Éşimle ayrı yatıyoruzzz

Oğlum 3.5 aylık, aldık ufak bir beşik, yanımızda yatıyor o da. Ben de kalksam oğlumla odasında yatsam, benim eşim de bana yanaşmaz. Dışlandığını düşünür çünkü. Sizin de yaptığınız bu bence, eşinizi dışlamak. Alın çocuğunuzu da odanıza olsun bitsin.

Beraber yatalım ben bebeğin sesini duymazsam sen beni kaldırırsın daha iyi derdim ben olsam.bana hiç normal gelmiyor.Allah sonunuzu hayır etsin.

Ewet beraberde olmuyoruzzzzz ama bugun konuştukkk konunun benle alakasi olmadigini cinselliğe düşkün olmadıgini anlatyi ne diyebilirim ki

Bu gerçek hesap mı.bi erkek mi cinselliğe düşkün değilmiş.ya gay ya da aldatıyor.asla inanmam.düşkün değilmişşş pehhh.oda da neler izliyor gece takip edin.çat kapı girin.çocuğun odasına telsiz alın kocanızın odasına saklayın görürsünüz.

Niye bu kadar garipsediniz anlamadim
Erkeklerin hepsi cinsellige duskun diye bir sey yok. belki sizin esiniz cinsellige duskundur.
Konuya yorum yapacak olursam bizde ilk aylarda bebegin besigini yanimiza aldik oyle yattik halada oyle yatiyoruz.
Ama cinsellik anlaminda esim bana yaklasmiyordu sonra bnde bir gun icimden gecen herseyi uzun uzadiya mesaj olarak attim.karsilikli konusadabilirdimde aglarimda konusamam diye mesaj olarak attim ve o da bana zarar geleceginden korktugunu dikislerim oldugu icin yaklasmadigini soylemisti ve o gunden sonra eski duzenimize donduk cok sukur.
Sende bu yontemi kullanabilirsin bnde ise yaradi

bizde öyle başlamıştık 10 yıl oldu tam hala birlikte uyuyamıyoruz

niye bu kadar şaşırdınız ki?
Her erkek düşkün değil malesef

çocuğu başka odaya alın eşinize de açık açık söyleyin sizi yanlız bırakmaması gerektiğini hem çocuk onunda çocuğu ne diye gürültüsünden rahatsız oluyormuş.

bebeği kendı odasında yatır merak etme sesine uyanırsın ,

kızım 9 yaşında gece wc ye kaltıgında bende uyanıyorum , her defasında anne sen hiç uyumuyormusun ben her bibişe kalktıgımda sen uyanıyorsun diyor ,

annelık böyle birşey , kocandan ayrı yatma erkekler ihmale gelmez , yaradılışları böyle ,

evin düzenını değiştir ne yaparsan yap ama kocandan ayrı yatma arkadasım

Konudaki ilk sıkıntı "çocuğum olduktan sonra" siz o çocuğu tek başınıza yapmadınız değil mi? O sizin "çocuğunuz" eşinizle o çocuğun sorumluluğunu paylaşmazsanız sizi anlamasını da bekleyemezsiniz. İkincisi siz çocuğun odasındaymışız bir yorumunuzda öyle yazmışsınız. İsteğiniz eşinizle birlikte uyumaksa çocuk odasında kalsa siz birlilte odanızda kalsanız. Zaten bebeğinizin bir derdi olunca öyle bir ağlıycakki illaki duyarsınız.

Gittim yattımmm çocuğumu da duyuyorum cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin
Mantıklı olanı yapmışsın. Çocuk için kesinlikle yatağını ayırma. Ağlayınca kalk emzir tekrar beşiğine koy. Eşin sesinden uyanırsa uyansın sonuçta ikinizin çocuğu. Esinede görevler ver. Gece ağladığında arada bir esini uyandırıp yorgun olduğunu bebeği getirmesini iste, emzirdikten sonra ver beşiğine yatırsın. Banyo yaptırmana yardımcı olsun. Ele avuca gelince ver kucağına markete ekmek almaya gönder. Erkekler çocuklarıyla ne kadar erken vakit geçirmeye başlarsa, çocuğa karşı ilgileri daha da artıyor. Bütün yükü üstüne alıp kendini paralama.

İlk çoçuğum doğduğunda yatak odamda beşik koyacak yerim yoktu 1 haftalıkken odasını ayırdık. İkinci çocuğumda yeni bir evdeydik, büyük kızımın odasında yatıyordu eşim, baktım böyle olmuyor adam iyice alıştı tek yatmaya küçük kızı koydum beşiğe dedim bundan sonra herkes yatağında yatacak. Artık anne baba olduk ama aynı zamanda karı kocayız da. Kızlar gece uyanınca alır getirir ortamıza yatırırım yinede ne ben ne de eşim kolay kolay başka yerde yatmayız.

Duzeninizi bozmayin. Erkekler dogumdan sonra anne bebegiyle ilgilenince kendisine gosterilen ilginin azaldigini dusunurler. Onlar anlamaz ki sizin yorvunlugunuzdan. Yataginizda uyuyun. Bebek de kendi yatagina alissin. Merak etmeyin dutarsiniz. Duzeninizi devistirmeyin.

Çocuk ikinizin de çocuğu olduğuna göre öyle bir lüksü yok neticede sen de gündüz çocuk bakıyorsun ama gece uykumu alamıyorum diyerek çocuğu terk etmiyorsun.

Horlayan kocaya çare varmı kızlar sırf bu yüzden sabahı sabah ediyorum diye adamı başka odaya yolladım varsa çare söyleyin a dostlar

Öyle robot muyum ben çocuk uyuyunca zart diye uykum gelsin, madem öyle kendisi uyusun birer saat birer saat öyle kesik uyku yetiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…