- 25 Nisan 2021
- 228
- 15
- 1
- 35
- Konu Sahibi asyaAsya187
İyi geceler herkese. Cuma günü dava açtım. Sonunda ayrılıyoruz. Bu süreci yaşayan ve eşiyle tekrar birleşen yada kararının arkasında durup ayrılanlar oldu mu? Nasıl ve neden bahseder misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben arkasinda durdum ve bosandim. Sebebi mutlu degildim ve bu durum benim icin yeterliydiİyi geceler herkese. Cuma günü dava açtım. Sonunda ayrılıyoruz. Bu süreci yaşayan ve eşiyle tekrar birleşen yada kararının arkasında durup ayrılanlar oldu mu? Nasıl ve neden bahseder misiniz?
Davayı açan taraf olarak tekrar birleşme ümidi içerisinde olmanız biraz tezat değil mi?İyi geceler herkese. Cuma günü dava açtım. Sonunda ayrılıyoruz. Bu süreci yaşayan ve eşiyle tekrar birleşen yada kararının arkasında durup ayrılanlar oldu mu? Nasıl ve neden bahseder misiniz?
İyi geceler herkese. Cuma günü dava açtım. Sonunda ayrılıyoruz. Bu süreci yaşayan ve eşiyle tekrar birleşen yada kararının arkasında durup ayrılanlar oldu mu? Nasıl ve neden bahseder misiniz?
Pardon?Sen şu evlenirken senet yapan üye misin?
yok ben cuma günü dava açtım, ilk evliliğim ve ilk boşanmamSiz sürekli aynı adamla evlenip boşanan üye misiniz? Kendiniz varsınız ya tekrar barışan.
Hayır öyle bir düşüncem olmadı hiç bir zamanHem sonunda boşanıyoruz diyip hem barışmak mi istiyorsunuz![]()
Hakaret şiddet aldatma …. Her türlü kötülükmadem dava açıldı neden barışmayı merak ediyorsunuz karşıdan böyle bir adım mı geldi? boşanma sebebiniz neydi?
Bunu yazacaktım ki Otreracım yazmış bile:)Davayı açan taraf olarak tekrar birleşme ümidi içerisinde olmanız biraz tezat değil mi?
Hayır ben boşanmak istiyorum o istemiyorAynı hatayı zibilyon kere de tekrar etseniz sonuç değişmeyecek. O aşamaya gelip hâlâ tekrar birleşme ihtimalini mi düşünüyorsunuz?
Ben boşanmak istiyorum o istemiyor o yüzden çekişmeli olacakmadem dava açıldı neden barışmayı merak ediyorsunuz karşıdan böyle bir adım mı geldi? boşanma sebebiniz neydi?
Maalesef hepsi varBu süreçte tekrar birleşen tanıdığım çok çift oldu.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Ama fiziksel şiddet, aldatma gibi çözülemeyecek sebepler varsa; hiç açık kapı bırakmayın.
Pardon?
E o zaman kusura bakmayın ama bu soru ne alaka diye düşünüyoruzMaalesef hepsi var