- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Senin konularında sadece oğluna üzülüyorum yorgunyürek. Kusura bakma aldatılma dayak vs senin tercihin. ama gecenin bir yarısı camdan baba korkusuyla kaçmak oğlunun seçimi değil. Genç çocuk allah korusun o öfkeyle babasına bir şey yapsa ne olacak? Ziyan ediyorsunuz çocuklarınızı
Konu sahibi bunlari ben okurken inan ben yoruldum. Sen nasil 17 da yorulmadin. Daha onceki konularinida okumustum. Sizin psikolojiniz bozulmus onca yasadiklarinizdanArtik ne olacaksa olacak .ya bu evlilik bitecek ya da .....aklunda bir suru sey.artik cocugima bu eziyeti cektirmeyecegim.
Yanlislikla yarim ceapladim devamdir bu. Onca yil ne olursa olsun boyle biri cekilmez. Cekmissiniz cunku birsey yapip kurtulmak yerine dilinize vurmus. Once bir psikologa gidin. Cocuk icin kaldim diyorsun cocugun psikolojik sagligi dahami iyi simdi. Topluma sagliksiz birbirey yetistirdiniz. Bir egitimci olarak kendinoz icin birsey yapamamissiniz.uzuldum dogrusu. Dogulu oldugunu yazmissiniz. Evlenmeden nereli oldugunu bilmiyordunuzmu. Baska yoreleden hic kotu Adam cikmiyor mu! !!! Parasi var diye simdiye kadar cektiniz. Para bitince kotulukler iyice goze batmaya basladi sanirsam. Benimde tanigim biri var aylarca anlattida anlatti bana. Birsure ayri yasadi. Esi hesabina birmiktar para yatirdi bosanmasin diye kocasina geri dondu. Benide bedava psikolog niyetine kullandi. Insan eger getcekten birsey yapmak isterse hic ama hicbir engeli gormez! !!!! Biliyorum bana cok kizacaksiniz ama dost aci soyler: (( polisler konusunda dogru soyluyorsunuz. Komsum cagirmisti. Polis adamin arkadasi cikti. Biz aile isine karismayiz kendi aranizda cozin diyip gitmislerdi. Tabi bu yillar onceydi. Simdi durum nedir bilmiyorum.Konu sahibi bunlari ben okurken inan ben yoruldum. Sen nasil 17 da yorulmadin. Daha onceki konularinida okumustum. Sizin psikolojiniz bozulmus onca yasadiklarinizdan
Yanlislikla yarim ceapladim devamdir bu. Onca yil ne olursa olsun boyle biri cekilmez. Cekmissiniz cunku birsey yapip kurtulmak yerine dilinize vurmus. Once bir psikologa gidin. Cocuk icin kaldim diyorsun cocugun psikolojik sagligi dahami iyi simdi. Topluma sagliksiz birbirey yetistirdiniz. Bir egitimci olarak kendinoz icin birsey yapamamissiniz.uzuldum dogrusu. Dogulu oldugunu yazmissiniz. Evlenmeden nereli oldugunu bilmiyordunuzmu. Baska yoreleden hic kotu Adam cikmiyor mu! !!! Parasi var diye simdiye kadar cektiniz. Para bitince kotulukler iyice goze batmaya basladi sanirsam. Benimde tanigim biri var aylarca anlattida anlatti bana. Birsure ayri yasadi. Esi hesabina birmiktar para yatirdi bosanmasin diye kocasina geri dondu. Benide bedava psikolog niyetine kullandi. Insan eger getcekten birsey yapmak isterse hic ama hicbir engeli gormez! !!!! Biliyorum bana cok kizacaksiniz ama dost aci soyler: (( polisler konusunda dogru soyluyorsunuz. Komsum cagirmisti. Polis adamin arkadasi cikti. Biz aile isine karismayiz kendi aranizda cozin diyip gitmislerdi. Tabi bu yillar onceydi. Simdi durum nedir
bilmiyorum.[/QUOTE
sen ne parasindan bahsesdiyorsun.sizin gibi kadinlar kafindan anlamiyorsaniz erkek nasil anlar.esimin parasi oldugunda nadil yadiyorsam ben yine simdi de ayni yasiyorum.kocamin parasi var diye gucciden chanelden giyinmedim.ayda otuz bin tl kari kizlarla hatcayan oydu.ben hep huzur istedim.banayali alsa gozumde yok.bana zamaninda arabalar aldi.ama icine binmedim.cunku insanin huzuru yoksa arabayi ne yapsin .parasi icin adamin evinde kalacak kadinlardan degilim ben fakulteyi ankarada okudum.ne bileyim dogulu nasildir.trakyaliyim.komsum bile dogulu yoktu.nerde tanistigima gelince iste.proje muduruydu.simdi gerci sen mudur diye atlamissindir dersin.hemen soyleyeyim.ben de mudurdum.basina gelmeyince soylemesi cok kolay.basina da gelmesin.sen caresizligi hic yasamadin galiba.caresizlige dusunce ne yolun oluyor ne kapin
Allah insani caresiz birakmasin ama soyle bir soz var. Benim sozum degil!!! Herkes hakattigi hayati yasar diye: (( insan kendi hakkinda verdigi olumlu veya olumsuz kararlar kisinin yasam seklini belirler. Yani yasadigimiz hayat kendi verdigim kararlarin sonucudur. Biliyorum demesi kolay ama yeri geldiginde bazi seyler icin olumu bile goze almak gerekir kanimca. Cunku yasanilan hayat olumden daha kolay gelmiyor bana. Allah herkesin yardimcisi olsun. Ozellikle turkiydeki kadinlarin! !!Yalnizligimi derdimi paylasmak icin yazdim.yargilamak cok kolay.yazarken cok yanlis yaziyorum.ozur dilerim.yazmayacagim artik.bu ne ya.yok parasi icin kalmisim yok su yok bu.ya alkolik.siddet goruyorum.ihanete ugruyorum.hangi para hangi araba hangi esya hangi ev bunun acisini hafifletebilir.lutfen soylermisiniz.
