Eşimle ayrıldık nasıl yapmalıyım bilmiyorum

Zafiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
14
15
3
58
Herkese merhaba, bizim 2 evliliğimiz ve 5 yıldır beraberiz. Önceki evliliklerimizden 1 er çocuklarımız var yetişkinler. 1 yıl öncesine kadar herşey iyi gidiyordu fakat son bir yılda eşimin oğluyla hiç anlaşamıyoruz. Ona ayrı ev tuttuk döşedik kendide bunu çok istiyordu( bunları benim kazancımla yapıyoruz çünkü iyi bir işim var allahıma şükür ve çalışkan biriyim). Eğitmek için kendi işime aldım ama o kadar tembel ki ve dili inanılmaz alaycı ve herkesi aşağılıyor birçok olumsuz huyu var, zamanla tartışmalar başladı ve sonunda çok kötü oldu bana çok ağır hakaretler etti. İşi bırakmasını istedim başka bir yerde çalışsın dedim biz kirasını ödeyelim o da garçlığını kazansın dedim. Ama tam 6 ay evde yattı iş bile bakmadı. Kira elektrik aidatmutfak harçlık hep bizden . Sonunda bana batmayabaşladı boş durup sömürmesi ve söylenmeye başkadım. Eşim tekrar benimle çalışmak istediğini söyledi kabuletmedim.
Bu arada benim çocuğum sorumluluk sahibi işinde ailesinde .
Eşim le tartıştık ve artık benle mutlu olmadığını söyledi ayrılmaya karar verdik. Ev onundu , evi satacağını söyledi bende kiraya taşındım. Çok hakaretler etti sosyal medyada benim için çok ağır sözler yazdı tabii herkes okudu.
Şimdi özür diliyor haksızlık yaptım evine dön diyor. Daireyi ortak tapu yap tekrar kapıdışarı atılmak istemiyorum dedim. Önce çok kızdı senin çocuğuna birşey bırakmak istemiyorum dedi. Daha sonra sen öldükten sonra kimse hak istemeyecek imza ver kabul dedi.
Fakat maddi olarak sıkıştı benimse şükür işim iyi ve sensiz olmuyor evine dön sözlerine ne kadar inanmak isterdim bir bilseniz ama herkes köşeye sıkıştı sen akan çeşmesin diyor.
Nolur biri akıl versin . Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin lütfen.

Bu nasıl bir evlilik maddiyat üzerine kurulmuş resmen sizin çocuğunuzu kabullenmemiş onun çocuguda sizi etmemiş keske 2.evliliğinizde dikkatli olsaydınız ayrılın derim

Bu nasıl bir evlilik maddiyat üzerine kurulmuş resmen sizin çocuğunuzu kabullenmemiş onun çocuguda sizi etmemiş keske 2.evliliğinizde dikkatli olsaydınız ayrılın derim

Tekrar dönüp hata üstüne hatami yapacak siniz??? Şimdiden ölen varmış gibi mal derdine düşmüş adam yazık
Çocuğun uz için söylemiş bunu bide ve siz hala kararsız siniz...

Aman diyim asla geri dönme!!!baba oğul seni kullanıyorlar resmen.kendi oğluna bağlar bahçeler, seninkine gelince yedirtmem etmem.ohh ne alaa!!!bboyle seyleri okuyunca deliriyorumm..ne kadar zeki sanıyor bu millet kendini yaa:kızgın:
Bizi tanıyan herkes de aynı şeyi söylüyor. Ben gerçekten körmüyüm acaba

Bizi tanıyan herkes de aynı şeyi söylüyor. Ben gerçekten körmüyüm acaba
Kusura bakma ama,hala dönmeli miyim diye sorduguna göre, evet körsün!! Yani hadi seni geçtim, neticede bi annesin.evladının geleceğini inşa etmek durumundasin.senin.çocuğun canını dişine takıp çalışıyorsa, elalemin oğlu hazıra konuyorsa,kii hakkı olmadığı halde,ve sende bütün bunlara göz yumarsan ben senin anneligini de sorgularim.adam diyor ki oğluna birakmam yedirtmem etmem.sende kendi çocuğunu düşünmek zorundasın.daha fazla yedirtme bu yamyamlara paracıklarini.vallahi.cok pisman olursun

