esimle ayni evde yasamak kabus gibi

Avukata cok onceleri gittim bosanma davasi icin cocuk uc aylikti.sonra cocugumu aldi bir hafta goremedim.arik yok cocuk sana defi.meme emiyordu.sutten bile kesildim oglumun acisina dayanamayip gityim kapisina.nereye gidecegim ki.annemle kardesim var sadece.onlarda ondan korkuyorkar.biktilar bir de on yedi yildir.ben oraya evkerine gidersem rahatlari da bozulacak duzenleri de.hergun adam arayip sovecek.yasadim cunku.bu adamin onune cikip ben cocugun okula bir ev tuttum kizimin yanina tasiniyorum o sahipsiz degil deseler belki o da bir dusunecek.biz karismayiz srn sonra barisiyorsun diyorlar .ya ne barismasi.sanki canim cicim oluyorum.mecburum ev yok para yok.simdi bir ufak maadli is buldum.onda bile destek degiller.yok nadil gidip geleceksin yok nadil gecineceksin.ya sanki cami avlusundanim.cok kirginim onlara da cok

Onun ailesiyle yillardir konusuyorum.parasi varken aileden hickimse ses cikarmazdi.cunkunemalaniyorlardi onun parasindan.araba ev kirasi maas falan.simdi dun kayinvalidemle konustum .agliyorum telefonda.bana iyi olur insallah .kotu huyunu alir insallah diyor.gidersen kokar o diyor.sanki ben onun temizlikcisi.ya beni dusunen yok.benden ayrilmazsa cocugu ona birakip kadin siginma evine gidecegim dedim.o daha mi iyi dedim.kapattim telefobu.bugun esimin gelecegini biliyor ailem ya daha kimsr aramadi.belki adam geldi kesti beni.

Onun ailesiyle yillardir konusuyorum.parasi varken aileden hickimse ses cikarmazdi.cunkunemalaniyorlardi onun parasindan.araba ev kirasi maas falan.simdi dun kayinvalidemle konustum .agliyorum telefonda.bana iyi olur insallah .kotu huyunu alir insallah diyor.gidersen kokar o diyor.sanki ben onun temizlikcisi.ya beni dusunen yok.benden ayrilmazsa cocugu ona birakip kadin siginma evine gidecegim dedim.o daha mi iyi dedim.kapattim telefobu.bugun esimin gelecegini biliyor ailem ya daha kimsr aramadi.belki adam geldi kesti beni.

korktuğu, çekindiği kimse yok bu adamın?
abisi, babası falan?
alıp sakince konuşup "bu kadını bırak, ne halin varsa gör" dese..
sizin de akşam konuşmanız kar etmeyecek gibi

off işin çok zormuş abla ya Allah yardımcın olsun ne denir Allah ıslah etsin o adamı yurt dışından gelicek dedin belki ayrı kalmak sakinleştirmiştir. sen sakince konus bakalım nabzını ölç boşanır mı ki ihanette var dedmişsin hakkında hayırlısı

Herzaman derim yine diyecegim. Kadinda bir insan ve insani haklari vardir. Herseyden once herkadin evlilikten once ozgur kendine oz guveni olan ve maddi manevi kendine yeterli bir birey olmadan evlilik hayatina atilmamaliiiii diye. Veya evlendin mantiginla hareket etmeli. Yuzde yuz guvenmemeli karsisindakine. Herzaman acik bir kapi olmali. Kotu gunler icin para konmali kenara vs vs. Dile kolay tam tamina 17 allah size kolaylik versin. Benimde bir tanigim var burun dis giti, kafa dagildi. Cocukta yok. Esine geri dondu. Cunku kendine ozguveni yok ve yok edilmis: ((

"Gidersen kokar o" mu? Kadının derdine bak...

