- 6 Haziran 2014
- 236
- 104
- 83
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Herzaman derim yine diyecegim. Kadinda bir insan ve insani haklari vardir. Herseyden once herkadin evlilikten once ozgur kendine oz guveni olan ve maddi manevi kendine yeterli bir birey olmadan evlilik hayatina atilmamaliiiii diye. Veya evlendin mantiginla hareket etmeli. Yuzde yuz guvenmemeli karsisindakine. Herzaman acik bir kapi olmali. Kotu gunler icin para konmali kenara vs vs. Dile kolay tam tamina 17 allah size kolaylik versin. Benimde bir tanigim var burun dis giti, kafa dagildi. Cocukta yok. Esine geri dondu. Cunku kendine ozguveni yok ve yok edilmis: ((Gercekten kabus.evi ayirmak istiyorum.bir haftadir yurtdisindaydi.bugun geliyir.ve oturup kayinbirderi de cagiracagim.oturup konusacagiz.yani ben konusacagiz diyorum.o yine kuduracak.bagirip cagiracak.valla evi ayirmazsa izin vermezse buna sokakta oturacagim.offfffff cok zor ya.icim daraliyor.nefes alamiyorum.cunku esim yurtdisina gitmeden bir gece evvel kotu kavga ettik.biz oglumla evden kactik gece.simdi gelince kimbilir neler olacak.dusunmek bile istemiyorum
Onun ailesiyle yillardir konusuyorum.parasi varken aileden hickimse ses cikarmazdi.cunkunemalaniyorlardi onun parasindan.araba ev kirasi maas falan.simdi dun kayinvalidemle konustum .agliyorum telefonda.bana iyi olur insallah .kotu huyunu alir insallah diyor.gidersen kokar o diyor.sanki ben onun temizlikcisi.ya beni dusunen yok.benden ayrilmazsa cocugu ona birakip kadin siginma evine gidecegim dedim.o daha mi iyi dedim.kapattim telefobu.bugun esimin gelecegini biliyor ailem ya daha kimsr aramadi.belki adam geldi kesti beni.
Allah yardımcınız olsun. Ne kadar üzüldüm sizin adınıza..dualarım sizinleKizkar dun esim gelmedi.bilmiyorum ki yurtdisindan mi gelmedi yoksa eve mi gelmedi.hic gittiginden beri bir haftadir konusmadik.gerci nerde onda gurur.inse ucaktan gece gelirdi.eskiden olsa yatcak yer bulurdu.bir suru erkek arkadaslari vardi.otele gider yatardi.ogluma mesajat babana nadilsin de diyorum.o da konusmak istemiyor.biz gece evden gitigimizde sabaha kadar oglu aklina geldimi diyor.babadi da oglumu hic aramadi.oysa ona duskundur.simdi esim ikimize de tavirli.biz de ona.oglum benden yana diye simdi ogluma da giderken kufurlet etmis telefonda.cehenneme kafar ikinizin de yolu var demis.yurtdisindan geleyim ikinizi de s.tir edecegim demis.ofkeli ya.cunku gidecegi gece valizini hazirlamadim.evden de kactik gittik.adam yaptigini sorgulamiyor .bize edilenkufurler normal zaten onun icin.ocani isterse kufur eder.cani isterse sarilir.cni isterse ise gonderir.cani istemezse ise gitmiyorsunuz der.cani isterse sevet.cani isterse nefret eder.bizim duygumuzun hic onemi yoktur.
Aksam eve gelecek diye biliyorum .oglumla giyindik pantolonlarimizi cellatimizi bekliyoruz sanki.belki gece gec gelir.ucagi gec inmistir belki diye kiyafetlerimizle yattik.niye.olur ya ciddi kavga olursa hemen evden kacabilelim diye.hayata bak ya...lanet olsun bizi oglumla bu duruma dusurenlere.cocugun kalbi cikacak gibi atiyordu ya.
Bir arkadasim yazisinda bana kadin hakkindan bahsetmis.ya kafami yardi.gittim sikayetci oldum.darp raporu aldim.adami yani esimi nezarethaneye attilar guya.oysa pasalar gibi agirlanmis karakolda.polisletin cebine 1000 tl sokmus hepsine.o zananlar para da coktu.zaten ilcedeki butun polis memurlarini tanir.nasil diyeceksiniz.cunku bu polisler eski sirketimize gelip her ay harcliklarini alirlardi.siz hangi polisten hangi haktan basediyorsunuz.bir baska konu daha anlatayim.ayrildim babamin evine gittim.bu kapiya geldi.korktuk acmadik evden coxugu alir gider yada bize birsey yapar diye.defi sadece cocugu gorucem tamam dedik iki polis cagirdik onlarla birlikte iceri aldik.guvenligimiz icin.polisler hemen karsimda sandalyede oturdular.bana esim ne yapacaksin burda mi kalican hep defi.ben de srnden bosanacagim dedim polislerin yaninda kulluk ile kafami yardi.polis bile o an koruyamadi beni.adam adam degilki.hangi guven hangi hak.hangi kadin hakki.
kesinize hayvan desem hayvanlara hakaret etmis olurum.insan ziyani sizide cocugunuda nasil sindirmis yazik ya.oyle bisey olsun ki kendi size gelemesin!Rabbim sizi o iblisten korusun insallah amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?