Éşimle ayrı yatıyoruzzz

ohhh bebegi yaparken kolay sonrada cek kapiyi yat cok bencilce!
siz tek yapmadiniz o bebegi yorulmaksa bebek bakmak da basli basina bir is boyle erkeklere sinir oluyorum ben olsam yanimda yatmiyor olusuna degil bencilligine kizardim

Özel olucak ama beraberde mı olmuyorsunuZ? Ayrı yatması şu süreçte bazen öyle olabiliyor cnm ggecicektir ins.ama beraber olmuyorsaniz bu önemli bı sorun
Ewet beraberde olmuyoruzzzzz ama bugun konuştukkk konunun benle alakasi olmadigini cinselliğe düşkün olmadıgini anlatyi ne diyebilirim ki

Bugun konustum canim anlattim meramimı beni anladğıni soyledi bakalimmm ne degiscek hayatimizda

Enteresan
Cinselliğe düşkün olmamak başka bu kadar zaman eşine yanaşmamak başka.
Acaba anne olduğunuz için gözünde kutsallaştırıyor mu sizi?
Eşler arasına bu soğukluk girince evlilik sıkıntıya giriyor. Çözülmesi gerek en kısa sürede.

Cocugunuzun odasinda 2 kisilik yatak mi var su anda dogru mu anladim? Neden peki? Cocugunuzu rahat birakin odasinda,kucucuk odada 3 kisilik oksijen bile yoktur yapmayin ya. Alin bir telsiz koyun yavrucagin odasina,siz de gidin yataginizda rahatca uyuyun. Uyanirsa duyarsiniz korkmayin. Siz duymazsaniz esiniz duyar. Boyle boyle kendinizi daraltiyorsunuz,o cocugun sizin yaninizda uyudugundan haberi bile yok su anda.

Canım hoş bir durum değil. Eşin çok bencılce bir hareket yapmış onun uykusu kaçıyorsa seninkide kaçıyor. Bence çocuğun odasına telsiz al ve beraber yatmaya başlayın. Aranıza soğukluk girer bu sekılde. Ama suç sende değil anlayışsız eşinde

Bebeğim 4 aylık ve bir gece bile ayrı yatmadik esimle ki sabah 5 de ise gitmesine ve bebeğimiz kolik olmasına rağmen mamaya bile yeri gelir beraber kalkariz yanlış anlamayin eşimi övmuyorum olmasi gereken bu ve bunu yapıyor esiniz fazla bencil tek başınıza yapmadıniz çocuğu tek basinizada bakmak zorunda degilsiniz uyarın anlamiyorsa anladığı dilden anlatın

İlk çocuk mu ben de ilk çocuğumda doğumdan sonra aynı durumu yaşadım 40 gün lohusalık iki ay da ben uzak durdum fakat sorun benden kaynaklıydı ben ilişkiden korkmaya başlamıştım istemiyordum eşinle konuştun mu beni özlemiyor musun niye ayrı yatıyoruz

Bu hamileliğimde erken doğum tehlikem var üç aydır ayrı yatıyoruz bebeğe zarar vermekten korkuyoruz

Kuzum bence normldr uzak durmasi bende oleydim korkuyodum iliskiden 4 ay sonra birlikte olmustuk adam seni anne oldugun icin yanasamiyormus ole duydum sonradan duzeldi simdi ikinciye hamileyim ilkti diye olabilir 2.cde ole mi olcak yine gorcem ama uzme kendini gecer canim benim

Bir arkadaşım doğum yapınca eşi çocuğun sesinden uyuyamıyorum deyip salonda yatmaya başlamıştı. Erkek uyanıp işe gittiği için arkadaşımda kıyamayıp kabul etmişti. Çocuk 6 aylık olduğunda boşandılar. Adam yememiş içmemiş sevgili bulmuş, meğer geceleri sabahlara kadar sevgilisiyle mesajlaşıyormuş,boşanma davasında dökümanlar çıkmıştı ortaya.

Cinselliğe düşkün mu değil. E bu çocuğu tek başına yaptin o zaman. Ay ben gün geçtikçe bu adamlari ümükleyesim gelio yaaa. Su Bdvden midir nedir ..

" Çocuğumun sesini duyamıyorum bu yüzden beraber yatıyoruz " diye mesajlar okuyunca istemsiz kızıyorum.
Telsiz denilen bir icat var. Para yoksa bile ikinci elleri çok ucuz satılıyor.
...

Alın telsizi koyun odasına , eşinize de artık ayrı uyumamız gerekmiyor deyin. Ister gelsin ister gelmesin. Siz doğru olanı yapın.

Yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…