- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
Merhabalar çok kötü bir ruh haliyle yazıyorum şuan eşimle en son tartışmamızın ardından gidiyorum diye konu açmıştım fakat o konudan sonra biz barıştık ve bayram tatilini ailelerimizin yanında geçirelim dedik ve ilk istanbula benim ailemin yanına geldik onun aileside başka şehirde dün annem Biraz eşimin üzerine gidince oda bağır çağır cevap verdi tam tarışmayı yazamıyorum sus diyorum susmuyor bağırma bir dinle diyorum neyse bu sefer ben çok sinirlendim eşim dışarı çıktı bu sefer ben kendimi sakinleştiremedim normal de birlikte birkaçgün sonra onun ailesinin yanına gidecektik ben o sinirle git ailenin yanına terbiyesiz gibi şeyler söyledim ve o sinirle yüzüğümü çıkarıp verdim oda kendi yüzüğünü çıkarıp verdi.
Sonuç olarak bugun test yaptım pozitif işler de kafam da çok karışık akıl verin bana lütfen..
GÜNCELLEME: Kızlar eşimle barıştık ve doktor kontrollerimi yaptırdım 8 haftalık hamileyim ve sağlık açısından herşey çok güzel ancak annem hala eşime karşı tavırlı ve kendimi suçlu hissediyorum hala ve geceleri çok kafama takılıyor uyuyamıyorum doğru düzgün, yapacak diyecek bişi yok artıkzaman herşeyin ilacıdır inşAllah
Eşiniz anneniz için güzel bir özür hediyesi alsın, özür dilesin ve gönlünü alsın. Biz sizler kadar her zaman olgun olamayabiliyoruz, siz büyüklük gösterin desin.