- 13 Mart 2015
- 4.409
- 8.174
- 358
Ewet beraberde olmuyoruzzzzz ama bugun konuştukkk konunun benle alakasi olmadigini cinselliğe düşkün olmadıgini anlatyi ne diyebilirim ki
Niye bu kadar garipsediniz anlamadimBu gerçek hesap mı.bi erkek mi cinselliğe düşkün değilmiş.ya gay ya da aldatıyor.asla inanmam.düşkün değilmişşş pehhh.oda da neler izliyor gece takip edin.çat kapı girin.çocuğun odasına telsiz alın kocanızın odasına saklayın görürsünüz.
niye bu kadar şaşırdınız ki?Bu gerçek hesap mı.bi erkek mi cinselliğe düşkün değilmiş.ya gay ya da aldatıyor.asla inanmam.düşkün değilmişşş pehhh.oda da neler izliyor gece takip edin.çat kapı girin.çocuğun odasına telsiz alın kocanızın odasına saklayın görürsünüz.
Mantıklı olanı yapmışsın. Çocuk için kesinlikle yatağını ayırma. Ağlayınca kalk emzir tekrar beşiğine koy. Eşin sesinden uyanırsa uyansın sonuçta ikinizin çocuğu. Esinede görevler ver. Gece ağladığında arada bir esini uyandırıp yorgun olduğunu bebeği getirmesini iste, emzirdikten sonra ver beşiğine yatırsın. Banyo yaptırmana yardımcı olsun. Ele avuca gelince ver kucağına markete ekmek almaya gönder. Erkekler çocuklarıyla ne kadar erken vakit geçirmeye başlarsa, çocuğa karşı ilgileri daha da artıyor. Bütün yükü üstüne alıp kendini paralama.Gittim yattımmm çocuğumu da duyuyorum cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin
Çocugum olduktan sonra eşim benle ayrı yatmaya başladı bahane olarak çocugun sesinden etkilenip uykusu açılıyormuş ve bir daha uyayamıyormuş 4 ay oldu her gün yanima gelmesi icin bekliyorum ama arkadaş gibi iyi geceler diyip kapısını kapatip yatıyor ne yapıcağimı şaşirdim
Çocuk ikinizin de çocuğu olduğuna göre öyle bir lüksü yok neticede sen de gündüz çocuk bakıyorsun ama gece uykumu alamıyorum diyerek çocuğu terk etmiyorsun.[/QUOTE
Valla onlar öyle demiyor bütün gün evdesin senden temizlik yemek isteyen yok çocuk uyuyunca uyu diyor ben sabah işe gidicem uykumu almam lazım diyor ne diycen bu adama
Oda bende senin usaginim sizin için çalışıyorum siz rahat edin diye diyorAz ye de kendine uşak tut derim.ISILDURU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?