulübünü ve vajinismus başlığını. o günlerden beri müptelasıyım sitenin :)) o parmak egzersizini ne olursa olsun yapmalısın. parmak zor geliyorsa kendine steril bir aparat hazırla. ben öyle yapmıştım vajinismus forumunda var bütüüün gerekli bilgiler. yaşamadığın bir şeyden zevk almayı beklemen zaten baştan mantıksız.

4 yıl boyu neden bu kadar pasif kaldınız çaba göstermediniz anlamakta güçlük çekiyorum.
Ten uyumunuz mu yok acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim bende evlendigim il gunlerde esimle cinsel iliskiye giremiyordum,cok agrili oluyordu. Esimde bana kiyamiyordu.Sonra dooktora gittim,doktor vajina hassasligi problemimin oldugunu soyledi,vajina darligi ile ayni seymi bilmiyorum.Tedavisinin iki sekilde oldugunu soyledi,birincisi ameliyyatla ,vajinadaki en hassas tabakayi alarak,ikincisi de 2,5-3 yil sonra kendiliginden gecer dedi.Ha sunu da soyledi,eger hamile kala bilirsen,dogustan sora agrin gecer dedi. Ben Allahim yardimiyla hamile kaldim,hemde bir seferde.Biraz disini sikacaksin,agrili da olsa,bebek icin. Hamile kaldikdan sonra biraz da olsa rahatladik.Hamilelik boyunca bir kac kez denedik,ama agrilardan dolayi cok az iliskiye gire bildik,hatta hic giremedik diye bilirim. 9 ay sonra hamileligim gerceklesdikten sonra , dikislerim iyilesdikden sonra ilk kez iliskiye girdik,inan bana hic bir agri falan hissetmedim. O kadar mutlu oldukki,bende, esimde.Cok sukur bu olayi biz bu sekilde atlattik. Sende disini sik,olmazsa tup bebek yatir,belki dogustan sonra seninde rahatsizligin gecer. Esini arzulamamak konusuna gelincede,ilk once iliskide kendini kasma,kasarsan iliski yasanamaz,ikincisi de iliskinin verdiyi zevki sen henuz tatmamissin,onun icin isteksizsin,sana tekce aci veriyor,tabiki arzulamazsin.Onun icin de rahat olmaya calis,ve bebek icin bir -iki kez disini sik. 4 yil cok uzun bir sure :50:,benim esim bir yil dayandi diye oturup-kalkip sukur ediyorum. Inshallah her sey yoluna girer.

Cok pardonda hadi yapamiyosunuz 3 senedir
Ee hic sevismiyormusunuz

Size http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-16380.html bu topiği tavsiye ederim, deneyimlerini paylaşan ve yenen kadınlar var, faydasını görebilirsiniz.

Esiniz sizi böyle bu kadar cok severken bence biraz daha denemelisiniz. Yani basaramadiniz diye pes etmek yerine birkac farkli doktora gitmeyi deneseniz? Belki öyle bir doktorla karsilasirsiniz ki sizi cok kisa sürede tedavi eder. Biraz da sizin de kendinizi zorlamaniz gerekiyor. Kendinize telkinlerde bulunmaniz gerekiyor. Ki agrilar bir süre sonra yani alistiktan sonra kaybolacaktir buna emin olun. Sadece bastan birazcik kendinizi zorlamaya ve sonra rahat birakmaya calisin.

merhaba arkadaşlar
fikirleriniz nedir, yapabilirim bu konu ile ilgili?[/QUOT

bundan 1.5 ay önceye kadar bende öyleydim.4.5 yıllık evliyim.ilk evlendiğim gün sadece ucu girdi ve kanama oldu bir daha da deneyemedim.1 yıl sonra oda bende çocuk istiyorduk ve bir gece bana çok diretti ve yine ucu girdiğinde boşaldı .ya onda yada 2.sinde hamile kaldım.ve tekrar deneyemedim. oğlum 2.5 yaşında ve ben 1.5 aydır heralde 6-7 keredir artık eşimle ilişkiye girebiliyorum.biliyomusun bizde öyleydik.eşim çok uzaklaştı ve bunu bana şöyle yansıttı biz bu işi yapamadığımızdan uzaklaştık dedi.hani bana hep benden uzaklaştın diyosunya sen uzaklaştırıyosun dedi.ve ben bir kez daha kocamı kaybedemem dedim.ve şartlanmak en önemliside bu şartlandım.tabi 2 hafta ayrıydık ben şehir dışındaydım. eve döneceğim güne şartlandım ve şükürler olsun diyorum..inan bana kafada bitiyor..detayını başka forumda yazdım ama istersen tekrar anlatabilirim.kocanı kaybetme lütfen..ve evn meyvesi çocuk..ben ve eşim 2.çocuğu istiyoruz ama ben biraz daha alışayım ilişkiye öyle diyorum.

Back
X