Eşimle arkadaşı yüzünden huzursuzluk yaşıyoruz

lina_nr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
326
55
28
25
Merhaba arkadaşlar bi süredir çok sıkıntı yaşadım bı konuyu sızlerle paylaşmak istiyorum umarım güzel cevaplarınızla yardımcı olursunuz kocamla bir süredir cocukluk arkadası (erkek ) yüzünden tartışıyoruz fazla görüşmesini istemiyorum sankı benden üstün tutuyomuş gibi düşüncelere kapılıyorum görüşme dedimde tamam diyip görüşmüyor ama ben inatla arkadaslıklarını bitirmek istiyorum sizce yanlıs mı yapıyorum sonuçta erkek arkadası ve kendisı de evli zaten sizce ben fazla mı kurgu yapıp takıntı halıne getırıyorum

Tamam diyip görüşmüyormuş, neden arkadaşlıklarını bitirmek istiyorsunuz? Kendiniz yazmışsınız çocukluk arkadaşı diye. Aynı durum sizin başınıza gelse nasıl olur???

Merhaba arkadaşlar bi süredir çok sıkıntı yaşadım bı konuyu sızlerle paylaşmak istiyorum umarım güzel cevaplarınızla yardımcı olursunuz kocamla bir süredir cocukluk arkadası (erkek ) yüzünden tartışıyoruz fazla görüşmesini istemiyorum sankı benden üstün tutuyomuş gibi düşüncelere kapılıyorum görüşme dedimde tamam diyip görüşmüyor ama ben inatla arkadaslıklarını bitirmek istiyorum sizce yanlıs mı yapıyorum sonuçta erkek arkadası ve kendisı de evli zaten sizce ben fazla mı kurgu yapıp takıntı halıne getırıyorum
Birak gorussun adam ya sizin hic mi arkadasiniz yok. Bu kadar sikarsaniz bunalir sogur sizden

Rahatsız olduğunuz kısım ne? Ne sıklıkla görüşüyorlar?

Ne oluyor evli olunca? sizin kendi sosyal hayatınız yok bütün gün evde oturuyorsunuz sanırım

Mesela arkadaşının bir yanlışını mı gördünüz ? Hovarda pislik bir tip mi ?
Yoksa kendı kendinize benden çok arkadaşını önemsiyor diyip saçma kıskançlık kaprislerine girmiyorsunuzdur umarım .

Aynen fazla takintilisiniz, kötü alışkanlıkları yoksa niye karisipta kendi huzurunuzu bozuyorsunuz. Eşinizi kendinizden sogutuyorsunuz . Nekadar anlayissiz her şeye karışan bi eşim var diyordur. Hayatım boyunca böyle arkadaşlık falan olaylarına karismadim, eşimi hiç sıkmadım, eşimin bir sürü samimi arkadaşı var , onlarla görüşsün kafası dağılsın, ben mutlu oluyorum.

Teşekkür ederim dusuncenız ıcın bende yardımcı olun dıye yazdım zaten hatalı oldumu ve bu dusunceden cıkmaya calısıyorum

Sıklık belkı 2 hafta belkı ayda bır ya da ayak ustu 5 dk bu konuda cok tartısma yasadımız ıcın bende bıraz hassas konuya dönüştü

Aaa, gerçekten takıntı olmuş yalnız boşu boşuna adamı darlamayın, bende haftada 2-3 gün falan sandım

Sıklık belkı 2 hafta belkı ayda bır ya da ayak ustu 5 dk bu konuda cok tartısma yasadımız ıcın bende bıraz hassas konuya dönüştü
Bütün tantana bu yüzden mi 2 haftada 1 yada ayda 1 defa görüştükleri için mi çıkıyor sizin hiç mi arkadaşınız yok arada bir çıkıp yemek yediğiniz yada çay kahve içtiğiniz sohbet ettiğiniz insanların arada arkadaşları ile sohbet etmeleri gerek kafa dagitmalari gerek bilmem farkında mısınız.

Hergun buluşuyor olsa evini ve sizi ihmal etse yada çok kötü huyları olsa tamam haklısınız derdim ama şu durumda haksizsiniz karışmaya hakkınız yok.

Yanlış yapıyorsunuz. Eşinizin görüşeceği varsa görüşür bir de üstüne size yalan söyler. Gelip eşim bana yalan söylüyor diye konu açarsınız sonra.

Eşiniz sadece size bağlı başka kimseyle gorusmesin mi istiyorsunuz? Onu sizden üstün tutacagi kanısına nasıl vardınız🥴 eşiyle paylaşacağı başka arkadaşıyla paylaşacağı başkadır insanın.
Turşusunu kurun bari🤷🏽‍♀️

Fazla haksızlık etmişsin eşine. Bırak o kadar da görüşsün yani çocukluk arkadaşı bu. Haksız yere bu kadar bunaltırsan senden soğur şahsen ben olsam soğurum çünkü.

Merhaba arkadaşlar bi süredir çok sıkıntı yaşadım bı konuyu sızlerle paylaşmak istiyorum umarım güzel cevaplarınızla yardımcı olursunuz kocamla bir süredir cocukluk arkadası (erkek ) yüzünden tartışıyoruz fazla görüşmesini istemiyorum sankı benden üstün tutuyomuş gibi düşüncelere kapılıyorum görüşme dedimde tamam diyip görüşmüyor ama ben inatla arkadaslıklarını bitirmek istiyorum sizce yanlıs mı yapıyorum sonuçta erkek arkadası ve kendisı de evli zaten sizce ben fazla mı kurgu yapıp takıntı halıne getırıyorum sureklı bu konu acıldı ıcın esımde bende cok huzursuz durumdayız aslında bu konuya normal bakıyordum ama esım benımle ınatlasınca ofkesıyle ( cocukluk arkadasım nası gorusmeyım vs ) bende bızım evlılıgımızden ustun tuttunu dusundum tavırlarım bu yuzden degıstı , bıktım artık arkdasınla gorusmenı ıstemıyorum dedımde bana arkadasımı kafanda kurgu yapmıssın ona karsı dusuncelerın mı var dedın de cok kırılmıstım oysa kı sadece bızden üstün tutmasını ıstemedım sadece tek derdım buydu huzurlu ve bırbırımıze bağlı bır yuva sonra bu soyledını yanlıs buldu ve ozur dılemıstı
Aşırı saçmalamışsiniz. Özür dileyin eşinizden. Kötü bir hayata suruklemiyorsa görüşmenin de dozu varsa yaptığınız çok saçma ! Eşli buluşmalar ayarlayabilirsiniz iki buluşma erkek erkeğe olsun bir bulusma eşli olsun . Bir süre sonra eşin de sana yasaklar koymaya başlayacak kısasa kısas yapacak ve toksik bir ilişkiye dönüşecek. Böyle kisitlamalar getirince bogulmuyor musunuz ? Ben şahsen 10 kişi beni girtlakliyor gibi hissederdim patlaması da fena olurdu .

Back
X