Merhaba arkadaşlar bi süredir çok sıkıntı yaşadım bı konuyu sızlerle paylaşmak istiyorum umarım güzel cevaplarınızla yardımcı olursunuz kocamla bir süredir cocukluk arkadası (erkek ) yüzünden tartışıyoruz fazla görüşmesini istemiyorum sankı benden üstün tutuyomuş gibi düşüncelere kapılıyorum görüşme dedimde tamam diyip görüşmüyor ama ben inatla arkadaslıklarını bitirmek istiyorum sizce yanlıs mı yapıyorum sonuçta erkek arkadası ve kendisı de evli zaten sizce ben fazla mı kurgu yapıp takıntı halıne getırıyorum sureklı bu konu acıldı ıcın esımde bende cok huzursuz durumdayız aslında bu konuya normal bakıyordum ama esım benımle ınatlasınca ofkesıyle ( cocukluk arkadasım nası gorusmeyım vs ) bende bızım evlılıgımızden ustun tuttunu dusundum tavırlarım bu yuzden degıstı , bıktım artık arkdasınla gorusmenı ıstemıyorum dedımde bana arkadasımı kafanda kurgu yapmıssın ona karsı dusuncelerın mı var dedın de cok kırılmıstım oysa kı sadece bızden üstün tutmasını ıstemedım sadece tek derdım buydu huzurlu ve bırbırımıze bağlı bır yuva sonra bu soyledını yanlıs buldu ve ozur dılemıstı