Eşimle ayrıldık nasıl yapmalıyım bilmiyorum

Kaldıki oğlum önce bana sonra onun yaşına hürmeten ve hiç baba sevgi görmediğinden ona baba diye hitap ederken onun oğlu saygısızca konuşuyor ve hakaret ediyor ama evladı işte yinede yutuyor kimseye laf söyletmiyor. Şimdi bana senin onunla işin olmayacak ondan ben sorumluyum dese de inandırıcı değil artık. Bencillik dorukta ikisindede tabii mal para önemli şimdi düşünüyorum da yalnızca kullanılmışım . Ne kadar üzücü bir kadın için , sen sevdiğin ve sevildiğini düşündüğün için çırpınırsın diğeri hesap derdinde.

Üzücü, elbette çok üzücü ancak yüzlerini görmeniz sevindirici. Bu yıllarcada surebilirdi. Maddi geliriniz çok iyiymiş işte. Oğlumuza güzel sakın huzurlu bir yuva kurarsiniz inşaallah.
Embesiller olmadığında daha mutlu kadınlar.

Siz onu eşiniz, evladını oğlunuz bilmiş, maddi manevi herşeyi önlerine sermişsiniz ama karşı taraf öyle düşünmemiş belli ki. Sizi yolunacak kaz görmüşler, hala daha da yuva için değil bunun için çabalıyorlar bence.

Benim merak ettiğim ben oğluna malımı yedirtmem dediğinde siz neden demediniz ki ben senin oğluna senelerce yedirdim paramı, seninki evlat da benimki değil mi diye?

Bu adamdan size eş olmaz. Yavrunuz önceliğiniz sizin. Sizin evladınıza dış kapının mandalı muamelesi yaparken kendi çocuğu için sizi sömürmeyi kendisinde hak görüyorsa kendisi de kapı dışında kalmayı haketmiştir.

Barışmak istiyorum derse git kendine yolunacak başka kaz bulun deyin, dönmeyin

Siz onu eşiniz, evladını oğlunuz bilmiş, maddi manevi herşeyi önlerine sermişsiniz ama karşı taraf öyle düşünmemiş belli ki. Sizi yolunacak kaz görmüşler, hala daha da yuva için değil bunun için çabalıyorlar bence.

Benim merak ettiğim ben oğluna malımı yedirtmem dediğinde siz neden demediniz ki ben senin oğluna senelerce yedirdim paramı, seninki evlat da benimki değil mi diye?

Bu adamdan size eş olmaz. Yavrunuz önceliğiniz sizin. Sizin evladınıza dış kapının mandalı muamelesi yaparken kendi çocuğu için sizi sömürmeyi kendisinde hak görüyorsa kendisi de kapı dışında kalmayı haketmiştir.

Barışmak istiyorum derse git kendine yolunacak başka kaz bulun deyin, dönmeyin
Biliyormusunuz bugün cuma ve Allah ıma dua ettim kabul eder inşallah, gözüm açılıyor tabii sizlerde objektif bakış ile görüneni aktardınız. Hakkınızı helal ediniz.
Demezmiyim , dedim tabiiki . O oğlunun hasta olduğuna kendini inandırmış yada beni hala buna inanacak kadar saf görüyor. Her imkanı olan bir sitede oturttum oğlunu ve bana kalktı sokağa attın dedi. Bende şimdi yanına al sokakta bırakma dedim. Ama o kadar küstahkibu genç baba bile dayanamıyor. Artık izliyorum, şu an ben ciğer onlarda kedi:)
Bugün ayrı mutluyum rahmetli annemi rüyamda güzel gördüm ve oğlum terfi aldı. Şükürler olsun

Siz dogeu yoldan vazgecmeyin kesinlikle geri dönmeyin afedersiniz sizin gibisini de bulamazlar hep iyi niyetinizi kullanmışlar hayatta tek katlanamadigim sey haksizlik hakkinizi birakmayin

Bosver ablacım sakn sakn dönmeyin en azndan seviyor olsanz bile oglunuz için gelceqi için kendi ayakları üstünden duran bi bayansınız herseyin üstesinden gelir siniz evelALAH tasının o steden numaranızı da deqistirin size asla ulaşamasın kaybettqiyle kalsın sizin gbi azimli bayanları gördükce gerckten seviniyorum Rabbime emanet olun hersey gönlünüzce olsun

