ohhh bebegi yaparken kolay sonrada cek kapiyi yat cok bencilce!Çocugum olduktan sonra eşim benle ayrı yatmaya başladı bahane olarak çocugun sesinden etkilenip uykusu açılıyormuş ve bir daha uyayamıyormuş 4 ay oldu her gün yanima gelmesi icin bekliyorum ama arkadaş gibi iyi geceler diyip kapısını kapatip yatıyor ne yapıcağimı şaşirdim
Ewet beraberde olmuyoruzzzzz ama bugun konuştukkk konunun benle alakasi olmadigini cinselliğe düşkün olmadıgini anlatyi ne diyebilirim kiÖzel olucak ama beraberde mı olmuyorsunuZ? Ayrı yatması şu süreçte bazen öyle olabiliyor cnm ggecicektir ins.ama beraber olmuyorsaniz bu önemli bı sorun
Bugun konustum canim anlattim meramimı beni anladğıni soyledi bakalimmm ne degiscek hayatimizdaKadın zaten üzülmüş benim koca im ayrı yatmaz falan diyip daha fazla üzmemek lazım.
Size gelince bu işe acil olarak çözüm bulmanız gerekiyor.Adımı ondan beklemeyin belli ki o atmayacak.Belli ki araya soğukluk girmiş.Çocuğu ayrı odaya alın sırt üstü değil yan yatırın kapıyı açık bırakın.Merak etmeyin gık dese duyar hemen koşarsınız annelik böyle bişey.Eşinizle de konuşun ben artık ayrı yatmak istemiyorum diye.Bişeyler yapmazsanız durum daha kötüye gider.
Enteresan
Cinselliğe düşkün olmamak başka bu kadar zaman eşine yanaşmamak başka.
Acaba anne olduğunuz için gözünde kutsallaştırıyor mu sizi?
Eşler arasına bu soğukluk girince evlilik sıkıntıya giriyor. Çözülmesi gerek en kısa sürede.
İlk çocuk mu ben de ilk çocuğumda doğumdan sonra aynı durumu yaşadım 40 gün lohusalık iki ay da ben uzak durdum fakat sorun benden kaynaklıydı ben ilişkiden korkmaya başlamıştım istemiyordum eşinle konuştun mu beni özlemiyor musun niye ayrı yatıyoruzÇocugum olduktan sonra eşim benle ayrı yatmaya başladı bahane olarak çocugun sesinden etkilenip uykusu açılıyormuş ve bir daha uyayamıyormuş 4 ay oldu her gün yanima gelmesi icin bekliyorum ama arkadaş gibi iyi geceler diyip kapısını kapatip yatıyor ne yapıcağimı şaşirdim
Adam ayrı yatmıyor ki , siz ayrı yatıyorsunuzCocuk ayri odada zaten ben onu yalniz birakamıyorum uyaninca duymam
diye
Bir arkadaşım doğum yapınca eşi çocuğun sesinden uyuyamıyorum deyip salonda yatmaya başlamıştı. Erkek uyanıp işe gittiği için arkadaşımda kıyamayıp kabul etmişti. Çocuk 6 aylık olduğunda boşandılar. Adam yememiş içmemiş sevgili bulmuş, meğer geceleri sabahlara kadar sevgilisiyle mesajlaşıyormuş,boşanma davasında dökümanlar çıkmıştı ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?