- 6 Haziran 2014
- 236
- 104
- 83
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Oğlunuz tamda ergenlik çağında,nasıl böyle bir evde tutmaya cesaret ediyorsunuz.Kayinvalide yok.esim oglum ve ben.ama esimin cok ihanetini gordum.buna itiraz ettigimde hesap sordugumda cok siddet gordum.bir de alkol bagimlisi.artik cok yoruldum.bende hersey bitti.evde beni karisi yerine koymuyor.ilgi yok.ona sorarsan bizi cok seviyor (iyi zamanimizda soyluyor ).ama bu nasil sevmek.17 yil oldu evkeneki.iki yildir her gece eve geliyor.ondan onceleri iki gun gelur bir gece yok.netdeydin.yok sizmisim arkadasin evinde yok su yok bu.off anlatacak cok sey var.hep kavga hep kavga.hangi erkek kacamak yapmiyor ki diyir.benim badka katim mi var diyor.disardaki kari kizi kaale almiyor guya.ana onlarla gece egleniyorsun belkide yatiyorsun.onlar eglence ona gore.offffff.
O ne ya, terbiyesiz herifKayinvalide yok.esim oglum ve ben.ama esimin cok ihanetini gordum.buna itiraz ettigimde hesap sordugumda cok siddet gordum.bir de alkol bagimlisi.artik cok yoruldum.bende hersey bitti.evde beni karisi yerine koymuyor.ilgi yok.ona sorarsan bizi cok seviyor (iyi zamanimizda soyluyor ).ama bu nasil sevmek.17 yil oldu evkeneki.iki yildir her gece eve geliyor.ondan onceleri iki gun gelur bir gece yok.netdeydin.yok sizmisim arkadasin evinde yok su yok bu.off anlatacak cok sey var.hep kavga hep kavga.hangi erkek kacamak yapmiyor ki diyir.benim badka katim mi var diyor.disardaki kari kizi kaale almiyor guya.ana onlarla gece egleniyorsun belkide yatiyorsun.onlar eglence ona gore.offffff.
Evi ayırmak derken???Gercekten kabus.evi ayirmak istiyorum.bir haftadir yurtdisindaydi.bugun geliyir.ve oturup kayinbirderi de cagiracagim.oturup konusacagiz.yani ben konusacagiz diyorum.o yine kuduracak.bagirip cagiracak.valla evi ayirmazsa izin vermezse buna sokakta oturacagim.offfffff cok zor ya.icim daraliyor.nefes alamiyorum.cunku esim yurtdisina gitmeden bir gece evvel kotu kavga ettik.biz oglumla evden kactik gece.simdi gelince kimbilir neler olacak.dusunmek bile istemiyorum
sen resmen aileni dağıtıyorsun yada ne demeliyim buna evliliğini bitiriyorsun ev ayırmak demek bu demek ve ilk geldıgınde acacagın konu buysa karsıdaki insanın çıldırması an meselesiGercekten kabus.evi ayirmak istiyorum.bir haftadir yurtdisindaydi.bugun geliyir.ve oturup kayinbirderi de cagiracagim.oturup konusacagiz.yani ben konusacagiz diyorum.o yine kuduracak.bagirip cagiracak.valla evi ayirmazsa izin vermezse buna sokakta oturacagim.offfffff cok zor ya.icim daraliyor.nefes alamiyorum.cunku esim yurtdisina gitmeden bir gece evvel kotu kavga ettik.biz oglumla evden kactik gece.simdi gelince kimbilir neler olacak.dusunmek bile istemiyorum
O yurtdisindan bugun donecek.gitmeden bir gece evvel fena kavga ettik.benim ustume yuruyunce evden disari kactik.sonra kayinbiradere gidip o gece orada yattik .son kavgamizin da sebebi su.eski on yedi yil once yasadigi sevgilisi intihar etmis.hastaneye o gece bu kafini gormeye gitmis.ben de cildirdim.iki yil once de bu kadindan yuklu bir borc almis.kadin bunu hergun ariyor.benimkide acmiyir teli.guya kadina yuz vermiyir ayaklarinda.kadin canimli mesajlar atiyor falan.cok kavga etyik bunun icin de ben borcumu odeyemiyorum .o da ariyor.para olursa ilk bunu odeyecegim kurtulacagim diyordu hepsi yalan evlendikten sonra da hep gorusmusler .cinsi birsey yok aralarinda ama.nerden bileyim belki bes uil evvel vardi da simdi yok.bu kadin evlendikten sonra bile beni arayip hep taciz etti.ben hic bununla gorusuyormusun hic gordunmu dedigimde yok hic gorusmuyorum diyordu.oysa hic samiyetini bitirmemis.sen resmen aileni dağıtıyorsun yada ne demeliyim buna evliliğini bitiriyorsun ev ayırmak demek bu demek ve ilk geldıgınde acacagın konu buysa karsıdaki insanın çıldırması an meselesi
bence eşiniz ve anne babalarınızla oturup bu konuyu konusun ortada bir çocuk var onu etkeleyebılır bu olaylarO yurtdisindan bugun donecek.gitmeden bir gece evvel fena kavga ettik.benim ustume yuruyunce evden disari kactik.sonra kayinbiradere gidip o gece orada yattik .son kavgamizin da sebebi su.eski on yedi yil once yasadigi sevgilisi intihar etmis.hastaneye o gece bu kafini gormeye gitmis.ben de cildirdim.iki yil once de bu kadindan yuklu bir borc almis.kadin bunu hergun ariyor.benimkide acmiyir teli.guya kadina yuz vermiyir ayaklarinda.kadin canimli mesajlar atiyor falan.cok kavga etyik bunun icin de ben borcumu odeyemiyorum .o da ariyor.para olursa ilk bunu odeyecegim kurtulacagim diyordu hepsi yalan evlendikten sonra da hep gorusmusler .cinsi birsey yok aralarinda ama.nerden bileyim belki bes uil evvel vardi da simdi yok.bu kadin evlendikten sonra bile beni arayip hep taciz etti.ben hic bununla gorusuyormusun hic gordunmu dedigimde yok hic gorusmuyorum diyordu.oysa hic samiyetini bitirmemis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?