- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.781
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Aldatan erkek, kızını ya da o yoksa karısını aşırı derecede kısıtlama yoluna gidiyormuş, araştırmalara göre.
Hoş değil, ama değerlendirmek lazım.
o eşini aldattı ya, korkuyor ki Allah da onu öyle bir durumda bırakır. Yani, belki de senin de onu aldatacağını düşünebilir. Derler ya" yaşattığını, yaşamadan ölmezsin" .Sanırım onu düşünüyor.
Bu ne yaa!!!
Ne demeye bu kadar taviz verdiniz siz bu adama
siz köle değilsiniz ne demek kurs arkadaşlarınlasın diye trip atmak yada telefona bakıyorsun diye tavır yapmak.
Baksana sen bile onu aldattığımı düşünüyor gibisinden saçma bir şey yazmısın.
Kendinize gelin lütfe bu kadar aciz davranmayın.. Ve iki çiçeğe ve tatlısözede kanmayın. o sizin zaaflarınızı kullanmayı çook iyi öğrenmiş.
Bu tarz zihniyete sahip olan insanlar, karşısında ki insanları kendileri gibi görürler. Benim eşimde karışırdı bana, kıyafetime, her şeyime ama gel gör ki kendi her naneyi yedi. Allah yardımcın olsun..
kesinlikle bırak tavizi gidicem de ve git ne demek trip atmak . Kendisi paşalar gibi gezecek sana gelince nezaketen çağır diyecek oldu... Bence bu kıskançlık değil saçmalık.. Baktı ki karısı her istediğini yapıyor oda bunu bir güzel kullanıyorevet hak veriyorum size. ben tavizi çok verdim. özellikle telefonuma falan karışmaya hiç hakkı yok. Zaten resti çektim ben de aramıyorum sormuyorum. Kendi bilir benim hiçbir suçum yok naneleri yiyen hep kendisi. Şımarıklık artık onunkisi
Eşiniz baya bencil. Tavrınızı koyun bu hayat böyle sürmez
kesinlikle bırak tavizi gidicem de ve git ne demek trip atmak . Kendisi paşalar gibi gezecek sana gelince nezaketen çağır diyecek oldu... Bence bu kıskançlık değil saçmalık.. Baktı ki karısı her istediğini yapıyor oda bunu bir güzel kullanıyor
Kurs gurubunuz sadece bayan mi, yoksa erk,bayan karisik mi?
Karisik sa erkekler bunu sorun yapar.
Sadece bayansa yaptigi cok sacma , gercekten cok yuz vermissiniz.
aramızda 3 aydır hiç bir ilişki yok, bir yere gitse sormam, aramam gerek olmadıkça böyle bir durumu evlilik diyorsan evet evliyim. Ama uzun sürmeyeceği kesin. Taviz, tavizi doğurdu, her şeyine evet dedim, kabul ettim. Ben verdim ona bu rahatlığı, ama kendi rahatlığına bir şey dedim mi sonu aldatılmak oldu. Sıktı oldu. Bunların zihniyeti bu. Kendinde kabahat bulma sakın. Kimse silah zoru ile bunlara bir şey yaptırmadı.peki ayrıldınız mı yoksa şu an hala evli misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?