Herkese merhaba, bizim 2 evliliğimiz ve 5 yıldır beraberiz. Önceki evliliklerimizden 1 er çocuklarımız var yetişkinler. 1 yıl öncesine kadar herşey iyi gidiyordu fakat son bir yılda eşimin oğluyla hiç anlaşamıyoruz. Ona ayrı ev tuttuk döşedik kendide bunu çok istiyordu( bunları benim kazancımla yapıyoruz çünkü iyi bir işim var allahıma şükür ve çalışkan biriyim). Eğitmek için kendi işime aldım ama o kadar tembel ki ve dili inanılmaz alaycı ve herkesi aşağılıyor birçok olumsuz huyu var, zamanla tartışmalar başladı ve sonunda çok kötü oldu bana çok ağır hakaretler etti. İşi bırakmasını istedim başka bir yerde çalışsın dedim biz kirasını ödeyelim o da garçlığını kazansın dedim. Ama tam 6 ay evde yattı iş bile bakmadı. Kira elektrik aidatmutfak harçlık hep bizden . Sonunda bana batmayabaşladı boş durup sömürmesi ve söylenmeye başkadım. Eşim tekrar benimle çalışmak istediğini söyledi kabuletmedim.
Bu arada benim çocuğum sorumluluk sahibi işinde ailesinde .
Eşim le tartıştık ve artık benle mutlu olmadığını söyledi ayrılmaya karar verdik. Ev onundu , evi satacağını söyledi bende kiraya taşındım. Çok hakaretler etti sosyal medyada benim için çok ağır sözler yazdı tabii herkes okudu.
Şimdi özür diliyor haksızlık yaptım evine dön diyor. Daireyi ortak tapu yap tekrar kapıdışarı atılmak istemiyorum dedim. Önce çok kızdı senin çocuğuna birşey bırakmak istemiyorum dedi. Daha sonra sen öldükten sonra kimse hak istemeyecek imza ver kabul dedi.
Fakat maddi olarak sıkıştı benimse şükür işim iyi ve sensiz olmuyor evine dön sözlerine ne kadar inanmak isterdim bir bilseniz ama herkes köşeye sıkıştı sen akan çeşmesin diyor.
Nolur biri akıl versin . Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin lütfen.
Benim de başımdan bir evlilik geçti, şimdi yeniden evleniyorum.
Büyük konuşmak istemem, Allah bizi sınar bunu öğrendim hayatta.
Ama sanırım yaşça benden büyüksünüz.
Yapma etme be ablacım, o adama dönülür mü? Sizi neden istediği belli, ne güzel söylemiş arkadaşlarınız akan çeşmesin diye.
Yaşadıklarınızdan siz de öğrenmişsinidir. Elalem ne der değil ben hayatımı huzurlu konforlu nasıl yaşarım demek lazım. Bir daha boşanmaktan tereddüt ediyorsanız bunu düşünün lütfen.
Ayrıca hep derim, insanların parayla ilişkileri çok şey anlatır...
gerçekten kendinizi böyle değersizleştirmeyin. Güçlü bir kadınsınız.
Mutlu günler sizinle olsun.

Biliyormusunuz bugün cuma ve Allah ıma dua ettim kabul eder inşallah, gözüm açılıyor tabii sizlerde objektif bakış ile görüneni aktardınız. Hakkınızı helal ediniz.
Demezmiyim , dedim tabiiki . O oğlunun hasta olduğuna kendini inandırmış yada beni hala buna inanacak kadar saf görüyor. Her imkanı olan bir sitede oturttum oğlunu ve bana kalktı sokağa attın dedi. Bende şimdi yanına al sokakta bırakma dedim. Ama o kadar küstahkibu genç baba bile dayanamıyor. Artık izliyorum, şu an ben ciğer onlarda kedi:)
Bugün ayrı mutluyum rahmetli annemi rüyamda güzel gördüm ve oğlum terfi aldı. Şükürler olsun
Başınız sağolsun. Anneniz o an ki koşullar için boşanma demiştir. Aileler hassas olabiliyor ve elbette kimse evladının yuvasının yıkıldığını görmek istemez.
Ancak emin olun, anneniz şu an ki durumu görse boşan kurtul derdi. Rüyanızda belki o mesajı vermek istemiştir.
Lütfen güçlü olun, tatillere gidin, hobiler edinin, arkadaşlarınızla vakit geçirin.
Ben 27 yaşında her şeyini kaybetmiş bir kadınken yeniden hayat kurabildiysem ve bende yarattıkları o korkunç psikolojiden çıkabildiysem, siz de yaparsınız.
Önce Allah'a sonra kendinize güvenin.