Kusura bakma ama,hala dönmeli miyim diye sorduguna göre, evet körsün!! Yani hadi seni geçtim, neticede bi annesin.evladının geleceğini inşa etmek durumundasin.senin.çocuğun canını dişine takıp çalışıyorsa, elalemin oğlu hazıra konuyorsa,kii hakkı olmadığı halde,ve sende bütün bunlara göz yumarsan ben senin anneligini de sorgularim.adam diyor ki oğluna birakmam yedirtmem etmem.sende kendi çocuğunu düşünmek zorundasın.daha fazla yedirtme bu yamyamlara paracıklarini.vallahi.cok pisman olursun
daha evvel beraberken aynı sitede yan blokta benim oğlum bir başka bloktada onun oğlu oturuyordu. Evi ayırken apar topar oğlumun yan daireye taşındım tesadüf boşalmıştı. Şimdi hepimiz aynı sitedeyiz buda beni rahatsız ediyor herkes tanıyor . En çok üzün de beni , ben onun değil bizim evimiz dedim ve baştan sona yeniledim. Şimdi küçücük bir daieredeyim ağırıma gidiyor.

daha evvel beraberken aynı sitede yan blokta benim oğlum bir başka bloktada onun oğlu oturuyordu. Evi ayırken apar topar oğlumun yan daireye taşındım tesadüf boşalmıştı. Şimdi hepimiz aynı sitedeyiz buda beni rahatsız ediyor herkes tanıyor . En çok üzün de beni , ben onun değil bizim evimiz dedim ve baştan sona yeniledim. Şimdi küçücük bir daieredeyim ağırıma gidiyor.
Anlıyorum seni,ama zararın neresinden donersen kar.anlattığına göre maddi manevi açıdan iyi bi mesleğinde var,herşey zamanla oturur yerine.emeklerine uzuluyorsun biliyorum,ama dönersen ilerde daha cok uzulursun.olgun aklı başında bir bayansın. Başkalarının düşündüklerini onemseme,kendin icin yaşa

Söylemek istediğim hemen hemen herşeyi dile getirmiş arkadaşlar. Kesinlikle dönmeyin büyük hata olur.

Neden bu kadar safım diye kendime soruyorum. Allahıma şükür işim gidiyor ve hiç birşey esirgemedim . Ben oğlumu çok şükür iyi yetiştirdim ve onunkine acıdım eğitim yok meslek yok koluna altın bilezik takayım dedim . Şimdi yanımda çalışanlar bile aman dikkat et bu sana sevgisinden değil diyorlar. Neden bu kadar safım ben

Neden bu kadar safım diye kendime soruyorum. Allahıma şükür işim gidiyor ve hiç birşey esirgemedim . Ben oğlumu çok şükür iyi yetiştirdim ve onunkine acıdım eğitim yok meslek yok koluna altın bilezik takayım dedim . Şimdi yanımda çalışanlar bile aman dikkat et bu sana sevgisinden değil diyorlar. Neden bu kadar safım ben
İyi niyetinden kaynaklanıyor. Ama yalnış kişilere gosteriyorsun bu iyiliği. Karsindaki insanlar birbirinden çakal

Peki kafamı nasıl dağıtayım. Yadırgamayın nolur ama hem yaşadıklarımdan çok rencide oldum çok çok üzüldüm hemde bu yaştan sonra yeniden başlamaya gücüm olurmu sorguluyorum. Üstelik hergün aynı sitede karşılaşma durumu var

Peki kafamı nasıl dağıtayım. Yadırgamayın nolur ama hem yaşadıklarımdan çok rencide oldum çok çok üzüldüm hemde bu yaştan sonra yeniden başlamaya gücüm olurmu sorguluyorum. Üstelik hergün aynı sitede karşılaşma durumu var
Başka eve taşının? ?? Ee yani bu yaştan sonra niye cekeceksin ki insanların derdini.?madem yaşını başını aldın, artık kendin icin yaşamanın, hayatın tadını almanın huzurlu olmanın zamani gelmis.spor yapabilirsin,arkadaslarinla etkinliklere katilabilirsin,burda bazı arkadaslar meditasyon öneriyorlar. Onlara gidebilirsin,belki ise yarar.

