Eşimle arkadaşı yüzünden huzursuzluk yaşıyoruz

Sıklık belkı 2 hafta belkı ayda bır ya da ayak ustu 5 dk bu konuda cok tartısma yasadımız ıcın bende bıraz hassas konuya dönüştü
Eşinizin yerinde olsam yangın var diye avaz avaz bağırirdim !! ay bu ne 😱hassaslastim falan demişsiniz. bağımlı bir kişiliksiniz bu size de zarar verir. Siz de arkadaş edinin ,evden çıkın ,sosyallesin ,uğraş bulun kendinize hep ugrassizliktan bunlar.

Sıklık belkı 2 hafta belkı ayda bır ya da ayak ustu 5 dk bu konuda cok tartısma yasadımız ıcın bende bıraz hassas konuya dönüştü
Biraz abartı değil mi?Ben neredeyse her gün görüşürüm,arkadaşım değil mi.Bir an önce kendinize uğraş bulun.Bunun için kavga etmeye ne gerek var?Böyle devam ederseniz görüştüğü zaman size yalan söylemeye başlar.

Ne kadar saçma bir insansınız ya..ne var çocukluk arkadaşıyla denk geldikçe beş dakka sohbet ediyorsa? Bundan kavga çıkarıp yasaklayan biriyseniz tabii ki eşiniz başka insanlarla sohbet etmeyi sizle takılmaya tercih eder

Yanlış düşünüyorsunuz. Eşinizi tanıyorsunuz, ipsiz sapsız biriyle arkadaşlık etmez herhalde. Bırakın görüşsün, konuşsun. Çocukluk arkadaşı ile çok şey paylaşmıştır, koparmaya çalışmayın. İnsanları kontrol etmeye çalışmayın, kendinizden soğutursunuz

Allah akıl fikir versin.evlisiniz diye adam bir tek sizlemi görüşsün.birkaç haftada bir ayak üstü görüşmelerden ne sebeple rahatsızlık duyuyorsunuz anlamadım?
evliliğinizden üstün tutmasıyla ne alaka? kendine saygısı olan biri bunu zaten kabul etmez.sizin isteğinizle arkadaşlığını bitirsin sebep paşa gönlünüz öyle istiyor.oldu

Alışveriş sitelerini takip edin, dönem dönem indirimler oluyor. Güzel bir tasma beğenip, siparişini verin. Zira bir tasma takıp gezdirmediğiniz kalmış. İsteğiniz herhalde bu yönde. Eşiniz o eşiniz, köpeğiniz değil... Allah akıl fikir versin...

Alışveriş sitelerini takip edin, dönem dönem indirimler oluyor. Güzel bir tasma beğenip, siparişini verin. Zira bir tasma takıp gezdirmediğiniz kalmış. İsteğiniz herhalde bu yönde. Eşiniz o eşiniz, köpeğiniz değil... Allah akıl fikir versin...
Üstüne de sahiplidir,konuşmak yasak yazdırsın mı?😂Sadece isim yeter mi?
Zaten adam iki haftada,ayda bir 5 dakika konuşuyormuş.
Gerçekten bazı insanların hiç sınırı yok.

Üstüne de sahiplidir,konuşmak yasak yazdırsın mı?😂Sadece isim yeter mi?
Zaten adam iki haftada,ayda bir 5 dakika konuşuyormuş.
Gerçekten bazı insanların hiç sınırı yok.
Çip taktırın diyeceğim de, adamın arkadaşı normal insan gördüğü için eşini veterinere götürüp okutmak aklına gelmez 🙃🙃

Takıntı haline getirmişsiniz.

Merhaba arkadaşlar bi süredir çok sıkıntı yaşadım bı konuyu sızlerle paylaşmak istiyorum umarım güzel cevaplarınızla yardımcı olursunuz kocamla bir süredir cocukluk arkadası (erkek ) yüzünden tartışıyoruz fazla görüşmesini istemiyorum sankı benden üstün tutuyomuş gibi düşüncelere kapılıyorum görüşme dedimde tamam diyip görüşmüyor ama ben inatla arkadaslıklarını bitirmek istiyorum sizce yanlıs mı yapıyorum sonuçta erkek arkadası ve kendisı de evli zaten sizce ben fazla mı kurgu yapıp takıntı halıne getırıyorum sureklı bu konu acıldı ıcın esımde bende cok huzursuz durumdayız aslında bu konuya normal bakıyordum ama esım benımle ınatlasınca ofkesıyle ( cocukluk arkadasım nası gorusmeyım vs ) bende bızım evlılıgımızden ustun tuttunu dusundum tavırlarım bu yuzden degıstı , bıktım artık arkdasınla gorusmenı ıstemıyorum dedımde bana arkadasımı kafanda kurgu yapmıssın ona karsı dusuncelerın mı var dedın de cok kırılmıstım oysa kı sadece bızden üstün tutmasını ıstemedım sadece tek derdım buydu huzurlu ve bırbırımıze bağlı bır yuva sonra bu soyledını yanlıs buldu ve ozur dılemıstı
Kiskanmaniz için sebep ne.... arkadaşı ile gorusmemesi icin bukadar baski yapmak evliliginize zarar verir

Yazık adama, siz gün boyu evde misiniz?Çalışmıyor musunuz,sosyal hayatınız yok mu?Adamı boğmayın

Tedavi olun,yoksa bu işin sonu boşanmaya kadar gider.Bir insan bu kadar darlanmaz.

Bir kadını eve kapatmak ile sizin şu yaptığınız arasında fark yok. Bu gözle bakın bu duruma.

Çok yorucu ve sıkıcı bu tavrınız
Adam sizin köleniz değil arkadaşına karışmaya ne hakkınız var ? nereden geliyor bu rahatlık ? Evlenince tapulamıyoruz adamları bu şekilde davranarak kaybedersiniz ancak başka bir işe yaramaz.

Back
X