All
Allah insani caresiz birakmasin ama soyle bir soz var. Benim sozum degil!!! Herkes hakattigi hayati yasar diye: (( insan kendi hakkinda verdigi olumlu veya olumsuz kararlar kisinin yasam seklini belirler. Yani yasadigimiz hayat kendi verdigim kararlarin sonucudur. Biliyorum demesi kolay ama yeri geldiginde bazi seyler icin olumu bile goze almak gerekir kanimca. Cunku yasanilan hayat olumden daha kolay gelmiyor bana. Allah herkesin yardimcisi olsun. Ozellikle turkiydeki kadinlarin! !!
Ben de artik iste kaderimi degistirmek icin artik olumu goze aldim .esimi bekliyorum.geldiginde de bosanmak ve ayrilmak icin adim atacagim.o yokken bir ev tutup tadinmayi da dusundum.hatta birkac ev bakip is basvurukarinda ve is gorusmekerinde bulundum.hatta ise de kabul edildim .ha maasi cok dusuk .olsun.ama sonra dusundum ki evden sinsice ayrilmak onu hem daha fazla ofkelendirecekti hem bana yakismaz .artik onun sona geldigini ve artik korkmadigimi ona gostermek icin onu evde bekliyorum.bu on yedi yilin ardindan bir hirsiz gibi sinsice degil, govdemi yirtarak dimdik oglumla dunyayi omuzlarima alarak gidecegim.hepinize tesekkur ederim.bana yarenlik ettiniz.
Lütfen bu söylediklerinizi yapın artık, lütfen...Ben de artik iste kaderimi degistirmek icin artik olumu goze aldim .esimi bekliyorum.geldiginde de bosanmak ve ayrilmak icin adim atacagim.o yokken bir ev tutup tadinmayi da dusundum.hatta birkac ev bakip is basvurukarinda ve is gorusmekerinde bulundum.hatta ise de kabul edildim .ha maasi cok dusuk .olsun.ama sonra dusundum ki evden sinsice ayrilmak onu hem daha fazla ofkelendirecekti hem bana yakismaz .artik onun sona geldigini ve artik korkmadigimi ona gostermek icin onu evde bekliyorum.bu on yedi yilin ardindan bir hirsiz gibi sinsice degil, govdemi yirtarak dimdik oglumla dunyayi omuzlarima alarak gidecegim.hepinize tesekkur ederim.bana yarenlik ettiniz.
AYni dedigin gibi yapacagim arkadasim.aklimi okudun sankiEşinle sakin sakin konuşmaya çalış. Baktın celalleniyor sessiz kal ne olur. Adamın ne olduğu belli kötü bir şey yapmasın sana. Kendini düşünmüyorsan oğlunu düşün. Babasından hayır yok bari sensiz kalmasın şu dünyada. Konuşmakla olmuyorsa sessizce ayrılırsın evden.
Arkadasim sen beni anlayamiyorsun.bu benim tercihim degil.adam beni dovup ihanet edip ben kocami seviyorum diyen kadinlardan degilim .o dieni dw hic anlamam.ama benim onceki konularimi okuduysan biraz anlamaya calis.ben oyle bir kadinim ki uni mezunu oldugum halde is bulamayayim her isi yaparim namusumla olduktan sonra.merdiven temizligi, ogretmenlik, kadiyerlik, mudurluk.herneyse iste.hic ben simdi kocamsiz ne yaparim demedim.ya biliyormusun biraz eve geciksin dua ederdim.allahim ne olur polis kapiya gelsin simdi ve esiniz bir kazada ya da kalp krizibden vefat etti desin.benimhayattan hic korkum olmadi.evvelallah.ama esim beni cok korkuttu.Lütfen bu söylediklerinizi yapın artık, lütfen...
Ben sizin ilk konunuzdan beri oğlunuza çok üzülüyorum.
Siz kendi tercihinizi yaşıyorsunuz, ama onun hiç bir tercihi veya suçu yok.
Eğer gerçekten oğlunuzu dediğiniz kadar seviyorsanız merdiven silin ama o çocuğa daha fazla bu korku dolu hayatı yaşatmayın.
Evet tüm konularını okudum, polisin bile korumadığınıda biliyorum.A
Arkadasim sen beni anlayamiyorsun.bu benim tercihim degil.adam beni dovup ihanet edip ben kocami seviyorum diyen kadinlardan degilim .o dieni dw hic anlamam.ama benim onceki konularimi okuduysan biraz anlamaya calis.ben oyle bir kadinim ki uni mezunu oldugum halde is bulamayayim her isi yaparim namusumla olduktan sonra.merdiven temizligi, ogretmenlik, kadiyerlik, mudurluk.herneyse iste.hic ben simdi kocamsiz ne yaparim demedim.ya biliyormusun biraz eve geciksin dua ederdim.allahim ne olur polis kapiya gelsin simdi ve esiniz bir kazada ya da kalp krizibden vefat etti desin.benimhayattan hic korkum olmadi.evvelallah.ama esim beni cok korkuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?