Herkese merhaba, bizim 2 evliliğimiz ve 5 yıldır beraberiz. Önceki evliliklerimizden 1 er çocuklarımız var yetişkinler. 1 yıl öncesine kadar herşey iyi gidiyordu fakat son bir yılda eşimin oğluyla hiç anlaşamıyoruz. Ona ayrı ev tuttuk döşedik kendide bunu çok istiyordu( bunları benim kazancımla yapıyoruz çünkü iyi bir işim var allahıma şükür ve çalışkan biriyim). Eğitmek için kendi işime aldım ama o kadar tembel ki ve dili inanılmaz alaycı ve herkesi aşağılıyor birçok olumsuz huyu var, zamanla tartışmalar başladı ve sonunda çok kötü oldu bana çok ağır hakaretler etti. İşi bırakmasını istedim başka bir yerde çalışsın dedim biz kirasını ödeyelim o da garçlığını kazansın dedim. Ama tam 6 ay evde yattı iş bile bakmadı. Kira elektrik aidatmutfak harçlık hep bizden . Sonunda bana batmayabaşladı boş durup sömürmesi ve söylenmeye başkadım. Eşim tekrar benimle çalışmak istediğini söyledi kabuletmedim.
Bu arada benim çocuğum sorumluluk sahibi işinde ailesinde .
Eşim le tartıştık ve artık benle mutlu olmadığını söyledi ayrılmaya karar verdik. Ev onundu , evi satacağını söyledi bende kiraya taşındım. Çok hakaretler etti sosyal medyada benim için çok ağır sözler yazdı tabii herkes okudu.
Şimdi özür diliyor haksızlık yaptım evine dön diyor. Daireyi ortak tapu yap tekrar kapıdışarı atılmak istemiyorum dedim. Önce çok kızdı senin çocuğuna birşey bırakmak istemiyorum dedi. Daha sonra sen öldükten sonra kimse hak istemeyecek imza ver kabul dedi.
Fakat maddi olarak sıkıştı benimse şükür işim iyi ve sensiz olmuyor evine dön sözlerine ne kadar inanmak isterdim bir bilseniz ama herkes köşeye sıkıştı sen akan çeşmesin diyor.
Nolur biri akıl versin . Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin lütfen.
Asla o adamla barışma. Sana tek tavsiyem bu olur. Baba oğul seni sömürmüşler, sömürmeye de devam edecekler. Sen onun çocuğuna bir meslek edindirmek için didinmişsin üstelik evinin kirasını bile ödemişsin ama o sırf senin oğluna bir şey kalmasın diye elinden geleni yapıyor. Bir de üstüne işitmediğin hakaret kalmamış. Ne ihtiyacın var ki böyle bir adama, ki adam denirse.

Asla o adamla barışma. Sana tek tavsiyem bu olur. Baba oğul seni sömürmüşler, sömürmeye de devam edecekler. Sen onun çocuğuna bir meslek edindirmek için didinmişsin üstelik evinin kirasını bile ödemişsin ama o sırf senin oğluna bir şey kalmasın diye elinden geleni yapıyor. Bir de üstüne işitmediğin hakaret kalmamış. Ne ihtiyacın var ki böyle bir adama, ki adam denirse.
Şimdi günlerdir peşimde oğlu nihayet para bitince çalışmaya başlayacakmış:) kendide evinin tapusunu benim üstüme yapacakmış... mış mış... ama benim kalbim artık nasır bağladı...
diğer tarafta gözümün nuru oğlum yan dairem sabah akşam kapımın önünden geçiyor da anne napıyorsun demiyor. Şirketi gelinimin üstüne yaptım da lütfen torunumu görüyorum. Ama kendi anne babası onlara taşındı torunumu sevmeye gidiyorum da yarımağız hoşgeldin deniyor. Ya nasıl böyle oldu herşey ben nerede hata yapıyorum anlamıyorum.
Terapistin dediğine göre ben bilinçaltı anaç düşünceli verici bir yapıdaymışım. Resetlemek mümkün değilmi :)

Evet çeşmesin. Sen onun oğluna para yedir ama kocan olacak herif senin çocuğuna bir çöp bırakmam edasında gezinsin. Resmen seni para olarak görüyor. Vur k...çına tekmeyi.

Geçen ay çok sevdiğimiz komşumuz vefat etti Allah rahmet eylesin.bebekleri olmadı şimdi 50 yaşında ki kadını kayınbiraderi evden çıkarmak istiyor.ilk duyduğumuzda olmaz o eş ev onun hakkı demiştik.meğerse eş evi ben ölürsem senin akrabalarına mirasım kalmasın diye erkek kardeşinin üstüne yapmış.oysaki o evde en çok kadının hakkı var.
Senin kızına ev vermem dedikten sonra affedemezdim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Back
X