Herkese merhaba, bizim 2 evliliğimiz ve 5 yıldır beraberiz. Önceki evliliklerimizden 1 er çocuklarımız var yetişkinler. 1 yıl öncesine kadar herşey iyi gidiyordu fakat son bir yılda eşimin oğluyla hiç anlaşamıyoruz. Ona ayrı ev tuttuk döşedik kendide bunu çok istiyordu( bunları benim kazancımla yapıyoruz çünkü iyi bir işim var allahıma şükür ve çalışkan biriyim). Eğitmek için kendi işime aldım ama o kadar tembel ki ve dili inanılmaz alaycı ve herkesi aşağılıyor birçok olumsuz huyu var, zamanla tartışmalar başladı ve sonunda çok kötü oldu bana çok ağır hakaretler etti. İşi bırakmasını istedim başka bir yerde çalışsın dedim biz kirasını ödeyelim o da garçlığını kazansın dedim. Ama tam 6 ay evde yattı iş bile bakmadı. Kira elektrik aidatmutfak harçlık hep bizden . Sonunda bana batmayabaşladı boş durup sömürmesi ve söylenmeye başkadım. Eşim tekrar benimle çalışmak istediğini söyledi kabuletmedim.
Bu arada benim çocuğum sorumluluk sahibi işinde ailesinde .
Eşim le tartıştık ve artık benle mutlu olmadığını söyledi ayrılmaya karar verdik. Ev onundu , evi satacağını söyledi bende kiraya taşındım. Çok hakaretler etti sosyal medyada benim için çok ağır sözler yazdı tabii herkes okudu.
Şimdi özür diliyor haksızlık yaptım evine dön diyor. Daireyi ortak tapu yap tekrar kapıdışarı atılmak istemiyorum dedim. Önce çok kızdı senin çocuğuna birşey bırakmak istemiyorum dedi. Daha sonra sen öldükten sonra kimse hak istemeyecek imza ver kabul dedi.
Fakat maddi olarak sıkıştı benimse şükür işim iyi ve sensiz olmuyor evine dön sözlerine ne kadar inanmak isterdim bir bilseniz ama herkes köşeye sıkıştı sen akan çeşmesin diyor.
Nolur biri akıl versin . Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin lütfen.
Bu arada benim çocuğum sorumluluk sahibi işinde ailesinde .
Eşim le tartıştık ve artık benle mutlu olmadığını söyledi ayrılmaya karar verdik. Ev onundu , evi satacağını söyledi bende kiraya taşındım. Çok hakaretler etti sosyal medyada benim için çok ağır sözler yazdı tabii herkes okudu.
Şimdi özür diliyor haksızlık yaptım evine dön diyor. Daireyi ortak tapu yap tekrar kapıdışarı atılmak istemiyorum dedim. Önce çok kızdı senin çocuğuna birşey bırakmak istemiyorum dedi. Daha sonra sen öldükten sonra kimse hak istemeyecek imza ver kabul dedi.
Fakat maddi olarak sıkıştı benimse şükür işim iyi ve sensiz olmuyor evine dön sözlerine ne kadar inanmak isterdim bir bilseniz ama herkes köşeye sıkıştı sen akan çeşmesin diyor.
Nolur biri akıl versin . Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin lütfen.