Ben ogretmenim .bana yillarca meslegimi yaptirmadi.ama ona soykedim.yetti canima dedim.parani da istemiyorum.ben kenfime is bulurum.simdiye kadar da cok buldum hep kavga cikartip benim gitmemi engelledi.iki yildir buroda beraber calisiyoruz.tabi gelen para onun cebine giriyor.o istedigi gibi garciyor.ee bu kadar para vardi ne yaptin dedigim zaman ne bileyip bitti.israr edetsem yedim hesap mi vericem falan.neyse yani buroda da egemenliginin altindayim.simdi bir kolejde is buldum .1300 tl .cok az ama.ac kalsam yine gidicem.beni zora sokma diycem.biradet de gelecek esimin.yeter bu kadini artik rahat birak sen de ne b.k yersen ye diyecegim dedi.ya butun aile sikayetci.ama kimse rest cekmis degil.

Bir arkadasim yazisinda bana kadin hakkindan bahsetmis.ya kafami yardi.gittim sikayetci oldum.darp raporu aldim.adami yani esimi nezarethaneye attilar guya.oysa pasalar gibi agirlanmis karakolda.polisletin cebine 1000 tl sokmus hepsine.o zananlar para da coktu.zaten ilcedeki butun polis memurlarini tanir.nasil diyeceksiniz.cunku bu polisler eski sirketimize gelip her ay harcliklarini alirlardi.siz hangi polisten hangi haktan basediyorsunuz.bir baska konu daha anlatayim.ayrildim babamin evine gittim.bu kapiya geldi.korktuk acmadik evden coxugu alir gider yada bize birsey yapar diye.defi sadece cocugu gorucem tamam dedik iki polis cagirdik onlarla birlikte iceri aldik.guvenligimiz icin.polisler hemen karsimda sandalyede oturdular.bana esim ne yapacaksin burda mi kalican hep defi.ben de srnden bosanacagim dedim polislerin yaninda kulluk ile kafami yardi.polis bile o an koruyamadi beni.adam adam degilki.hangi guven hangi hak.hangi kadin hakki.

Kizkar dun esim gelmedi.bilmiyorum ki yurtdisindan mi gelmedi yoksa eve mi gelmedi.hic gittiginden beri bir haftadir konusmadik.gerci nerde onda gurur.inse ucaktan gece gelirdi.eskiden olsa yatcak yer bulurdu.bir suru erkek arkadaslari vardi.otele gider yatardi.ogluma mesajat babana nadilsin de diyorum.o da konusmak istemiyor.biz gece evden gitigimizde sabaha kadar oglu aklina geldimi diyor.babadi da oglumu hic aramadi.oysa ona duskundur.simdi esim ikimize de tavirli.biz de ona.oglum benden yana diye simdi ogluma da giderken kufurlet etmis telefonda.cehenneme kafar ikinizin de yolu var demis.yurtdisindan geleyim ikinizi de s.tir edecegim demis.ofkeli ya.cunku gidecegi gece valizini hazirlamadim.evden de kactik gittik.adam yaptigini sorgulamiyor .bize edilenkufurler normal zaten onun icin.ocani isterse kufur eder.cani isterse sarilir.cni isterse ise gonderir.cani istemezse ise gitmiyorsunuz der.cani isterse sevet.cani isterse nefret eder.bizim duygumuzun hic onemi yoktur.
Aksam eve gelecek diye biliyorum .oglumla giyindik pantolonlarimizi cellatimizi bekliyoruz sanki.belki gece gec gelir.ucagi gec inmistir belki diye kiyafetlerimizle yattik.niye.olur ya ciddi kavga olursa hemen evden kacabilelim diye.hayata bak ya...lanet olsun bizi oglumla bu duruma dusurenlere.cocugun kalbi cikacak gibi atiyordu ya.

Allah yardımcınız olsun. Ne kadar üzüldüm sizin adınıza..dualarım sizinle

esinize hayvan desem hayvanlara hakaret etmis olurum.insan ziyani sizide cocugunuda nasil sindirmis yazik ya.oyle bisey olsun ki kendi size gelemesin!Rabbim sizi o iblisten korusun insallah amin...

cok uzuldum adiniza. cocugunuz kac yasinda? direk gibi bosanma davasi acsaniz? guclu ve kararli durmaya calisin bu korkuyla bu stresle yasanmaz bu kadar.. cocugunuzun gelecegi soz konusu ne hakki var o adamin bunlari yasatmaya

Polisleri şikayet edin madem öyle . Onların rüşvet yemesi sizin canınızdan önemlimi
Nasıl bir memlekette yaşıyoruz aklım almıyor ya dürüst insanlara muhtacız artık.