Başka eve taşının? ?? Ee yani bu yaştan sonra niye cekeceksin ki insanların derdini.?madem yaşını başını aldın, artık kendin icin yaşamanın, hayatın tadını almanın huzurlu olmanın zamani gelmis.spor yapabilirsin,arkadaslarinla etkinliklere katilabilirsin,burda bazı arkadaslar meditasyon öneriyorlar. Onlara gidebilirsin,belki ise yarar.
Teşekkür ederim gerçekten bunalmıştım ve çaresiz hissediyorumdum kendimi . İnan benki çok mülayim bir insanım fakat oğluma bile sitem etmeye başladım. Gelinime kızım bildim hiç kırmadım bugüne kadar ona bile alınıyorum anneleri onlarda kalıyor diye. Kendimi tanıyamıyorum artık arafta kalmış ruh gibiyim. Oysa ne zor dönemler geçirdim Allah yardım etti.
Tek vicdanımı sızlatan annemi yeni kaybettim ve vasiyeti artık bu evliklikten boşanılmaz demesiydi. Nerden bilecekti ki rahmetlim

Teşekkür ederim gerçekten bunalmıştım ve çaresiz hissediyorumdum kendimi . İnan benki çok mülayim bir insanım fakat oğluma bile sitem etmeye başladım. Gelinime kızım bildim hiç kırmadım bugüne kadar ona bile alınıyorum anneleri onlarda kalıyor diye. Kendimi tanıyamıyorum artık arafta kalmış ruh gibiyim. Oysa ne zor dönemler geçirdim Allah yardım etti.
Tek vicdanımı sızlatan annemi yeni kaybettim ve vasiyeti artık bu evliklikten boşanılmaz demesiydi. Nerden bilecekti ki rahmetlim
Yalnış anlama da,anneni de yeni kaybetmissin Allah rahmet eylesin,birde üstüne evliliginde ki sorunlar,ustelik 2.evliliğin,psikolojik destek alman sana iyi gelecektir.

Yalnış anlama da,anneni de yeni kaybetmissin Allah rahmet eylesin,birde üstüne evliliginde ki sorunlar,ustelik 2.evliliğin,psikolojik destek alman sana iyi gelecektir.
2 haftadır terapiste gidiyorum farkındayım ruhsal durumumun çöküşte olduğunu. Kaldıki herkes beni çok güçlü biri bilir , ama herşey şu sıralar biraz fazla gibi banada. Nasıl henüz bilmiyorum ama iyi olacağım olmalıyım Allahın izniyle.

Dön derken bile , evi düşünmesi çok kötü. Sizden sonra sizin çocuğunuza abilik dahi yapamayacak bir adam hayat arkadaşı olamaz asla. Adam mal paylaşımı derdine düşmüş.

Dön derken bile , evi düşünmesi çok kötü. Sizden sonra sizin çocuğunuza abilik dahi yapamayacak bir adam hayat arkadaşı olamaz asla. Adam mal paylaşımı derdine düşmüş.
Kaldıki oğlum önce bana sonra onun yaşına hürmeten ve hiç baba sevgi görmediğinden ona baba diye hitap ederken onun oğlu saygısızca konuşuyor ve hakaret ediyor ama evladı işte yinede yutuyor kimseye laf söyletmiyor. Şimdi bana senin onunla işin olmayacak ondan ben sorumluyum dese de inandırıcı değil artık. Bencillik dorukta ikisindede tabii mal para önemli şimdi düşünüyorum da yalnızca kullanılmışım . Ne kadar üzücü bir kadın için , sen sevdiğin ve sevildiğini düşündüğün için çırpınırsın diğeri hesap derdinde.

Back
X