- Konu Sahibi centilgirl80
4 yıl uzun zaman evet, psikoloğa gittik ama yenemedim. parmak egzersizi verdi, yapamadım. aslında şu sıralar iyi gibiyim, belki aşarım dua edin. sorun şu ki, bu meseleyi aşarsak cinsel anlamda istek hissedebilecek miyim
sonuçta bunu severek isteyerek yapan kadınlar var, bana neden işkence olsun?
ve yine bu sorun çözüldüğünde eşimle daha çok şey paylaşır hale gelecek miyiz?
çok üzülüyorum, düşündükçe içinden çıkmak çok zor geliyor![]()
canını sıkma ben 4.5 yılın sonunda yaptım.ha diğer arkadaşlarada cevap vereyim sürtünme ile boşaldı eşim mecburen.ama hiç bir zamandbu konuda beni düşündüğünden ısrar da etmedi..tabi her erkek bunu yapmaz.senin soruna gelince arkadaşım 1.5 ay ol yeneli ve ilkinde değil.2.sinden itibaren istek başladı bende.ben bile kendime şaşırıyorum.hatta eşim bana bugün iyi alıştın diyor.zaten 1-2 ilişkiden sonra emin ol sende zevk alırsın.ve eşini düşünme o havalara uçar...çünkü kabusunuz bitmiş olacak.parmak olayı felan inanki gereksiz bana göre..sürün hem sana hem eşine bebek yağı veya krem ve 1 dk sık dişini sadece 1 dk... 4 yıl için inan buna değer zaten tam girdiğinde heyecandan çişin gelebilir bende öyle oldu.çünkü o korkuyu çok iyi biliyorum.ama tam anlamıyla girdikten sonra ağrı kalmıyo.sadece o girişte 1 dk hafif abartı değilllll inan değill hafif ağrı okadar.birden girsin ve eziyet bitsin..yapamasam inanki ben yapamazdımm