• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayrıldık , sonunda boşanıyoruz. Bu sürede eşiyle tekrar birleşenler oldu mu?

asyaAsya187

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
228
15
1
35
İyi geceler herkese. Cuma günü dava açtım. Sonunda ayrılıyoruz. Bu süreci yaşayan ve eşiyle tekrar birleşen yada kararının arkasında durup ayrılanlar oldu mu? Nasıl ve neden bahseder misiniz?

İyi geceler herkese. Cuma günü dava açtım. Sonunda ayrılıyoruz. Bu süreci yaşayan ve eşiyle tekrar birleşen yada kararının arkasında durup ayrılanlar oldu mu? Nasıl ve neden bahseder misiniz?
Ben arkasinda durdum ve bosandim. Sebebi mutlu degildim ve bu durum benim icin yeterliydi

Davayı açan taraf olarak tekrar birleşme ümidi içerisinde olmanız biraz tezat değil mi?

Bu süreçte tekrar birleşen tanıdığım çok çift oldu.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Ama fiziksel şiddet, aldatma gibi çözülemeyecek sebepler varsa; hiç açık kapı bırakmayın.

Back
X