• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayrıldık , sonunda boşanıyoruz. Bu sürede eşiyle tekrar birleşenler oldu mu?

aldatma şiddet mi var?
sakın barışmayı aklınızdan geçirmeyin
Hepsi var evet. .. bir an önce kurtulmak istiyorum ama maddi durumum hiç iyi değil . Kendime yeni bir düzen kurana kadar tazminat talebinde bulunmak istiyorum başka ne gibi haklarım var tam bilmiyorum, ilk aşamada olduğum için tam bilmiyorum

Hepsi var evet. .. bir an önce kurtulmak istiyorum ama maddi durumum hiç iyi değil . Kendime yeni bir düzen kurana kadar tazminat talebinde bulunmak istiyorum başka ne gibi haklarım var tam bilmiyorum, ilk aşamada olduğum için tam bilmiyorum

asıl duruşmadan önce nafaka bağlanır geçici olarak çocuk var mı?
darp raporu ya da aldatmayı kanıtlayan bişeyler var mı?

asıl duruşmadan önce nafaka bağlanır geçici olarak çocuk var mı?
darp raporu ya da aldatmayı kanıtlayan bişeyler var mı?
Elimde hiç bir delil yok işin kötü tarafıda o. Nafaka tazminat alsam iyi olur öyle bi adamın parasına bile tenezzül edilmez ama mecburum maalesef.

"Maddi durumunuz iyi değilse boşanmayın tekrar eve dönün " diye kimse size akıl vermez burada. Maddyatsızlık şu yaşadıklarınızın yanında ne ki?

"Maddi durumunuz iyi değilse boşanmayın tekrar eve dönün " diye kimse size akıl vermez burada. Maddyatsızlık şu yaşadıklarınızın yanında ne ki?
Tabiki. Zaten dönmeyi kesinlikle istemiyorum. Sadece haklarımı öğrenmek istiyorum

Elimde hiç bir delil yok işin kötü tarafıda o. Nafaka tazminat alsam iyi olur öyle bi adamın parasına bile tenezzül edilmez ama mecburum maalesef.

mahkeme asıl duruşmaya kadar nafaka bağlayabiliyor bazen ilk duruşmada da yıpranma payı kadına tazminat veriliyor fakat ona daha var. bir svukatla görüşün ben eksik biliyor olabilirim

Back
X