Eşimle arkadaş gibi yaşamaya başladık :((

4 yıl uzun zaman evet, psikoloğa gittik ama yenemedim. parmak egzersizi verdi, yapamadım. aslında şu sıralar iyi gibiyim, belki aşarım dua edin. sorun şu ki, bu meseleyi aşarsak cinsel anlamda istek hissedebilecek miyim :(
sonuçta bunu severek isteyerek yapan kadınlar var, bana neden işkence olsun?
ve yine bu sorun çözüldüğünde eşimle daha çok şey paylaşır hale gelecek miyiz?
çok üzülüyorum, düşündükçe içinden çıkmak çok zor geliyor :(

canını sıkma ben 4.5 yılın sonunda yaptım.ha diğer arkadaşlarada cevap vereyim sürtünme ile boşaldı eşim mecburen.ama hiç bir zamandbu konuda beni düşündüğünden ısrar da etmedi..tabi her erkek bunu yapmaz.senin soruna gelince arkadaşım 1.5 ay ol yeneli ve ilkinde değil.2.sinden itibaren istek başladı bende.ben bile kendime şaşırıyorum.hatta eşim bana bugün iyi alıştın diyor.zaten 1-2 ilişkiden sonra emin ol sende zevk alırsın.ve eşini düşünme o havalara uçar...çünkü kabusunuz bitmiş olacak.parmak olayı felan inanki gereksiz bana göre..sürün hem sana hem eşine bebek yağı veya krem ve 1 dk sık dişini sadece 1 dk... 4 yıl için inan buna değer zaten tam girdiğinde heyecandan çişin gelebilir bende öyle oldu.çünkü o korkuyu çok iyi biliyorum.ama tam anlamıyla girdikten sonra ağrı kalmıyo.sadece o girişte 1 dk hafif abartı değilllll inan değill hafif ağrı okadar.birden girsin ve eziyet bitsin..yapamasam inanki ben yapamazdımm

Seni çok iyi anlıyorum.

Tam bir ay oldu ben evleneli ancak eşimle ilişkiye giremedik.Henüz kızlığım bozulmadı yani.. Bir kere denedik koskoca 1 ayda. duvar gibi bişey var sanki yarısı girdi penisin ama geri kalan girmiyor.Ben izin vermiyorum sanırım çok acı çekiyorum.Egzersiz falan denmiş ama ben henüz kızlıgımı halledemedim,onu nasıl yapayım? Çok çaresizim.. denemeye korkuyorum.Sabah akşam gece her an aklımda.. Nasıl yapıcam denemeye bile korkuyorum.Eşim anlayıslı ama biliyorum o da artık sıkıldı..Benim böyle üzülmeme dayanamadıgı söyledi.Sen ne zaman hazırsan dedi.Ama o böyle söyleyince bile hüngür hüngür aglıyorum..Napıcam ben ya :/

sen 4 senedir bir caba gostermemisken
doktorun soyledigi seyleri bile yapmamisken adam nasil bir caba gosterebilir?
ki sana hala eskisi gibi davrandigini soyluyorsun..
Adam yaklastigin da ne olacagini biliyor,neden gelsin ki cok normal sogumasi..
kimbilir belki size gerek duymuyor artik.. Dile kolay 4 sene !!! Bulmustur bir yolunu
Bence sen kocani birak ta kendin cabala canim !!!!

( aa sinir oluyorum , kendi duracak karsi taraf hic pes etmeden onun huyuna gidecek, bayan hep red edecek hazir deyilim diyecek, haksizmiyim kk ?)

Siz bence adama istek duymuyorsunuz, icinizde adama en ufak bir istek, sehvet vs olsaydi zaten siz de isterdiniz.

Bence asik olmayabilirsiniz dokunmak istemiyorsaniz, boyle kardes kardes yasamak isinize gelmistir o zaman.

Bilemedim , bence sizin dert vajinismusa benzemiyor. Adam uzaklasip gitse bile caniniz yanacak mi, oturup uzuleceginiz bir iliski degilse zaten sevmiyorsunuzdur. Ben de beni cok seven ama zerre kadar bir sey hissetmedigim biriyle ciktim daha once, elini bile tutmak istemezdim. Sonra ayrildik ama inanin hic uzulmedim, siz de bu durumda misiniz acaba?

O degil de , ben de merak ettim, 4 yil bu, adam catlamistir herhalde ?

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum.

Tam bir ay oldu ben evleneli ancak eşimle ilişkiye giremedik.Henüz kızlığım bozulmadı yani.. Bir kere denedik koskoca 1 ayda. duvar gibi bişey var sanki yarısı girdi penisin ama geri kalan girmiyor.Ben izin vermiyorum sanırım çok acı çekiyorum.Egzersiz falan denmiş ama ben henüz kızlıgımı halledemedim,onu nasıl yapayım? Çok çaresizim.. denemeye korkuyorum.Sabah akşam gece her an aklımda.. Nasıl yapıcam denemeye bile korkuyorum.Eşim anlayıslı ama biliyorum o da artık sıkıldı..Benim böyle üzülmeme dayanamadıgı söyledi.Sen ne zaman hazırsan dedi.Ama o böyle söyleyince bile hüngür hüngür aglıyorum..Napıcam ben ya :/

Gerçekten aglanacak hicbirsey yok, zamanla cözülür sorun. Siz esiniz ile ne kadar zamandir berabersiniz? Yani sormak istedigim, flört dönemi yasadinizmi? Bu dönemde birbirini öpüp, sarildinizmi?

Ayrica cinsellik yasamak için sadece af edersin penisin vajinaya girmesi gerek yok. Siz baska yöntemler deneyen önce (anlatabildimi). Öylelikle daha çok alisirsin ve sorun cözülür

yetişkin sağlıklı bir erkeğin cinsel talepte bulunmaması düşündürücü. fakat benim anlamadığım cinsel olarak etkilenmediğiniz bir erkeke neden evli olmaya devam edesiniz ki? 70 yaşndaki insanlar ikinci, üçünc evliliklerini bu şekilde yapıyorlar hayat arkadaşı olsun diye.

Ben 3 aylik evliyim ve 40gun cektim bu vajinusmus derdini Allah kimseye vermesin cok zor. Yenmis biri olarak sana tavsiyem en klasiginden kafanda bitirdigin gun yeneceksin emin ol. Sana yardimci olacak en buyuk sey zeytinyagi ben onunla astim. Allah yardimcin olsun

Back
X