Amin ar
esinize hayvan desem hayvanlara hakaret etmis olurum.insan ziyani sizide cocugunuda nasil sindirmis yazik ya.oyle bisey olsun ki kendi size gelemesin!Rabbim sizi o iblisten korusun insallah amin...
k

Amin arkadasim.gelince ayrilmak istedigimi soyleyecegim.ama bu sefer lafta kalmayacak.bir an once oglumla kacmak istiyorum buralardan

Cok yalniz kaldim cok.simdi is ariyorum.bir okuldan haber bekliyorum.pazatesi belli olacak.allah rizasi icin bana dua edin.dua edin ki bir is bulayim.asil cehenneme onu o zaman ben gonderecegim.adam afrikaya is icin gitti geldi.sirkette kapiyi kapatip icetde ortaklari ffalan birseyler konustular.gulustuler falan.eve gekdik esim hemen alkole baslar.sonra ortagi telefon etti.bu da hoparloru acti konusuyor.chijenparty diye bahsediyorlar.obur ortagi bunun agzini aramis guya ne yaptin oralarda diye.bizimkisi de sarhos.teki kapattiktan sonraneden bahsediyir .....abi dedim..basladi anlatmaya .ben asker arkadasi ya.otele zenci kizlar gelirmis.cunku iki ay kaldi sonra iki hafta.zenci kizlarla samimiyet ilerlemis.bunlar barda ictiler kivama gelincede .....kizin orasibi buradini kurcalamis.kurcalamak ne ya dedim.tepem atesten yaniyor ama o sira.aids var ya kadinla korkudan yatamamis.kizin sadece orasini burasini memelerini ellemis.eeee dedim aids olmasaydi ne yapacaktin.kizi odaya goturup s.....erdim diyor.kiz hadi rooooma yani odaya cikalim demis.bizimkinin de ingilizcesi de yok.o gece yine delirdim bagirdim cagirdim.utanmaz defim.aglafim.ben bagirdikca kalkti beni dovecek ustume yuruyor.cocuk araya giriyor.oglum 15 yasinda.ya biz oglumla neler yasadik.bu okuz bunlari anlatirken oglumda duyuyor hepsini.okuzun oglundan da utanmasi yok.ya ar yok.namus yok.utanma yok.

Bizim maddiyatimizi karsilar .parasi olmasa da bulur bulusturur.ben bunu istiyorum diyeyim.bir sey demez.gerci istemem de.ama evlilik para vermekle olmuyor ki.bizi hicbir yere goturmez.15 yil adam pavyondan barlardan kizlardan eve gelmedi.simdi batti.iki yildir her fece eve geliyor.bir de diyor ki.ben birsey yapmiyorum her gece eve geliyorum.eve gelmeyi meziyet saniyor.sen evliysen gekeceksin tabi.eve geliyor ama gecmisindeki kadinkarla da konusmayi surduruyor.o kadinlar bunun pesini birakmazmus.sen birakmiyorsun ki onlar biraksin.ortalik zaten o..... kayniyor..

Kusura bakmayın ama ben sizden evvel oğlunuza o kadar üzüldüm ki... Yavrum ya neler neler yaşamış, yaşıyor hala daha. Mesleğiniz varmış hemde ne gzl bir meslek. Gerçekten imkansız mıydı kurtulmak, gerçekten hç mi bişey yapılamazdı? Yaşamadan elbette bilemeyiz ama bana tırnaklarımla parçalardım herkesi yavruma yaşatmazdım bunu gb geliyor. Allah ım sizi feraha çıkarsın. Oğlunuzla beraber bu pislikten uzak çk güzel bir hayat kurma fırsatı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…